Tanfolyamok

Kedves Érdeklődő!

A tanfolyamokon a tudást nagy szeretettel, magas színvonalon, jó hangulatban adom át Nektek.

Szeretném, ha mindenki rátalálna saját útjára, ami Őt előre viszi. Az a célom, hogy mindenki tudjon olyan egyszerű technikákat, alternatív módszereket, amelyek mindig kéznél vannak és segítenek, hogy jobban érezze magát a bőrében, és tudjon könnyedén segíteni a környezetének, szeretteinek. Ha úgy érzed, kész vagy az új, varázslatos életre, rám számíthatsz! :)

Az általam tanított masszázsokat, terápiákat nem csak kapni, adni is jó. Szeretném, ha minél többen megismernétek, használnátok, alkalmaznátok, életetek része lenne! Amikor a kezeléséket végzem, nagyon sok pozitív élményben van részem, amit szeretnék megosztani veletek!

A tanfolyamokat egyéniben, csoportosan és online is tartom. Megfelelő számú jelentkező esetén (minimum 4-5 fő) más városokba is szívesen megyek!


Metamorf masszázs tanfolyam

Veszprém, 2024. április 6.

Gyógyíts gyengéd érintésekkel, Metamorf masszázs terápiával!

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, mely megszabadítja a lelket a sérülésektől, így teremtve lehetőséget arra, hogy örömtelibb, teljesebb életet éljünk. Gyengéd gyógyító technikája finoman oldja a lelki blokkokat, traumákat.

Könnyen elsajátítható és azonnal hasznosítható. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony. Használata teljesen veszélytelen, bárkin alkalmazható bátran ajánlom.

A tanfolyam díja : 32.000 Ft

A kedvenc technikám, az egyik legkedveltebb tanfolyam, már több 100-an sajátították el!

Nagyon hálás vagyok érte, hogy rajtam keresztül már ilyen sok ember tud másoknak segíteni, ezzel a csodás masszázs technikával.

Online is elérhető: Metamorf masszázs: https://www.spiritildi-online.hu/metamorf-masszazs...Főpapnő SP.jpg

Tarot haladó workshop

Tarot haladó workshop

Veszprém, 2024.04.13.

A Tarot kártya tanulása egy csodás önismereti út, beavatási folyamat. Ha van kedvetek tovább folytatni a Tarot kártya rejtelmeinek megismerését szeretettel várlak Veszprémben egy szombati személyes gyakorlásra.

Erre workshopra azokat várom, akik már ismerkedtek a Tarot kártyával és szeretnék a tudásukat tovább bővíteni, fejleszteni!

Részletek:

A workshop kis csoportos, személyes, max 6 fő részvételével zajlik.

Első részben felfrissítjük a 78 lapról eddig tanultakat majd a lapok mélyebb rétegeibe is bepillantást nyerünk.

Foglalkozunk szimbólumokkal, intuíció fejlesztéssel, meditációval.

Az eddig megismert kirakásokat gyakoroljuk és megismerünk újabbakat is. Ezzel szélesítjük a lehetőségek körét, hogy párkapcsolati, önismereti, döntési kirakásokkal még több, még pontosabb válaszokat kapjunk.

Átbeszéljük, milyen a jó kérdés, hogy mikor, milyen kérdést kell feltenni, és arra melyik kirakást érdemes használni, hogy a legpontosabb válaszokat kapjuk. Kirakásokon keresztül a lapok összeolvasását is gyakoroljuk.

Szeretettel várlak Titeket!

Aki olvasni tud a Tarot-ban, az olvasni tud a saját lelkében”
(Carl Gustav Jung )

Workshop díja: 18 000 Ft


Szeretetmasszázs tanfolyam

Veszprém, 2024. márciusban várható

Az érintés csodája

A szeretet masszázs nagyon finom érintő masszázs. Fantasztikus ellazulás élményt ad, amivel szinte a lelkünket simogatja. A masszázs, a kezelés, lehelet finom érintéssel, simítással történik a meridiánok mentén, melynek hatására testi, lelki, szellemi energia harmonizálódik, az egyensúly helyreáll.

A tanfolyam díja: 32 000 Ft

Online is elérhető, megvásárolható: Szeretetmasszázs: https://www.spiritildi-online.hu/szeretetmasszazs-...Indiai fejmasszázs tanfolyam

Veszprém, 2024. április 5.

Ép testben, ép lélek. Szépség és egészség fejmasszázs segítségével.

Az indiai fejmasszázs egy nagyszerű relaxáló kezelés. Rengeteg jótékony hatása van, Egyszerű, gyors, bárhol alkalmazható módszer, mivel széken ülve, ruhában történik a masszázs.

Ezt a technikát bárki elsajátíthatja. Ajánlom gyógyító tevékenységet folytatóknak és fodrászoknak, masszőröknek, kozmetikusoknak, családanyáknak is.

A tanfolyam díja 32 000 Ft

A másik kedvenc tanfolyam, már több mint 100-an sajátították el nálam! Nagyon hálás vagyok érte, hogy rajtam keresztül, már ilyen sok ember tud másoknak segíteni, ezzel a csodás masszázs technikával.

Online is elérhető, megvásárolható: https://www.spiritildi-online.hu/indiai-fejmasszaz...
Frissítő talpmasszázs tanfolyam

Veszprém, 2024. március 02.

Talp masszírozása hatékony segítséget nyújt egészségünk megőrzésében, de megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas. Javítja az idegrendszer, a hormonrendszer és az immunrendszer működését. Kiegyensúlyozza az energiaáramlást, a vér- és nyirokkeringést.

A talpmasszázs egy a teljes szervezetre és lélekre ható masszázs típus, természetes gyógymód. Az emberi szervezet öngyógyító erőit erősítjük és támogatjuk vele. A talpon több,mint 70 000 idegvégződés található, a talp masszírozásával elérjük a szervek egészségi állapotának javulását.

Ezt a technikát bárki elsajátíthatja, előképzettségre nincs szükség. Ajánlom gyógyító tevékenységet folytatóknak, masszőröknek, kozmetikusoknak és családanyáknak, apáknak, amivel otthon, a családtagjaidnak is nagy örömet nyújtasz, ha elsajátítod ezt a nagyon hatásos módszert!

A tanfolyam díja: 32 000 Ft

Online is elérhető, megvásárolható: https://www.spiritildi-online.hu/frissito-talpmass...

Kártya tanfolyamok

Tarot kártya alaptanfolyam 1.

Veszprém, 2024. március 09.

Delphoi Jósda felirata: Ismerd meg önmagad!

A Tarot Nagy Arkánuma életünk kiemelt eseményeire, sorsfordulataira, sorsfeladataira hívja fel a figyelmet. A Tarot egy kiváló önismereti eszköz és egy pontos iránymutató is egyben, megmutatja a helyes utat, amit ha követsz a testi, lelki gyógyulásodhoz vezet el!

Az első alkalommal megismerjük a Tarot történetét, eredetét, a Tarot kártya 22 Nagy Arkánumának szimbólumait és jelentését. Megtanulunk több kirakási modellt, valamint az alapkirakások gyakorlatban történő alkalmazását.

A tanfolyam díja: 30 000 Ft

Tarot tanfolyam online is végezhető.


Tarot kártya alaptanfolyam 2.

Veszprém, 2024. április 6.

A második alkalommal megismerjük a Tarot kártya 56 Kis Arkánumának szimbólumait és jelentését. Több új kirakási modellel gyakoroljuk a kirakásokat.

A Kis Arkánumának használatát megtanuljuk, így már az összes Tarot lap megismerése által, még pontosabb, mélyrehatóbb, érthetőbb elemzéseket tudsz elsajátítani, ezek után azonnal nekifoghatsz a kártyák értelmezésének.

A tanfolyam díja : 30 000 Ft

Tarot tanfolyam online is végezhető.


Tarot haladó workshop


Cigány kártya tanfolyam I.

Veszprém, 2024 március 23.

Kellemes egy napos tanfolyam keretében megtanuljuk értelmezni a cigány kártyából kapott üzeneteket.

A tanfolyamon megismered cigány kártya eredetét, egyediségét, és a benne rejlő lehetőségeket. A kártya lapjainak általános jelentéseit, speciális együttállások jelentéstartalmait. És több kirakással ismerkedünk gyakorlati példákon keresztül.

A cigány kártya a legbeszédesebb kártya, használata által nagyon jól fejlődhetnek intuícióid, spirituális képességeid.

A tanfolyam díja : 30.000 Ft

A két napos tanfolyam végére képes leszel egy komplett sorselemzés elkészítésére magadnak, és másoknak is tudsz segíteni, miben kell változtatni egy jobb jövő elérése érdekében.

Cigány kártya tanfolyam online is végezhető.


Cigány kártya tanfolyam II.

Veszprém, 2024. április 27.

Erre a tanfolyamra, azok jelentkezését várom, akik Cigány-kártya I. tanfolyamon már részt vettek. K

A cigány-kártya I. tanfolyamon a már megismert kártya lapok speciális jelentéstartalmait tovább mélyítjük.Több új kirakást értelmezünk, gyakorlati példákon keresztül.

Nagy szeretettel ajánlom mindenkinek, aki szeretné jobban megismerni önmagát, sorsát, aki tudni akarja a jövő titkait, aki fejleszteni szeretné intuitív képességeit, kész elindulni spirituális útján.

A tanfolyam díja : 30 000 Ft

Cigány kártya tanfolyam online is végezhető.


Spiritildi_online sp.jpg

Online tanfolyamok

Masszázs tanfolyamok már online is elérhetőek: https://www.spiritildi-online.hu/

Metamorf masszázs: https://www.spiritildi-online.hu/metamorf-masszazs...

Szeretetmasszázs: https://www.spiritildi-online.hu/szeretetmasszazs-...

Frissítő talpmasszázs: https://www.spiritildi-online.hu/frissito-talpmasszazs...

Indiai fejmasszázs: https://www.spiritildi-online.hu/indiai-fejmasszazs...

Az online masszázs tanfolyam vásárlása:

https://www.spiritildi-online.hu/jelentkezes-a-tan...

A tanfolyamok kedvező induló ára: 19 900 Ft.

A személyes képzések nem szűnnek meg, továbbra is folytatódnak. Annyi pozitív változás lesz, hogy aki részt vesz a személyes oktatáson megkapja az online tananyagot is, ezzel is segítve a hatékonyabb tanulást!

Szeretettel: Ildi

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi számom: B/2020/003526


szívecskes kepuj.jpg

Visszajelzések

"Kaptam visszajelzéseket, amiket hálásan köszönök! Szeretettel osztom meg veletek! ❤

"Szia Ildi!

Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon!

Köszönöm szépen, hogy ezt a fantasztikus kezelési módot megtanítottad nekem, egy élmény volt a tanfolyam részese lenni!

Persze még sok sok gyakorlás kell, hogy olyan mesteri szinten csináljam mint te, de azon leszek, hogy jó kis tanítványod legyek...????????????

Mindent köszönök neked❤" Kinga

"Szia Ildi!

Nagyon vártam, hogy tanuljak, nagyon sokat segítettél mindenben????. Még megyek hozzád képzésre. Jól éreztem magam, jó kis csapatunk volt.???? Köszönöm szépen a lehetőséget neked????. Andi"

"Szia Ildi!

Szeretném megköszönni a tegnapi kezelést. Csodálatos volt, ebben viszont te vagy a csoda. Nagyon köszönöm ????????. Judit"

"Szia Ildi! Jó reggelt! Nagyon köszönöm a tegnapot. ???? Sokkal jobban vagyok! Köszönöm! Ildi"


"Szia Ildi!

Fantasztikus volt a tanfolyam, nagyon jól éreztem magam!!! Szuperek voltak a csajok is. Igazán családias hangulat volt????

A tudásod és a belőled áradó szeretet is hihetetlen.????

Nem is kérdés,hogy neked ezt a tudást tovább kell adni. Nagyon szépen köszönöm, hogy ott lehettem.???????????? "

K.

"Szia Ildi!

Nagyon jó volt a tanfolyam! Még mindig a hatása alatt vagyok! Egyfolytában csinálnám a masszázst! Kislányomon még aznap kipróbáltam.

Minden nagyon jó volt! Örülök, hogy személyesen is megismerhettelek! ????" M.

"Szia Ildi!

Hihetetlen felemelő volt a tanfolyamon részt venni, határozottan éreztem, hogy végre van valami, ami által önmagamat is fejleszthetem és amiben megtaláltam a helyem, amiben akár jó is lehetek. Teljes mértékben meg vagyok elégedve a tanfolyammal, sok-sok hasznos infót kaptunk, a pozitív energiák amúgy is áramlanak és feltöltenek, ahányszor csak nálad vagyok.

A kártyázás által érzem, hogy képes leszek fejlődni, önbizalmat építeni, határozottságot nyerni.

Köszönöm a lehetőséget és minden mást is! ????????‍♀️"V.

"Kedves Ildi!

A tegnapi nap nagyon érdekes volt Nálad, sok-sok szeretettel és maximális figyelemmel adod át a tudásod, az ember nem tudja rosszul érezni magát! Nagy hálával és szeretettel gondolok Rád, köszönöm, hogy részese lehettem ennek a csodának és várom a következő tanfolyamot! Puszi : Margit "

"Drága Ildikó!

Egy élmény volt ma veled ez a csodás nap! Köszönöm szépen a tudásodat, a segítségedet, a jó tanácsokat, önzetlen szeretettedet mások iránt. Nagyra értékelem. Egy igazi angyal vagy! A hátamról is lement a feszültség! Bízom benne még fogunk találkozni szeretettel gondolok rád! Köszönöm szépen. Annamari"

"Szia Ildi

Tervezem egy ideje, hogy rád írok, de mindig van valami. Mérhetetlenül hálás vagyok a nálad tanultakért. Mai napon történt velem egy csoda, ami kapcsán egyből eszembe jutottál. Ma volt nálam egy 9 éves viselkedés problémás kisfiú az édesanyjával, metamorf kezelésre jöttek mindketten. Nem tudtuk, a kissrác hogy fog reagálni, én felkészültem mindenre is. És itt jött a mai csoda A kisfiú, végig a kezelés alatt együttműködő volt, bealudt kicsit, ahogy kell szívcsakra tisztításakor mosolygott. Mikor a fejénél kezeltem, felnézett rám, mosolygott és annyit mondott-Ez nagyon jó. Hát én azt hittem, elolvadok. Többeknek csináltam már metamorfot, mindenki pozitívan nyilatkozott róla, de ez a mai, ez az igazán szívből jövő, őszinte gyermeki vélemény, ez mindent überelt. Fognak még jönni. Hálásan köszönöm Neked, hogy megtanulhattam és ezáltal mások segítségére lehetek.

Puszi: Reni”


"Kedves Ildi!

Nagyon nagyon jól éreztem magam, és imádtam ott lenni. A légkör, a hangulat, a társaság minden annyira összhangban volt! Olyan békés és megnyugtató volt nekem az ott töltött idő. Emellett bűbájos személyiséged van. Én minden nap ott lennék több órát is, mert már Csak a jelenléteddel beragyogtad a napomat! Emellett nagyon szépen köszönöm, hogy rengeteg új ismeretet szereztem! És szeretnék majd még menni hozzád további tanfolyamra is! Köszönöm szépen! Kíra"


"Szia Ildi! Nagyon szépen köszönök neked mindent. Annyira jó volt nálad lenni, tanulni tőled. Egy angyal vagy. Köszönöm ezt a felejthetetlen napot. Örökké emlékezni fogok erre a napra, minden percére. Hálás vagyok, hogy megismerhettelek! Noémi"


"Jaj Ildi, szuper volt ma! Köszönöm! Azt is, hogy mindig biztatsz, dicsérsz! Rengeteget jelent!

Köszi! Ivi"

"Jaj Ildi, annyira jó volt ma is! Hálával tartozom. Köszönöm Neked, hogy újjávarázsolsz!

Puszi! Ivi"
bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között