Napi gondolatok

daisy-4071793_1920új.jpg

Március 24.

Ne akarj túl messzire előre tekinteni, vagy a túl távoli jövőre vonatkozóan terveket szőni, mert ha ezt teszed, lehet, hogy mindent meg kell változtatnod.

A legjobb, ha mindent hagysz kibontakozni, és látni fogod, a dolgok jóval gyorsabban történnek annál, mint ahogy elképzeled őket.
Ne kerítsen hatalmába a türelmetlenség; egyszerűen várjál Rám, és lásd, ahogy minden a legcsodálatosabb módon feltárul.
Az időzítésnek azonban pontosnak kell lennie. Amikor tél ideje lejárni látszik, mindig úgy érzed, soha nem fog véget érni, de még mielőtt felfognád, mi történik, a tavasz már szinte észrevétlenül kezdi átvenni a helyét. Ugyanez a folyamat megy végbe új esetén is. Éppúgy, mint a tavasz, hopp, már itt is van, és a tél, a régmúlt, szépen az emlékek sorába lépett.
De lehet, hogy te ezt még nem érezted meg vagy fogadtad el teljesen, és amíg a teljes megértés és elfogadás be nem következik, szemed nem nyílik rá a változás csodájára.
Nyisd ki a szemed, és ne mulassz el semmit mindabból, ami most végbemegy.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

rose-373790_1920új.jpg

Március 23.

Miért nem kezdesz most mindjárt a bőségre, gazdagságra gondolni? Ismerd fel, hogy a szegénységnek nincs érdeme.

Azt akarom, hogy megértsd a pénz önmagában sem nem jó, sem nem rossz - egyszerűen van.
Azért van, hogy használják; mozgásban kell tartani, nem pedig felhalmozni.
A pénz nagy hajtóerő, hatalom, és a hatalommal bölcsen kell bánni.
Az elektromos energia szintén egyfajta hajtóerő, amelyet nem lehet esztelenül kezelni, mert ha azt tennéd, az elektromos áramütés elpusztítana téged.
Miért kezelik akkor a pénzt felelőtlenül?
Amikor el tudod már fogadni a Szellem valódi szabadságát, lerázhatod magadról a korlátok, a hiány minden érzését.
Tanuld meg igaz bölcsességgel felhasználni mindazt, amid van, és értsd meg, hogy mindent, amit neked juttatok, az Én tiszteletemre és dicsőségemre kell felhasználnod - jó sáfár módjára kell gondoznod az összes Énáltalam adott szép és tökéletes ajándékot.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

cherry-blossoms-4064051_1920új.jpg

Március 21.

Itt van a tavasz. Itt van az Új Kor.

Ébredj föl szendergésedből, és fedezd fel az idők csodáját, mert ezek az idők, amelyekben élsz, igazán csodálatosak.
Mindenben, ami történik, lásd meg a legjobbat! Várd a változásokat, és haladj velük, ne engedd, hogy lelkedben bármi feltartóztassa őket.
Soha ne félj az újtól, az ismeretlentől, hanem bátran vágj neki, tudván, hogy Én mindig veled vagyok, és soha nem hagylak magadra, nem hagylak cserben.
Ismerj fel Engem mindenben, és adj Nekem tiszteletet, dicsőséget. Tudd, hogy az Arany Kor felé tartasz, ezért ne aggódj, és ne is küzdj a most zajló változások ellen.
A ragyogó hajnalt megelőzi az éj legsötétebb órája. A hajnal itt van, tökéletes ütemben érkezik, semmi nem tartóztathatja fel.
Az univerzum egésze ugyanebben a tökéletes ritmusban működik. Miért nem teszed hát te is ezt?

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


nature-4061414_1920új.jpg

Március 20.

Amit gondolsz, amit teszel, és ahogy viselkedsz, az mind-mind óriási hatással lehet a világ sorsára.

Éppen ezért most mindjárt kezdd el az életet a szebbik oldala felől szemlélni, és minden felmerülő helyzetben a legjobbat keresd.
Ha kellő mélységben nézel, meg fogod találni ezt a szebbik oldalt; ott van, de esetenként annyira elbújik, hogy úgy tűnhet, elveszett.
Tudd, hogy minden dolog jól alakul azoknak a lelkeknek a számára, akik igazán szeretnek Engem, és mindenben Engem tesznek az első helyre.
Hitednek erősnek és megingathatatlannak kell lennie. Erősnek kell lenned, ki kell tartanod, mindegy, hogy milyen sötét vagy komor helyzetben vagy.
Még talán arra is szükség lehet, hogy lásd a dolgok rosszra fordulását, mielőtt a helyzet javulni kezd. Egyszerűen tudd, hogy minden a maga valódi tökéletességében a megfelelő időben ki fog alakulni, és hogy minden az Én kezemben van.
Ismerd fel, hogy Én Ott Vagyok mindenhol és mindenben, hogy nincs olyan hely, ahol nem Vagyok Ott, és hogy a végső cél a tökéletesség.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

book-1760998_1280új.jpg

Március 19.

Légy olyan, mint egy nyitott könyv, ne rejts el semmit, hanem mutasd meg minden lapodat, hogy mindenki olvashassa őket.

Amikor nincsen semmi rejtegetnivalód, akkor tudod igazán, hogy milyen érzés teljesen szabadnak lenni, bilincsek, béklyók nélkül élni.
Oszd meg, ami a szívedben van, és ne félj, hogy nevetség tárgya leszel. Állandóan gondolj Rám és az Én isteni jelenlétemre, és tégy mindent a kisgyermek egyszerűségével.
Az egyszerűség jelenti ennek a spirituális életnek az ismérvét; semmi bonyolultság nincs benne.
Ha mégis bonyolultnak érzed, az csak azért van, mert azzá teszed magadnak; változtasd meg hát a hozzáállásodat, és figyeld, mi történik.
Ne vesztegess több időt szivárványok kergetésével. Minden, amire szükséged van, ott van mélyen benned, és arra vár, hogy feltáruljon és felfedje magát.
Csak annyit kell tenned, hogy csendesülj el, és szánj időt annak keresésére, ami bensődben van.
Ha ezt teszed, biztosan megtalálod. A válasz ott van.
Legyél nagyon türelmes, várjál Rám, és a megfelelő időben minden feltárul majd előtted.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


Szenvedelyújj.jpg

Angyali üzenet a március 18-i hétre

SZENVEDÉLY

Engedd meg a szívednek és a lelkednek, hogy dalra fakadjon örömében.

Imáid meghallgattattak, amelyekben nagyszerű szerelemért fohászkodtál. A kezdet benned rejlik. Hatalmadban áll, hogy feléleszd a szenvedélyt az életedben. Valójában csak te tudod elhozni magadnak, senki más.

Ettől a laptól azt az útmutatást kapod, hogy keresd azt, ami nagy örömöt jelent számodra, például egy hobbit, valamilyen ügyet vagy konkrét tevékenységet. Minden, ami lángra lobbantja az örömöt a szívedben, segíteni fog felpezsdíteni a szenvedélyt, és az beáramlik szerelmi életedbe is.

A szerelem angyalai szerint az életszenvedély szükséges annak megalapozásához, hogy szenvedélyt érezz a szerelmi életedben.Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben élvezd a jelen pillanatot, és ha ezt valakivel együtt teszed, akkor arra ösztönzöd őt, hogy szerelmi kapcsolatot ápoljon veled.

Ha jelenleg egyedülálló vagy, éld át a szenvedélyt tevékenységeidben és hobbijaidban. És ki tudja?

Az ilyen törekvések lehetőséget adhatnak, hogy találkozz egy csodálatos partnerrel, aki osztozik e szenvedélyekben.


Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue A Szerelem Angyalai Jóskártya csomagjából húztam.


Csodaszép hetet! :) <3


macarons-4053115_1920 (1)új.jpg

Március 18.

Beleadod-e teljes szíved abba, amit teszel?

Nem tudod létrehozni az új mennyországot és új földet, ha az amit teszel, nem viseli magán a szeretet és odaadás jelét.
Ügyelj arra, hogy bármit, amit teszel, az Én tiszteletemre és dicsőségemre tedd! Ha erre gondolsz, tökéletesen akarsz majd végezni mindent.
Ne felejtsd el, hogy soha ne azért végezz el egy munkát, mert azt el kell végezni.
Vagy ha mégis úgy gondolod, hogy kényszerből végzed, akkor mielőtt nekifognál, vonulj félre, kérj megbocsátást, és találd meg a hangot. Ha hozzáállásod megváltozott, és úgy érzed, lelked békében és harmóniában van, akkor menj, és végezd el a munkát.
Látni fogod, hogy amennyiben hozzáállásod helyes, akkor nemcsak hogy tökéletesen tudod elvégezni a feladatot, hanem gyorsabban is. Minél több lélek tudja helyes szellemben elvégezni mindazt, amit el kell végezni, annál gyorsabban érkezik el az Én mennyországom a földre.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


petals-2232269_1920új.jpg

Március 17.

Minden tudásod és minden bölcsességed, ami benned rejlik, fokozatosan feltárul lelkedből.

Az élet állandó feltárulás, fejlődés.
Amikor gyermek voltál, meg kellett tanulnod bizonyos alapvető leckéket.
Amikor például kinyújtottad a kezed, hogy megérintsd a tüzet, azt mondták a felnőttek, hogy a tűz forró, és megégetné a kezed. De ha nem hallgattál az intő szavakra, és a magad feje után menve megérintetted a tüzet, megégetted magad, amit nagyon fájdalmasnak találtál. Mindenesetre megtanultad, hogy még egyszer ne nyúlj bele a tűzbe.
Ebben a spirituális életben is meg kell tanulnod bizonyos alapvető leckéket, és ha ezekhez nem tartod magad, viselned kell a következményeket.
Vannak, akik gyorsan tanulnak, és hamar készen állnak, hogy tovább lépjenek fontosabb tudnivalókra, amíg végül azt nem érzik, hogy annyira harmóniában élnek, hogy már nem kell újabb leckéket tanulniuk, hanem csak együtt áramlani az élettel, tökéletes összhangban és egységben mindennel.
Ez a tudatosság legvégső állapota, amelyet mindenkinek el kell érnie.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


tulip-magnolia-4052780_1920új.jpg

Március 16.

Ne legyen benned a versenykényszer érzése.

Amikor felismered, hogy mindenkinek meg van a saját része, amelyet felajánlhat a többieknek, a közösségnek, az egésznek, minden versenyszellem eltűnik majd, és képes leszel ellazulni, és önmagad lenni.
Mennyivel egyszerűbbé válik az élet, amikor felhagysz azzal a próbálkozással, hogy valami olyan legyél, ami nem vagy. Megvan a magad szerepe az egészen belül, igyekezz hát azt a legjobb képességed szerint eljátszani.
Azt mondom, hogy szeretni kell másokat.
Szereted-e többieket, vagy csak épp türelmes vagy velük, és kifogásokat keresel magadnak, mondván, hogy igazán nem várható el, hogy bizonyos lelkekkel közösséget vállalj, mivel világok választanak el benneteket?
Mindnyájan az Én szeretteim vagytok, és minél hamarabb felismered ezt, annál jobb, mivel az Én szememben mind egyek vagytok, és az Én szeretetem egyformán árad mindegyikőtök felé.
Amikor el tudod fogadni, hogy egy vagy Velem, azt is el fogod tudni, hogy egy vagy a többi lélekkel is.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

flowers-3506805_1920új.jpg

Március 15.

Amint haladsz előre az új felé, mindenkor tudatosan gondolj Rám és isteni jelenlétemre, és irányítsd Rám figyelmedet. Ez segíteni fog abban, hogy magasabb szintű tudatállapotban maradhass, hogy ezáltal nehézségek nélkül tudjál előre haladni. Vonjál be mindenbe, amit teszel, mondasz és gondolsz, oszd meg Velem mindenedet.

Amikor már nincs semmi rejtegetnivalód, meg fogod ismerni a Szellem igazi szabadságát. Szabadon van rád szükségem, hogy csodáim úgy tárulhassanak fel előtted, hogy a lelkedben semmi ne állhasson útjukba. Sokat kell majd várni a teljes feltárulásra, hiszen az még csak most kezdődött el.
Képzeld el, hogy mindazok a csodák és gyönyörűséges dolgok, amelyekről eddig még csak nem is álmodtál, csak arra várnak hogy feltárják magukat előtted!
Olyan érzésed lesz majd, hogy egy teljesen új világba lépsz be, amely új lehetőségekkel, új törvényekkel, új gondolatokkal van teli.
Tekints minél messzebbre! Mindig lebegjen a szemed előtt az Új Kor látomása! Egyszer csak azt veszed majd észre, hogy a legtermészetesebb módon belépsz ebbe a korba, és az részeddé válik.

Forrás: Eileen Caddy Nyisd meg lelked ajtaját


flowers-3992879_1920új.jpg

Március 14.

A te feladatod az, hogy megteremtsd az új mennyországot és új földet.

Ezért hát ne gondolj sokat a világban lévő bajokra és szomorúságokra, a betegségekre és szenvedésre, a háborúkra és viszálykodásokra.
Ne engedd, hogy te is belekeveredj ezekbe, mert ha engeded, a betegségnek leszel része, nem pedig a gyógyításnak.
Amint fokozod tudatosságodat, védetté, immúnissá válsz a világ bajaival szemben. Ott élhetsz és dolgozhatsz a bajok közepette, azok mégsem lesznek képesek téged semmilyen módon megérinteni vagy befolyásolni.
Az orvosnak és a nővérnek is immúnisaknak kell lenniük, hogy szabadon tudják kezelni a halálosan fertőző betegségeket, és hogy ne legyen félelem bennük.
Ne legyen benned félelem, amint a világ sorsának, helyzetének súlyosbodását figyeled. Soha ne ess kétségbe, és ne csüggedj!
Egyszerűen csak tarts ki hitedben, figyelmedet irányítsd Rám, és tudd, hogy minden nagyon, nagyon jól van.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


prunus-4026468_1920új.jpg

Március 13.

Alakulj át tudatod megújításával! A kígyó nem tud tovább nőni, amíg a régi bőrét le nem vedli.

A kiscsibe sem tud kijönni addig a tojásból, amíg fel nem töri. A csecsemő sem képes megszületni, ha elő nem bújuk anyjának méhéből.
Ezeknek a természetes folyamatoknak, végbe kell menniük, hogy bekövetkezzék a változás. Lépésről lépésre zajlanak le, és semmi nem állíthatja meg őket.
Ha a kiscsibének nincs ereje feltörni a tojást, elpusztul. Mindennek megvan a megfelelő ideje. Megpróbálhatod megakadályozni a változások bekövetkeztét, mert biztonságban érzed magad ott, ahol éppen vagy, és inkább ott maradnál az általad ismert kis világod határai között, semmint hogy kimozdulj onnan, és belépj egy ismeretlen világba; de az ismert kis világod határai között fuldokolni fogsz, és végül elpusztulsz.
Próbáld megérteni és elfogadni annak szükségességét, hogy változni kell, és követned kell minden változást, ami a jelenben zajlik.
Szedd össze magad, és adj hálát ezekért a változásokért, és válj te magad is azok részévé!

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

rose-3142529_1920 (1)új.jpg

Március 12.

Most azonnal kezdd el a legjobbat meglátni magadban, és ezáltal hozd elő a legjobbat magadból.

Az a legjobb ott van, mélyen benned, de annyira elrejtőzött, hogy nehéz meglátni. Amikor időt szánsz annak tudatosítására, hogy egyek vagyunk, meg fogod látni magadban a legeslegjobbat, felhagysz azzal, hogy lebecsüld magad, és el fogod oszlatni a valódi éneddel kapcsolatos összes hamis képet.
Állandóan mondogasd magadnak, hogy " Én és az én Szeretettem Egyek vagyunk" és mindaddig tégy így, amíg ezek szavak valóban jelenteni nem kezdenek valamit számodra.
Amikor úgy érzed, hogy hangulatod a mélyponton van, mondd el a szavakat csendben magadban, és érezd, amint fokozatosan kiemelkedsz a reményvesztettség ingoványából és az önsajnálatból.
Mondogasd ezt magadban mindaddig, amíg fel nem ismered ezeknek a szavaknak a valóságát, és nem látod meg az egész élet teljességét, és amíg nem tudod, hogy része vagy annak az életnek.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

vege a nehezsegeknekúj.jpg

Angyali üzenet a március 11-i hétre

"VÉGE A NEHÉZSÉGEKNEK

/Jeremiel Arkangyal/

A legrosszabbat immár magad mögött tudhatod, minden eddigi akadályt leküzdöttél.
Az utadba akadó nehézségek erősebbé tettek, és új leckéket tanítottak meg. Elkeseredés helyett együtt érzőn kitártad a szívedet azok felé, akik hasonló helyzetben vannak. Már nem okolsz másokat, már nem tekinted magadat áldozatnak. Sikerült felülkerekedned korábbi problémáidon. Kedvező hozzáállásod szeretetteljes megoldást és a szellemi megértés magasabb szintjein lévő, új helyzeteket vonz. Maradj pozitív!
Jeremiel neve azt jelenti: 'Isten kegyelme'. Ha hozzá fordulunk, minden érintett szívébe megbocsátást lop. Megmutatja, hogyan lehet szeretetteljesen cselekedni. Abban is segít, hogy kegyes szemléletmódot öltsünk, ami lehetővé teszi, hogy mindig tekintettel legyünk önmagunkra, és figyelmes, szerető gonddal törődjünk magunkkal."

Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! :) <3


tulips-4026273_1920új.jpg

Március 11.

Munkálkodj az Én törvényeim szerint, ne azok ellenében.

Ha ellenükre teszel, vesztes csatát vívsz, és sehova nem jutsz. Ha feszültség van benned, kutasd a lelked, és találd meg, mi az, ami ellen harcolsz, és ami a feszültséget okozza.
Biztos lehetsz benne, hogy van a lelkedben valami, ami hátráltatja előrehaladásodat, és meggátolja, hogy elérd a legjobbat. Legyen egyetlen vágyad, hogy az Én akaratom szerint cselekedhess, és az Én útjaimat járhasd. Ne engedd, hogy bármi is utadban álljon, és megakadályozza ennek teljesülését.
Amikor időt szánsz lelked kutatására, tudni fogod, hogy Én mit akarok tőled, és azután már csak rajtad áll, hogy késedelem nélkül engedelmeskedsz-e.
Amikor harmóniában dolgozol és élsz, tudni fogod az igazi szabadság, a szív, a tudat és Szellem szabadságának jelentését. Tapasztalni fogod, hogy ki nem mondott bölcsesség és megértés árad belőled. Amikor ebben a tudatállapotban vagy, fel tudlak használni, hogy segíts lehozni az új mennyországot és új földet.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


cherry-2208233_1920új.jpg

Március 10.

Miért nem használod, ami a tiéd, és amit szabadon használhatsz?

Mi a haszna annak, ha van a szobádban egy lámpa, de te nem gyújtod fel, hogy fénnyel áraszd el a szobát? Miért nem fordulsz mindig Hozzám segítségért és megerősítésért, és miért nem használod a reád váró csodálatos ajándékokat?
Hagyd abba a magad erejéből való küszködést, mert ha már megismersz és megszeretsz Engem, attól kezdve mindig figyelni akarsz majd Rám, és kívánni fogod isteni jelenlétemet.
A fényben akarsz majd járni, mert ahol fény van, ott sötétség többé már nem létezik.
Te hozod létre a fényt a saját pozitív, alkotó, teremtő életeddel és léteddel; éppen ezért ne engedd, hogy bármilyen rossz, negatív dolog elhomályosítsa a lelkedben ezt a fényt.
Lehet, hogy erre tudatosan kell majd törekedned, amíg minden negatívság ki nem kerül a lelkedből, és amíg meg nem tanulsz állandóan pozitívan gondolkodva élni. Lehet, hogy kezdetben ez igen nagy erőfeszítést igényel részedről, de fokozatosan természetessé válik majd, mint a lélegzetvétel.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


roses-108132_1920új.jpg

Március 9.

Ahogy megtanulsz szolgálatodon keresztül másoknak adni, szíved megnyílik, és nyitva marad.

Minél többet adsz önként és örömmel, annál több szeretet tör elő belőled, és annál több szeretetet vonzol magadhoz. Ez a törvény.
Soha ne csüggedj el, ha a szeretetet nem viszonozzák azonnal. Egyszerűen csak tudd, hogy előbb vagy utóbb viszonzásra talál, ezért továbbra is áramoljon belőled a szeretet, mert a szeretet a "nem" szót soha nem fogadja el válaszként.
A szeretetet nem lehet legyőzni. A szeretet nem húzódik vissza félénk csigaként a házába, ha falba ütközik, és durva elutasításba részesül.
A másik orcáját fordítja oda, és továbbra is csak szeret, és szeret. Te meg tudod ezt tenni?
Saját erődből nem, de Velem, az Én segítségemmel mindent megtehetsz.
Mindig kérd az Én segítségemet, és Én soha nem hagylak cserben.
Tapasztalni fogod, hogy minden nehézség nélkül képes vagy szeretni, és szeretni, és azután is csak szeretni.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

peonies-3468739_1920új.jpg

Március 8.

Azért vagy itt a világon, hogy jót adj a világnak. Azért vagy itt, hogy szeretetet, fényt és bölcsességet sugározz minden rászoruló lélek felé.

Feladatod van, és ezt a feladatot csak akkor tudod elvégezni, ha a saját problémáidat már megoldottad, és eggyé tudsz válni az egésszel, a teljességgel, ha nem állsz többé másoktól elkülönülve, miközben kritizálod őket.
Összhangban érzed magad a körülötted lévő lelkekkel? Ki vagy-e békülve a világgal, vagy a gondolataid konfliktusokat, kritikát és rombolást, bomlasztó indulatokat tükröznek?
Soha ne feledd, hogy a szeretet, az öröm és a boldogság megteremti a kellemes, jó légkört, és egymáshoz vonzza a hasonlóan gondolkodó lelkeket.
Figyeld tehát magad, és most rögtön kezdjél hozzá csakis a legjobbat magadhoz vonzani.
Egész hozzáállásodat és szemléletedet egy szempillantás alatt meg tudod változtatni.
Akkor miért nem teszed? Légy összhangban az élettel, és találd meg a mindenen felülemelkedő, tökéletes békét!

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

nature-3306655_1280 (1)új.jpg

Március 7.

Mindaddig nem reménykedhetsz abban, hogy a világban békét és harmóniát tudsz teremteni, amíg ezt a békét és harmóniát saját magadban nem találtad meg.

Mindent saját magaddal kell kezdeni. Kis lépésekkel, szerény eredményekkel kell elindulni, és aztán hagyni, hogy azok növekedjenek, táguljanak.
Az erős és hatalmas tölgy kicsiny makkocskából fejlődik ki, de abban a kicsiny makkocskában benne rejlik minden. A lelkedben is benne rejlik a világ békéje, miért ne hagynád hát, hogy az nőjön és kitáguljon benned, mígnem már nem bírja elviselni a bezártságot, és fel nem tör, békességet és harmóniát hozva a világnak?
Ez a folyamat benned indul el, légy tehát pontosan tudatában létfontosságú szerepednek, amelyet el kell játszanod, hogy elősegítsd a világ békésségét és harmóniáját. Soha ne állj félre, és ne okolj senki mást a világ helyzetéért, hanem kezd el cselekedni, és tégy érte valamit te magad is.
Légy tökéletes békében, miközben az Én akaratomat hajtod végre, és az Én útjaimat járod, Engem dicsőítve.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

flower-shop-4013863_1920 új.jpg

Március 6.

Egyszerre csak egyféle gondolatod lehet.

Ügyelj ezért arra, hogy ez a gondolat építő, pozitív és szerető gondolat legyen; egy idő után azt látod majd, hogy építő jellegű dolgokat mondasz, és szeretően cselekszel. Tulajdonképpen teljes szemléleted pozitív lesz, életed szeretettel, örömmel, boldogsággal, egészséggel, sikerrel, harmóniával telik meg.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

flower-3086563_1920 (1)új.jpg

Március 5.

Gondolkodj a teljességben, légy magad is a teljesség, és tanúskodjék életed a teljességről.

Ahhoz, hogy teljes ember lehess, ismerned kell magad, tudnod kell, merre haladsz, és mit teszel.
Haladj előre bizalommal, és élj teljes, dicsőséges, tartalmas életet.
Soha ne kételkedj magadban, és abban, hogy képes vagy a teljességre.
A teljesség létrehozását a kétségek, félelmek és aggodalmak gátolják meg; hagyd hát abba az aggódást, és oszlasd el minden félelmedet és kételyedet abban a tudatban, hogy Én mindig veled Vagyok, és hogy Velem minden lehetséges.
Ne feledd azonban, hogy hited és bizalmad legyen Bennem, az Uradban, Istenedben, a benned élő isteni hatalomban.
Járj Velem kéz a kézben, mindig kérd az Én tanácsomat; hadd vezesselek és irányítsalak téged Én.
Én benned Vagyok, ezért kívülről semmi nem gátolhatja közvetlen kapcsolatunkat. Ezzel a tudattal érezd magad biztonságban.
Amikor biztonságod Bennem van, minden igazán nagyon, nagyon jó lesz.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


jatekossagúj.jpg

Angyali üzenet a március 4-i hétre

JÁTÉKOSSÁG

A vidámság és a játék az angyalok útja. Azt szeretnék, ha te is minél több vidámságot engednél be az életedbe. Ne feledd, a vidámság nem luxus, hanem elemi szükséglet.
Az angyalok tudják, mennyi felelősség nyugszik a válladon, és milyen nagy szükséged van időre, pénzre és más javakra. Ezzel a kártyával azt súgják, hogy a rendszeresen megélt öröm segít céljaid elérésében. Lehet, hogy erre azt feleled: "Na de kérem, nincs nekem sem időm, sem energiám a léha játékra." Mégis, hidd el az angyaloknak, hogy a játék nagyszerű befektetés, és egykettőre meghozza a hasznát.
Amikor vidáman nevetsz, pihensz is. Ez az ellazulás nagyszerű ötletekkel ajándékoz meg, erősíti spirituális kapcsolataidat, isteni vezérlésedet és energiaszintedet. Megújult erőkkel és sugallatokkal még könnyebben sikerül megvalósítani vágyaidat. Arról nem is beszélve, hogy ellazult és sugárzó személyiséged milyen jótékony hatással van másokra. A derűlátás maga teremti meg az új lehetőségeket. Ha mindezt igazán belátod, már nem is tudsz nem örülni.

Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! :) <3


TOVÁBBI NAPI GONDOLATOK

bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között