Tanfolyamok

Szeretném, ha mindenki rátalálna saját útjára, ami Őt előreviszi. Azt is szeretném, hogy mindenki tudna olyan egyszerű technikákat, alternatív módszereket, amelyek mindig kéznél vannak és segítenek, hogy jobban érezze magát a bőrében, és tudjon könnyedén segíteni a környezetének, szeretteinek. Ha úgy érzed, kész vagy az új, varázslatos életre, rám számíthatsz! :)

Az általam tanított masszázsokat, terápiákat nem csak kapni, adni is jó. Szeretném, ha minél többen megismernétek, használnátok, alkalmaznátok, életetek része lenne! Amikor a kezeléséket végzem, nagyon sok pozitív élményben van részem, amit szeretnék továbbadni Nektek!

A tanfolyamokat egyéniben, csoportosan és már online is tartom. Megfelelő számú jelentkező esetén (minimum 4-5 fő) más városokba is szívesen megyek!

Jelentkezés telefonon: 30/5202-483 vagy e-mail: spiritildi@gmail.com

Metamorf masszázs tanfolyam

Veszprém, 2019. december 1.

Gyógyíts gyengéd érintésekkel, Metamorf masszázs terápiával!

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, mely megszabadítja a lelket a sérülésektől, így teremtve lehetőséget arra, hogy örömtelibb, teljesebb életet éljünk. Gyengéd gyógyító technikája finoman oldja a lelki blokkokat, traumákat.

Könnyen elsajátítható és azonnal hasznosítható. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony. Használata teljesen veszélytelen, bárkin alkalmazható bátran ajánlom.

A tanfolyam díja : 20.000 Ft

A kedvenc technikám, a legkedveltebb tanfolyamon, már több mint 100-an sajátították el nálam! Nagyon hálás vagyok érte, hogy rajtam keresztül már ilyen sok ember tud másoknak segíteni, ezzel a csodás masszázs kezeléssel.Szeretetmasszázs tanfolyam

Szombathely, November 10.

Az érintés csodája

A szeretet masszázs nagyon finom érintő masszázs. Fantasztikus ellazulás élményt ad, amivel szinte a lelkünket simogatja. A masszázs, a kezelés, lehelet finom érintéssel, simítással történik a meridiánok mentén, melynek hatására testi, lelki, szellemi energia harmonizálódik, az egyensúly helyreáll.

A tanfolyam díja: 20 000 FtIndiai fejmasszázs tanfolyam

Veszprém 2019. november 23

Ép testben, ép lélek. Szépség és egészség fejmasszázs segítségével.

Az indiai fejmasszázs egy nagyszerű relaxáló kezelés. Rengeteg jótékony hatása van, Egyszerű, gyors, bárhol alkalmazható módszer, mivel széken ülve, ruhában történik a masszázs.

Ezt a technikát bárki elsajátíthatja. Ajánlom gyógyító tevékenységet folytatóknak és fodrászoknak, masszőröknek, kozmetikusoknak, családanyáknak is.

A tanfolyam díja 20 000 Ft

Frissítő talpmasszázs tanfolyam

2019. 09.28. Veszprém

Talp masszírozása hatékony segítséget nyújt egészségünk megőrzésében, de megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas. Javítja az idegrendszer, a hormonrendszer és az immunrendszer működését. Kiegyensúlyozza az energiaáramlást, a vér- és nyirokkeringést.

A talpmasszázs egy a teljes szervezetre és lélekre ható masszázs típus, természetes gyógymód. Az emberi szervezet öngyógyító erőit erősítjük és támogatjuk vele. A talpon több,mint 70 000 idegvégződés található, a talp masszírozásával elérjük a szervek egészségi állapotának javulását.

Ezt a technikát bárki elsajátíthatja, előképzettségre nincs szükség. Ajánlom gyógyító tevékenységet folytatóknak, masszőröknek, kozmetikusoknak és családanyáknak, apáknak, amivel otthon, a családtagjaidnak is nagy örömet nyújtasz, ha elsajátítod ezt a nagyon hatásos módszert!

A tanfolyam díja: 20.000 Ft

Kártya tanfolyamok

Tarot kártya alaptanfolyam 1.

Veszprém, 2019.10.12.


A Tarot egy kiváló önismereti eszköz és egy pontos iránymutató is egyben, megmutatja a helyes utat, amit ha követsz a testi, lelki gyógyulásodhoz vezet el!

Az első alkalommal megismerjük a Tarot történetét, eredetét, a Tarot kártya 22 Nagy Arkánumának szimbólumait és jelentését. Megtanulunk több kirakási modellt, valamint az alapkirakások gyakorlatban történő alkalmazását.

A tanfolyam díja vidéken: 25.000 Ft

Tarot tanfolyam online is végezhető.


Tarot kártya alaptanfolyam 2.

Veszprém, 2019. 10. 13.

A második alkalommal megismerjük a Tarot kártya 56 Kis Arkánumának szimbólumait és jelentését. Több új kirakási modellel gyakoroljuk a kirakásokat.

A Kis Arkánumának használatát megtanuljuk, így már az összes Tarot lap megismerése által, még pontosabb, mélyrehatóbb, érthetőbb elemzéseket tudsz elsajátítani, ezek után azonnal nekifoghatsz a kártyák értelmezésének.

A tanfolyam díja : 25.000 Ft

Tarot tanfolyam online is végezhető.
Cigány kártya tanfolyam II.

Veszprém, 2019. november 30.

Kellemes egy napos tanfolyam keretében megtanuljuk értelmezni a cigány kártyából kapott üzeneteket.

A tanfolyamon megismered cigány kártya eredetét, egyediségét, és a benne rejlő lehetőségeket. A kártya lapjainak általános jelentéseit, speciális együttállások jelentéstartalmait. És több kirakással ismerkedünk gyakorlati példákon keresztül.

A cigány kártya a legbeszédesebb kártya, használata által nagyon jól fejlődhetnek intuícióid, spirituális képességeid.

A tanfolyam díja : 25.000 Ft

A következő tanfolyam szervezés alatt.

Cigány kártya tanfolyam online is végezhető.


bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között