Bejelentkezés

SpiritIldi Harmónia Központ

Kedves Vendégeim!

Tanácsadásokkal, tanfolyamokkal, masszázsokkal Veszprémben várlak, online konzultációkkal, tanfolyamokkal pedig a világ bármely pontjáról elérsz.

Milyen lesz az éved? Sorselemzésre, kártyajóslásra vágysz személyesen Veszprémben találsz vagy online bárhonnan elérhető vagyok.

Személy és tértisztításra, Bach virágterápiára, illóolajokra vagy csak egy kis pozitív feltöltődésre van szükséged Veszprémben vagy online tudunk találkozni.

Tanfolyamok folyamatosan indulnak. :) Nyugodtan jelezzetek, ha tanulni szeretnétek, egyéni oktatást bármikor tudunk indítani, online is.

Rendkívül nagy örömmel osztom meg veled, hogy kész az új oldalam a spiritildi-online.hu., itt megtalálod az első online masszázstanfolyamokat:

Metamorf masszázs: https://www.spiritildi-online.hu/metamorf-masszazs...

Szeretetmasszázs: https://www.spiritildi-online.hu/szeretetmasszazs-...

Frissítő talpmasszázs: https://www.spiritildi-online.hu/frissito-talpmasszazs...

Indiai fejmasszázs: https://www.spiritildi-online.hu/indiai-fejmasszazs...

Szívem teljes szeretetéből készítettem az online tanfolyamokat, sok örömet kívánok a masszázsok tanulásához és alkalmazásához!

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi számom: B/2020/003526.

Szeretettel: Ildi

Bejelentkezés, időpont egyeztetés telefonon:

30/5202-483

E-mailen: spiritildi@gmail.com
Skype-on: spiritildi, Messengeren: Rezi Ildikó

Facebook: www.facebook.com/spiritildi

Jelentkezz be:

ha szeretnél kicsit megújulni, felfrissülni, regenerálódni,

ha nyugalomra, ellazulásra van szükséged,

ha szépülni, méregtelenedni szeretnél,

ha fáj a hátad, a vállad, a derekad..

ha fejlődni, előrelépni, tanulni szeretnél,

ha sok stressz ér, nehezen alszol el, gyakran fáradt vagy,

ha úgy érzed elakadt az életed, nem találod a saját utad, ami boldoggá tesz.

Skypon és Messnegeren is elérsz, ha szeretnél sorselemzést, útmutatást vagy szeretnél tanulni!

Hívj vagy írj! Szeretettel várlak!

szívecskes kepuj.jpg

Visszajelzések-Feedback

Visszajelzések

"Kaptam visszajelzéseket, amiket hálásan köszönök! Megosztom veletek! ❤"Kedves Ildi!

A tegnapi nap nagyon érdekes volt Nálad, sok-sok szeretettel és maximális figyelemmel adod át a tudásod, az ember nem tudja rosszul érezni magát! Nagy hálával és szeretettel gondolok Rád, köszönöm, hogy részese lehettem ennek a csodának és várom a következő tanfolyamot! Puszi : Margit "

"Drága Ildikó!

Egy élmény volt ma veled ez a csodás nap! Köszönöm szépen a tudásodat, a segítségedet, a jó tanácsokat, önzetlen szeretettedet mások iránt. Nagyra értékelem. Egy igazi angyal vagy! A hátamról is lement a feszültség! Bízom benne még fogunk találkozni szeretettel gondolok rád! Köszönöm szépen. Annamari"

"Szia Ildi

Tervezem egy ideje, hogy rád írok, de mindig van valami. Mérhetetlenül hálás vagyok a nálad tanultakért. Mai napon történt velem egy csoda, ami kapcsán egyből eszembe jutottál. Ma volt nálam egy 9 éves viselkedés problémás kisfiú az édesanyjával, metamorf kezelésre jöttek mindketten. Nem tudtuk, a kissrác hogy fog reagálni, én felkészültem mindenre is. És itt jött a mai csoda A kisfiú, végig a kezelés alatt együttműködő volt, bealudt kicsit, ahogy kell szívcsakra tisztításakor mosolygott. Mikor a fejénél kezeltem, felnézett rám, mosolygott és annyit mondott-Ez nagyon jó. Hát én azt hittem, elolvadok. Többeknek csináltam már metamorfot, mindenki pozitívan nyilatkozott róla, de ez a mai, ez az igazán szívből jövő, őszinte gyermeki vélemény, ez mindent überelt. Fognak még jönni. Hálásan köszönöm Neked, hogy megtanulhattam és ezáltal mások segítségére lehetek.

Puszi: Reni”


"Kedves Ildi!

Nagyon nagyon jól éreztem magam, és imádtam ott lenni. A légkör, a hangulat, a társaság minden annyira összhangban volt! Olyan békés és megnyugtató volt nekem az ott töltött idő. Emellett bűbájos személyiséged van. Én minden nap ott lennék több órát is, mert már Csak a jelenléteddel beragyogtad a napomat! Emellett nagyon szépen köszönöm, hogy rengeteg új ismeretet szereztem! És szeretnék majd még menni hozzád további tanfolyamra is! Köszönöm szépen! Kíra"


"Szia Ildi! Nagyon szépen köszönök neked mindent. Annyira jó volt nálad lenni, tanulni tőled. Egy angyal vagy. Köszönöm ezt a felejthetetlen napot. Örökké emlékezni fogok erre a napra, minden percére. Hálás vagyok, hogy megismerhettelek! Noémi"


"Jaj Ildi, szuper volt ma! Köszönöm! Azt is, hogy mindig biztatsz, dicsérsz! Rengeteget jelent!

Köszi! Ivi"

"Jaj Ildi, annyira jó volt ma is! Hálával tartozom. Köszönöm Neked, hogy újjávarázsolsz!

Puszi! Ivi"


Üzenetküldés

bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között