Napi gondolatok

legyen onbizalmadúj.jpg

Angyali üzenet az október 25-i hétre

"LEGYEN ÖNBIZALMAD
Ez a kártya egyfajta önbizalom növelő talizmán. Mihály arkangyal így adja tudtodra, hogy Isten számít az erődre és tehetségedre béketervének megvalósításához. Vigyáz rád, hogy teljes fényedben ragyoghass. Hallgass a megérzéseidre, és légy határozott. Magabiztosságod szintén magabiztos, egészséges önbizalommal rendelkező embereket fog vonzani, és tiszteletet ébreszt.Lefekvés előtt kérd Mihály arkangyalt, hogy növelje önbizalmadat, és reggel szeretettel a szívedben ébredsz majd.
Lehetséges értelmezések: Higgy a terveidben és az ötleteidben. * Bízz a megérzéseidben, mert elvezet célodhoz. * Megbízhatsz az illetőben, aki iránt érdeklődsz. * Hidd el, hogy a helyes úton jársz. * Biztos lehetsz benne, hogy sem anyagiakban, sem másban sem fogsz szűkölködni".
Imádság: Mihály arkangyal! Kérlek vértezz fel engem bátorsággal és állhatatosságoddal, hogy felismerjem bölcsességem, erőm, szeretetem, alkotókészségem, lelki gazdagságom és egészségem isteni mivoltát. Segíts, hogy minden körülmények közt megőrizzem magabiztosságomat és nyugalmamat."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Elorelepesúj.jpg

Angyali üzenet az október 18-i hétre

"ELŐRELÉPÉS
Valódi éned sugárzik át a felszínen, megmutatva erődet, hatékonyságodat, sikerességedet és értelmedet. Engedd, hogy mások is láthassák igazi énedet, és erőt meríthessenek belőle.
Sok mindenben kivételes vagy. Lassan kezdesz bízni magadban, és egyre könnyebben fel tudod mutatni igaz természetedet. Volt idő, amikor azt hitted, hogy érzéseidet leplezned kell mások (vagy akár önmagad) előtt. Ám most felfedezted végre, milyen életerős és vonzó igazi önmagad.
Az angyalok megtanítanak rá, hogy tiszteld saját, valódi érzéseidet úgy, hogy ki is merd fejezni őket - akárki előtt. Az angyalok megtanítanak szeretettel beszélni az érzéseidről, így nem lesz több félreértés közted és a barátaid vagy a szeretteid között. Az angyalok sosem biztatnak olyan cselekedetre vagy szóra, amely bántani tudna téged vagy bárki mást. Biztosítanak afelől, hogy életed a belső béke új szintjére emelkedik, ha felszínre engeded valódi énedet."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


viragerouj.jpg

Angyali üzenet az október 11-i hétre

"VIRÁGERŐ
Tölts időt virágokkal és virágesszenciákkal, hogy fokozd a személyes gyógyító erődet!
Ez a lap azt jelzi, hogy a virágok kiegyensúlyozó és gyógyító tulajdonságai a javadra szolgálnak. Tölts időt egy kertben vagy akár egy virágboltban, és népesítsd be az otthonodat friss virágokkal.
Az illatok belégzése közben érezd, ahogyan varázslatos gyógyító képességeik átmossák tested összes sejtjét.
A tündérek azt is javasolják, hogy vásárolj egy-két üveg tiszta virágesszenciát, amelyek a legtöbb egészségboltban kaphatók.
Például használj rózsaolajat arra, hogy megnyisd a szívedet a szerelem előtt, vagy hints levendula olajat a párnáidra és az ágyneműdre, hogy megnyugtasd az idegeidet.
További jelentések: Használj virágesszenciákat a mások gyógyításával kapcsolatos munkádban. * Tanulj aromaterápiát! * Készíts illatosított zacskókat vagy szárított levendulás szempakolást! * Ültess virágoskertet! * Küldj virágot a szeretteid közül valakinek!
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Tündérek Mágikus Üzenetei jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! Szeretettel: Ildi ❤️

fejezd ki az egyenisegedetuj.jpg

Angyali üzenet az október 4-i hétre

"FEJEZD KI AZ EGYÉNISÉGEDET!

Engedd ragyogni a valódi énedet, mert csodálatra méltó ember vagy!
A tündérek a kivételességedet kívánják ünnepelni, mivel számukra elbűvölő és tökéletes ember vagy ebben az állapotodban.
A tündérek szeretik a kreativitásodat, és arra buzdítanak, hogy egyszerűen légy önmagad.
Ne tipord el a valódi énedet azért, hogy elnyerd mások jóváhagyását. A színlelés egyébként sem működik, és nem tudsz mindenkinek a kedvében járni.
Inkább élvezd a hitelességet, és bízz benne, hogy hasonló gondolkodású emberek fognak vonzódni hozzád.
További jelentések: Öltözz úgy, ami boldoggá tesz téged! * Bízz a kreatív ötleteidben és látomásaidban, és valósítsd meg azokat! * Mond ki az igazságodat! * Fejezd ki a kreativitásodat valamilyen művészeti projekten vagy új üzleti ötleten keresztül. "
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Tündérek Mágikus Üzenetei jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Áldásúj.jpg

Angyali üzenet a szeptember 27-i hétre

"ÁLDÁS

Isten és az angyalok most azonnal segítenek neked. Folyamodj továbbra is hozzájuk, és fogadd el az érkező segítséget (amely mindig jelen van).
Az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy most csupa áldás vesz körül. Ebben a pillanatban is. Talán tapasztaltál mostanában néhány változást, vagy állandóan segítségért folyamodtál. Akárhogy is, az angyalok több isteni szeretettel támogatnak, mint valaha. Újabb és újabb angyalok állnak melléd, elárasztva fénnyel és szeretettel.
Néha biztosan úgy érzed magad, mint akit elhagyott Isten és az angyalok. Ez a kártya arra mutat rá, hogy sosem hagytak el, sőt soha nem is lesznek képesek elhagyni. Csak a félelmünk tesz minket mindenkor angyalainkkal szemben vakká és süketté. Most az angyalok segítenek megszabadulni a félelmeidtől, ha kéred, és ha engeded. Áldásáradatban állsz. Isten és az angyalok nagyon szeretnek téged."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Fionaúj.jpg

Angyali üzenet a szeptember 20-i hétre

"FIONA

Az angyalok segítségét kérted, tehát fogadd nyitott szívvel az isteni útmutatást és segítséget. Megérdemled az égiek segítségét!
Boldog vagyok, hogy Istenhez és az angyalokhoz fordultál segítségért. Azért jöttem, hogy segítsek neked elfogadni a segítségünket. Néha figyelem, ahogy olyan dolgokkal küszködsz, amelyeket a segítségemmel könnyen megoldhatnál, ha megkérnél, hogy segítsek. Csak egy jelre várok - legyen az ima, vagy akár a segítségkérés gondolata -, hogy segíthessek neked.
Most végre a segítségemet kérted, és nagyon boldog vagyok, hogy segíthetek neked. Csak annyit kérek: engedd, hogy segítsek, mert eddig ebben megakadályoztál. Azt hitted, hogy nem érdemled meg a segítségemet, vagy egyszerűen csak féltél a változásoktól. Ne feledd, hogy én azért jöttem, hogy könnyítsek a lelkeden, ezért bízd magad rám, kérlek.
Figyelj oda a gondolataidon, érzéseiden és álmaidon keresztül érkező határozott és ismétlődő jelzésekre. ezek Isten üzenetei, amelyeket én közvetítek számodra. Soha nem hagyunk cserben. Az égiek minden támogatását élvezed, csak kövesd az isteni útmutatást."
Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Hasznald a gyogyito energiakatúj.jpg

Angyali Üzenet a szeptember 13-i hétre

"HASZNÁLD A GYÓGYÍTÓ ENERGIÁKAT

A kártya arra utal, hogy a jelenlegi helyzetedben nagy hasznát vennéd a gyógyító energiáknak. Ezeket az energiákat nyerheted az angyaloktól (csak kérned kell!), egy szakavatott energiagyógyásztól, de saját szándékod erejéből is.
Lehetséges értelmezések: Tégy valamit az energiaszinted és életerőd növeléséért. * Tornázz, és táplálkozz egészségesen. * Iratkozz be egy energiagyógyász tanfolyamra. * Menj el egy szakavatott energia-gyógyász kezelésre. * Sorsfeladatod az energiagyógyászattal kapcsolatos.
Imádság: Köszönöm, hogy gyógyító energiát árasztasz rám, és rajtam keresztül a környezetemre is. Köszönöm, hogy szakavatott és hiteles energiagyógyítókkal kerülhettem kapcsolatba, és megismerkedhettem az energiagyógyítás különféle módozataival."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ????

Szeretettel: Ildi


tertisztitasúj.jpg

Angyali Üzenet a szeptember 6-i hétre

TÉRTISZTÍTÁS

"Rakj rendet magad körül, tisztítsd meg az energiát, és alkalmazd a feng shuit. (Jophiel Arkangyal)
Az otthonod és a munkahelyed atmoszférája sokféleképpen befolyásol A rendetlenség szétzúzza az energiádat, az alkotóerődet és a jólétérzésedet. Én segítek időt szakítani arra, hogy eltávolítsd fizikai környezetedből az ártalmas hatásokat, és mindvégig ösztökéllek. Fogom a kezedet, és együtt elengedünk mindent, ami már nem szolgál téged. A már nem használatos tárgyakat elajándékozzuk, újrahasznosítjuk vagy kiselejtezzük. Kitárjuk az ablakokat, hogy friss levegő áramoljon a szobákba, és megtisztítom az alantas energiákat. Erőfeszítéseid eredményeképpen életed minden területén jelentős javulást fogsz tapasztalni.
Jophiel aurája sötét rózsaszínű, ami szépséges, szerető és figyelmes természetére utal. Az energiájához az aurája színében pompázó kristályokat, például a vörös turmalint szokták társítani. Valahányszor átrendezzük vagy felújítjuk a lakásunkat, vagy tavaszi nagytakarítást végzünk, kérjük Jophiel segítségét. Olyan, mintha saját szellemi lakberendezőnk és feng shui-szakértőnk lenne!"
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤️ Szeretettel: Ildi

erzelmi gyogyulasúj.jpg

Angyali Üzenet az augusztus 30-i hétre

"ÉRZELMI GYÓGYULÁS

Amint az szíved kigyógyul a régi érzelmi fájdalomból, új áldásokban és szeretetben részesülsz.
Ez a lap azt jelzi, hogy meggyógyítasz valami régi érzelmi fájdalmat – először gondolhatsz éppen arra a témára, amelynek a megoldásán dolgozol.
Amint elengeded a haragot, a bűntudatot vagy más érzelmi sérülést, felébreszted magadban az erő egy új szintjét, amely hozzád vonz mindent, amire vágysz… és még annál is többet.
Fordulj a tündérekhez, valamint támogató emberekhez vagy szakértőkhöz, hogy segítsenek túljutni ezen a gyógyulási időszakon.
Tudd, hogy szeretetre méltó ember vagy és megérdemled, hogy a szíved boldog legyen.
További jelentések: A kérdéses helyzet érzelmi alapú. * A fizikai gyógyulás az érzelmi gyógyulás eredményeként következik be. * Egy korábbi kapcsolatból eredő régi sérelem gyógyításával felkészülsz egy új szerelemre. * Kérd ki egy szakember véleményét, vagy csatlakozz egy támogató csoporthoz! * Írj naplót az érzéseidről. * Ez a helyzet rendkívüli személyes fejlődést ösztönöz."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Tündérek Mágikus Üzenetei Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Rochelleúj.jpg

Angyali Üzenet az augusztus 23-i hétre

"ROCHELLE

Mivel tiszteled és követed a szíved iránymutatását, a jólét eljön hozzád.
Az égiek teljes körű támogatását élvezed, és meghallgattuk a pénzügyi segítségért intézett fohászodat. Biztos lehetsz benne, hogy mi a pénzt a lehetőségek bőséges eszközforrásának tekintjük, amelyet Isten minden gyermekének biztosít. A pénz iránti negatív, földi előítéletek az emberi elme "találmányai". Mi az égben a pénzre mint csereenergiára tekintünk. Tudjuk, hogy szükséged van alapvető anyagi eszközökre. Mint minden szerető szülő, Isten azt akarja, hogy a gyerekei kényelemben, biztonságban és boldogságban éljenek. Ez az egyik oka annak, amiért védőangyalokat küld neked.
A múltban bűntudatod és a pénzhez kapcsolódó egyéb negatív előítéleteid miatt pénzügyeid megrekedtek. Én segítettem neked megszabadulni ezektől az előítéletektől, és most azért vagyok itt, hogy te is tudj segíteni másoknak. Minél inkább megengeded, hogy segítsek, te is annál többet tudsz adni másoknak. Nemsokára képes leszel kifejezni, hogy mire van szükséged. Ám addig engedd, hogy égi kapcsolataim révén segítsek neked."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Mystiqueúj.jpg

Angyali Üzenet az augusztus 16-i hétre

"MYSTIQUE

Menj tovább a megkezdett úton, és ne fogadd el a nemet válaszként. Csodálatos eseményekre és megoldásokra számíthatsz.
Jó úton jársz! Lehet, hogy sok idődbe és erőfeszítésedbe kerül, mégis fontos, hogy folytasd eddigi jól végzett munkádat. Határozottan haladsz kitűzött célod felé. Néha szükség van némi rugalmasságra ahhoz, hogy célunkat elérjük, most azonban ragaszkodnod kell eredeti elképzelésedhez. Bármiféle kompromisszum csak akadályozná, hogy a számodra meghatározott isteni tervet megvalósítsd.
Állj ellen a kísértésnek, hogy letérj az utadról, vagy hogy másoknak megfelelj. A végén ugyanis mindenki örülni fog az eredménynek. Egy olyan isteni utat követsz, amellyel mások esetleg nincsenek tisztában. Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy a környezeted is megértse a küldetésedet, de a tetteidet nem kell senkinek megindokolnod. Nézz rám. Kilépek a sötétből a fényre, akárcsak te. Nagyon jól tudod, hogy mit csinálsz, és mi innen fentről mindenben támogatunk."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Danielúj.jpg

Angyali Üzenet az augusztus 9-i hétre

"DÁNIEL

Én a házasság angyala vagyok, és most segítelek téged.
Istent hívtad segítségül, hogy a házasság terén segítsen neked, ő pedig engem küldött, hogy melletted legyek. Azért vagyok itt, hogy segítsek neked a házasságod kiteljesítésében. Istennel együtt haladéktalanul teljesíteni kívánjuk kérésedet. Legelőször a házassághoz kapcsolódó múltbeli sebek begyógyításában segítelek. Kérlek, hogy csendesebb pillanataidban engedd el, és add át nekem a szüleidhez kapcsolódó fájdalmas érzéseidet. Szabadulj meg minden, a házassággal kapcsolatos negatív érzéstől, amelyek még gyerekkori tapasztalataidból erednek.
Ezután kezemet a szívedre helyezem, és megkérlek, hogy mélyen lélegezz be és ki. Kérlek, hogy engedd ki az első szerelmed iránt érzett régi fájdalmat és dühöt. Miután kiengedted ezeket a mérgező anyagokat a szívedből, megkérlek, hogy az összes korábbi szerelmed iránt érzett régi fájdalmat engedd el. Hagyd, hogy megtisztítsam szívedet a régi sebektől, hogy a jelenben kötött házasságod boldog legyen. Meg kell szabadulnunk a múlttól, hogy a régi, fájdalmas tapasztalataink többé ne ismétlődhessenek meg. Azért vagyok itt, hogy felszabadítsam a szívedet, hogy te újra teljes szívvel tudj szeretni..., és hogy házasságod boldog legyen. "
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤️

Szeretettel: Ildi


terjeszd szet a szarnyaidÚJ.jpg

Angyali Üzenet az augusztus 2-i hétre

"Terjeszd szét szárnyaid!

Most ne tétovázz! Itt az idő, készen állsz a magasba emelkedni! /Ariel arkangyal/
Talán megijeszt a változás kilátása és a gondolat, hogy ez mennyi vesződséggel járhat, mégis készen állsz az elrugaszkodásra. Üdvözöld az új lehetőségeket, és tudd, hogy nyugodtan követheted a szívedet és az álmaidat. A szeretetet, a szolgálatot és a szellemiséget tartsd szem előtt, és kerüld el a kétkedő és szkeptikus embereket. Ne feledd, azzal ösztökélsz másokat, ha elmondod, hogyan változtattad a gondjaidat győzelemmé.
Ariel Arkangyal minden teremtett lényt szeret, és boldogan segít mindenkin. A kinyilvánítás mestere, és főleg azokat az embereket támogatja, akik tanítók, gyógyítók vagy másképpen szolgálnak. A környezetvédelem különösen közel áll hozzá, és szorosan együttműködik a természet angyalaival az állatok, főleg a víz közelében élő madarak és halak óvásában és gyógyításában. Többek között úgy lehet Ariellel együtt dolgozni, hogy környezetvédelmi munkában veszünk részt, például fölszedjük a szemetet a tavak, források, óceánok partján, időt és pénzt áldozunk valamilyen környezetvédelmi ügyre, vagy környezetbarát tisztítószereket használunk."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤️

Szeretettel: Ildi


uj kezdetekuj.jpg

Angyali Üzenet a július 26-i hétre

"ÚJ KEZDETEK

Kapsz egy tiszta palatáblát, hogy új lehetőségeidet és tapasztalataidat felvezethesd rá.
Engedd be életedbe az újat, az új lehetőségeket, embereket és terveket. Az angyalok tudják, milyen ijesztő lehet a változás, de szerető energiáikkal segíteni fognak. Fordulj hozzájuk mindig, ha egy új helyzet megrémít. Feltöltenek erővel és magabiztossággal, hogy örülhess az új kezdeteknek.
Néha a régi rutin szerint élünk, hiszen az olyan megbízhatónak tűnik. Ez a kártya arra kér, hogy légy nyitott az új megközelítésekre. Talán arra is megtanítanak, hogyan nézz rá más szemszögből egy-egy eseményre. Talán tanulsz valami új trükköt. Az új kezdet előtted áll, engedj hát az új körülmények erejének. Csak új tapasztalatainkon keresztül tanulhatunk."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Tiszteld es kovesd...jpg

Angyali Üzenet a július 19-i hétre

"TISZTELD ÉS KÖVESD MEGÉRZÉSEIDET

Mihály arkangyal arra ösztönöz, hogy figyelj oda a belső hangra, mert megérzéseid helyesek. Lehet, hogy nehéz szembesülni az érzéseiddel, de nem hagyhatod őket figyelmen kívül, mert fontos üzenetet hordoznak számodra.
Ha szeretnél tisztán látni, fogj papírt és tollat, és kérdezd ki érzelmi énedet: "Mit érzel most? Szerinted miért? Mit szeretnél, mit tegyek?" Ha odafigyelsz, és bízol az érzéseidben, megkapod a választ.
Tiszteld és kövesd a belső hangodat, amelyen keresztül a Gondviselés szól hozzád. Isten és az angyalok gyakran a testi érzékelés vagy megérzések formájában válaszolnak imáidra. Ha csak rálegyintesz, mondván: "Ó, ez csak egy érzés", akkor figyelmen kívül hagysz egy fontos isteni útmutatást.
Ezt a kártyát azért húztad, hogy figyelj - valóban figyelj oda - a megérzéseidre.
Ima: Köszönöm, Mihály arkangyal, hogy támogatsz, vezetsz és védelmezel, amikor megérzéseimre hagyatkozva cselekszem. Segíts, hogy megértsem és ki tudjam fejezni érzéseimet."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal kártyacsomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤️

Szeretettel: Ildi


Vigyaznak es vedenekúj.jpg

Angyali Üzenet a július 12-i hétre

"VIGYÁZNAK RÁD ÉS VÉDENEK

Mihály arkangyal életed minden pillanatában vigyáz rád, ahogy most is. Együtt vagytok: az arkangyal a megérzéseiden keresztül szól hozzád, te pedig követed az útmutatását. Valószínűleg nagy változások zajlanak most az életedben, és kiszolgáltatottnak érzed magad. Ezt a lapot azért húztad, hogy tudd, Mihály arkangyal őrködik feletted, és vigyáz rád.
Azt is jelzi, hogy fel kellene hagynod az ellenállással az emberekhez és az angyalokhoz való kapcsolataidban.
Nyisd ki a szívedet, hogy szeretetet adhass és kaphass, és végre megtapasztald a valódi meghittséget, amelyre már olyan régen vágysz. Másokkal való kapcsolataidban légy mindig önmagad, és oszd meg az angyalokkal az érzéseidet. Így esélyt adsz másoknak, hogy megismerjenek, támogassanak és szeressenek... És magadnak is, hogy képes légy szeretni önmagadat!
Lehetséges értelmezések: Anyagi gondjaid megoldódnak. * Egy jogi ügy számodra kedvező eredménnyel zárul. * Aludj nyugodtan vigyáznak az otthonodra. * Gyermekeid biztonságban vannak. * Eltávozott szeretteid az angyalokkal együtt a mennyországban vannak.
Ima: Köszönöm, hogy szeretteim biztonságban vannak, és semmiben sem szenvednek hiányt. Hálásan és méltósággal elfogadom az égi segítséget, mert tudom, hogy ez a magam és mások javára válik."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Kapcsolatúj.jpg

Angyali Üzenet a július 5-i hétre

"Kapcsolat

Az elsődleges kapcsolat közted és Isten között szövődik, és minden további kapcsolat ezt követi.
Egy kapcsolat bevonzására, orvoslására és kiegyensúlyozására öleld magadhoz még szorosabban szerető Teremtődet. Amikor az ölelésben biztonságban és szeretve érzed magad virágba borul majd minden más kapcsolatod is.
Ez azt jelenti kapcsolataid végre pozitív szakaszba lépnek. Ahogyan azt a kártyán szereplő kép mutatja mostanra kiértél az erdőből, és kilépsz egy fénnyel teli területre. Ahogyan a kártyán szereplő angyalnak is, már csak egy kicsit kell kitartanod.
A lap további jelentései: A válasz kérdésedre a kapcsolatodban rejlik. * Jelenlegi párkapcsolatodat illetően bízz érzéseidben, és cselekedj annak megfelelően. * Az angyalok segítenek egy gyönyörűséges, új kapcsolat megnyilvánulásában. * Küldj jelenlegi kapcsolatodba fényt, szeretetet és angyalokat. * Pozitív átmenet veszi kezdetét egy aktuális kapcsolatodban (amely egészséges végkifejletet rejthet magában). "
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Napi útmutatás Angyalodtól jóskártyacsomagjából húztam.
Csodaszép hetet ???? ❤️

Szeretettel: Ildi


Uj es tiszta kezdetúj.jpg

Angyali Üzenet a június 28-i hétre

"ÚJ ÉS TISZTA KEZDET

Egy fejezet lezárása mindig egy újabb fejezet kezdete is egyben.
Most még csak halványan sejted, hogy valami új készülődik az életedben, és Mihály arkangyal ezzel a lappal arra biztat, hogy ne csüggedj.Valami nagyszerű dolog vár rád, tehát bizakodj, és légy derűs.

Lehetséges értelmezések: Közel a gyógyulás. * Javulnak a munkahelyi feltételeid, vagy új állás van kilátásban. * Egy kapcsolatodban kézzel fogható javulás várható. * Egy kapcsolatod kiteljesedik. * Kilátásban van egy esetleges költözés. * Megváltozott életszemléleted boldogabbá és magabiztosabbá tesz. * Hagyd magad mögött a múltat! * Takaríts tegyél rendet otthonodban és munkahelyeden.

Ima: Köszönöm, hogy új lehetőségeket nyitsz meg előttem és segítesz lezárni a múltat. Tölts el bizalommal a változások ezen időszakában."

Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ???? ❤

Menj batran eloreúj.jpg

Angyali Üzenet a június 21-i hétre

Heti Angyali Üzenet:
"MENJ BÁTRAN ELŐRE A MEGKEZDETT ÚTON
Ez a kártya azt jelzi, hogy jó úton jársz, és bátran haladhatsz tovább a célod felé. A szíved mindig megmutatja neked a helyes utat, és sosem fogsz eltévedni. Most az a legfontosabb, hogy tégy valamit - bármilyen apró és jelentéktelennek tűnő lépést - a célod felé.
Kérd Mihály arkangyal segítségét."Kérlek, vezesd a lépteimet, mutasd az utam." Ő a segítségedre siet, támogatni és védelmezni fog téged ebben a fontos, változásokkal teli időszakban.
Lehetséges értelmezések: Segítségre számíthatsz a változások idején. * Lépj ki egy méltatlan helyzetből * Jó időszak ez egy új vállalkozás elindításához. * Nyitott szívvel és szellemmel lépj be az új kapcsolatba. * Jól döntöttél.
Imádság: Köszönöm, hogy kísérsz az utamon, vigyázod a lépéseimet, önbizalmat és bátorságot öntesz belém, gondolataimat és tetteimet a szeretet és a valódi életfeladatom irányába terelgeted."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤️ Szeretettel: Ildi

a helyes út..új.jpg

Angyali Üzenet a június 14-i hétre

Heti Angyali Üzenet:
"A HELYES ÚTON JÁRSZ
Ez a kártya azt jelzi, hogy a helyes úton jársz: gondolataid és tetteid közelebb visznek az életfeladatodhoz és a belső békéhez.
Az angyalok értékelik, hogy hallgattál a belső hangra, és hűen követted.
Most még nem tudod, mi vár rád, de az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy ők minden lépésedet vigyázzák.
Csak így tovább!
Lehetséges értelmezések: Kedvező időszak, hogy belevágj valami újba: ez lehet egy vállalkozás, egy könyv vagy pozitív életmódváltás. * Hallgass a belső hangra, még ha mások furcsállják is. * Hidd el, hogy a terveidhez megkapod az anyagi támogatást.
Imádság: Téged hívlak, Mihály arkangyal! Köszönöm, hogy érthető és világos útmutatással szolgálsz. Köszönöm, hogy biztatsz és bátorítasz, és egészséges életmódváltásra ösztönzöl."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Baratsagúj.jpg

Angyali Üzenet a június 7-i hétre

"BARÁTSÁG

Valami megváltozik a barátságaidban. Most rögtön légy becsületes önmagaddal és a barátaiddal. Becsüld meg az igaz barátot.

Nemcsak a bensődben mennek végbe változások, hanem a környezetedben is. Így alakulnak át a baráti kapcsolataid is. Talán attól félsz, hogy már nem érdekelnek igazán a régi barátok. Vagy talán azon csodálkozol, hogy milyen szoros kötelék alakult ki új barátaiddal.
A barátságok változása természetes folyamat. Az angyalok arra kérnek, hogy engedd át nekik kapcsolataidat. Tudd, hogy Isten és az angyalok gondoskodnak rólad és a barátaidról is. Örömmel segítenek bármilyen átalakulás ideje alatt. A kártya arra is utal, hogy már készen állsz egy új barátságra, amelyben társad hű tükröd lesz."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ❤ Szeretettel: IldiRosettaúj.jpg

Angyali Üzenet a május 31-i hétre

Heti Angyali Üzenet:
"Rosetta
Nagyon értesz a fiatalok nyelvén, és isteni küldetésed része, hogy segítsd, tanítsd és gyámolítsd a gyerekeket.
A gyerekekre hatással van nyíltszívű természeted, téged pedig elbűvöl őszinteségük, nevetésük és ártatlanságuk. Megszólítják és meggyógyítják a benned élő gyermeket. Keresed annak módját, hogy megadd ezeknek a gyerekeknek mindazt, amire te vágytál fiatalkorodban. Szeretnéd jobbá tenni és a gyerekek életét, és megpróbálod megtalálni ennek a legjobb módját.
Védőangyalként veled vagyok, és örömmel tölt el, ha új lehetőséget nyújthatok neked arra, hogy segíts a gyerekeknek. Csak észre kell venned azokat a fiatalokat, akiket az utadba küldök. Légy felszabadult önmagad ezekkel a gyerekekkel, a többi pedig majd megy magától. Ha készen állsz, csak egyetlen szóval jelezd, és még több életet bízok rád. Abban pedig biztos lehetsz, hogy jól ismerlek, és csak olyan feladatokat adok, amelyek illenek a személyiségedhez, tehetségedhez és érdeklődési területedhez. Áldást jelentesz a gyerekeknek mindenütt!"
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


higgy es bizzúj.jpg

Angyali Üzenet a május 24-i hétre

"HIGGY ÉS BÍZZ

A mostani helyzet megoldásához a hit útja vezet.
Hogy elhidd, minden úgy teljes és hiánytalan, ahogy van.
Ahogy a hited egyre erősödik, a gondviselés egyre több kaput nyit meg előtted.
A jóba vetett bizalom növeli a kreatív energiáidat és erődet, és ezek a tulajdonságok nagy szolgálatot tesznek majd neked.
Lehetséges értelmeszések: A mostani helyzet jól végződik. *Pozitív gondolatokkal közelebb kerülsz a vágyott célhoz. * Aggodalmaidat bízd Istenre és az angyalokra. - Bízz abban az illetőben, aki iránt érdeklődsz. *Higgy magadban.
Ima: (Lefekvés előtt mondd:) Mihály arkangyal! Kérlek jelenj meg álmomban, és változtass a félelmeimet hitté és bizalommá. Tölts el bátorsággal, erővel és önbizalommal."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Mihály Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ❤ ???? Szeretettel: Ildi

Tetszik
Hozzászólás
Megosztás

Crystalúj.jpg

Angyali Üzenet a május 17-i hétre

Heti Angyali Üzenet:
"CRYSTAL
Higgy és reménykedj, mert valami új, pozitív dolog körvonalazódik életedben, amit te még nem látsz.
A magok, melyeket elvetettél, kezdenek szárba szökkenni. Lehet, hogy mindezt te még nem tudatosítod, mivel ezek az eredmények még csak kezdetlegesek. Most azonban fontosabb, mint valaha, hogy bizakodj, és tisztán lásd, hogy mi az, amit szeretnél, és hogy mire vágysz. Kerüld a szkeptikusokat vagy a negatív beállítottságú embereket.
Fontos, hogy naponta tedd meg azokat az - esetleg jelentéktelennek tűnő - lépéseket, amelyek az álmaid beteljesedéséhez vezetnek. Egy telefonhívás, egy levél, valamilyen témához kapcsolódó szöveg, információ mind segítenek energiáidat magas szinten tartani. Mindennap erősítsd meg magadban az érzést, hogy álmaid teljesültek, sőt még túl is szárnyalták eredeti elképzeléseidet. És ami a legfontosabb, hogy angyalaid minden lépésedet támogatják, ha segítségüket kéred."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


jatekossagúj.jpg

Angyali Üzenet a május 10-i hétre

Heti Angyali Üzenet:
JÁTÉKOSSÁG
A vidámság és a játék az angyalok útja. Azt szeretnék, ha te is minél több vidámságot engednél be az életedbe. Ne feledd, a vidámság nem luxus, hanem elemi szükséglet.
Az angyalok tudják, mennyi felelősség nyugszik a válladon, és milyen nagy szükséged van időre, pénzre és más javakra. Ezzel a kártyával azt súgják, hogy a rendszeresen megélt öröm segít céljaid elérésében. Lehet, hogy erre azt feleled: "Na de kérem, nincs nekem sem időm, sem energiám a léha játékra." Mégis, hidd el az angyaloknak, hogy a játék nagyszerű befektetés, és egykettőre meghozza a hasznát.
Amikor vidáman nevetsz, pihensz is. Ez az ellazulás nagyszerű ötletekkel ajándékoz meg, erősíti spirituális kapcsolataidat, isteni vezérlésedet és energiaszintedet. Megújult erőkkel és sugallatokkal még könnyebben sikerül megvalósítani vágyaidat. Arról nem is beszélve, hogy ellazult és sugárzó személyiséged milyen jótékony hatással van másokra. A derűlátás maga teremti meg az új lehetőségeket. Ha mindezt igazán belátod, már nem is tudsz nem örülni.
Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


orok szeretet új.jpg

Angyali Üzenet a május 3-i hétre

"ÖRÖK SZERETET

Azért húztad ezt a lapot, mert most valaki éppen szeretettel gondol rád. Aki legelőször eszedbe jut, ő az illető, akinek szeretetteljes gondolatai körülötted forognak.
Talán kételyeid voltak egy kapcsolatodat illetően, de Mihály arkangyal biztosít afelől, hogy minden a legnagyobb rendben van. Az angyalok vigyáznak a szeretett személyre, és segítik a kapcsolataidat.
Lehetséges értelmezések: Találkozol egy lelki társsal. * Egy eltávozott szeretett lény az égből küldi neked a szeretetét. * Isten és az angyalok nagyon szeretnek téged. * Tudnod kell, hogy szeretetreméltó vagy, még akkor is, ha nem mindenki viszonyul hozzád szeretettel. * Egy régi szerelmed visszatér az életedbe.
Imádság: Segíts, hogy észrevegyem és befogadjam a felém irányuló szeretetet, hogy én se féljek szeretetet adni és azt kimutatni."

Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ???? ❤ Szeretettel: Ildi

Spiritualis fejlodesúj.jpg

Angyali Üzenet az április 26-i hétre

"SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉS

Hallatlanul gyors spirituális fejlődésen mész keresztül. Élvezd a folyamatot.
Mostanában talán mindenfélét érzel: zavarodottságot, izgalmat, félelmet és csodálatot. Új kapcsolatod az isteni szférával úgy hat rád, hogy szeretnéd minden idődet az olvasásnak, a tanulásnak és a meditálásnak szentelni. Viszont attól félsz, hogy így elesel minden más dologtól. Milyen hatással lesz megújult spiritualitásod a munkádra, a házasságodra és a barátságaidra? Az ilyen aggodalmak el tudják rontani a spirituális tanulás örömét.
Inkább add át őket Istennek, kedvesem! Bízz benne, hogy minden pillanatban szeretnek, vezetnek és védenek téged. Ne aggodalmaskodj azon, hogy miként fedi egymást a jövőd és a spirituális fejlődésed. Bízz benne, hogy az a Hatalom, amelyik megadta neked a spirituális fejlődést, miden másra is ügyelni fog. Ez a Hatalom gondoskodik minden bolygóról az égen, s téged is a tenyerén hordoz."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


erzelmi gyogyulasúj.jpg

Angyali Üzenet az április 19-i hétre

"ÉRZELMI GYÓGYULÁS

Amint az szíved kigyógyul a régi érzelmi fájdalomból, új áldásokban és szeretetben részesülsz.
Ez a lap azt jelzi, hogy meggyógyítasz valami régi érzelmi fájdalmat – először gondolhatsz éppen arra a témára, amelynek a megoldásán dolgozol.
Amint elengeded a haragot, a bűntudatot vagy más érzelmi sérülést, felébreszted magadban az erő egy új szintjét, amely hozzád vonz mindent, amire vágysz… és még annál is többet.
Fordulj a tündérekhez, valamint támogató emberekhez vagy szakértőkhöz, hogy segítsenek túljutni ezen a gyógyulási időszakon.
Tudd, hogy szeretetre méltó ember vagy és megérdemled, hogy a szíved boldog legyen.
További jelentések: A kérdéses helyzet érzelmi alapú. * A fizikai gyógyulás az érzelmi gyógyulás eredményeként következik be. * Egy korábbi kapcsolatból eredő régi sérelem gyógyításával felkészülsz egy új szerelemre. * Kérd ki egy szakember véleményét, vagy csatlakozz egy támogató csoporthoz! * Írj naplót az érzéseidről. * Ez a helyzet rendkívüli személyes fejlődést ösztönöz."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Tündérek Mágikus Üzenetei Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


energiamunkaúj.jpg

Angyali Üzenet az április 12-i hétre

"ENERGIAMUNKA

Az élet gyakran felvillanyozó, hiszen valódi esszenciája az energia. Tested egy rendkívüli energiamező, amely pozitívan reagál a szeretetteljes bánásmódra. Kezed és szíved működésbe lép, hogy gyógyító energiát adhass szeretteidnek és klienseidnek.
Ezt a lapot azért húztad, mert az angyalok úgy vélik, hasznodra válhat, ha energiával dolgozol, mint a reiki vagy a csi kung során. Ha kapcsolatba lépsz a helyi holisztikus egészségügyi központtal, képzett orvosra lelhetsz. Az angyalok azt tanácsolják, vágj bele egy kezelésbe, amelynek a során energiával gyógyítanak. Ez a kártya az angyalok azon üzenetét is hordozza, hogy életcélod mások energiákkal való gyógyításával függ össze. Ha már van ilyen képesítésed (vagy azt az útmutatást kaptad, hogy hasonló képesítés után nézz), akkor ez a lap annak a jele, hogy jeleskedni fogsz ezen a téren.
A lap további jelentései: Tisztítsd meg otthonod, környezeted energiáit. * Nagyon érzékenyen reagálsz az energiákra, így rendszeresen meg kell tisztítanod magadat minden olyan energiától, amelyet esetleg magadba szívtál. * Vonj védőpajzsot magad köré úgy, hogy magad elé képzeled, amint fehér és lila színű védelmező fénnyel öleled körbe magad. *Vegyél részt energiagyógyító tanfolyamokon."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ???? Szeretettel: Ildi

orom..új.jpg

Angyali Üzenet az április 5-i hétre

"ÖRÖM

Az öröm a legerőteljesebb energia mind között. Az a varázslatos érzés, amely szerint minden lehetséges. Az öröm minden egyes pillanat ajándékainak megbecsüléséből fakad. Lehetővé teszi, hogy bevonzd és megteremtsd saját jelenedet és jövődet a lehető legmagasabb szinten.
Azért húztad ezt a kártyát, hogy emlékeztessen: erőd abból ered, hogy mindvégig az öröm érzésének megtapasztalásában élsz. Kérj tanácsot angyalaidtól, hogy milyen változtatásokat kell megtenned annak érdekében, hogy több örömöt hozz a saját életedbe és másokéba. Ha úgy érzed, kelepcébe estél, vagy bármilyen módon áldozattá váltál, az angyalok segíthetnek könnyíteni terheiden. Az örömteli remény meghozza a vágyott szabadságot, miközben eleget teszel kötelezettségeidnek is.
A lap további jelentései: Engedd el, vagy gyógyítsd meg életed minden olyan részét, amely nem örömteli. A válasz a kérdésedre magában hordozza egy olyan út kiválasztásának a lehetőségét, amely a legtöbb örömöt szerzi neked. Megnyilvánulásaid során engedd el a félelmet, és helyette összpontosíts arra, hogy az örömöt oly módon érzékeld, mintha vágyaid már valóra váltak volna."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Napi Útmutatás
Angyalodtól Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ❤ ???? Szeretettel: Ildi

Szenvedelyúj.jpg

Angyali Üzenet a március 29-i hétre

"SZENVEDÉLY

/Hániel Arkangyal/
Újra föllelkesültél a szerelemben és a hivatásodban. Bízz a lángban, és ússz az árral.
Ha biztonsági játékosként élsz, előbb-utóbb beszürkül és elfásul az életed. Több örömért és határozott irányításért fohászkodtál. Én úgy mutatom neked az utat, hogy meggyújtom szenvedélyed lángját. Biztonságban vagy, nyugodtan kockáztathatsz, és követheted dédelgetett álmaidat. Kérj meg, és én veled tartok a szenvedélyed kijelölte úton, hogy vezesselek, és tápláljam a lángod. Amikor izzó lelkesedésed mentén erős bizonyosság kerít hatalmába, figyelj oda, mert így tudatom veled a következő lépést.
Hániel nevének egyik jelentése: 'Isten dicsősége'. Abban segít, hogy mindent a maga teljességében éljünk meg. Felszínre hozza rejtett adottságainkat, és segít csiszolni rajtuk. Amikor immár mesterfokra fejlesztettük a képességeinket, és eredeti szenvedélyeink szolgálatába állítjuk, igazi isteni csoda történik!"
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyalok Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


noveld az onbizalmadúj.jpg

Angyali Üzenet a március 22-i hétre

"NÖVELD AZ ÖNBIZALMAD!

Az előrelépéshez nem feltétlenül kell bíznod önmagadban. Elegendő Istenben bíznod, tudván, hogy Ő rajtad keresztül és veled együtt dolgozik minden lehetséges módon. Támaszkodj ránk, ha önbizalmad hullámzik, mi majd szinten tartjuk bátorságodat és hitedet.
Ez a lap az angyaloknak azt az üzenetét közvetíti, hogy: „Képes vagy rá!” Bízz abban, hogy megvan benned minden, ami ahhoz szükségeltetik, hogy véghezvidd az előtted álló küldetést. Ugyan lehetséges, hogy nem érted teljesen, miként fogod megoldani ezt a feladatot, mégis hinned kell abban, hogy szüntelen útmutatásban lesz részed. Minél inkább sikerül függetleníteni önmagadat a küldetéstől, s tudatosítanod, hogy nem rólad szól, annál könnyebb lesz. Ne figyelj oda a hangra, amely azt kérdi: "Ki? Én?" Teljesen méltó vagy rá, hiszen a Teremtő tökéletes lánya, avagy fia vagy, és az angyalok melletted lesznek minden lépésnél.
A lap további jelentései: Maradj a jelen pillanatban, és összpontosíts apránként minden egyes lépésre. * Minden aggodalmadat és gondodat engedd át Istennek és az angyaloknak. * Bízz abban, hogy Isten szeretete és bölcsessége megnyilvánul rajtad keresztül."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


elerheto amire vagyszúj.jpg

Angyali Üzenet a március 15-i hétre

"ELÉRHETŐ, AMIRE VÁGYSZ

Legyen hited, mivel minden a te érdekedben történik!
A tündérek ezt a lapot megnyugtatásul küldték: imáid meghallgatásra találtak, és választ kapsz rájuk, mert az univerzum a színfalak mögött azért dolgozik, hogy segítsen neked.Bár talán még nem látod az eredményeket, már csaknem szemmel láthatóak. Ahogyan egy mag a felszín alatt csírázik, mielőtt kihajtana, a te vágyaid is éppen úgy fejlődnek valósággá. Legyen hited, és bízz benne, hogy minden a te érdekedben történik… mert így van!
További jelentések: Gondolataid maradjanak pozitívak, hogy a legkedvezőbb eredményt vonzzák! * Küzdd le a halogatást! * Add át minden félelmedet és aggodalmadat az Égnek! * Kérj támogatást és fogadd el a felajánlott segítséget! * Folyamatosan tegyél lépéseket, amelyek álmaid irányában visznek! * Higgy magadban! "
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Tündérek Mágikus Üzenetei Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ???? Szeretettel: Ildi

Serenaúj.jpg

Angyali Üzenet a március 8-i hétre

"SERENA: Én a bőség angyala vagyok. Isten gondoskodik arról, hogy megkapd a számodra szükséges pénzt. Légy bizakodó.

Isten életed minden jóságának forrása. Bízd rám minden aggodalmadat és gondodat, én pedig majd továbbítom őket Istennek. Minél inkább rábízod magad a gondviselésre, annál nyitottabb leszel, és így az ajándékainkat is tárt karokkal fogadhatod. A túlzott aggódás azonban zárkózottá tesz, és megnehezíted azt, hogy ajándékainkat elvigyük neked. Elutasítod vagy észre sem veszed őket.
Isten végtelenül találékony, ezért valószínű, hogy a pénzügyi támogatás meglepetésszerű, váratlan módon érkezik. Aggodalmad egyik fő oka az, hogy nem tudod, hogyan, milyen módon jut el hozzád a pénz. Ha rábízod magad isten bölcsességére és törődésére, akkor megszabadulsz ezektől az aggodalmaktól. Figyelj oda az ismétlődő gondolataidra, érzéseidre, ötleteidre, mert általuk közvetítjük neked Isten útmutatásait. Ha követed ezeket az isteni irányelveket, a támogatás késedelem nélkül, angyalszárnyakon érkezik majd hozzád. Minél inkább lazítasz, és bízol, a segítség annál gyorsabban érkezik."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Serenaúj.jpg

Angyali Üzenet a március 8-i hétre

"SERENA: Én a bőség angyala vagyok. Isten gondoskodik arról, hogy megkapd a számodra szükséges pénzt. Légy bizakodó.

Isten életed minden jóságának forrása. Bízd rám minden aggodalmadat és gondodat, én pedig majd továbbítom őket Istennek. Minél inkább rábízod magad a gondviselésre, annál nyitottabb leszel, és így az ajándékainkat is tárt karokkal fogadhatod. A túlzott aggódás azonban zárkózottá tesz, és megnehezíted azt, hogy ajándékainkat elvigyük neked. Elutasítod vagy észre sem veszed őket.
Isten végtelenül találékony, ezért valószínű, hogy a pénzügyi támogatás meglepetésszerű, váratlan módon érkezik. Aggodalmad egyik fő oka az, hogy nem tudod, hogyan, milyen módon jut el hozzád a pénz. Ha rábízod magad isten bölcsességére és törődésére, akkor megszabadulsz ezektől az aggodalmaktól. Figyelj oda az ismétlődő gondolataidra, érzéseidre, ötleteidre, mert általuk közvetítjük neked Isten útmutatásait. Ha követed ezeket az isteni irányelveket, a támogatás késedelem nélkül, angyalszárnyakon érkezik majd hozzád. Minél inkább lazítasz, és bízol, a segítség annál gyorsabban érkezik."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


minden ugy jo..új.jpg

Angyali Üzenet a március 1-i hétre

"MINDEN ÚGY JÓ, AHOGYAN VAN

Minden pontosan úgy történik, ahogyan kell. A rejtett kincsek hamarosan föltárulnak. /Jeremiel Arkangyal/
Ami problémának mutatkozik meg, az olykor valójában álruhába bújt felelet az imáidra. Amikor segítséget kérsz, előfordul, hogy az Ég lerombolja a régit, hogy helyet adjon az újnak. Ez most a változás ideje. Végezz lazító gyakorlatokat, például jógázz, lélegezz mélyeket, tornázz és meditálj. Fordulj hozzám, hogy az átmenetet mindenki számára zökkenőmentessé és harmonikussá tegyem. És tudd, hogy ez a változás a javadra válik majd!
Jeremiel aurája mély padlizsán-lila. Amikor sötétlila fényszikrákat látunk, valószínűleg Ő van a közelünkben. Jeremiel energiáját az ametiszt képviseli. Ezt viselve közelebb érezhetjük magunkat kedves és szeretetteljes személyiségéhez."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


szeretteiddel egyutt uj.jpg

Angyali Üzenet a február 22-i hétre

"SZERETTEIDDEL EGYÜTT BIZTONSÁGBAN VAGY

Mihály arkangyal vigyáz rád és a szeretteidre; azokra a családtagokra és barátokra is, akik már eltávoztak.
Ez a kártya azt jelzi, hogy megnyugodhatsz, mert az arkangyal minden részletre kiterjedően gondoskodik rólad és a szeretteidről.
Lehetséges értelmezések: Bízd a gondjaidat és aggodalmaidat Istenre és az angyalokra. * Anyagi szükségleteidről is gondoskodnak. * Vállalkozásod biztonságban van. * Biztonságosan utazhatsz. * Eltávozott hozzátartozód boldog a mennyben és szeretettel gondol rád. * Ne feledd, hogy az aggodalom az imádság egyik formája, ezért csak azért imádkozz, amit szeretnél.
Ima: Istenem és Mihály arkangyal! Köszönöm, hogy vigyáztok rám és szeretteimre (itt felsorolhatod a nevüket). Kérlek segíts, hogy biztonságban érezzem magam, megnyugodjak, a számomra fontos dolgokra figyelhessek, és boldogan, egészségesen élhessek."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal kártyacsomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Chantallúj.jpg

Angyali Üzenet a február 15-i hétre

"CHANTALL

Az új szerelem már az ajtón kopogtat. Lehet, hogy megismerkedünk valakivel, de lehet, hogy a mostani kapcsolatunkban kap újra lángra a szenvedély. Legyünk nyitottak, hogy képesek legyünk szerelmet adni és kapni.
Több szerelemre és szenvedélyre vágytál, és mi meghallgattuk imáidat. Én a románc angyala vagyok, és azért jöttem, hogy segítsek. Az új szerelem úton van hozzád, és szíved megnyitásával utat nyithatsz ennek az új érzelemnek. Minél nyitottabb szívvel várod, az új szerelem annál gyorsabban megérkezik majd hozzád. Ez azt is jelenti, hogy ki kell mutatnod partnereddel kapcsolatos romantikus érzéseidet. Légy nyílt és őszinte, ugyanakkor (hozzánk, angyalokhoz hasonlóan) játékos. Mindenekelőtt azonban mutasd ki nyíltan partnerednek, mennyire szereted, hogy a szerelem minél szabadabban tudjon köztetek áramlani.
Mindvégig utat mutatok neked, és olyan helyekre vezetlek, amelyek látszólag nem kapcsolódnak a romantikus szerelemhez. Mégis tudni fogod, hogy én bátorítalak, hogy menj fitneszterembe, iratkozz be egy esti tanfolyamra, vagy találkozz egy új baráttal. Munkám "védjegye", hogy nagyon erős érzést keltek a szívedben, és körbeveszem melegséggel, mintha csak egy nagy ölelést adnék neked. Minél inkább követed az útmutatásom, annál gyorsabban rád talál a szerelem."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek Angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Hatalommal rendelkezel ÚJ.jpg

Angyali Üzenet a február 8-i hétre

"HATALOMMAL RENDELKEZEL!

Használd a képességeidet ennek a helyzetnek a megoldására. Meg tudod csinálni!
Ezt a lapot emlékeztetőként húztad: erősebb vagy, mint gondolnád. Talán az utóbbi időben áldozatnak érezted magad.
A tündérek azonban azt akarják, hogy tudd: a korodra, termetedre vagy végzettségedre való tekintet nélkül hihetetlen személyes hatalommal rendelkezel.
Noha a tündérek parányi teremtmények, Isten és az Univerzum erejét közvetítik, és te is használhatod ezt az erőt egy probléma megoldására, önmagad vagy mások gyógyítására, vagy az anyagi szükségleteid manifesztációjára. Csak hinned kell.
A lap további jelentései: Engedd el a hibáztatást, és koncentrálj a megoldásokra! * Végezz energia gyógyítást, különösen a kezeddel! * Kezdj erősítő edzéseket, mint például a súlyemelés! * Kövesd a belső útmutatásodat egy helyzet megoldása érdekében! * Légy aktív egy szívedhez közel álló kedves ügy mellett! * Mond ki az igazságot magadnak és másoknak! "
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Tündérek mágikus üzenetei jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ♥ Szeretettel: Ildi

Omegaúj.jpg

Angyali Üzenet a február 1-i hétre

OMEGA
Győzelem! Álmaid beteljesülni látszanak. Folytasd eddigi jó munkádat!
Gratulálunk! Mivel az isteni útmutatást követed, és a világegyetem a döntéseddel harmóniában, természetes ritmusban mozog. Ha a szívedre hallgatva döntesz, akkor természetes összhangban haladsz életed küldetésével. Őrizd meg a nyugalmadat és önbizalmadat: boldogan és méltósággal haladj tovább a megkezdett úton.
Ha problémák merülnének fel útközben, akkor itt az ideje, hogy egy pillanatra megállj, és összpontosíts. A problémák azt jelzik, hogy átmenetileg nem vagy összhangban a világegyetem ritmusával. Ilyenkor nem kell elemezgetni a helyzetet, vagy szégyellni magad. Egyszerűen imádkozz vagy meditálj, lélegezz mélyeket, és várj, amíg biztos nem leszel abban, hogy mit kell tenned. A győzelem elkerülhetetlenül a tiéd, tehát ne félj attól, hogy az átmeneti problémák meghiúsítják álmaidat. Minden, ami történik, okkal és jó időben történik. Bízd a kétségeidet az égiekre, és légy biztos a boldog végkifejletben."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek Angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


lelektarsúj.jpg

Angyali Üzenet a január 25-i hétre

Heti Angyali Üzenet:
"LÉLEKTÁRS
Kapcsolatba akartál lépni lélektársaddal, s imád meghallgattatott. Kövesd az útmutatást, s élvezd az isteni szeretet ajándékát.
Szíved a nagy szerelem után áhítozik. Amióta a spirituális úton jársz, olyan társra vágysz, akivel hasonló elveket vallotok. Lehetséges ugyanazzal a személlyel spirituális kapcsolatban és szenvedélyes szerelemben élni? Ez a kártya megerősíti a választ: igen, lehetséges. Arra kérnek az angyalok, hogy bízz bennük, és kövesd az útmutatásukat.
Az angyalok meghallgatták könyörgésed a nagy szerelemért, és most lépésről lépésre vezetnek a megvalósulás felé. Ha párkapcsolatban élsz, az angyalok arra kérnek, engedd át nekik a kapcsolatot. Így felemelhetik azt a lélektársi szintre, vagy segíthetnek békésen véget vetni neki, hogy megnyílhass az új szerelemre. Bárhogy is lesz, mindvégig melletted fognak állni, súgva a lépéseket."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Bosegúj.jpg

Angyali Üzenet a január 18-i hétre

"BŐSÉG

A bőség ideje elérkezett. Kérd az angyalokat, hogy szabadítsanak meg az ínség félelmétől, hogy igazán tudj örülni a bőségnek.
Üzenetet hozó angyalaid a közelgő bőségről adnak hírt. Mindennek egyetlen forrása van: Isten. Hited eljutott arra a szintre, hogy biztosan tudod: a Teremtő mindent megad, amire szükséged van. Hited, még ha gyenge is volt, megidézte a bőséget, és a bőség most megérkezett.
Maradj meg hitedben, hogy mind anyagilag, mind lelkileg, érzelmileg, spirituálisan és intellektuálisan tovább áramoljon feléd a bőség. Gyakorold ezt a csodálatos önmegerősítést: "Elfogadom a nagy jólétet. Mindent megkapok, amikre szükségem van. Most és az elkövetkezőkben egyaránt."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Legy boldog mar mostÚJ.jpg

Angyali Üzenet a január 11-i hétre

"LÉGY BOLDOG MÁR MOST
Az angyalok meghallották imáidat, és válaszolnak. Nem kell a boldogságodat mindenféle jövőbeli feltételekhez kötnöd, már most is boldog lehetsz.
Ennek egyik módja, ha azokra a dolgokra és személyekre összpontosítasz, akiknek hálás vagy. Mi az, ami jó az életedben? Miben vagy tehetséges, mik az erősségeid?
Élvezd az örömteli dolgokat, és erősebb leszel. Vedd kezedbe a sorsod irányítását, és ne hagyd, hogy külső körülmények határozzák meg az érzéseidet.
Lehetséges értelmezések: Határolódj el a nehéz helyzettől. * Csodára számíthatsz. * Írj egy listát azokról a dolgokról, melyekért hálás vagy. * Gondolkodj pozitívan a mostani helyzetről. * Nyisd meg a szívedet a szeretetnek.
Imádság: Köszönöm, hogy megnyitottad szívemet a boldogságnak, az örömnek és az elragadtatásnak. Most már észre tudom venni az életem nagyszerűségét."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal kártyacsomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


iranyvaltoztatasúj.jpg

Angyali Üzenet a Január 4-i hétre

"IRÁNYVÁLTOZTATÁS
Az általad tapasztalt változások azon újdonsült akaratod isteni irányítása alatt állnak, amelynek során feltárod szívedet a szeretet és útmutatásunk előtt. Most és a jövőben is oltalmazunk téged, így hát kövesd vágyaid boldog végkifejlete felé vezető utadat.
Ez a kártya azt jelenti, hogy szívedben változás történt, ami pozitív irányba alakította életedet. Régi életmódod már nem érdekel többé, és azon kapod magad, hogy kerülöd azokat a barátokat és időtöltéseket, amelyek korábban vonzottak. Olyan életmódra és karrierre vágysz, amely jobban illik új érdeklődési körödhöz és szenvedélyeidhez. Az angyalok végigvezetnek ezen az átmeneti időszakon. A vonzás hatalma biztosít téged a csodálatosan új lehetőségek és kapcsolatok létrehozása felől.
A lap további jelentései: Életed új szakaszába lépsz. * Új terv van születőben. * Áldott állapotra, szülésre vagy egy gyermek örökbefogadására nyílik lehetőség. * Egy új tényező az életedben áldás, még akkor is, ha jelen pillanatban nem érted az összefüggéseket."

Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ???? ❤ Szeretettel: Ildi

Szeretoúj.jpg

Angyali Üzenet a december 28-i hétre

"SZERETŐ

Segítek szellemi szinten megélned kapcsolatodat a lélektársaddal. /Chamuel Arkangyal/
A szeretet most benned és körülötted van, nem kell kutatnod utána. Épp ellenkezőleg: az élet minden területén magadhoz vonzod és kinyilvánítod azzal, hogy minden tettedet és gondolatodat átjárja a jóindulat. Fordulj hozzám, hogy vezessem gondolataidat és cselekedeteidet, és szerelmet lopjak az életedbe. Segítek beleszeretni az életedbe, és meggyógyítani a kapcsolataidat, hogy teljes pompájukban virágozhassanak.”
Chamuel aurája halványzöld, mint a zsenge falevél a reggeli napsütésben. A közelünkben érezhetjük szeretetteljes energiáját, ha zöld fluoritot viselünk vagy markolunk meg."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Arkangyal jóskártya csomagjából húztam."
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


terjeszd szet a szarnyaidÚJ.jpg

Angyali Üzenet a december 21-i hétre

Terjeszd szét szárnyaid!

"Most ne tétovázz! Itt az idő, készen állsz a magasba emelkedni!"
„Talán megijeszt a változás kilátása és a gondolat, hogy ez mennyi vesződséggel járhat, mégis készen állsz az elrugaszkodásra. Üdvözöld az új lehetőségeket, és tudd, hogy nyugodtan követheted a szívedet és az álmaidat. A szeretetet, a szolgálatot és a szellemiséget tartsd szem előtt, és kerüld el a kétkedő és szkeptikus embereket. Ne feledd, azzal ösztökélsz másokat, ha elmondod, hogyan változtattad a gondjaidat győzelemmé.”
Ariel Arkangyal minden teremtett lényt szeret, és boldogan segít mindenkin. A kinyilvánítás mestere, és főleg azokat az embereket támogatja, akik tanítók, gyógyítók vagy másképpen szolgálnak. A környezetvédelem különösen közel áll hozzá, és szorosan együttműködik a természet angyalaival az állatok, főleg a víz közelében élő madarak és halak óvásában és gyógyításában. Többek között úgy lehet Ariellel együtt dolgozni, hogy környezetvédelmi munkában veszünk részt, például fölszedjük a szemetet a tavak, források, óceánok partján, időt és pénzt áldozunk valamilyen környezetvédelmi ügyre, vagy környezetbarát tisztítószereket használunk.
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤️ Szeretettel: Ildi

Csodakúj.jpg

Angyali Üzenet a december 14-i hétre

"CSODÁK

Csodák vesznek most körül. Vedd őket észre, és még több rád talál.
Az angyalok azt szeretnék mondani ezzel a kártyával, hogy várd a csodákat. Talán úgy érzed épp magad, mint akin csak a csoda tud már segíteni. Légy nyitott az isteni segítségre, bármilyen meglepő úton-módon érkezzen is. Azzal, hogy átadod a félelmeidet Istennek, kitárod a csodák kapuját is. Képzeld el, hogy az angyalok megtisztítják az utadat, és érezd, hogy Isten teljes bölcsességével és kreativitásával támogat.
Ha elpihensz a Forrásban, az áldások azonnal körbevesznek. Légy nyitott, hogy a csoda rád találjon."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Astara1.jpg

Angyali Üzenet a december 7-i hétre

"A legjobbat érdemled! A csillagokat célozd meg álmaiddal és vágyaiddal, és ne alkudj meg. (ASTARA)

A múltban kevesebbel is beértük, mint amire valóban vágytunk. De ennek vége. Azért jöttem, hogy emeljem a minőségi elvárásaid, valamint azért, hogy rádöbbentselek, hogy egyáltalán nem szükséges szenvedned. Attól még nem vagy önző, ha jobb életre vágysz. Minél többet kapsz, annál többet tudsz adni másoknak. Ha lehetővé teszed számunkra, hogy adjunk neked, akkor ellátunk téged az életcélod megvalósításához szükséges valamennyi eszközzel. Másokra is ösztönzőleg hat, ha látják, hogy a spiritualitás útja minden szükséges segítséget megad neked.
Isten és az angyalok azt akarják, hogy élvezd az életed. A boldogság a te isteni küldetésed része. Ha bármilyen módon örömöt és békét hozhatunk az életedbe, csak szólj nekünk. Észrevettük, hogy nem szívesen kérsz segítséget. Talán azt érezted, hogy nem érdemled meg a jót, vagy hogy mástól vennéd el a segítségünket. Ám Isten csak a bőséget ismeri, és egyedül az emberek azok, akik a hiányban hisznek. Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy Isten és az angyalok csak akkor tudnak beavatkozni, ha kérjük a segítségüket."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤

Szeretettel: Ildi


Isten ajandekaiúj.jpg

Angyali Üzenet a november 30-i hétre

ISTEN AJÁNDÉKAI

Mi, angyalok a Teremtődtől hozunk ajándékokat. Nyílj meg a befogadásukra. (Sandalpon Arkangyal)

A mennyország végtelenül hatalmas, és egyre csak tágul, mert folyamatosan szeretetet ad és kap. Ez a szeretet számtalan alakban érkezik el hozzád, és feladatod csupán annyi, hogy elfogadd. Az imáidra adott válaszok most csak arra várnak, hogy hajlandó legyél befogadni őket. Tárd ki a karod az ajándékok előtt! Teremtőd azt akarja, hogy boldog és egészséges legyél, gondtalanul élj, és semmiben se szenvedj hiányt. Engedd el az elfogadás iránti félelmeidet! Sandalphon egyik fő feladata közvetíteni a fohászainkat és a rájuk adott válaszokat. Azt mondja, hogy minden ima meghallgattatik és megválaszoltatik ( noha lehet, hogy nem az elvárásaink szerinti alakban). Az égben minden fohász egyformán fontos, és seregnyi angyal serénykedik, hogy valamennyi emberhez eljusson a segítség. Akkor forduljunk Sandalphonhoz, amikor az elfogadáshoz van szükségünk támaszra."

Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Arkangyalok jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Vigyaznak es vedenekúj.jpg

Angyali Üzenet a november 23-i hétre

VIGYÁZNAK RÁD ÉS VÉDENEK
Mihály arkangyal életed minden pillanatában vigyáz rád, ahogy most is. Együtt vagytok: az arkangyal a megérzéseiden keresztül szól hozzád, te pedig követed az útmutatását. Valószínűleg nagy változások zajlanak most az életedben, és kiszolgáltatottnak érzed magad. Ezt a lapot azért húztad, hogy tudd, Mihály arkangyal őrködik feletted, és vigyáz rád.
Azt is jelzi, hogy fel kellene hagynod az ellenállással az emberekhez és az angyalokhoz való kapcsolataidban.
Nyisd ki a szívedet, hogy szeretetet adhass és kaphass, és végre megtapasztald a valódi meghittséget, amelyre már olyan régen vágysz. Másokkal való kapcsolataidban légy mindig önmagad, és oszd meg az angyalokkal az érzéseidet. Így esélyt adsz másoknak, hogy megismerjenek, támogassanak és szeressenek... És magadnak is, hogy képes légy szeretni önmagadat!
Ima: Köszönöm, hogy szeretteim biztonságban vannak, és semmiben sem szenvednek hiányt. Hálásan és méltósággal elfogadom az égi segítséget, mert tudom, hogy ez a magam és mások javára válik."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


a vonzas torvenyeúj.jpg

Angyali Üzenet a november 16-i hétre

A VONZÁS TÖRVÉNYE
Minden egyes gondolat egy olyan befektetés, amely azonnali jutalékkal jutalmaz, így nem árt bölcsen beruháznod. A te kezedben van annak a lehetősége, hogy dönts gondolataid felett, és hozzáigazítsd azokat a szeretethez, a békéhez és a harmóniához. Kérésedre szívesen magasabb frekvenciára hangoljuk energiáidat.
Az angyalok emlékeztetőül küldték neked ezt a lapot, hogy ne feledd, a vonzás törvénye segíthet a kérdéses helyzet javításában. A panaszkodás és az aggodalom csak még többet vonz ugyanebből, így gondolataidat emeld a magasba (az angyalok segítségével); hogy azt vonzd be, amire vágysz. Képzeld el naponta többször, hogy az adott helyzet már meg is oldódott, és tökéletesen megnyilvánult. Érezz hálát azért, hogy lélekben ez már megtörtént, hiszen ez maga az első lépés a helyzet dologi oldalának a bevonzásához.
A lap további jelentései: Gondolj vágyaidra, és kerüld az aggodalmaskodást és a panaszkodást. * Emelkedj fel annak a személynek a szintjére, akit be szeretnél vonzani. * Miközben spirituális energiád megnövekedik, azon kapod magad, hogy a kapcsolataiddal és az eseményekkel kapcsolatban kevésbé vonzódsz az alacsonyabb rezgésű energiákhoz. Ez természetes, és az angyalok segíthetnek neked, hogy miként kezeld ezeket a befejezéseket és kezdeteket."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Erosítsd magadbanúj.jpg

Angyali Üzenet a november 9-i hétre

"Erősítsd magadban a jó közérzet és az egészség tudatát

Mihály arkangyal szerint a jó közérzet és az egészség kulcsa az, ha nem a betegségre koncentrálunk. Azért húztad ezt a kártyát, hogy a félelmeid helyett a vágyaidra összpontosíts. Testünk azonnal reagál a félelemre és a szeretetre, ezért az utóbbira kell koncentrálnunk. töltsd fel minden sejtedet gyengéd szeretettel.
Képzeld el, hogy te és a környezetedben élők is mind tökéletesen egészségesek. És így is beszélj magadról és szeretteidről, mert ezzel is megerősíted azt, hogy ez valóban így is van.
Lehetséges értelmezések: Egészséged láthatóan javulni fog. * Hallgass a megérzésedre az egészségedet és a gyógymódot illetően. * Sorsfeladatod a gyógyítással kapcsolatos. * Változtass az életstílusodon. * Ismételgess pozitív megerősítéseket, főleg az egészségeddel kapcsolatban.
Ima: Istenem és Mihály arkangyal! Köszönöm, hogy folyamatosan figyelmeztettek arra, hogy érezzem egészségesnek magam, és hogy az egészséges életmód és a jó közérzet felé terelgettek."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


23405688_1792586754374687_863437354095523591_oúj.jpg

November 7. Tízmillószoros nap

10 milliószoros nap! Legyetek nagyon pozitívak!

November 7. Tízmillió-szoros nap. A holnapi napon hatalmas energiák munkálkodnak, érdemes kihasználni.
Kezdd a reggelt úgy, hogy kinyilvánítod az univerzum felé örömödet a léttel és az egészséggel kapcsolatban. Gondolataid, tetteid csakis jók legyenek, árassz magadból pozitivitást. Teremts lelkedben és környezetedben is harmóniát, békét, szeretetet.
Nem baj, ha jön néhány kellemetlen, negatív tartalmú gondolat, ezeket küldd el, és próbáld átfordítani jóra.
Küldj bőséget, fényt, szeretetet, tiszteletet, odaadást a világnak.
Bátran kérj örömöt, elégedettséget, szépséget, jóságot, boldogságot magadnak, környezetednek!

Szeretettel: Ildi


Hasznald a gyogyito energiakatúj.jpg

Angyali Üzenet a november 2-i hétre

"HASZNÁLD A GYÓGYÍTÓ ENERGIÁKAT

A kártya arra utal, hogy a jelenlegi helyzetedben nagy hasznát vennéd a gyógyító energiáknak. Ezeket az energiákat nyerheted az angyaloktól (csak kérned kell!), egy szakavatott energiagyógyásztól, de saját szándékod erejéből is.
Lehetséges értelmezések: Tégy valamit az energiaszinted és életerőd növeléséért. * Tornázz, és táplálkozz egészségesen. * Iratkozz be egy energiagyógyász tanfolyamra. * Menj el egy szakavatott energia-gyógyász kezelésre. * Sorsfeladatod az energiagyógyászattal kapcsolatos.

Imádság: Köszönöm, hogy gyógyító energiát árasztasz rám, és rajtam keresztül a környezetemre is. Köszönöm, hogy szakavatott és hiteles energiagyógyítókkal kerülhettem kapcsolatba, és megismerkedhettem az energiagyógyítás különféle módozataival."

Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! Szeretettel: Ildi


Kotelezd el magaduj.jpg

Angyali Üzenet az október 26-i hétre

"KÖTELEZD EL MAGAD

Azért jött ez a kártya, mert tudni szeretnéd, hogyan javíthatnál egy adott helyzeten.
Mihály arkangyal azt tanácsolja, hogy teljes szívvel kötelezd el magad a vágyott cél mellett.
Ha kételkedsz abban, hogy megérdemled mindazt, amire vágysz, akkor a végeredmény sem lesz kielégítő. Ám ha hiszel benne, és elkötelezed magad, az életed új lendületet vesz.
Lehetséges értelmezések: Kötelezd el magad, hogy kapcsolatod meghittebb és kielégítőbb legyen. * Élvezd az élet minden egyes pillanatát. * Merülj bele teljesen egy érdekes feladatba, vállalkozásba. * Ha művész vagy, bánj tisztelettel minden megszólaltatott hanggal vagy ecsetvonással. * Beszélj és írj magabiztosan.
Imádság: Mihály arkangyal! Hozzád, a bátorság és magabiztosság angyalához fordulok, hogy ruházz fel erőddel. Engedd meg, hogy elkötelezzem magam az életem fontos dolgai és a sorsfeladatom mellett. Vezess, hogy nyitott szívvel fogadjak minden új élményt és tapasztalatot."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ♥ Szeretettel: Ildi


Turelemúj.jpg

Angyali Üzenet az október 19-i hétre

"TÜRELEM

Álmaid gyorsabban valóra válnak, mint hiszed. De azért tápláld őket türelemmel. /Jophiel Arkangyal/
Időbe telik, amíg a csíra átfúrja magát a talajon, és virágzó növénnyé fejlődik. A növény életének mégis minden pillanata örömöt jelent annak, aki észreveszi benne a szépséget. Ugyanígy élvezd minden percét annak az időszaknak, amíg az álmaid valóra válnak. Lassíts, és legyél hálás, hiszen minden egyes lépéssel közelebb jutsz hozzá. Ahogy az álmaidat követve cselekszel, észreveszed valamennyi pillanatban a benne rejlő tanítást és szeretetet.
Jophiel azzal segít több kegyet és békességet tapasztalni az életünkben, hogy lelassít, és segít meglátnunk a körülöttünk lévő szépséget. Arra kér, hogy ízlelgessünk és élvezzünk minden pillanatot, és a boldogságunkat ne távoli célokhoz kössük. Folyamodjunk Jophielhez, valahányszor hajszoltak, túlfeszítettek vagy boldogtalanok vagyunk. Ő segít tudatosítanunk az élet hétköznapi csodáit, hogy még jobban értékeljük azokat."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


tokeletes idozitesúj.jpg

Angyali Üzenet az október 12-i hétre

"TÖKÉLETES IDŐZÍTÉS

Eljött a tökéletes pillanat, hogy megérzéseid alapján cselekedj. Az ajtók nyitva állnak, miközben velünk együtt átsétálsz rajtuk. Ne halogasd, és ne is késleltesd az időt, hiszen már megérett a siker összes előfeltétele. Minden és mindenki melletted áll, támogatva a pozitív végeredményt.
Ez a kártya arra utal, hogy ahhoz, hogy teljes mértékben választ kapj imáidra, először még meg kell tenned bizonyos lépéseket. Az angyalok azt üzenik, hogy ez a tökéletes pillanat a cselekvésre. Ők majd vezetnek téged az úton. Egyes esetekben nem is az a fontos, hogy miként közelítjük meg az adott helyzetet, hanem hogy cselekedjünk, energiát és szándékot fektessünk vágyaink megnyilvánulásába. Amint megtesszük az első lépést a vágyott végkifejlet irányában, az univerzum azonnal segítséggel lát el bennünket.
A lap további jelentései: Cselekedj most azonnal. * A helyzet megoldódik, feltéve, ha nem késlekedsz. * Hozd meg a döntést. * Minden múltbéli akadály azért merülhetett fel, mert az időzítés nem volt megfelelő."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól kártyacsomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤ Szeretettel: Ildi

megkaptad amit kivantalúj.jpg

Angyali Üzenet az október 5-i hétre

"MEGKAPTAD AMIT KÍVÁNTÁL

Amit kértél, valóra válik.
A tündérek tudják, hogyan váltsák valóra varázslatos módon minden anyagi szükségletüket és vágyukat, és az embereknek is segítenek az álmaik valóra váltásában – mint neked. Ez a lap azt mutatja, hogy a tündérek boldogan megadják neked azt, amire vágysz!
Együtt dolgoznak minden univerzális erővel és energiával, de te is segítheted, hogy imád gyorsan valóra váljon, ha együtt haladsz az áramlattal a saját életedben.
Maradj a lehető legösszeszedettebb és legnyugodtabb, mert a negativitás akadályozhatja a vágyad megvalósulását.
Menj ki gyakran a természetbe, hogy szellemed folyamatosan az öröm és hála varázslatos energiáival szárnyaljon."
Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue A Tündérek Mágikus Üzenetei Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

TOVÁBBI NAPI GONDOLATOK

bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között