Tanfolyamok

Kedves Érdeklődő!

A tanfolyamokon a tudást nagy szeretettel, magas színvonalon, jó hangulatban adom át Nektek.

Szeretném, ha mindenki rátalálna saját útjára, ami Őt előre viszi. Az a célom, hogy mindenki tudjon olyan egyszerű technikákat, alternatív módszereket, amelyek mindig kéznél vannak és segítenek, hogy jobban érezze magát a bőrében, és tudjon könnyedén segíteni a környezetének, szeretteinek. Ha úgy érzed, kész vagy az új, varázslatos életre, rám számíthatsz! :)

Az általam tanított masszázsokat, terápiákat nem csak kapni, adni is jó. Szeretném, ha minél többen megismernétek, használnátok, alkalmaznátok, életetek része lenne! Amikor a kezeléséket végzem, nagyon sok pozitív élményben van részem, amit szeretnék megosztani veletek!

A tanfolyamokat egyéniben, csoportosan és online is tartom. Megfelelő számú jelentkező esetén (minimum 4-5 fő) más városokba is szívesen megyek!

Online tanfolyamok: https://www.spiritildi-online.hu/

Metamorf masszázs: https://www.spiritildi-online.hu/metamorf-masszazs...

Szeretetmasszázs: https://www.spiritildi-online.hu/szeretetmasszazs-...

Frissítő talpmasszázs: https://www.spiritildi-online.hu/frissito-talpmasszazs...

Indiai fejmasszázs: https://www.spiritildi-online.hu/indiai-fejmasszazs...

Az online masszázs tanfolyam vásárlása:

https://www.spiritildi-online.hu/jelentkezes-a-tan...

A tanfolyamok kedvező induló ára: 19 900 Ft.

A személyes képzések nem szűnnek meg, továbbra is folytatódnak. Annyi pozitív változás lesz, hogy aki részt vesz a személyes oktatáson megkapja az online tananyagot is, ezzel is segítve a hatékonyabb tanulást!

Szeretettel: Ildi

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi számom: B/2020/003526

Metamorf masszázs tanfolyam

Veszprémben várhatóan 2023. május.

Gyógyíts gyengéd érintésekkel, Metamorf masszázs terápiával!

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, mely megszabadítja a lelket a sérülésektől, így teremtve lehetőséget arra, hogy örömtelibb, teljesebb életet éljünk. Gyengéd gyógyító technikája finoman oldja a lelki blokkokat, traumákat.

Könnyen elsajátítható és azonnal hasznosítható. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony. Használata teljesen veszélytelen, bárkin alkalmazható bátran ajánlom.

A tanfolyam díja : 30.000 Ft

A kedvenc technikám, az egyik legkedveltebb tanfolyam, már több 100-an sajátították el nálam! Nagyon hálás vagyok érte, hogy rajtam keresztül már ilyen sok ember tud másoknak segíteni, ezzel a csodás masszázs technikával.Szeretetmasszázs tanfolyam

Veszprém, szervezés alatt

Az érintés csodája

A szeretet masszázs nagyon finom érintő masszázs. Fantasztikus ellazulás élményt ad, amivel szinte a lelkünket simogatja. A masszázs, a kezelés, lehelet finom érintéssel, simítással történik a meridiánok mentén, melynek hatására testi, lelki, szellemi energia harmonizálódik, az egyensúly helyreáll.

A tanfolyam díja: 28 000 FtIndiai fejmasszázs tanfolyam

Veszprém, 2023. május szervezés alatt

Ép testben, ép lélek. Szépség és egészség fejmasszázs segítségével.

Az indiai fejmasszázs egy nagyszerű relaxáló kezelés. Rengeteg jótékony hatása van, Egyszerű, gyors, bárhol alkalmazható módszer, mivel széken ülve, ruhában történik a masszázs.

Ezt a technikát bárki elsajátíthatja. Ajánlom gyógyító tevékenységet folytatóknak és fodrászoknak, masszőröknek, kozmetikusoknak, családanyáknak is.

A tanfolyam díja 30 000 Ft

A másik kedvenc tanfolyam, már több mint 100-an sajátították el nálam! Nagyon hálás vagyok érte, hogy rajtam keresztül, már ilyen sok ember tud másoknak segíteni, ezzel a csodás masszázs technikával.
Frissítő talpmasszázs tanfolyam

Veszprém, 2023. május szervezés alatt

Talp masszírozása hatékony segítséget nyújt egészségünk megőrzésében, de megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas. Javítja az idegrendszer, a hormonrendszer és az immunrendszer működését. Kiegyensúlyozza az energiaáramlást, a vér- és nyirokkeringést.

A talpmasszázs egy a teljes szervezetre és lélekre ható masszázs típus, természetes gyógymód. Az emberi szervezet öngyógyító erőit erősítjük és támogatjuk vele. A talpon több,mint 70 000 idegvégződés található, a talp masszírozásával elérjük a szervek egészségi állapotának javulását.

Ezt a technikát bárki elsajátíthatja, előképzettségre nincs szükség. Ajánlom gyógyító tevékenységet folytatóknak, masszőröknek, kozmetikusoknak és családanyáknak, apáknak, amivel otthon, a családtagjaidnak is nagy örömet nyújtasz, ha elsajátítod ezt a nagyon hatásos módszert!

A tanfolyam díja: 30 000 Ft

Kártya tanfolyamok

Tarot kártya alaptanfolyam 1.

Veszprém, 2023. március 25.

Delphoi Jósda felirata: Ismerd meg önmagad!

A Tarot Nagy Arkánuma életünk kiemelt eseményeire, sorsfordulataira, sorsfeladataira hívja fel a figyelmet. A Tarot egy kiváló önismereti eszköz és egy pontos iránymutató is egyben, megmutatja a helyes utat, amit ha követsz a testi, lelki gyógyulásodhoz vezet el!

Az első alkalommal megismerjük a Tarot történetét, eredetét, a Tarot kártya 22 Nagy Arkánumának szimbólumait és jelentését. Megtanulunk több kirakási modellt, valamint az alapkirakások gyakorlatban történő alkalmazását.

A tanfolyam díja: 28 000 Ft

Tarot tanfolyam online is végezhető.


Tarot kártya alaptanfolyam 2.

Veszprém, 2023. április 29. várhatóan

A második alkalommal megismerjük a Tarot kártya 56 Kis Arkánumának szimbólumait és jelentését. Több új kirakási modellel gyakoroljuk a kirakásokat.

A Kis Arkánumának használatát megtanuljuk, így már az összes Tarot lap megismerése által, még pontosabb, mélyrehatóbb, érthetőbb elemzéseket tudsz elsajátítani, ezek után azonnal nekifoghatsz a kártyák értelmezésének.

A tanfolyam díja : 28 000 Ft

Tarot tanfolyam online is végezhető.
Cigány kártya tanfolyam I.

Veszprém, 2023. április 22.

Kellemes egy napos tanfolyam keretében megtanuljuk értelmezni a cigány kártyából kapott üzeneteket.

A tanfolyamon megismered cigány kártya eredetét, egyediségét, és a benne rejlő lehetőségeket. A kártya lapjainak általános jelentéseit, speciális együttállások jelentéstartalmait. És több kirakással ismerkedünk gyakorlati példákon keresztül.

A cigány kártya a legbeszédesebb kártya, használata által nagyon jól fejlődhetnek intuícióid, spirituális képességeid.

A tanfolyam díja : 28.000 Ft

A két napos tanfolyam végére képes leszel egy komplett sorselemzés elkészítésére magadnak, és másoknak is tudsz segíteni, miben kell változtatni egy jobb jövő elérése érdekében.

Cigány kártya tanfolyam online is végezhető.


Cigány kártya tanfolyam II.

Veszprém, 2023 május várhatóan

Erre a tanfolya3ra, azok jelentkezését várom, akik Cigány-kártya I. tanfolyamon már részt vettek. K

A cigány-kártya I. tanfolyamon a már megismert kártya lapok speciális jelentéstartalmait tovább mélyítjük.Több új kirakást értelmezünk, gyakorlati példákon keresztül.

Nagy szeretettel ajánlom mindenkinek, aki szeretné jobban megismerni önmagát, sorsát, aki tudni akarja a jövő titkait, aki fejleszteni szeretné intuitív képességeit, kész elindulni spirituális útján.

A tanfolyam díja : 28 000 Ft

Cigány kártya tanfolyam online is végezhető.


szívecskes kepuj.jpg

Visszajelzések

"Kaptam visszajelzéseket, amiket hálásan köszönök! Megosztom veletek! ❤"Kedves Ildi!

A tegnapi nap nagyon érdekes volt Nálad, sok-sok szeretettel és maximális figyelemmel adod át a tudásod, az ember nem tudja rosszul érezni magát! Nagy hálával és szeretettel gondolok Rád, köszönöm, hogy részese lehettem ennek a csodának és várom a következő tanfolyamot! Puszi : Margit "

"Drága Ildikó!

Egy élmény volt ma veled ez a csodás nap! Köszönöm szépen a tudásodat, a segítségedet, a jó tanácsokat, önzetlen szeretettedet mások iránt. Nagyra értékelem. Egy igazi angyal vagy! A hátamról is lement a feszültség! Bízom benne még fogunk találkozni szeretettel gondolok rád! Köszönöm szépen. Annamari"

"Szia Ildi

Tervezem egy ideje, hogy rád írok, de mindig van valami. Mérhetetlenül hálás vagyok a nálad tanultakért. Mai napon történt velem egy csoda, ami kapcsán egyből eszembe jutottál. Ma volt nálam egy 9 éves viselkedés problémás kisfiú az édesanyjával, metamorf kezelésre jöttek mindketten. Nem tudtuk, a kissrác hogy fog reagálni, én felkészültem mindenre is. És itt jött a mai csoda A kisfiú, végig a kezelés alatt együttműködő volt, bealudt kicsit, ahogy kell szívcsakra tisztításakor mosolygott. Mikor a fejénél kezeltem, felnézett rám, mosolygott és annyit mondott-Ez nagyon jó. Hát én azt hittem, elolvadok. Többeknek csináltam már metamorfot, mindenki pozitívan nyilatkozott róla, de ez a mai, ez az igazán szívből jövő, őszinte gyermeki vélemény, ez mindent überelt. Fognak még jönni. Hálásan köszönöm Neked, hogy megtanulhattam és ezáltal mások segítségére lehetek.

Puszi: Reni”


"Kedves Ildi!

Nagyon nagyon jól éreztem magam, és imádtam ott lenni. A légkör, a hangulat, a társaság minden annyira összhangban volt! Olyan békés és megnyugtató volt nekem az ott töltött idő. Emellett bűbájos személyiséged van. Én minden nap ott lennék több órát is, mert már Csak a jelenléteddel beragyogtad a napomat! Emellett nagyon szépen köszönöm, hogy rengeteg új ismeretet szereztem! És szeretnék majd még menni hozzád további tanfolyamra is! Köszönöm szépen! Kíra"


"Szia Ildi! Nagyon szépen köszönök neked mindent. Annyira jó volt nálad lenni, tanulni tőled. Egy angyal vagy. Köszönöm ezt a felejthetetlen napot. Örökké emlékezni fogok erre a napra, minden percére. Hálás vagyok, hogy megismerhettelek! Noémi"


"Jaj Ildi, szuper volt ma! Köszönöm! Azt is, hogy mindig biztatsz, dicsérsz! Rengeteget jelent!

Köszi! Ivi"

"Jaj Ildi, annyira jó volt ma is! Hálával tartozom. Köszönöm Neked, hogy újjávarázsolsz!

Puszi! Ivi"
bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között