További napi gondolatok

greenfinch-1758796_1280űj.jpg

Március 18.

Beleadod-e teljes szíved abba, amit teszel?
Nem tudod létrehozni az új mennyországot és új földet, ha az amit teszel, nem viseli magán a szeretet és odaadás jelét.
Ügyelj arra, hogy bármit, amit teszel, az Én tiszteletemre és dicsőségemre tedd! Ha erre gondolsz, tökéletesen akarsz majd végezni mindent.
Ne felejtsd el, hogy soha ne azért végezz el egy munkát, mert azt el kell végezni.
Vagy ha mégis úgy gondolod, hogy kényszerből végzed, akkor mielőtt nekifognál, vonulj félre, kérj megbocsátást, és találd meg a hangot. Ha hozzáállásod megváltozott, és úgy érzed, lelked békében és harmóniában van, akkor menj, és végezd el a munkát.
Látni fogod, hogy amennyiben hozzáállásod helyes, akkor nemcsak hogy tökéletesen tudod elvégezni a feladatot, hanem gyorsabban is. Minél több lélek tudja helyes szellemben elvégezni mindazt, amit el kell végezni, annál gyorsabban érkezik el az Én mennyországom a földre.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


plant-1368187_1280új.jpg

Március 15.

Amint haladsz előre az új felé, mindenkor tudatosan gondolj Rám és isteni jelenlétemre, és irányítsd Rám figyelmedet.
Ez segíteni fog abban, hogy magasabb szintű tudatállapotban maradhass, hogy ezáltal nehézségek nélkül tudjál előre haladni. Vonjál be mindenbe, amit teszel, mondasz és gondolsz, oszd meg Velem mindenedet.
Amikor már nincs semmi rejtegetnivalód, meg fogod ismerni a Szellem igazi szabadságát. Szabadon van rád szükségem, hogy csodáim úgy tárulhassanak fel előtted, hogy a lelkedben semmi ne állhasson útjukba. Sokat kell majd várni a teljes feltárulásra, hiszen az még csak most kezdődött el.
Képzeld el, hogy mindazok a csodák és gyönyörűséges dolgok, amelyekről eddig még csak nem is álmodtál, csak arra várnak hogy feltárják magukat előtted!
Olyan érzésed lesz majd, hogy egy teljesen új világba lépsz be, amely új lehetőségekkel, új törvényekkel, új gondolatokkal van teli.
Tekints minél messzebbre! Mindig lebegjen a szemed előtt az Új Kor látomása!
Egyszer csak azt veszed majd észre, hogy a legtermészetesebb módon belépsz ebbe a korba, és az részeddé válik.

Forrás: Eileen Caddy Nyisd meg lelked ajtaját


tulips-320151_1280 (1)új.jpg

Március 14.

A te feladatod az, hogy megteremtsd az új mennyországot és új földet.
Ezért hát ne gondolj sokat a világban lévő bajokra és szomorúságokra, a betegségekre és szenvedésre, a háborúkra és viszálykodásokra.
Ne engedd, hogy te is belekeveredj ezekbe, mert ha engeded, a betegségnek leszel része, nem pedig a gyógyításnak.
Amint fokozod tudatosságodat, védetté, immúnissá válsz a világ bajaival szemben. Ott élhetsz és dolgozhatsz a bajok közepette, azok mégsem lesznek képesek téged semmilyen módon megérinteni vagy befolyásolni.
Az orvosnak és a nővérnek is immúnisaknak kell lenniük, hogy szabadon tudják kezelni a halálosan fertőző betegségeket, és hogy ne legyen félelem bennük.
Ne legyen benned félelem, amint a világ sorsának, helyzetének súlyosbodását figyeled. Soha ne ess kétségbe, és ne csüggedj!
Egyszerűen csak tarts ki hitedben, figyelmedet irányítsd Rám, és tudd, hogy minden nagyon, nagyon jól van.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


Kerd azt amire vagysz.jpg

Heti Angyali Üzenet:

"KÉRD AZT, AMIRE VÁGYSZ

Tudasd az Univerzummal és másokkal, hogy mire van szükséged!

Ez a lap arra emlékeztet, hogy fontos kérned azt, amire vágysz.
Az Univerzum nagyon hasonlít egy étteremhez abból a szempontból, hogy le kell adnod a rendelésedet, mielőtt bármi történhetne. A jelenlegi helyzeted cselekvést kíván tőled.
Először szánj időt a vágyaid tisztázására, utána pedig mondd el az Univerzumnak egyértelműen, mire vágysz.
A kérésedet mindig módosíthatod a következő imával: „Ezt kérem, vagy valami jobbat….”, és így nem fogod magad akaratlanul korlátozni. Azonban egyértelműen döntened kell a vágyaiddal kapcsolatban.

További jelentések: Légy őszinte az életedben szereplő emberekhez!* Mondd el az Univerzumnak, mire vágysz! * Készíts egy listát a vágyaidról! * Beszélgess őszintén szükségleteidről, a határaidról és az elvárásaidról valakivel, akivel kapcsolatban állsz! * Kérj segítséget másoktól, és ha felajánlják ezt a segítséget, fogadd el! * Számíts pozitív eredményre, és a várakozásod meghozza jutalmát!"

A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Tündérek Mágikus Üzenetei kártyacsomagjából húztam.

Csodaszép hetet!


almond-blossom-5378_1280 új.jpg

Március 10.

Miért nem használod, ami a tiéd, és amit szabadon használhatsz?
Mi a haszna annak, ha van a szobádban egy lámpa, de te nem gyújtod fel, hogy fénnyel áraszd el a szobát? Miért nem fordulsz mindig Hozzám segítségért és megerősítésért, és miért nem használod a reád váró csodálatos ajándékokat?
Hagyd abba a magad erejéből való küszködést, mert ha már megismersz és megszeretsz Engem, attól kezdve mindig figyelni akarsz majd Rám, és kívánni fogod isteni jelenlétemet.
A fényben akarsz majd járni, mert ahol fény van, ott sötétség többé már nem létezik.
Te hozod létre a fényt a saját pozitív, alkotó, teremtő életeddel és léteddel; éppen ezért ne engedd, hogy bármilyen rossz, negatív dolog elhomályosítsa a lelkedben ezt a fényt.
Lehet, hogy erre tudatosan kell majd törekedned, amíg minden negatívság ki nem kerül a lelkedből, és amíg meg nem tanulsz állandóan pozitívan gondolkodva élni. Lehet, hogy kezdetben ez igen nagy erőfeszítést igényel részedről, de fokozatosan természetessé válik majd, mint a lélegzetvétel.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


Légy boldog mar most.jpg

Heti Angyali Üzenet:

"LÉGY BOLDOG MÁR MOST

Az angyalok meghallották imáidat, és válaszolnak. Nem kell a boldogságodat mindenféle jövőbeli feltételekhez kötnöd, már most is boldog lehetsz.
Ennek egyik módja, ha azokra a dolgokra és személyekre összpontosítasz, akiknek hálás vagy. Mi az, ami jó az életedben? Miben vagy tehetséges, mik az erősségeid?
Élvezd az örömteli dolgokat, és erősebb leszel. Vedd kezedbe a sorsod irányítását, és ne hagyd, hogy külső körülmények határozzák meg az érzéseidet.

Lehetséges értelmezések: Határolódj el a nehéz helyzettől. * Csodára számíthatsz. * Írj egy listát azokról a dolgokról, melyekért hálás vagy. * Gondolkodj pozitívan a mostani helyzetről. * Nyisd meg a szívedet a szeretetnek.

Imádság: Köszönöm, hogy megnyitottad szívemet a boldogságnak, az örömnek és az elragadtatásnak. Most már észre tudom venni az életem nagyszerűségét."

A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal kártyacsomagjából húztam.

Csodaszép hetet!


tea-2090190_1920-új-új.jpg

Március 4.

Milyen sok idő és energia vész el csupán azért, mert nem szánsz időt, és nem veszed a fáradságot arra, hogy elcsendesedj, és várjál Rám!
Elcsendesedés és várakozás - ez jelenti minden helyzetnek a titkos megoldását. Miért nem bizonyítod ezt be magadnak azzal, hogy átülteted a megoldást a gyakorlatba, és megfigyeled, miként működik?
Minden csak elmélet marad mindaddig, amíg a valós életben ki nem próbálod.
Ez az élet nagyon valóságos, nagyon gyakorlati élet, tele cselekvéssel, történéssel. Semmi elméleti nincs benne, de csak rajtad múlik, hogy tégy valamit ennek bizonyítása érdekében.
Kint már kivilágosodott, de amíg szét nem húzod a függönyöket, a sötétben fogsz ülni.
A víz ott van a csapban, de ha nem nyitod ki, és nem hagyod, hogy a víz folyjék belőle, a víz nem fog magától megmozdulni.
Az étel is ott lehet a tányérodon, de amíg be nem teszed a szádba, és meg nem eszed, semmit nem fog használni. Ne várj hát tovább, hanem cselekedj most rögtön!

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


tea-2107191_1280-új.jpg

Március 2.

Sok lélek beszél a hitről, de nem aszerint él. Ugyanezek a lelkek arról is beszélnek, hogy szeretnek Engem, de nem ismerik a szeretettel kapcsolatos legfontosabb dolgot.
Csak időfecsérlés arról beszélni, hogy szeretsz valakit, akit még nem is láttál soha, miközben képtelen vagy szeretni a körülötted lévő lelkeket, akiknek pedig szükségük lenne a szeretetedre, bölcsességedre és megértésedre.
Először meg kell tanulnod szeretni azokat, akik általam kerültek a közvetlen környezetedbe; ezután már tudni fogod, mit jelent Engem őszintén szeretni.
Miért kellene botorkálva végighaladnod az életen, amikor határozott léptekkel is haladhatsz, hittel és bizalommal, tudván, hogy Én melletted állok?
Itt Vagyok, feléd nyújtom minden jó és tökéletes ajándékomat, de ha te nem fogadod el őket, nem is fogod tudni hasznukat venni. Ingyen adom neked ezeket; szabadon kell elfogadnod őket, és azután használd őket bölcsen, mindenki hasznára, előnyére.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


japanese-cherry-trees-324175_1280-új.jpg

Március 1.

Várd a csodát! Várd, hogy a csodák egymás után megjelenjenek, és ne tégy semmi olyat, ami bármilyen módon korlátozná eljövetelüket.
Minél nyitottabb vagy annál jobb, mivel így semmi nem állhatja útját az Én törvényeim áramlásának, hiszen a csodák egyszerűen az Én törvényeim érvényesülését, működését jelentik.
Áramolj együtt e törvényekkel, és bármilyen csoda megtörténhet!
Lásd, amint kibontakozik az Én tervem tökéletessége! Nincs értelme a rohanásnak, a sietségnek.
Amikor valami kibontakozik, feltárul, ez a kibontakozás történhet nagyon gyorsan is, de magát a folyamatot a béke, és nyugalom, a tökéletes időzítés és pontosság érzése övezi.
Ne félj semmitől, mert semmi félnivalód nincs, ha hitedet és bizalmadat Belém helyezted.
Én benned Vagyok, lásd tehát, amint a tervem tökéletessége lelkedben, és a külső világban is feltárul. Minden lelked mélyéről indul el, és úgy halad kifelé; ne engedd hát, hogy önmagadban bármi is fékezze haladását. Hagyd, hogy előjöjjön minden, és fedezd fel az új mennyországot, az új földet!

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


mill-175832_1280-új.jpg

Március

Helló Március!

Lelki szemeim előtt egy szélmalom jelent meg.

Erős szél fújt, és a vitorlaszárnyak nagy sebességgel forogtak.
Majd a szél elült, és a vitorlaszárnyak abbahagyták a forgást, mivel mozgásuk teljes mértékben a széltől függött.

És a következő szavakat hallottam:

Biztonságodat ne tedd függővé az élet dolgaitól, hanem helyezd azt az Én kezembe, mert lelked legmélyén Én vagyok minden hatalom és erő forrása.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között