Napi gondolatok

anemone-2427235_1920új.jpg

November 24.

Gyümölcseiről meg fogod ismerni őket, hogy Mellettem vannak-e, vagy Ellenem, hogy a fényhez tartoznak-e vagy a sötétséghez. Nyisd ki a szemed, és biztos megértéssel tudni fogod.
Szállj magadba, és a szíved megmondja.
Saját magad végezd el a vizsgálatot és az értékelést, és ne hallgass senkire, semmire a külső világban.
Mert ha a mindenféle külső suttogásokra és mendemondákra figyelsz, olyan nagy bizonytalanságban fogod találni magad, hogy nem fogod tudni, mi az igazság, és mi nem az, és teljesen elveszíted utadat.
Minden lélek megtalálhatja önmagán belül az igazságot, de ez azt jelenti, időt kell szánnia arra, hogy a lelkében kutasson utána. Saját magának kell a gondolataiba mélyednie, és megtalálni saját útját.
Sok lélek túl lusta ahhoz, hogy ezt megtegye. Ők sokkal könnyebbnek találják, ha meghallgatják, mit mondanak mások, és elfogadják, amit hallanak, anélkül, hogy megvizsgálnák a saját lelküket.
Csendesülj el, és tudni fogod az igazságot, az igazság pedig felszabadít téged!

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


pink-2893502_1920 (1)új.jpg

November 23.

Amikor azt mondom neked, hogy "Szeresd a többieket", ez nem jelenti azt, hogy el kell viselned őket, vagy hogy nagyon erősen kell próbálnod szeretni őket.

De amikor megnyitod a szíved, és képes vagy megtölteni szeretetteljes, szép gondolatokkal, látni fogod, hogy szeretni akarod majd mindazokat a lelkeket, akikkel kapcsolatba kerülsz, függetlenül attól, hogy kik ők.
Ez nem más, mint az Én egyetemes szeretetem szabad áramlása, amely nem ismer megkülönböztetést, diszkriminációt, és nem válogatja ki azokat, akiket szeretni kell, illetve azokat akiket nem.
Az Én szeretetem minden egyes lélek irányába egyforma. Az, hogy abból mennyit vagy hajlandó elfogadni, tőled függ.
Ne félj kimutatni ezt a szeretet! Ez a szeretet túlnyúlik a személyiség határain, és a legmagasabb rendű. Tanulj meg tökéletesen nyíltszívűnek, őszintének lenni, és soha ne szégyelld kimutatni a mások iránti szeretetedet.
A szeretet a leghatalmasabb egyesítő erő az univerzumban, ezért szeress, szeress, szeress!

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


autumn-leaves-2939277_1920új.jpg

November 22.

Mindig az élet naposabb oldalát lásd meg! Csak a legeslegjobbnak a bekövetkezésére számíts, és gondolkodj róla, hogy az be is következzék!
Soha ne okolj senki mást a nehéz sorsodért, helyzetedért. A magad ura vagy, tőled függ, hogy megfordítod-e a képet, hogy megnézd, mi van a másik oldalán.
Ha úgy döntesz, hogy az élet komor oldalát akarod látni, ne várd, hogy azokat a lelkeket fogod magadhoz vonzani, akik ismerik az igazi szabadság örömét, mert mindig a hasonló dolgok vonzzák egymást. Csak azokat a lelkeket fogod vonzani, akik ugyanolyan helyzetben vannak, mint te magad.
Amikor a világ tetején állsz, és a szeretet szabadon áramlik belőled, mindenkit vonzani fogsz, mert mindenki élvezi egy örömteli lélek társaságát.
Tanulj meg felemelni egy személyt, vagy helyzetet, és soha ne engedd, hogy valaki másnak a hozzáállása belerángasson a kétségbeesés mélységeibe!
Azért vagy itt, hogy békét, harmóniát, szépséget és tökéletességet teremts, mindazt, ami az életben a legjobb. Indulj hát neki, és tégy valamit ennek érdekében!

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


biztonságban vagyúj.jpg

Heti Angyali Üzenet a november 20-i hétre

BIZTONSÁGBAN VAGY

"Oltalmazlak az alantas energiáktól, és vigyázok rád, a szeretteidre és az otthonodra."

Engedd el aggodalmadat, hiszen a szeretet mindent elsöprő fényével védelmezlek téged, a szeretteidet, az otthonodat és a javaidat. Ez a fény taszítja a negatív energiákat, és vonzza a pozitívakat. A félelem helyett e fényre és szeretetre összpontosíts, mert azt vonzod magadhoz, ami a szemed előtt lebeg. Ha az elmédből kiűzöd a félelmet, a felszabadult időt és energiát annak szentelheted, amire születtél. Szabad vagy, ha nincs benned félelem. Tudd, hogy mindig tökéletes biztonságban vagy a védőszárnyaim alatt.

Hogyan dolgozzunk Mihály Arkangyallal: Mihály elsődleges feladata az, hogy elűzze a félelem alacsonyrendű energiáit. Ha aggodalom vagy szorongás lesz úrrá rajtunk, gondolatban szólítsuk Mihály arkangyalt, és ő megnyugtat minket. Arra is kérhetjük, hogy távolítsa el az ártalmas energiákat az otthonunkból, a munkahelyünkről, az autónkból vagy a társaságunkból. Amikor hozzá fordulunk, melegség tölthet el. Ez azért van, mert Ő tüzes, harcos arkangyal. Ha akarjuk, állandóan velünk marad, hiszen képes egyszerre mindenütt jelen lenni.

A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! :) <3


sea-1111495_1920új.jpg

November 20.

Légy békében és nyugodj az Én szeretetemben.
Már sokszor hallottad ezeket a szavakat, és kíváncsi vagy, miért kell őket megismételni.
Ezek a szavak olyanok, mint a víz, nagyon lassan és csendesen elkoptatják a régit, és új utat találnak.
Egyre beljebb és beljebb hatolnak, fokozatosan egyre mélyebbre jutva lelkedben, míg úgy nem érzed, részeddé váltak.
Többé már nem csupán szavak, hanem életre keltek, és munkálnak már otthonra leltek benned, úgy érzed, megéled őket, és tökéletes békében nyugszol az Én szeretetemben.
Soha ne neheztelj az ismétlésért, hanem légy örökké hálás, amiért az Én szeretetem oly nagy, hogy hajlandó Vagyok türelmesen és kitartóan továbbmenni, és hogy soha nem foglak elereszteni.
Kinyújtottam a kezemet utánad, és szükségem van rád.
Nagyon különleges helyed van az Én óriási, átfogó tervemben, és Én várom, hogy feltárhassam előtted, amikor már készen
állsz rá.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


autumn-sunshine-2916763_1920új.jpg

November 19.

Nincs szükséged rá, hogy az életben önmagad próbálkozz a dolgok alakításával, vagy hogy megpróbáld latba vetni a befolyásodat.
Csupán annyit kell tenned, hogy nagyon csendesen és bizalommal követed az Én utasításaimat, melyeket a csendben fogsz megkapni.
Vannak olyan lelkek, akik határozottan hallják az Én hangomat, mások ösztönösen cselekszenek, megint más lelkeknek a cselekvését irányítom.
Én sokféle módon munkálok, de mindenki tudja, mikor tartom az irányítást Én a kezemben, mert a szeretet és az igazság ismérvei ott vannak mindenben.
Amint engedelmeskedsz majd az Én utasításaimnak, észreveszed, hogy egymás után következnek be a csodák, és meglátod majd mindenben az Én kezemet.
Meg fogod érteni, hogy önmagadtól nem tudnád létrehozni azokat a csodákat, és hogy valóban Én munkálok benned, és Nekem adsz majd tiszteletet és dicsőséget, és örök hálát. Mindig ismerd el, hogy honnan származik bölcsességed, a szereteted, a tudásod, és hogy honnan jön maga az élet.
Én Vagyok a Mindenek Mindensége, és a te életed Énbennem rejlik. Egyek vagyunk.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


girl-2940655_1920új.jpg

November 18.

Használj fel mindent, amid van, az egész, a közösség hasznára, javára.

Ne akard azt összegyűjteni, felhalmozni, hanem oszd meg másokkal, mert amint megosztod, az elkezd növekedni, míg megpróbálsz ragaszkodni valamihez, és valamit vagy valakit birtokolni, biztos, hogy el fogod veszíteni.
Ez a törvény, és amint e törvény szerint élsz, látni fogod magad körül, hogy ez mennyire igaz.
Ha van néhány csomag vetőmagod és beteszed őket egy szekrénybe, majd elfeledkezel róluk, semmi nem történik velük, és ott maradnak ahová tetted őket. Ha viszont fogod és elülteted őket a földbe, és ápolod őket, nemcsak hogy kifognak kelni, és növekedésnek indulnak, hanem még több magot fognak teremni.
Így van ez mindennel, amid van, soha ne próbálj ragaszkodni hozzá, hanem oszd meg boldogan másokkal, és figyeld, ahogy mennyiségben és minőségben is egyre csak nő.
Amikor hozzáállásod helyes, tudod, hogy minden igényed csodálatosan teljesül, és hogy mindenem, amim van, a tiéd.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


young-woman-showing-heart-symbol-with-hands-picjumbo-com új.jpg

November 16.

Az életben az elsődleges és legfontosabb megtanulnivaló a szeretet.

A szeretet olyan erős, hogy megtörhetetlen, és mégis megfoghatatlan.
A szeretetet ismerheted, érezheted, és ennek ellenére mégsem lehet belekapaszkodni, mert ha megpróbálod, úgy csúszik ki a kezedből, mint a higany.
A szeretetet nem lehet birtokolni, mert oly szabad, mint a szél, és arra halad, amerre ő látja jónak. Haladj együtt vele.
A szeretet az egység és teljesség. Nem ismer korlátozást, sem akadályokat. A szeretettel a szabadság jár együtt. A félelem az, amely a lelket gúzsba köti és korlátozza, a szeretet pedig felszabadít és elvágja a béklyókat.
A szeretet megnyit minden ajtót, életeket változtat meg, és meglágyítja a legkeményebb szívet is.
A szeretet kreatív, épít, szépséget, harmóniát és egységet hozva létre. A dolgok érdekében hat, nem azok ellen.
A szeretet olyan örömet hoz, amit nem lehet elnyomni. Végigtáncolja és végigénekli az életet.
A te szívedben van szeretet? Mások iránti szeretet?
A szeretet benned jön létre, és belülről terjed kifelé, egyre csak kifelé.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


rose-2417334_1920 (1)új.jpg

November 15.

Az élet egyszerű! Miért kellene bonyolulttá tenned a magad számára? Miért választod a kanyargós utat, amikor az egyenes ösvény ott áll előtted?

Hagyd, hogy az élet megnyíljék előtted, és ne próbáld erőltetni a kitárulását.
A virág kinyílását sem erőltetheted, mert ha megpróbálod, türelmetlenségeddel tönkre teszed annak a virágnak a szépségét és tökéletességét.
Mindennek megvan a maga ideje, ezért kerülj összhangba az élettel, áramolj vele együtt, és vedd észre, amint az Én csodáim igaz tökéletességükben feltárulnak.
Amikor valami nem a kellő időben történik, oly sok mindent feltart, ahelyett, hogy elősegítene, hogy szinte elképzelni is nehéz. Ezért várj Rám csendben és bizalommal, és soha ne próbálj meggondolatlanul előre rohanni, és valamit nem a megfelelő időben tenni!
Ugyanakkor soha ne vonszold magad, és ne vesztegess értékes időt. Ismerd fel, hogy minden mögött, amit teszel, egy ragyogó rendszer és terv húzódik meg, és adj örök hálát!

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


csak a szeretetetúj.jpg

Heti Angyali Üzenet a november 13-i hétre

CSAK A SZERETETET LÁSD!

Nézz át a látszólagos mulasztásokon, hibákon és félreértéseken, és csak a szeretetet lásd meg minden emberben (beleértve önmagadat is). Ha eltökélten a szeretetre összpontosítasz, amely ott lapul minden helyzetben, az álmokat felülmúló módokon képes gyógyítani.
Az angyalok emlékeztető gyanánt küldték ezt a kártyát, hogy az ő szemükön keresztül tekints önmagadra, a többiekre és minden helyzetre. Ha a szeretetre összpontosítasz, akkor elbukik minden, ami szeretet nélküli. Ez olyan, mintha felkapcsolnánk a fényt, így mérsékelve a korábbi sötétséget. Hívd be az angyalokat, ahányszor csak segítségre van szükséged nézőpontod szeretettel teli, előnyösebb magaslatra való emeléséhez.

A lap további jelentései: Nézz a többiek személyisége és egója mögé, és lásd meg a bennük lakozó angyalt (ha ez nehéznek tűnik, az angyalok segíthetnek ebben). Bocsáss meg. Engedd át a félelmet, a megbántódást, az ítélkezést az angyaloknak. Félelmeid helyett nyomatékosítsd inkább azt, amire vágysz.

A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! :) <3


stones-2780171_1920ÚJ.jpg

November 13.

Amikor az életben a legjobbat várod, azt magadhoz vonzod, kezdd el most mindjárt mindenben és mindenkiben a legjobbat várni, és figyeld ahogy a legeslegjobb létrejön.

Várd, hogy igényed teljesüljön.
Várd, hogy megtalálod a megoldást minden problémára.
Várd minden szinten a bőséget. Számíts rá, hogy spirituálisan fejlődni fogsz.
Életedben ne fogadj el korlátozásokat, egyszerűen tudd, és fogadd el, hogy az Én összes jó és tökéletes ajándékom a tiéd, amint megtanulod helyesen megítélni az értékeidet, és az életben az elsődleges dolgokat az első helyre tenni.
Várd, hogy növekedni fogsz képességekben és szépségben, bölcsességben és megértésben.
Várd, hogy téged használjanak fel arra, hogy az Én isteni szeretetem és fényem benned és általad áramoljon.
Fogadd el, hogy felhasználhatlak téged az Én munkámhoz.
Végezd azt tökéletes hittel és bizalommal, és vedd észre, amint az Én csodáim és dicsőségeim létrejönnek, de nemcsak egyszer-egyszer, hanem állandóan, hogy egész életed valóban az öröm és a hálaadás éneke legyen.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

TOVÁBBI NAPI GONDOLATOK

bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között