Napi gondolatok

flowerpot-1372450_1920új.jpg

Június 22.

A változás, a szív és az értelem változása, jelenti a kulcsot, amely minden ajtót megnyit számodra.

Amikor biztonságod Bennem van, nem fogsz tartani a változásoktól, legyenek azok bármilyen drasztikusak is. Egyszerűen tudd, hogy minden változás annak érdekében történik, hogy az egész számára a legeslegjobbat hozza, mindegy, hogy személyi, személyes változásokról, vagy az országban, illetve a világban végbemenő változásokról van-e szó.
Fogadd el egyszerűen, hogy ezeknek a változásoknak el kell jönniük, és haladj együtt velük. Haladj előre és felfelé, és fogadd el, ha Én azt mondom neked, hogy a legjobb még hátravan.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


carefree-2280933_1920ÚJ.jpg

Június 21.

Hogyan kezded napjaidat?

Ne feledd, ezzel senki más nem törődik! Ez olyan dolog, amit neked, egyedül neked kell eldöntened.
Próbáld meg a napot belső békével és megelégedettséggel kezdeni azáltal, hogy időt adsz magadnak a csendes gondolatokhoz, és engeded, hogy a béke eltöltse lelked, és körbefogja lényed.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

flowerpot-2332678_1920új.jpg

Június 20.

Ügyelj arra, hogy mindent, amit teszel, szeretettel tegyél, még ha nem érted is pontosan, hogy miért teszed azt, amit éppen teszel. Még a legszokványosabb, legunalmasabb munka is, ha szeretettel végzik, csodálatos és elragadó eredményekkel járhat. Éppen azért hagyd, hogy a szeretet szabadon áramolhasson mindenben, amit vállalsz.

Ismerd fel, hogy amit teszel, arra szükség van, és nincs olyan munka vagy cselekedet, amely túl apró vagy jelentéktelen lenne.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


butterfly-3478925_1920új.jpg

Június 19.

Amikor szellemedet fiatal, friss és éber állapotban tartod, nem lehet öregedésről beszélni.

Ha az életben sokféle érdeklődési köröd van, és teljességgel élvezed az életet, hogyan tudnál valaha is megöregedni?
Az emberek korlátok közé szorítják magukat, amikor azt gondolják, hogy hetven év jelenti az élet teljességét. Sok lélek számára ez az életkor még csak a kezdetet jelenti, amikor ráébrednek az élet csodájára, és ebben a ráébredésben elkezdik azt élvezni.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

a vonzas torvenyeúj.jpg

Angyali Üzenet a június 18-i hétre

A VONZÁS TÖRVÉNYE

Minden egyes gondolat egy olyan befektetés, amely azonnali jutalékkal jutalmaz, így nem árt bölcsen beruháznod. A te kezedben van annak a lehetősége, hogy dönts gondolataid felett, és hozzáigazítsd azokat a szeretethez, a békéhez és a harmóniához. Kérésedre szívesen magasabb frekvenciára hangoljuk energiáidat.
Az angyalok emlékeztetőül küldték neked ezt a lapot, hogy ne feledd, a vonzás törvénye segíthet a kérdéses helyzet javításában. A panaszkodás és az aggodalom csak még többet vonz ugyanebből, így gondolataidat emeld a magasba (az angyalok segítségével); hogy azt vonzd be, amire vágysz. Képzeld el naponta többször, hogy az adott helyzet már meg is oldódott, és tökéletesen megnyilvánult. Érezz hálát azért, hogy lélekben ez már megtörtént, hiszen ez maga az első lépés a helyzet dologi oldalának a bevonzásához.

A lap további jelentései: Gondolj vágyaidra, és kerüld az aggodalmaskodást és a panaszkodást. * Emelkedj fel annak a személynek a szintjére, akit be szeretnél vonzani. * Miközben spirituális energiád megnövekedik, azon kapod magad, hogy a kapcsolataiddal és az eseményekkel kapcsolatban kevésbé vonzódsz az alacsonyabb rezgésű energiákhoz. Ez természetes, és az angyalok segíthetnek neked, hogy miként kezeld ezeket a befejezéseket és kezdeteket.

Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! :) <3


polynesia-3021072_1920új.jpg

Június 18.

Ne engedd, hogy a világban jelenleg tomboló konfliktusok és elkeseredettség örvénye magával rántson.

Találd meg önmagadon belül a béke menedékét, és ismerj Engem, mert Én Vagyok számodra a horgony. Én vagyok számodra a biztonságos rév.

Engedd, hogy békém és szeretetem megtöltse a lelked és körbeöleljen.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


mountain-road-1556177_1920új.jpg

Június 17.

Soha ne feledd, hogy minden út Hozzám vezet!

Lehetnek olyan utak, amelyek kanyargósabbak és tekervényesebbek, mint a többi.
Némelyik út számodra nagyon idegennek, mi több feleslegesnek tűnhet, de ez ne aggasszon. Egyszerűen hagyd, hogy minden lélek megtalálja az ő saját útját, és azt kövesse; te is megtalálod a magadét. Nem számít, hogy az esetleg mennyire különbözik a többitől. Tudd, hogy mindenki végül ugyanazt a célt fogja elérni; a Velem való egység felismerését.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


away-3408119_1920új.jpg

Június 16.

Találd meg a belső békét és bizonyosságot, és minden feszültség, szorongás nélkül kövesd azt az utat, amelyről tudod, hogy a tiéd. Tedd azt, amiről tudod, hogy tenned kell, mert az a valami, amit tenned kell, belülről, lelkedből tárult fel előtted, nem pedig kívülről.

Mindig tudd a lelked mélyén, hogy amit teszel, az helyes; ha ezzel tisztába vagy, akkor már indulhatsz előre, és minden akadályt igazi erővel és meggyőződéssel söpörhetsz félre.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


rose-3142529_1920 (1)új.jpg

Június 15.

Óriási energiát tartasz a kezedben; gondoskodj róla, hogy azt helyesen használd fel az egész javára.

Az energiát, ami egyben hatalmat is jelent, fel lehet használni pozitív vagy negatív módon; csupán tőled függ, miképpen használod. Amikor csak a legjobbat akarod látni, és pozitív módon használod fel, a legcsodálatosabb dolgok mehetnek végbe.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


peonies-3468739_1920új.jpg

Június 14.

Olyan vagy, amilyennek gondolod magad.

Gondold a legjobbat, és akkor csakis a legjobbat fogod magadhoz vonzani!
Tudd, hogy mindent képes vagy véghez vinni, amikor Én veled Vagyok, amikor vezetlek és irányítalak. Amikor elfogadod, hogy Én ott Vagyok benned, hogyan is lehetne másképp?

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


daisies-3465556_1920új.jpg

Június 13.

Milyen óriási mértékben áldott vagy te! De mindaddig, amíg nem vagy hajlandó ezt elfogadni, felismerni, és hálát adni érte, letakart szemmel járkálsz csak a világban sorosod felett siránkozva.

Szánj időt az önmagaddal való számvetésre, és ha úgy érzed, teljesen elakadt az életed, a helyzet megváltoztatásának leggyorsabb módja az, ha elkezdesz másoknak adni.
Az élet olyan, amilyenné alakítják. Te milyenné alakítod az életed?

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


iced-tea-3442812_1920ÚJ.jpg

Június 12.

Az élet szépsége mindenhol ott van körülötted. Nyisd ki a szemed, és lásd meg, idd magadba, becsüld meg, sugározd vissza, és válj részévé!

Amikor szépséget akarsz látni, meg fogod látni; míg, ha csúnyaságot, akkor azt is meglátod. A választás mindig tőled függ.
Meríts mélyen a szépség forrásaiból, és önkéntelenül is vissza fogod tükrözni a szépséget, mert az, ami belül van, az tükröződik kifelé is.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

Isten munkalkodikúj.jpg

Angyali Üzenet a június 11-i hétre

ISTEN MUNKÁLKODIK

Ez a kártya arról biztosít téged, hogy Isten munkálkodik, és a legapróbb részletekről is gondoskodik. Bízd a gondjaidat Istenre, és ne szegülj szembe a sorssal.

A dolgok mennek a maguk természetes útján, és bíznod kell abban, hogy minden a lehető legjobban alakul.

Lehetséges értelmezések: Kérj segítséget, ha szükséges, és fogadd el, ha felkínálják. * Imáid meghallgatásra találnak. * Egy csodálatos megoldás van készülőben. * Élvezd az életet, hiszen Isten minden felmerülő gondodat megoldja.

Imádság: Istenem! Kérlek, segíts, hogy letehessem a gondjaimat, és a te bölcsességedre és határtalan szeretetedre hagyatkozva tudjam, hogy minden megoldódik.


Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.


Csodaszép hetet! :) <3


pf-3046160_1920 (1)új.jpg

Január 1.

Isten hozott 2018 <3

Erősítsd meg szívedet, és azzal a tudattal lépj az újesztendőbe, hogy igazán csodálatos évnek nézel elébe. Gondolj arra, hogy minden a lehető legjobban fog alakulni.

Én meg tudom mondani, hogy milyen nagyszerű lesz ez az év. Ha azonban nem fogadod el hálával teli szívvel, amit mondok, és nem várod a legeslegjobbat azért, mert hitedet és bizalmadat a Szavamba helyezted, azok a legjobb dolgok nem fognak bekövetkezni.
Segítened kell, hogy bekövetkezhessenek. Ragaszkodnod kell a csodálatos ígéreteimhez, és hinned kell bennük. Nem elég csak az eszeddel hinni, hanem az ösztönöddel kell hinned, azzal a belső értelmeddel, amely Tőlem, a Mindenhatótól származik.
Képzelj el Engem, amint előtted haladok, előkészítve számodra az utat, és lehetővé téve a látszólag lehetetlent. Csak a legeslegjobb, a tökéletes lehet jutalma azoknak a lelkeknek, akik igazán szeretnek Engem, és Engem tesznek mindenben az első helyre.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


TOVÁBBI NAPI GONDOLATOK

bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között