Tanfolyamok

Szeretettel várlak a személyes kezeléseken kívül az alábbi programokkal: Kérlek jelezzétek, ha szeretnétek valamelyik tanfolyamon részt venni és akkor egy előre egyeztetett, megbeszélt időpontra megszervezem,

A tanfolyamokat egyéniben és csoportosan is tartom. Megfelelő számú jelentkező esetén (minimum 3 fő) más városokba is szívesen megyek!

Az általam tanított masszázsokat, terápiákat nem csak kapni, adni is jó. Szeretném, ha minél többen megismernétek, használnátok, alkalmaznátok, életetek része lenne! Amikor a kezeléséket végzem, nagyon sok pozitív élményben van részem, amit szeretnék továbbadni Nektek!

Csodaszép napokat kívánok! ♥ Szeretettel: Ildi

Metamorf masszázs tanfolyam

Veszprém, Szeptember 23.

Nemcsak masszőröknek ajánlom! Otthon, a családtagjaidnak is nagy örömet nyújtasz, ha elsajátítod ezt a lelki blokkoldó technikát, amely nagyon hatásos módszert! :)

A metamorf masszázs gyengéd gyógyító technikája finoman oldja a lelki blokkokat, traumákat. Könnyen elsajátítható és azonnal hasznosítható. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony. Használata teljesen veszélytelen, bárkin alkalmazható, gyermekek és felnőttek részére is bátran ajánlom.

Gyógyíts gyengéd érintésekkel, Metamorf masszázs terápiával!

A tanfolyam díja : 15.000 Ft

Jelentkezés telefonon: 30/5202-483 vagy e-mail: spiritildi@gmail.com


Várlak szeretettel! ♥ Ildi
Indiai fejmasszázs tanfolyam


Nemcsak masszőröknek ajánlom! Otthon, a családtagjaidnak is nagy örömet nyújtasz, ha elsajátítod ezt az egyszerű, de nagyon hatásos módszert! :)
Az indiai fejmasszázs jótékony hatása többek közt, hogy oldódik a stressz, az idegesség, enyhül az ezekből adódó szemfáradtság és fejfájás, csökkennek a nyak- és vállfájdalmak, megnyugtat, felfrissít.

A tanfolyam díja : 15.000 Ft

A következő tanfolyam időpontja szervezés alatt.

Jelentkezés telefonon: 30/5202-483 vagy e-mail: spiritildi@gmail.com

Várlak szeretettel! ♥ Ildi


Kártya tanfolyamok

Tarot kártya alaptanfolyam 1.

Veszprém, szeptember 30.

A tarot kártya egy önismereti segítség, a lélek nyelve, megmutatja nekünk a helyes utat. Tarot kártya használata által fejlődhetnek intuícióid, spirituális képességeid.

Kellemes egy napos tanfolyam keretében megismered a Tarot történetét, eredetét, a Tarot kártya 22 Nagy Arkánumának szimbólumait és jelentését. Beavatási lapot húzunk, megtanulunk több kirakási modellt, valamint az kirakások gyakorlatban történő alkalmazását.

A Nagy Arkánumának használatát megtanítom számodra, érthető, lényegre törő útmutatót kapsz, azonnal nekifoghatsz a kártyák értelmezésének és nemsokára barátaid ámulva hallgatják majd a tanácsaidat.

A tanfolyam díja : 15.000 Ft

Jelentkezés telefonon: 30/5202-483 vagy e-mailen: spiritildi@gmail.com


Várlak szeretettel! ♥ Ildi


Tarot kártya alaptanfolyam 2.

Kellemes egy napos tanfolyam keretében megismered a Tarot kártya 56 Kis Arkánumának szimbólumait és jelentését. Kis Arkánum beavatási lapot húzunk, megtanulunk több újabb kirakási modellt, valamint az kirakások gyakorlatban történő alkalmazását.

A Kis Arkánumának használatát megtanítom számodra, érthető, lényegre törő útmutatót kapsz, még nagyobb rutint szerzel a Tarot kártya használatában.

A következő tanfolyam időpontja szervezés alatt.

A tanfolyam díja : 15.000 FtCigány kártya alaptanfolyam


Kellemes egy napos tanfolyam keretében megtanuljuk értelmezni a cigány kártyából kapott üzeneteket.

A tanfolyamon megismered cigány kártya eredetét, egyediségét, és a benne rejlő lehetőségeket. A kártya lapjainak általános jelentéseit, speciális együttállások jelentéstartalmait. És több kirakással ismerkedünk gyakorlati példákon keresztül.

A cigány kártya a legbeszédesebb kártya, használata által nagyon jól fejlődhetnek intuícióid, spirituális képességeid.


Következő tanfolyam időpontja szervezés alatt.

A tanfolyam díja : 15.000 Ft

Önismeret saját horoszkópunkkal-Asztro workshop

Ezen a napon asztrológia alapfogalmakkal szeretnélek megismertetni titeket, úgy, hogy a saját horoszkópotokban látjátok, így könnyebben be tudjátok fogadni az új információkat, és egy nagy lépést tesztek az önismeret útján is! Az egyik fő téma lesz, mely jelek utalnak életfeladatokra. :) Készítettem egy jegyzetet, aminek segítségével eligazodsz majd a horoszkópokban, a jövőben is.

Az a célom, hogy ezzel az asztrológiai alapozó nappal, hogy kíváncsiságod felébredjen az asztrológia iránt, és a továbbiakban neked is segítsen, hogy életed még sikeresebb és boldogabb legyen. :)

A pontos születési időpontodra szükség lesz. :)


A következő tanfolyam időpontja szervezés alatt.

A tanfolyam díja : 15.000 Ft


bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között