Talpmasszázs

AKTUÁLIS TANFOLYAMOK

A talpmasszőr célja az, hogy az egész személyt (vagyis a testet, a lelket és a szellemet) kezelje, így létrehozva egy olyan ellazult, egyensúlyban és harmóniában lévő állapotot, ami jótékony hatással van a test természetes öngyógyító képességére.

A talpmasszázs az egyik legrégebbi kezelési módok egyike, kb. 5.000 éves múltra tekint vissza. (Ókori Egyiptomban falfestményt találtak, amin gyógyító talpmasszázst és kézmasszázst végeznek.) Évezredekkel ezelőtt, ha valami fájt, ösztönös mozdulattal, gyengébb vagy erősebb kézrátéttel, masszázzsal próbálták enyhíteni, a varázslók, szerzetesek, javasasszonyok a beteg embereket.

A lábfej reflexpontjai pontos tükörképei az emberi test szerveinek, funkcióinak és szerkezetének. Ha a test valamelyik részén gond van, a lábfej hozzátartozó reflexpontjainak nyomására érzékenységet mutatnak. Ezeket a reflexpontokat masszírozva a testben változások indulnak meg, beindul a szervezet öngyógyítása, a tünetek és reflexpontok érzékenysége egyaránt csökken.

Talpmasszázs jótékony hatásai:
Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését és csökkenti az esetleges fájdalmakat.
Pozitívan hat szív- és keringési panaszoknál is, kedvezően befolyásolja a légzőszervi (asztma, allergia), a hólyag-, a vesepanaszokat, az emésztési zavarokat, a reumát és a bőrproblémákat is.
Serkenti a vér- és nyirokkeringést, ezáltal elősegíti a lerakódott salakanyagok távozását, és erősíti az immunrendszert.
Energiákat tesz szabaddá és energia blokkokat old fel, ezzel a lelki problémákban is segítséget nyújthat.

Egy professzionális talpmasszázs, ami a teljes láb átmasszírozását jelenti, körülbelül 40-50 percig tart.

Talpmasszázshoz bőrbarát, természetes masszázs krémet használok, amitől még napokig lágy marad a bőre.

Talpmasszázs után már az első alkalommal úgy érezheti, mintha nem is a saját lábain távozna. Az első tapasztalatokat követően alig várja majd az újabb alkalmat, hogy élvezhesse a talpmasszázs felfrissítő hatásait.

Árak

Időtartam

Árak

30 perc

5000 Ft

50 perc

8000 Ft

bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között