Tanfolyamok

Az általam tanított masszázsokat, terápiákat nem csak kapni, adni is jó. Szeretném, ha minél többen megismernétek, használnátok, alkalmaznátok, életetek része lenne! Amikor a kezeléséket végzem, nagyon sok pozitív élményben van részem, amit szeretnék továbbadni Nektek!

A tanfolyamokat egyéniben és csoportosan is tartom. Megfelelő számú jelentkező esetén (minimum 3-5 fő) más városokba is szívesen megyek!

Jelentkezés telefonon: 30/5202-483 vagy e-mail: spiritildi@gmail.com

Metamorf masszázs tanfolyam

Veszprém, Június 9.

Gyógyíts gyengéd érintésekkel, Metamorf masszázs terápiával!

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, mely megszabadítja a lelket a sérülésektől, így teremtve lehetőséget arra, hogy örömtelibb, teljesebb életet éljünk. Gyengéd gyógyító technikája finoman oldja a lelki blokkokat, traumákat.

Könnyen elsajátítható és azonnal hasznosítható. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony. Használata teljesen veszélytelen, bárkin alkalmazható bátran ajánlom.

A tanfolyam díja : 17.000 Ft

Szeretetmasszázs tanfolyam

Esztergom, Június 23.

Veszprém, július 21.

Az érintés csodája

A szeretet masszázs nagyon finom érintő masszázs. Fantasztikus ellazulás élményt ad, amivel szinte a lelkünket simogatja. A masszázs, a kezelés, lehelet finom érintéssel, simítással történik a meridiánok mentén, melynek hatására testi, lelki, szellemi energia harmonizálódik, az egyensúly helyreáll.

Díja: 17 000 Ft,.


Indiai fejmasszázs tanfolyam

Veszprém, június 29.

Ép testben, ép lélek. Szépség és egészség fejmasszázs segítségével.

Az indiai fejmasszázs egy nagyszerű relaxáló kezelés. Rengeteg jótékony hatása van, Egyszerű, gyors, bárhol alkalmazható módszer, mivel széken ülve, ruhában történik a masszázs.

Ezt a technikát bárki elsajátíthatja. Ajánlom gyógyító tevékenységet folytatóknak és fodrászoknak, masszőröknek, kozmetikusoknak, családanyáknak is.

A tanfolyam díja : 17.000 FtKártya tanfolyamok

Tarot kártya alaptanfolyam 1.

Győr, július 7.

A Tarot egy kiváló önismereti eszköz és egy pontos iránymutató is egyben, megmutatja a helyes utat, amit ha követsz a testi, lelki gyógyulásodhoz vezet el!

Az első alkalommal megismerjük a Tarot történetét, eredetét, a Tarot kártya 22 Nagy Arkánumának szimbólumait és jelentését. Megtanulunk több kirakási modellt, valamint az alapkirakások gyakorlatban történő alkalmazását.

A tanfolyam díja : 17.000 Ft

Következő tanfolyam időpontja szervezés alatt.


Tarot kártya alaptanfolyam 2.

Győr, július 8.


A második alkalommal megismerjük a Tarot kártya 56 Kis Arkánumának szimbólumait és jelentését. Több új kirakási modellel gyakoroljuk a kirakásokat.

A Kis Arkánumának használatát megtanuljuk, így már az összes Tarot lap megismerése által, még pontosabb, mélyrehatóbb, érthetőbb elemzéseket tudsz elsajátítani, ezek után azonnal nekifoghatsz a kártyák értelmezésének.

A tanfolyam díja : 17.000 Ft

Következő tanfolyam időpontja szervezés alatt.


Cigány kártya alaptanfolyam

Veszprém, június 10.

Veszprém, június 30


Kellemes egy napos tanfolyam keretében megtanuljuk értelmezni a cigány kártyából kapott üzeneteket.

A tanfolyamon megismered cigány kártya eredetét, egyediségét, és a benne rejlő lehetőségeket. A kártya lapjainak általános jelentéseit, speciális együttállások jelentéstartalmait. És több kirakással ismerkedünk gyakorlati példákon keresztül.

A cigány kártya a legbeszédesebb kártya, használata által nagyon jól fejlődhetnek intuícióid, spirituális képességeid.

A tanfolyam díja : 17.000 Ft


Asztro workshop - Önismeret saját horoszkópunkkal

.

A horoszkóp egy tükör és egy térkép is egyben, ami segít mélységeiben megismerni magunkat és segít tájékozódni, hogy utunkon, döntéseinkben megtaláljuk a helyes irányt.

Ezen a napon asztrológia alapfogalmakkal szeretnélek megismertetni titeket, úgy, hogy a saját horoszkópotokban látjátok, ezzel egy nagy lépést tesztek az önismeret útján is.

A tanfolyam díja: 15 000 Ft

A következő időpont szervezés alatt

bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között