Tanfolyamok

Kedves Érdeklődő!

A tanfolyamokon a tudást nagy szeretettel, magas színvonalon, jó hangulatban adom át Nektek.

Szeretném, ha mindenki rátalálna saját útjára, ami Őt előre viszi. Az a célom, hogy mindenki tudjon olyan egyszerű technikákat, alternatív módszereket, amelyek mindig kéznél vannak és segítenek, hogy jobban érezze magát a bőrében, és tudjon könnyedén segíteni a környezetének, szeretteinek. Ha úgy érzed, kész vagy az új, varázslatos életre, rám számíthatsz! :)

Az általam tanított masszázsokat, tanácsadásokat nem csak kapni, adni is jó. Szeretném, ha minél többen megismernétek, használnátok, alkalmaznátok, életetek része lenne! Amikor a kezeléséket, tanácsadásokat végzem, nagyon sok pozitív élményben van részem, amit szeretnék megosztani veletek!

A tanfolyamokat egyéniben, csoportosan, személyesen és online is tartom. Megfelelő számú jelentkező esetén (minimum 4-5 fő) más városokba is szívesen megyek!

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi számom: B/2020/003526


Metamorf masszázs tanfolyam

Veszprém, 2024. június 15.

Gyógyíts gyengéd érintésekkel, Metamorf masszázs terápiával!

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, mely megszabadítja a lelket a sérülésektől, így teremtve lehetőséget arra, hogy örömtelibb, teljesebb életet éljünk. Gyengéd gyógyító technikája finoman oldja a lelki blokkokat, traumákat.

Könnyen elsajátítható és azonnal hasznosítható. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony. Használata teljesen veszélytelen, bárkin alkalmazható bátran ajánlom.

A tanfolyam díja : 32.000 Ft

A kedvenc technikám, az egyik legkedveltebb tanfolyam, már több 100-an sajátították el!

Nagyon hálás vagyok érte, hogy rajtam keresztül már ilyen sok ember tud másoknak segíteni, ezzel a csodás masszázs technikával.

Online is elérhető: Metamorf masszázs: https://www.spiritildi-online.hu/metamorf-masszazs...

Jelentkezem

Főpapnő SP.jpg

Tarot haladó workshop

Tarot haladó workshop

Veszprém, 2024. júliusban tervezett.

A Tarot kártya tanulása egy csodás önismereti út, beavatási folyamat. Ha van kedvetek tovább folytatni a Tarot kártya rejtelmeinek megismerését szeretettel várlak Veszprémben egy szombati személyes gyakorlásra.

Erre workshopra azokat várom, akik már ismerkedtek a Tarot kártyával és szeretnék a tudásukat tovább bővíteni, fejleszteni!

Részletek:

A workshop kis csoportos, személyes, max 6 fő részvételével zajlik.

Első részben felfrissítjük a 78 lapról eddig tanultakat majd a lapok mélyebb rétegeibe is bepillantást nyerünk.

Foglalkozunk szimbólumokkal, intuíció fejlesztéssel, meditációval.

Az eddig megismert kirakásokat gyakoroljuk és megismerünk újabbakat is. Ezzel szélesítjük a lehetőségek körét, hogy párkapcsolati, önismereti, döntési kirakásokkal még több, még pontosabb válaszokat kapjunk.

Átbeszéljük, milyen a jó kérdés, hogy mikor, milyen kérdést kell feltenni, és arra melyik kirakást érdemes használni, hogy a legpontosabb válaszokat kapjuk. Kirakásokon keresztül a lapok összeolvasását is gyakoroljuk.

Szeretettel várlak Titeket!

Aki olvasni tud a Tarot-ban, az olvasni tud a saját lelkében”
(Carl Gustav Jung )

Workshop díja: 18 000 Ft

Jelentkezem


Szeretetmasszázs tanfolyam

Veszprém, 2024. július 06..

Az érintés csodája

A szeretet masszázs nagyon finom érintő masszázs. Fantasztikus ellazulás élményt ad, amivel szinte a lelkünket simogatja. A masszázs, a kezelés, lehelet finom érintéssel, simítással történik a meridiánok mentén, melynek hatására testi, lelki, szellemi energia harmonizálódik, az egyensúly helyreáll.

A tanfolyam díja: 32 000 Ft

Online is elérhető, megvásárolható: Szeretetmasszázs: https://www.spiritildi-online.hu/szeretetmasszazs-...

Jelentkezem

Indiai fejmasszázs tanfolyam

Veszprém, 2024. június 1.

Ép testben, ép lélek. Szépség és egészség fejmasszázs segítségével.

Az indiai fejmasszázs egy nagyszerű relaxáló kezelés. Rengeteg jótékony hatása van, Egyszerű, gyors, bárhol alkalmazható módszer, mivel széken ülve, ruhában történik a masszázs.

Ezt a technikát bárki elsajátíthatja. Ajánlom gyógyító tevékenységet folytatóknak és fodrászoknak, masszőröknek, kozmetikusoknak, családanyáknak is.

A tanfolyam díja 32 000 Ft

A másik kedvenc tanfolyam, már több mint 100-an sajátították el nálam! Nagyon hálás vagyok érte, hogy rajtam keresztül, már ilyen sok ember tud másoknak segíteni, ezzel a csodás masszázs technikával.

Online is elérhető, megvásárolható: https://www.spiritildi-online.hu/indiai-fejmasszaz...

Jelentkezem


Frissítő talpmasszázs tanfolyam

Veszprém, 2024. várhatóan szeptember

Talp masszírozása hatékony segítséget nyújt egészségünk megőrzésében, de megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas. Javítja az idegrendszer, a hormonrendszer és az immunrendszer működését. Kiegyensúlyozza az energiaáramlást, a vér- és nyirokkeringést.

A talpmasszázs egy a teljes szervezetre és lélekre ható masszázs típus, természetes gyógymód. Az emberi szervezet öngyógyító erőit erősítjük és támogatjuk vele. A talpon több,mint 70 000 idegvégződés található, a talp masszírozásával elérjük a szervek egészségi állapotának javulását.

Ezt a technikát bárki elsajátíthatja, előképzettségre nincs szükség. Ajánlom gyógyító tevékenységet folytatóknak, masszőröknek, kozmetikusoknak és családanyáknak, apáknak, amivel otthon, a családtagjaidnak is nagy örömet nyújtasz, ha elsajátítod ezt a nagyon hatásos módszert!

A tanfolyam díja: 32 000 Ft

Online is elérhető, megvásárolható: https://www.spiritildi-online.hu/frissito-talpmass...

Jelentkezem

Kártya tanfolyamok

Tarot kártya alaptanfolyam 1.

Veszprém, 2024. JÚLIUS 20.

Veszprém, 2024.AUGUSZTUS.24.

Delphoi Jósda felirata: Ismerd meg önmagad!

A Tarot Nagy Arkánuma életünk kiemelt eseményeire, sorsfordulataira, sorsfeladataira hívja fel a figyelmet. A Tarot egy kiváló önismereti eszköz és egy pontos iránymutató is egyben, megmutatja a helyes utat, amit ha követsz a testi, lelki gyógyulásodhoz vezet el!

Az első alkalommal megismerjük a Tarot történetét, eredetét, a Tarot kártya 22 Nagy Arkánumának szimbólumait és jelentését. Megtanulunk több kirakási modellt, valamint az alapkirakások gyakorlatban történő alkalmazását.

A tanfolyam díja: 30 000 Ft

Tarot tanfolyam online is végezhető.


Tarot kártya alaptanfolyam 2.

Veszprém, 2024. AUGUSZTUS 3

A második alkalommal megismerjük a Tarot kártya 56 Kis Arkánumának szimbólumait és jelentését. Több új kirakási modellel gyakoroljuk a kirakásokat.

A Kis Arkánumának használatát megtanuljuk, így már az összes Tarot lap megismerése által, még pontosabb, mélyrehatóbb, érthetőbb elemzéseket tudsz elsajátítani, ezek után azonnal nekifoghatsz a kártyák értelmezésének.

A tanfolyam díja : 30 000 Ft

Tarot tanfolyam online is végezhető.


Tarot haladó workshop

Jelentkezem

Cigány kártya tanfolyam I.

Veszprém, 2024 JÚLIUS 27.

Kellemes egy napos tanfolyam keretében megtanuljuk értelmezni a cigány kártyából kapott üzeneteket.

A tanfolyamon megismered cigány kártya eredetét, egyediségét, és a benne rejlő lehetőségeket. A kártya lapjainak általános jelentéseit, speciális együttállások jelentéstartalmait. És több kirakással ismerkedünk gyakorlati példákon keresztül.

A cigány kártya a legbeszédesebb kártya, használata által nagyon jól fejlődhetnek intuícióid, spirituális képességeid.

A tanfolyam díja : 30.000 Ft

A két napos tanfolyam végére képes leszel egy komplett sorselemzés elkészítésére magadnak, és másoknak is tudsz segíteni, miben kell változtatni egy jobb jövő elérése érdekében.

Cigány kártya tanfolyam online is végezhető.


Cigány kártya tanfolyam II.

Veszprém, 2024. AUGUSZTUS 10.

Erre a tanfolyamra, azok jelentkezését várom, akik Cigány-kártya I. tanfolyamon már részt vettek. K

A cigány-kártya I. tanfolyamon a már megismert kártya lapok speciális jelentéstartalmait tovább mélyítjük.Több új kirakást értelmezünk, gyakorlati példákon keresztül.

Nagy szeretettel ajánlom mindenkinek, aki szeretné jobban megismerni önmagát, sorsát, aki tudni akarja a jövő titkait, aki fejleszteni szeretné intuitív képességeit, kész elindulni spirituális útján.

A tanfolyam díja : 30 000 Ft

Cigány kártya tanfolyam online is végezhető.

Jelentkezem

Spiritildi_online sp.jpg

Online tanfolyamok

Masszázs tanfolyamok már online is elérhetőek: https://www.spiritildi-online.hu/

Metamorf masszázs: https://www.spiritildi-online.hu/metamorf-masszazs...

Szeretetmasszázs: https://www.spiritildi-online.hu/szeretetmasszazs-...

Frissítő talpmasszázs: https://www.spiritildi-online.hu/frissito-talpmasszazs...

Indiai fejmasszázs: https://www.spiritildi-online.hu/indiai-fejmasszazs...

Az online masszázs tanfolyam vásárlása:

https://www.spiritildi-online.hu/jelentkezes-a-tan...

A tanfolyamok kedvező induló ára: 19 900 Ft.

A személyes képzések nem szűnnek meg, továbbra is folytatódnak. Annyi pozitív változás lesz, hogy aki részt vesz a személyes oktatáson megkapja az online tananyagot is, ezzel is segítve a hatékonyabb tanulást!

Szeretettel: Ildi

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi számom: B/2020/003526

Jelentkezem


Jelentkezés

bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között