Napi gondolatok

road-1072823_1920új.jpg

Szeptember 20.

Amikor úgy érzed, hogy elérkeztél valaminek a határára, és már egyetlen lépést sem tudsz tenni, vagy amikor úgy tűnik, céltalanná vált az életed, micsoda nagyszerű lehetőség áll előtted, hogy mindent újrakezdj!
Ez olyan dolog, amire minden lélek képes, ha igazán akarja, és képes igaz alázattal elfogadni, hogy csak a saját életét dúlja fel, amikor megpróbálja egyedül kézbe venni a sorsát. Az újrakezdés sikeresebb lehet, ha hajlandó az életét átadni Nekem, és hagyni, hogy Én irányítsam azt.
Adj állandóan hálát ezért az új napért, és az új lehetőségért, hogy mindent újrakezdhetsz.
Ismerd fel, hogy Nekem szükségem van rád, és hogy amikor negatív állapotban vagy, elzárod magad Tőlem. Hívj Engem, és Én válaszolni fogok neked. Veled leszek a bajban. Felemellek majd, és ráirányítalak a helyes ösvényre, és vezérelni fogom minden lépésedet. Én mindig veled Vagyok.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


landscape-192987_1280új.jpg

Szeptember 19.

Én Vagyok minden élet forrása. Amikor összhangba kerülsz Velem, s megtalálod a helyes ritmust, minden akadályok nélkül, gördülékenyen történik.
Sok lélek tudni szeretné, hogy miért van tele az élet sikerek és kudarcok váltakozásával, vagy hogy sok dolog miért nem sikerül. A legtöbben azonnal készek saját magukon kívül mindent és mindenki mást hibáztatni. Amikor időt szánsz rá, hogy kiderítsd miért nem vagy összhangban és harmóniában az élettel, nagyon gyakran tapasztalni fogod, hogy az elsődleges dolgokat nem az első helyre teszed, és nem fordítasz elég időt arra, hogy elvonulj a csendbe, és megtudd a békében és a nyugalomban, hogy Én mit kívánok tőled.
Ehhez idő kell, türelem, hit és meggyőződés.
Azt is meg kell tanulnod, hogy csendben légy.
Én azt akarom, hogy megtanuld egyedül Velem megoldani a problémáidat. Vágyom rá, hogy teljesen Rám számíts mindenben, és hogy felismerd, hogy erőd, bölcsességed és értelmed mind Tőlem származik.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


a vonzas torvenyeúj.jpg

Angyali Üzenet a szeptember 18-i hétre

"A VONZÁS TÖRVÉNYE
Minden egyes gondolat egy olyan befektetés, amely azonnali jutalékkal jutalmaz, így nem árt bölcsen beruháznod. A te kezedben van annak a lehetősége, hogy dönts gondolataid felett, és hozzáigazítsd azokat a szeretethez, a békéhez és a harmóniához. Kérésedre szívesen magasabb frekvenciára hangoljuk energiáidat.
Az angyalok emlékeztetőül küldték neked ezt a lapot, hogy ne feledd, a vonzás törvénye segíthet a kérdéses helyzet javításában. A panaszkodás és az aggodalom csak még többet vonz ugyanebből, így gondolataidat emeld a magasba (az angyalok segítségével); hogy azt vonzd be, amire vágysz. Képzeld el naponta többször, hogy az adott helyzet már meg is oldódott, és tökéletesen megnyilvánult. Érezz hálát azért, hogy lélekben ez már megtörtént, hiszen ez maga az első lépés a helyzet dologi oldalának a bevonzásához.

A lap további jelentései: Gondolj vágyaidra, és kerüld az aggodalmaskodást és a panaszkodást. * Emelkedj fel annak a személynek a szintjére, akit be szeretnél vonzani. * Miközben spirituális energiád megnövekedik, azon kapod magad, hogy a kapcsolataiddal és az eseményekkel kapcsolatban kevésbé vonzódsz az alacsonyabb rezgésű energiákhoz. * Ez természetes, és az angyalok segíthetnek neked, hogy miként kezeld ezeket a befejezéseket és kezdeteket!"

A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! :) <3


coast-2450453_1920új.jpg

Szeptember 18.

Gondok nélkül telik az életed? Elégedett vagy azzal, amit végezel? Úgy érzed, hogy ki vagy békülve a világgal, vagy életed inkább sikerek és kudarcok egymást váltogató sorozatából áll?

Elégedetlen vagy azzal, ahogy élsz, vagy a munkáddal, amit végzel? Nehezen találod meg az összhangot a körülötted élő lelkekkel?
Elégedetlenségedért a veled kapcsolatban álló embereket, a körülményeidet és a helyzetedet okolod? Úgy érzed netalán, hogy ha valahol máshol lennél,akkor minden rendben lenne, és békében élnél?
Amikor lelked mélyén tökéletesen megbékélt vagy, nem számít hol élsz, vagy kivel vagy, vagy milyen hétköznapi, unalmas munkát végzel. Semmi nem lesz képes kizökkenteni az egyensúlyodból, mert lelked mélyén tökéletesen kiegyensúlyozott és harmonikus vagy.
Ahelyett, hogy harcolsz és hadakozol a körülményeid ellen, tanuld meg, hogyan kell igazodni hozzájuk, és találd meg lelked mélyén lévő békét és megértést.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


flowers-2669280_1920új.jpg

Szeptember 17.

Én Vagyok a szeretet. Ahhoz, hogy ismerj Engem, szívedben szeretetnek kell lennie, mert szeretet nélkül nem ismerhetsz Engem.
Tartsd a szeretetet szabad áramlásban, és tanuld meg szeretni, amit csinálsz, szeresd a környezetedet, és szeress minden lelket, aki körülötted van. Szeress, és soha ne számold, mi mennyibe kerül, soha ne várj jutalmat.
Szeretetből soha nem lehet eleget adni, ezért ne félj, hogy sokat adsz, ne is próbáld emiatt megállítani a szeretet áramlását, még akkor sem, ha durva visszautasításban van részed. Ilyenkor könnyű bezárni a szíved, és visszahúzódni a sértéstől való félelmedben. Ne tedd ezt! Így csak keménnyé és rideggé válsz, és ilyen állapotban soha nem leszel képes egy másik léleknek segíteni, mert senki nem vonzódik olyasvalakihez akinek kérges, szeretet nélküli szíve van.
A szeretet kapcsán légy bölcs és megértő, így megtarthatod a tökéletes egyensúlyt. Az életben az elsődleges lecke az, hogy megtanulj szeretni.
Ne vesztegesd hát az időt, hanem gyorsan tanuld meg a leckét!

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


girl-throwing-autumn-leaves-in-the-air-picjumbo-comúj.jpg

Szeptember 16.

Az élet túláradóan telis-tele van új dolgokkal, de ahhoz, hogy életedbe befogadhasd az újat, helyet kell neki teremteni a régi kiürítésével.
A kiürítési folyamat nagyon fájdalmas lehet, mert amikor már kiürítetted a régit, úgy érezheted, nincs semmid, amibe kapaszkodhatnál, és úrrá lesz rajtad az egyedüllét és a mindentől való megfosztottság érzése. Esetleg azt gondolod, hogy az élet teljesen fakó és üres, nincs semmi értelme, és már-már azon vagy, hogy kétségbeesésedben az ég felé emeled kezedet.
Tudatosítsd magadban, hogy amikor ilyen időszakon mész keresztül, akkor ezeket az érzéseket a régitől való megszabadulás folyamata okozza, hogy utána fel tudjál töltődni az újjal.
Soha ne add fel a reményt, hanem tarts ki egészen addig, amíg teljesen üressé nem válsz, és minden régi ki nem ürül a lelkedből. Utána a Szellembe és az igazságba vetett új hittel elölről kezdhetsz ismét mindent. Olyan lehetsz, mint egy kisgyermek, és teljességgel élvezheted az új élet csodáját, ahogy fokozatosan feltöltődsz vele.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


ősz fa és fényúj.jpg

Szeptember 15.

Soha ne feledd, hogy amikor valamire erősen vágyódsz, azt képes vagy elérni. Amikor az egységre, a teljességre vágyódsz, elérheted, ha mindent megteszel, hogy létrehozd.

A szeretetedből a vágy, hogy eggyé válj Velem, úgy következik majd, mint éjszakából a nappal, és ennek bekövetkezését semmi nem állíthatja meg. Ez olyan dolog, amely mindenkinek a lelke mélyén végbe megy, és ha a vágyakozás magja el lett ültetve, a magocska egyre csak nőni és nőni fog.
Mi a legmélyebb vágyad? Mindent oda akarsz adni Nekem? Hajlandó vagy-e feladni azokat az apró önző szokásokat és vágyakat, amelyek elkülönülést okozhatnak?
Neked kell meghoznod a saját döntésedet és tudnod, mi a szíved vágya. Ne várd el senki mástól, hogy megmondja neked, mi az. Ezt neked kell tudnod, minden külső segítség nélkül.
Én itt Vagyok, hogy segítsek neked. Mindig kérd az Én segítségemet!

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


feng-shui-1960783_1920új.jpg

Szeptember 14.

Tarts egyensúlyt mindenben! Dolgozz keményen, de tanulj meg ugyanilyen elszántan játszani, és tedd azt, amit szeretsz, legyen az bármi.

Mindaddig,amíg igazi örömet találsz benne, nem számít, hogy örömödet az egyszerűben, avagy az extravagánsban, a különcségben leled-e meg.
Amikor olyasmit végzel, amit élvezel, nem számít, hogy az mennyire fárasztó, nem kimerültnek fogod érezni magad tőle, hanem élénknek és emelkedettnek.
A munkának soha nem szabad taposómalomnak, rabszolgamunkának lennie, és különösen nem szabad annak lennie, amikor hozzáállásod megfelelő, és élvezed, amit teszel.
Ha életedben egyensúly van, akkor megtalálod az élet teljességét, sem a munka, sem pedig a játék nem fog benne túlsúlyba kerülni. Mindkettő egyformán rossz, ha túlsúlyba kerül.
Soha ne hasonlítsd össze saját örömeidet senki másnak az örömével, nem biztos, hogy amit te élvezettel teszel, az másnak is ugyanazt az örömet nyújtja.
Csináld azt, amit szeretsz és hagyd, hogy mások is azt csinálják, amit szeretnek.
Élj, és másokat is hagyjál élni!

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

janets-foss-2451389_1920ÚJ.jpg

Szeptember 13.

Belső bizonyosságoddal tudnod kell, hogy Én soha nem rakok rád nagyobb terhet, mint amit elbírsz, és hogy azt a terhet soha nem kell egyedül cipelned, mert Én mindig veled Vagyok. Csináljunk ezért mindent együtt! Amikor igazán tudatában vagy ennek a segítségnek, soha többé nem fogod azt érezni, hogy a feladataid, felelősségeid súlya túl nagy lenne, akármilyen nagy feladatról legyen is szó. Nekem azokra a lelkekre van szükségem, akik hajlandók vállalni a feladatokat, felelősségeket, és nem hátrálnak meg tőlük, mert Nekem olyan odaadó lelkekben és lelkek által kell munkálnom, akik hajlandók teljesen elfeledkezni a saját énjükről a Nekem, és embertársaiknak végzett szolgálatuk során. Hajlandó vagy ezt megtenni? Ez a spirituális élet tökéletes odaadást és következetességet követel. Következetes vagy a Nekem végzett munkádban? Az Én szolgálatomnak szenteled minden napodat? Engedelmeskedsz-e az Én leghalkabb suttogásomnak is?Mostanra már biztosan tudod, hogy csak akkor működik minden együtt a jó érdekében, ha igazán szeretsz, és mindenben az első helyre teszel Engem.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

young-woman-1745173_1920új.jpg

Szeptember 12.

Sok lélek nagyon nehezen tudja elfogadni, hogy minden emberrel szeretetteljes kapcsolata legyen.
Ez az elkülönülés az oka a világban meglévő összes bajnak, okozója minden harcnak és háborúnak.
Ahol a dolgok rendbetételét el kell kezdeni az a saját lelked, és azokkal a lelkekkel való saját személyes kapcsolataid, akikkel rendszeresen érintkezel. Hagyd abba a másokra való mutogatást, és azoknak a lelkeknek a kritizálását, bírálását, akikkel az életben nem tudsz jól kijönni.
Tedd inkább rendbe a saját házad táját! Magad körül is épp elég megoldandó gondot, problémát fogsz találni, nem kell ezeket még azzal is tetézned, hogy embertársaidat darabokra téped, és a hibáikra, kudarcaikra mutogatsz, azt hajtogatva, mit, hol rontottak el.
Amikor hajlandó vagy szembenézni önmagaddal, és rendbe tenni a dolgokat a saját lelkedben, akkor képes leszel majd embertársaidnak egyszerűen a saját példádon keresztül segíteni, minden kritika, türelmetlenség és szóáradat nélkül is.
Szeresd embertársaidat úgy, ahogy Én szeretlek téged! Segíts nekik, áldd őket, bátorítsd őket, és lásd meg bennük a legjobbat!

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


Legy boldog mar mostÚJ.jpg

Heti Angyali Üzenet Szeptember 11-i hétre

LÉGY BOLDOG MÁR MOST


Az angyalok meghallották imáidat, és válaszolnak. Nem kell a boldogságodat mindenféle jövőbeli feltételekhez kötnöd, már most is boldog lehetsz.Ennek egyik módja, ha azokra a dolgokra és személyekre összpontosítasz, akiknek hálás vagy. Mi az, ami jó az életedben? Miben vagy tehetséges, mik az erősségeid?Élvezd az örömteli dolgokat, és erősebb leszel. Vedd kezedbe a sorsod irányítását, és ne hagyd, hogy külső körülmények határozzák meg az érzéseidet.

Lehetséges értelmezések: Határolódj el a nehéz helyzettől! * Csodákra számíthatsz. * Írj egy listát azokról a dolgokról, melyekért hálás vagy. * Gondolkodj pozitívan a mostani helyzetről. * Nyisd meg a szívedet a szeretetnek.

Ima: Köszönöm, hogy megnyitottad szívemet a boldogságnak, az örömnek és az elragadtatásnak. Most már észre tudom venni az életem nagyszerűségét.

A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! :) <3


TOVÁBBI NAPI GONDOLATOK

bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között