Cellulit masszázs

Cellulit alakformáló és fogyasztó masszázs

A cellulit a test bizonyos részein (főként a hason, csípőn, fenéktájon és a combokon) kialakult méreganyaggal teli zsírsejt, amelytől a szervezet nem tud megszabadulni. A Cellulit masszázs elősegíti, hogy a felhalmozódott nyirok, a salakanyaggal együtt a nyirokcsomókon keresztül a véráramba jusson és kiürüljön, így megszabadítva a zsírsejteket a méreganyagtól. Ez a masszázs hihetetlen módon meggyorsítja az anyagcsere folyamatokat a vérkeringést, és a szövetek frissítését a szervezetben. Elősegíti az új kollagén termelést, ami a szövetek feszesítését fokozza. Speciális krémekkel, olajakkal és a gumiköpöly vákuumhatását alkalmazva érjük el a tökéletes eredményt!
Hosszú folyamatot igényel, de megfelelő életvitel mellett jól látható az eredménye.A cellulit masszázs egy erőteljesebb masszázs, amely természetes és hatékony módon segít eltüntetni a narancsbőrt. Karcsúsít, átformálja testkontúrját, megemeli a popsit. A bőrt feszesebbé, puhábbá és selymesebbé varázsolja, .

A tapasztalatok és kutatások egyaránt azt mutatják, hogy tartós eredmény csak megfelelő étrend, a mozgásban gazdag életmód, valamint a rendszeres masszázs együttes alkalmazásával elérhető el! Kúraszerűen 10-15 alkalom javasolt.

Szeretettel várlak!

bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között