Programozott kristálycsomagok

A gyönyörű kristályok nemcsak szebbé varázsolják a teret körülöttünk, hanem tudnak segíteni különböző problémáink megoldásában!

Vannak olyan kristályok, melyek programozhatóak is, ezáltal még jobban segítenek egy-egy életterületünk harmonizálásában!

Akik ismernek, tudják, hogy mindig is vonzódtam a kristályokhoz. Nagyon örültem, hogy megismerhettem ezt a módszert, a kristályprogramozást, mert ezzel is tudok segíteni, hogy a pozitív változások elinduljanak bennetek. Programozott kristály fokozatosan átalakítja a diszharmonikus rezgéseket és harmonikussá teszi az életedet. Kristályok áldásos hatását, remélem, minél többen megtapasztalhatjátok! Én folyamatosan tapasztalom segítő erejüket.

A kristálycsomagokat én magam készítem és programozom egy harmonikus, szeretetteljes légkörben.

Csodaszép karkötőket, fülbevalókat, marokköveket is programozok, igény szerint!

Próbáld ki a hatásukat, és csak figyeld, hogyan alakítják át harmonikussá az életed különböző területeit!

Pénz és Sikervonzó Kristálycsomag: 4 500 Ft

8 kristály. Ez a csomag oldja rossz érzéseidet, negatív beidegződéseidet, és segít, hogy megváltozzon a pénzhez, bőséghez való hozzáállásod.
A csomag elősegít a pénz és siker áramlását az életedbe, az anyagi javak bevonzását.

Tértisztító Kristálycsomag : 3 500 Ft

5 kristály. Káros földsugárzások, mobil, Wi-Fi, stb. semlegesítésére
A tértisztító csomag megtisztítja a lakás helységeit minden olyan negatív rezgéstől, energiától, ami nem előnyös az egészségedre és az életed többi területére és feltölti az otthonodat a Béke, a Szeretet és a Harmónia rezgéseivel.

Védelem Kristálycsomag : 3 500 Ft

5 kristály. Nem kívánatos emberek és energiák illetve szellemi lények kivédésére
Ez a kristálycsomag megvéd téged az ártó szándékú és az energiavámpír emberektől. Védi a személyes tered és aurád a nem kívánatos külső hatásoktól, energiáktól.

Víztisztító Kristálycsomag : 2 500 Ft

2 kristály. Előnytelen rezgések semlegesítése és pozitív energiafeltöltés
A víztisztító kristálycsomag semlegesíti azokat a vízben lévő diszharmonikus rezgéseket, melyek nem előnyösek az emberi egészségre és feltölti olyan harmonikus rezgésekkel, amelyek a tökéletes emberi egészség helyreállításában és fenntartásában segít. A víz információ szinten tisztul és töltődik.

Csakratisztító Kristálycsomag: 4 500 Ft

7 kristály. Tisztítja, regenerálja, harmonizálja a csakrákat és feltölti életenergiával
Ez a csomag a harmónia, az egészség helyreállításában és megtartásában tud segíteni. Megtisztítja a csakrákat minden olyan negatív diszharmonikus rezgéstől, amely nem előnyös az emberi egészségre és regenerálja, harmonizálja testünk energiaközpontjait.

A kristályszettekbe rakok fém díszítő elemeket, szimbólumokat, amelyek tovább erősítik a csomag hatását. A pénz és sikervonzó csomagba a végtelen bőség szimbólumát, a védelem csomagba angyalt, stb.

A fenti kristálycsomagokon kívül bármire kérhetsz kristályokat. Például: szerelemvonzó, tanulást segítő, család és babavárást segítő, nyugalmat árasztó csomagot

Te választhatod ki az igényeidnek megfelelően bármelyik csomagot. Garantáltan hasznos ajándékot kapsz!

bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között