Horoszkópelemzés

AKTUÁLIS TANFOLYAMOK

Kedves Érdeklődő!

Mi vár rád 2024-ben? Sorselemzés, jóslás, horoszkópelemzés online is. Új évre iránymutatással várlak személyesen Veszprémben.

A személyes konzultációk, tanfolyamok újra működnek. Ha szeretnél jönni várlak szeretettel Veszprémben!

Asztrológia jelentése csillagjóslás. Az asztrológia egyidős az emberiséggel, 6000 éves múltra tekint vissza. Már az őskorban is tanulmányozták a csillagokat, kérdéseikre a választ az égbolttól várták. Középkorban 1789-es francia forradalom idejét és eseményeit egy híres asztrológus előre jelezte.

Az asztrológia alapelve Hermész Triszmegisztosz nevéhez kötődő Smaragdtábla egyik tétele: ami lent van, az megfelel annak, ami fent van, és ami fent van, az megfelel annak, ami lent van, hogy az egyetlen varázslatának műveletét végrehajtsd! Amikor valaki megérkezik az élők sorába, a világmindenségben a születése pillanatában érvényes energia mintákat képviseli. A pillanat energia mintái leolvashatók az égről, és a horoszkópban ábrázolhatok. A születési radix annak a bizonyos pillanatnak az energia térképe, amelynek energia mintáit az ebben a pillanatban született ember személyesíti meg.

Asztrológia az egyik legjobb önismereti eszköz, az önmegismerésünk és tehetségünk kibontakoztatásának nagy segítője.
A radix horoszkóp (születési időpontra felállított) egy tükör és egy térkép is egyben, ami segít mélységeiben megismerni magunkat és segít tájékozódni, hogy utunkon, döntéseinkben megtaláljuk a helyes irányt. Minél jobban ismerjük magunkat, annál boldogabb életet tudunk élni. Nemcsak magunkat, családtagjainkat is sokkal könnyebben meg tudjuk érteni, el tudjuk fogadni, illetve tudjuk segíteni, ha tisztában vagyunk vele, hogy neki mik az erősségei, mik a gyengeségei, mi motiválja, mi a cselekedetinek, döntéseinek a mozgatórugója.

Asztrológia tanulmányom első és legfontosabb mondata: semmi nem véletlen. Ezzel a gondolattal elsőre nehéz volt azonosulni, de azóta is, már sok éve, lelkesedéssel és érdeklődéssel tanulom, szerintem még sok-sok évig. Kedves Tanárom szerint 20 év is kell hozzá! Az ember személyiséget, az erősségeit, a sorsfeladatát keresem egy horoszkópban illetve a párhoroszkóp,a szinasztria a kedvenc témám.

Horoszkópelemzés készítéséhez előre szükséges megadni a születés pontos időpontját, fontosabb életeseményeket. A megkapott adatokból elkészített horoszkóp alapján egy előre egyeztetett időpontban történik a konzultáció személyesen vagy skypon.

Online tanácsadásra, kártya, horoszkópelemzés, személy és tértisztítás vagy csak egy kis pozitív feltöltődésre van szükséged, továbbra is lehetőség van (Messenger, Viber, whatsApp vagy akár telefon.) Lehet 30 perces vagy 60 perces az online beszélgetés.

Online kártya tanfolyamok folyamatosan indulnak. :) Nyugodtan jelezzetek, ha tanulni szeretnétek, egyéni oktatást bármikor tudunk kezdeni.
Önismeret saját horoszkópunkkal-Asztro workshop

Ezen a napon asztrológia alapfogalmakkal szeretnélek megismertetni titeket, úgy, hogy a saját horoszkópotokban látjátok, így könnyebben be tudjátok fogadni az új információkat, és egy nagy lépést tesztek az önismeret útján is! Az egyik fő téma lesz, mely jelek utalnak életfeladatokra. :)

A pontos születési időpontodra szükség lesz. :)

Készítettem egy jegyzetet, aminek segítségével eligazodsz majd a horoszkópokban a jövőben is.

Az a célom, hogy ezzel az asztrológiai alapozó nappal, hogy kíváncsiságod felébredjen az asztrológia iránt, és a továbbiakban neked is segítsen, hogy életed még sikeresebb és boldogabb legyen. :)

Előző workshop egyik résztvevőjének visszajelzése:

"Nagyon szépen köszönöm a tegnapi műhelymunkát, szuper érdekes volt. Kicsit olyan érzésem volt, hogy nem is egészen kezdő, hanem már továbbképző szintű dolgokat (is) meséltél.

Van egy Asztrológia című könyvem – hát a tegnapi workshopod után azt kell mondanom, hogy gyakorlatilag csak az alapfogalmakat írja le, mi micsoda, de már semmiféle összefüggésre, hatásra nem mutat rá. Persze az is fontos, de ezeknek a jelentőségét tegnap Nálad sokkal jobban megértettük

Nagyon jó volt, nagyon élveztem:Köszönöm!" B.

bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között