Indiai fejmasszázs

AKTUÁLIS TANFOLYAMOK

Indiában az emberek évezredek óta ismerik, és alkalmazzák azokat a módszereket, amellyel megóvják testi egészségüket, és szellemi frissességüket. A kisgyerekeket csecsemőkoruktól kezdve masszírozzák, mivel az érintés filozófiája szerint: akit kiskorában keveset érintenek és simogatnak, annak testi-lelki és szellemi fejlődése lemarad. A fejmasszázs – elkülönítve a testmasszázstól – önmagában is alkalmazható.

Az indiai fejmasszázs során a széken ülő páciensnek nem csak a fejét, de a hát felső szakaszát, a nyakat, a karokat, a fejbőrt, a fület és az arcot is masszírozzuk. A masszázst általában ruhában, szárazon végezzük, de gyógynövényes olajokkal fokozhatjuk hatását.

Az indiai fejmasszázs stimulálja a vérkeringést, és további jótékony hatásai például: oldódik a stressz, az idegesség, enyhül az ezekből adódó szemfáradtság és fejfájás, csökkennek a nyak- és vállfájdalmak, megnyugtat, felfrissít.
Hajunk erősebb és egészségesebb lesz, a szorongás, kisebb fokú depresszió enyhül, fokozódik a kreativitásunk, letisztult gondolkodásunk, jobban tudunk koncentrálni, mélyebben, nyugodtabban tudunk aludni, endorfinok, azaz "boldogsághormonok" termelődése beindul.

Egy átlagos kezelés 30 percet vesz igénybe, ami alatt a páciens végig ülve marad.
Az indiai fejmasszázs kellemes érzése mindenki számára nagyszerű élményt nyújt, amit ha egyszer kipróbál, rendszeresen kérni fog.

Árak

Időtartam

Árak

30 perc

5000 Ft

50 perc

8000 Ft

bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között