Napi gondolatok

Turelemúj.jpg

Angyali üzenet az augusztus 19-i hétre

"TÜRELEM

Álmaid gyorsabban valóra válnak, mint hiszed. De azért tápláld őket türelemmel. Jophiel Arkangyal
Időbe telik, amíg a csíra átfúrja magát a talajon, és virágzó növénnyé fejlődik. A növény életének mégis minden pillanata örömöt jelent annak, aki észreveszi benne a szépséget. Ugyanígy élvezd minden percét annak az időszaknak, amíg az álmaid valóra válnak. Lassíts, és legyél hálás, hiszen minden egyes lépéssel közelebb jutsz hozzá. Ahogy az álmaidat követve cselekszel, észreveszed valamennyi pillanatban a benne rejlő tanítást és szeretetet.
Jophiel azzal segít több kegyet és békességet tapasztalni az életünkben, hogy lelassít, és segít meglátnunk a körülöttünk lévő szépséget. Arra kér, hogy ízlelgessünk és élvezzünk minden pillanatot, és a boldogságunkat ne távoli célokhoz kössük. Folyamodjunk Jophielhez, valahányszor hajszoltak, túlfeszítettek vagy boldogtalanok vagyunk. Ő segít tudatosítanunk az élet hétköznapi csodáit, hogy még jobban értékeljük azokat."

A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


phlox-4410657_1920új.jpg

Augusztus 19.

Miért nem kezded most mindjárt elfogadni szellemi sugallatot és útmutatást első kézből, nem pedig valaki máson keresztül? Nem ismered fel, hogy meg van benned minden bölcsesség, minden tudás, minden megértés? Nem kell azt kívül keresned, viszont ez azt jelenti, hogy időt kell szánnod arra, hogy elcsendesedj, és lemenj lelked mélyéig, hogy megtaláld.

Nincs annál csodálatosabb, és semmi nem ér többet, mint közvetlenül kapcsolatba kerülni Velem, minden teremtés forrásával. Időt kell hát szánnod erre, és ha szükséges időt kell teremtened rá, hogy megtaláld e kapcsolatot. El kell jutnod odáig, hogy mindig tudatosan érezz Engem, és tudatában légy isteni jelenlétemnek; hogy hajlandó légy bevonni Engem a teljes életedbe, állandóan Velem élni és beszélni, megosztva velem mindent, sikereidet, és kudarcaidat egyaránt.
Amikor a szeretet áramlik, és te egy vagy Velem, akkor mindennél jobban azt akarod majd, hogy mindent megosszál Velem.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


margarita-4290872_1920új.jpg

Augusztus 18.

Az önmagaddal való törődés ne kerítsen annyira hatalmába, hogy elmulaszd az élet minden csodáját. Időzz el az élet minden szépségén és csodáján. Járj tágra nyílt szemmel és értékelj magad körül minden szépséget.

Válassz ki egy napot, és azt élvezd ki tökéletesen. Hassa át minden pillanatát szeretet és hála.
Amikor felbukkan valami diszharmónia, gyorsan nézz körül, és keress valamilyen harmonikus dolgot, amellyel fel lehet váltani a diszharmóniát. Ezt gyorsan hajtsd végre, mert a negatív és káros gondolatok sebesen nőnek, és terjednek, mint kertben a gyom, amely megfojtja az összes szép és finom növényt, ha hagyják elszaporodni.
Tanuld meg szabályozni gondolataidat, hogy azok csak szépséget, harmóniát és szeretetet sugalljanak. Ha már kellően gyökeret eresztettek a pozitív gondolatok önkéntelenül is csak a legjobbat fogod keresni minden helyzetben. Csak ekkor leszel majd képes ellazulni, elengedni magad, és belépni a Szellem örömébe és szabadságába.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


heart-3351871_1920új.jpg

Augusztus 15.

Ha nehéznek érzed, hogy szeresd embertársaidat, ne próbálkozz vele, és ne kényszerítsd magad erre, mert nem tudod rávenni magad, hogy olyan valakit szeress, akit nem tudsz szeretni.

De amint Engem keresel, és az Én segítségemet kéred, el fogom ültetni a szeretet magját a szívedben. Ezután már csak nagy gondossággal és csendesen ápolnod kell ezt a magot, és figyelned, ahogy magától nőni kezd, anélkül, hogy neked bármit tenned kellene.
Reménytelen küzdelem azzal próbálkozni, hogy rávedd magad, hogy szeress valakit. Látni fogod, hogy a hasonló dolgok vonzzák egymást, és hogy teljes természetességgel fogsz egyesekhez jobban vonzódni, mint másokhoz, és akikhez vonzódsz, azok közé könnyen be tudsz illeszkedni, de mindez ne zavarjon. Fokozatosan a spirituális fejlődéseddel párhuzamosan, és az Én isteni szeretetem megismerésével együtt, megismered majd az egyetemes szeretet jelentését is. Hadd alakuljon ez ki a legtermészetesebb módon, úgyhogy neked nem kell erőfeszítéséket tenned ennek érdekében, csupán legyen benned egy mély belső vágyakozás arra, hogy nagyobb legyen a mások iránti szereteted.


Eillen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

dandelion-827000új.jpg

Augusztus 14.

Ahogy saját adottságaiddal és képességeiddel hozzájárulsz az egészhez, a teljességhez, ugyanúgy kerül az élet nagy kirakós játékában a helyére minden képdarabka, hogy e darabkák együtt kiadják a tökéletes egészet.

Mik a te saját adottságaid vagy képességeid? Miért nem osztod meg őket másokkal, és miért nem hagyod abba a rejtegetésüket? Ezekre az adottságokra, képességekre mindig szükség van.
Lehet, hogy úgy érzed, sok adottságod van, de lehet, azt gondolod, nincs, amit a közösségnek adhatnál. Ha ez utóbbit érzed, akkor nem jól érzed.
Te is tudsz adni valami olyan egyedülállót magadból, amit senki más nem adhat, és erre a valamire szükség van. A te feladatod, hogy megtaláld, mi az, és azután add át.
Sokféle különböző dologra van szükség, ahhoz, hogy az egész, a teljesség kialakulhasson. Minden pici csavarra, fogaskerékre és rugóra szükség van ahhoz, hogy egy óra működni tudjon.
Az élő test minden apró sejtjére és atomjára szükség van, hogy felépülhessen a teljes tökéletes test. Amikor már képes önmagadat az egész részeként látni, többé nem akarod majd visszatartani azt, amit adnod kell.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


girl-828607_1920új.jpg

Augusztus 13.

Tanulj meg mások eszével gondolkodni, és mások lelkével érezni, és tanuld meg azt tenni másoknak, amit te magad is szeretnél, ha mások tennének neked.

Tanulj meg megérteni másokat, és teljesen belépni életükbe és szívükbe, szeretetet és megértést sugározva feléjük, és eloszlatva ezzel minden bírálatot, ítéletet és rosszallást.
Ismerd fel, hogy a szeretet átalakít, és jóvá változtat minden keserűséget és gyűlöletet, és hogy a megértés megnyitja a korábban zárt, rideg, és semmire nem reagáló, tartózkodó szíveket.
Ültesd át életedben a gyakorlatba azt a mondást, mely szerint "Ne ellenkezz az ördöggel, hanem nyerd őt meg a jóval!" Ezt könnyebb kimondani, mint megtenni, de amíg az emberek nem teszik ezt meg, és nem élnek e szerint, az emberiségnek nem lehet része békében és jóakaratban.
Ezeket a szavakat hallották, olvasták és prédikálták az emberek már a történelem hosszú-hosszú korszakai alatt is, de még soha nem sikerült megvalósítani őket; ezért vannak a háborúk, ezért folyik a pusztítás, ezért van gonoszság és gyűlölet a világban. És ezek a dolgok mindaddig tovább fognak élni, amíg az emberiség meg nem tanulja, hogy igaz életet kell élni, nem csak beszélni róla, és amíg ezek a csodálatos szavak a mindennapi életben életre nem kelnek és vibrálni nem kezdenek.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


Nincs miert aggodnodúj.jpg

Angyali üzenet az augusztus 12-i hétre

"NINCS MIÉRT AGGÓDNOD

Biztonságban vagy, ez a helyzet pedig az isteni gondviselés és az univerzális rend tökéletes irányítása alatt áll. Ezt a helyzetet kizárólag szeretettel teli gondolatokkal és érzésekkel itasd át, hogy csakis a legmagasabb szintű végeredmény áramoljon be hozzád és rajtad keresztül - minden erőfeszítés nélkül.
Az angyalok azért küldték neked ezt a lapot, mert feleslegesen aggódtál. Az aggódás az ima egy olyan formája, ami azt vonzza hozzád, amire nem vágysz. Add át félelmeidet angyalaidnak, hiszen valójában nincs miért aggódnod. Igazság szerint aggodalmaid egy önbeteljesítő próféciát képesek teremteni.
A lap további jelentései: Minden sokkal jobb, mint amilyennek azt te látod. * Kérd meg az angyalokat, hogy szabadítsanak meg az aggodalmaktól. * A boldog végeredmény elkerülhetetlen. * Kerüld az aggódást, hogy a negatív energiák nehogy lehúzzanak téged és a helyzetet. *Az angyalok veled vannak - és minden rendben van."

A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Napi útmutatás Angyalodtól Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


sunshine-4381693_1920új.jpg

Augusztus 12.

Nem tudsz mindent megtenni, amit kellene, ha feszült vagy. Fordíts időt az egyedüllétre, és ilyenkor csinálj valami egyszerű dolgot, amit élvezel, de ügyelj arra, hogy ez olyan dolog legyen, amit te magad választottál, ne pedig olyan legyen, amit valaki más ajánlott.

Amikor ezzel az egyszerű, de számodra élvezetes dologgal foglalkozol, érezni fogod, hogy képes vagy mindent a tudatosság más szintjéről látni. A teher megszűnik, és tapasztalni fogod, hogy sokkal többet leszel képes tenni.
Ezzel együtt soha ne próbálj túl messzire előretekinteni, mert az már önmagában is nagy feszültséget és szorongást jelenthet. Egyszerre csak egy lépést tudsz megtenni, tedd hát meg azt a lépést, és következő lépés majd pontosan a megfelelő időben fog jönni.
Engedd, hogy az élet magától kibontakozzék, és ne próbáld manipulálni különféle módokon.
Ne légy bosszús és türelmetlen, amikor dolgok nem egészen úgy működnek, ahogy elgondoltad. Ehelyett inkább keresd, és lásd meg a történések mögött meghúzódó szándékot és tervet, és ismerd fel, hogy minden annak érdekében történik, ami a legjobb.

Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


rose-3072698_1920új.jpg

Augusztus 11.

Minden szempontból harmóniában, összhangban vagy az élettel? Egységben tudod magad a körülötted lévő összes lélekkel, és béke van benned? Része vagy a világban jelenleg tomboló káosznak és zűrzavarnak, vagy hozzájárulsz-e életeddel a világ problémáinak megoldásához?A mostani idők nem alkalmasak a kerítés tetején való láblógatásnak. Vagy dolgozol a fényért, vagy nem, a választás a Te kezedben van. Vagy Velem vagy, vagy ellenem. Hited és meggyőződésed nem lehet langymeleg, sem tessék-lássék. Lélekből, szívből jövőnek kell lennie, vagy semmilyennek. Akkor van szükségem rád, ha lángolsz, égsz az Én irántam érzett szeretettől, ha magadat teljesen Nekem és az Én művemnek szenteled és ha hajlandó vagy végrehajtani az én akaratomat bármi áron. Én mindent kérek, és csak ha mindent odaadsz kaphatsz meg te is mindent. Semmit nem fogok visszatartani tőled, és tudni fogod, hogy mindenem, amim van a tiéd.

Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

heart-1986105_1920új.jpg

Augusztus 10.

Akarsz valamit tenni annak érdekében, hogy segíts a világ helyzetén? Ha igen, akkor nézz magadba, mert soha ne feledd, hogy minden az egyénen belül kezdődik.

Amint a tudatodat átállítod a szeretetre, békére, harmóniára és egységre, az egész világgal kapcsolatos tudatod is változni fog. Amikor azonban belekezdesz ebbe a folyamatba, nem lesz mindig túl kellemes minden. Találni fogsz olyan sötét foltokat, amelyeket tisztáznod kell magadban.
Látni fogod, hogy érzéseid, gondolataid nem mindig a legnemesebbek, és hogy a neked tetsző és nem tetsző dolgok sokkal hangsúlyozottabban jelennek meg, mint képzelted. Érezni fogod, hogy nagyon hajlamos vagy diszkriminálni ott, ahol nem szabadna diszkriminációnak léteznie, mert az Én szemembe mindenki egyforma. Látni fogod, hogy mások iránti szereteted sem teljesen olyan, mint amilyennek lennie kellene. Kezdd el kirakosgatni az asztalra az összes kártyádat, és határozd el magad, hogy tenni fogsz valamit a dolgok javítása érdekében és ehhez mindjárt kezdjél is hozzá. Jobb alkalom nem is lehetne erre.
Én itt vagyok, hogy segítsek neked. Hívjál engem, és engedd, hogy én vezessem minden lépésedet.

Eileen Caddy/Nyisd meg lelked ajtaját


flowers-1395170_1920 (1)új.jpg

Augusztus 8.

Ahogy megtanulod végrehajtani az Én akaratomat, és járni az Én útjaimat, kezded majd megismerni a belső béke és harmónia jelentését. Szíved csordultig lesz szeretettel, megértésed tágulni fog, türelmesebbé és nyitottabbá válasz, és tisztán fogod látni, hogy sok olyan ösvény van, amely hozzám vezet.

Megtanulsz élni és élni hagyni és többé már nem fogod úgy érezni, hogy csak a te utad az egyetlen út.
Soha többé nem leszel fölényes, ellentmondást nem tűrő semmivel kapcsolatban, hanem nagyon csendesen és nagy bizalommal haladsz majd az utadon, és teszed azt, amiről úgy érzed, számodra helyes.
Többé nem fogsz azzal próbálkozni, hogy más lelkeket megváltoztass, hanem megtanulsz úgy élni, hogy mások kíváncsiak legyenek arra, hogy mi az, ami benned megvan és bennük nincs.
Soha ne feledd, hogy példákon keresztül sokkal jobban tudsz tanítani. Ha csendesen haladsz, az Én akaratomat végrehajtva, az sokkal nagyobb hatással lesz az emberekre, mint az, ha csodálatos szónoklatot tartasz nekik a háztetőről,miközben nem úgy élsz, ahogy prédikálsz.

Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

sunflower-1127174_1920új.jpg

Augusztus 7.

Járj fényben és soha ne félj attól, az igazság fénye teljes erővel rád vetődik. Amikor nincs rejtegetnivalód, szégyellnivalód, akkor olyan szabad vagy, mint a kisgyermek, akiben nincsenek gátak és szorongások, és aki valódi örömmel fejezi ki magát.

Pezseg benne az öröm, és ez az öröm fertőző, ezért átsugárzik mindenkire aki kapcsolatba kerül vele. Az örömet nem lehet elrejteni vagy magadba zárni, mert százféle módon fedi fel magát, egy tekintetben, egy szóban, egy kifejezésben.
Az öröm vonzza az embereket, mert az örömteli, boldog lelkek mindenkit magukkal ragadnak, ezért mindenki szeret társaságukba lenni. Az öröm úgy vonzza a lelkeket, mint az acélt a mágnes, míg a boldogtalanság és a negatív érzések taszító hatásúak.
Amikor tudod, hogy neked megfelelő dolgokkal foglalkozhatsz, és megfelelő helyen vagy, örömet és szabadságot fogsz sugározni magadból. Minden simán, zökkenő mentesen alakul számodra, és minden a megfelelő helyére kerül.
A legjobbat vonzod magadhoz, másként nem is tehetsz, mert a hasonló dolgok vonzzák egymást.

Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

girls-583917_1920új.jpg

Augusztus 6.

Csendesítsd el lelked és légy fogékony az élet dolgaira. Minél nyugodtabbá, csendesebbé válsz, annál fogékonyabb leszel, mert csak csendben tudod meghallani az Én nyugodt, lágy hangomat.
A csendben ébredhetsz tudatára a téged körbevevő csodáimnak. Nagyon érzékennyé, fogékonnyá válsz az élet fontos dolgaira, és az érzékenységnek ebben az állapotában szélesen kitárulhatnak az ajtók,és bármi megtörténhet. Akármennyire elfoglalt is vagy, keresned kell és meg kell találnod a béke és nyugalom, elcsendesülés időszakait, mert ezeknek nem kell hosszú időszakoknak lenniük.
Látni fogod, hogy az a néhány pillanat, amelyet csendes bensőséges kapcsolatban töltesz velem, csodákat fog művelni mindenben amit teszel.
Nem fogsz belekapni meggondolatlanul, szélvész módjára egy feladatba, vagy nem csinálsz meg valamit csak azért, mert azt meg kell csinálni, hanem a hozzáállásod mindenben, amit vállalsz, áldást, dicséretet és hálaadást fog tükrözni. mivel a dolgokhoz való hozzáállásod helyes, csakis a legjobb származhat belőle, és áldást hoz mindazon lelkeknek, akiket hozzáállásod érint.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


Rochelleúj.jpg

Angyali üzenet az augusztus 5-i hétre

"ROCHELLE

Mivel tiszteled és követed a szíved iránymutatását, a jólét eljön hozzád.
Az égiek teljes körű támogatását élvezed, és meghallgattuk a pénzügyi segítségért intézett fohászodat. Biztos lehetsz benne, hogy mi a pénzt a lehetőségek bőséges eszközforrásának tekintjük, amelyet Isten minden gyermekének biztosít. A pénz iránti negatív, földi előítéletek az emberi elme "találmányai". Mi az égben a pénzre mint csereenergiára tekintünk. Tudjuk, hogy szükséged van alapvető anyagi eszközökre. Mint minden szerető szülő, Isten azt akarja, hogy a gyerekei kényelemben, biztonságban és boldogságban éljenek. Ez az egyik oka annak, amiért védőangyalokat küld neked.
A múltban bűntudatod és a pénzhez kapcsolódó egyéb negatív előítéleteid miatt pénzügyeid megrekedtek. Én segítettem neked megszabadulni ezektől az előítéletektől, és most azért vagyok itt, hogy te is tudj segíteni másoknak. Minél inkább megengeded, hogy segítsek, te is annál többet tudsz adni másoknak. Nemsokára képes leszel kifejezni, hogy mire van szükséged. Ám addig engedd, hogy égi kapcsolataim révén segítsek neked."

A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi

hot-air-balloons-4381675_1920új.jpg

Augusztus 5.

Helyezd magasra mércéidet, minél magasabbra helyezed őket, annál jobb. Ne légy gondatlan vagy kapkodó semmiben, amit magadra vállalsz. Mindig a tökéletesség legyen a célod. Lehet, hogy a tökéletesség elérése lehetetlennek tűnik, ennek ellenére te próbáld meg, tégy meg mindent, ami erődből telik.

Soha ne elégedj meg a középszerűvel, amit lélektelenül, szeretet nélkül végeznek. Tégy mindent, legyen az bármi, az Én tiszteletemre és dicsőségemre, mert amikor célod az, hogy mindent értem tegyél, akkor az a cél legmagasabb rendű lesz, és addig nem leszel elégedett, amíg a tőled telhető legjobbat nem adod.
Tanuld meg elfelejteni a saját énedet a mások részére végzett szolgálat közben. Minden szinten igazi örömet találsz majd abban, ha adsz. Soha ne felejtsd el, hogy sok különböző szint van, amelyeket adhatsz, kezdve a legmagasabbtól a legalacsonyabbig, a szellemitől a fizikai szintig. Bármely szint legyen is az, ahol adsz, adj és adj teljes szívedből, és látni fogod, ahogy adsz, úgy kapsz majd te is.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


flowerpot-1372450_1920új.jpg

Augusztus 4.

Miért nem kezded minden napodat azzal, hogy összhangba kerülj a benned lévő legmagasabb jóval? Aztán vidd magaddal ennek az összhangnak az érzését mindenbe, amit a nap folyamán végzel.

Hadd áramoljon a béke és a szeretet szabadon benned és általad, és érjen el mindenkit, akivel találkozol. Minden embertársadban lásd az Én teljességemet és tökéletességemet, és tarts ki ebben.
Amikor így teszel, embertársaid minden tökéletlensége eltűnik, és a tökéletesség fényében fogod látni őket, mert az Én szememmel fogsz látni, és Én mindenben és mindenkiben csak a tökéleteset látom.
Lényeddel engem tükrözzél, légy egy velem. Tudatod legyen az egység és a teljesség tudata.
Tudd, hogy Én benned és általad munkálok, és hogy minden gondolatodat és tettedet én vezérlem és irányítom. Tudd, hogy amint életedbe belép a harmónia, szépség és rend, a káosz és zűrzavar kirepül az ablakon. Mindaddig, amíg ilyen tudatállapotban maradsz, minden nagyon, nagyon jó lesz.
Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

white-water-lily-4375773_1920új.jpg

Augusztus 3.

Amikor egy ajtó bezárul egy másik kinyílik. Gondolj arra, hogy az újonnan megnyíló ajtó még nagyobb csodákat, dicsőségeket és meglepetéseket tár majd fel. Minden helyzettől várd a legjobbat, és tégy annak érdekében, hogy a legjobb dolog jöjjön ki belőle. Soha ne keseredj el, és ne légy szomorú, amikor látod, hogy az orrod előtt becsukják az ajtót.

Nyugodt lélekkel tudd, hogy minden a jó érdekében működik együtt azon lelkek esetében, akik igazán szeretnek Engem, és mindenben engem tesznek az első helyre. Érezd, hogy minden újabb tapasztalattal tovább fejlődsz, növekszel, kitárulsz, és keresd ennek okát. Tanulj a tapasztalatokból, és határozd el,hogy soha nem követed el kétszer ugyanazt a hibát, amennyiben látszólag hibáztál, mert nagyon sokat lehet tanulni a hibából, ha nem hagyod, hogy kedvedet szegje.
Az élethez való egész hozzáállásod nagyon fontos, ezért tudnod kell, hogy az élet olyan, amilyenné teszed. Tedd életedet egy csodás örömteli, izgalmas életté, amelyben bármi megtörténhet, mert az Én akaratomat hajtod végre.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


roses-4375271_1920új.jpg

Augusztus 2.

Tanulj meg spontán módon, ösztönös megérzés alapján cselekedni, és azt tenni, amit a szíved éppen diktál, nem pedig csak azt, amiről az elméd azt súgja, hogy ésszerű vagy értelmes.

A tiszta szeretet sugallta cselekedetek némelyike nagyon ésszerűtlennek, sőt bolondosnak is tűnhet mások szemében, de ez nem számít. Amikor a belső késztetést érzel a cselekvésre, cselekedj, és ne állj le mérlegelni,vagy azon csodálkozni, hogy miért teszed azt, amiről úgy érzed, hogy tenned kell.
A szeretet sugallatára végrehajtott jelenléktelen cselekedetnek nagyon is messzire nyúló hatása lehet. Lehet, hogy kezdetben ez egyáltalán nem látszik. Ne pazarolj időt arra, hogy hatásait, eredményeit keresd, tedd csak, amit tudod, hogy tenned kell, a dolog többi részét, hagyd Rám.
Néha hosszú időbe telik, amíg a szeretet-mag csírázni kezd egy kemény rideg szívben, de ha már el lett plántálva, előbb-utóbb előbújik. Neked mindössze a saját dolgodat kell hittel elvégezned, és tudnod kell, hogy minden nagyon, nagyon jól van.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


watermelon-4366688_1920új.jpg

Július 30.

Adj állandóan hálát mindenért! Sok-sok dolog van, amiért hálásnak kell lenni, nyisd ki szemed, nézz körbe és lásd, mennyire áldott vagy. Miközben így teszel érezni fogod, hogy eltölt a szeretet és hála elsöprő érzése, és az egész élet és lét új értelmet nyer.

A körülötted lévő emberek többet fognak jelenteni számodra, mert szíved telve van az irántuk érzett szeretettel, és mélyebb megértést és türelmet tanúsítasz irántuk. Érezni fogod, hogy hálás vagy nekik, a szeretetükért, a társaságukért, azért, hogy azok, amik.
Szemed rányílik minden szépre és harmonikus dologra, a természet csodáira. Olyan szemmel fogsz látni, amely valóban lát, olyan füllel fogsz hallani, amely valóban hall, és a szeretet és megértés hangján fogsz beszélni. Az élet jó és szép lesz számodra, mert semmit nem veszel eleve adottnak, hanem méltányolsz és értékelsz mindent, és mindenben az Én kezemet látod.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

orom..új.jpg

Angyali üzenet a július 29-i hétre

"ÖRÖM

Az öröm a legerőteljesebb energia mind között. Az a varázslatos érzés, amely szerint minden lehetséges. Az öröm minden egyes pillanat ajándékainak megbecsüléséből fakad. Lehetővé teszi, hogy bevonzd és megteremtsd saját jelenedet és jövődet a lehető legmagasabb szinten.
Azért húztad ezt a kártyát, hogy emlékeztessen: erőd abból ered, hogy mindvégig az öröm érzésének megtapasztalásában élsz. Kérj tanácsot angyalaidtól, hogy milyen változtatásokat kell megtenned annak érdekében, hogy több örömöt hozz a saját életedbe és másokéba. Ha úgy érzed, kelepcébe estél, vagy bármilyen módon áldozattá váltál, az angyalok segíthetnek könnyíteni terheiden. Az örömteli remény meghozza a vágyott szabadságot, miközben eleget teszel kötelezettségeidnek is.
A lap további jelentései: Engedd el, vagy gyógyítsd meg életed minden olyan részét, amely nem örömteli. * A válasz a kérdésedre magában hordozza egy olyan út kiválasztásának a lehetőségét, amely a legtöbb örömöt szerzi neked. * Megnyilvánulásaid során engedd el a félelmet, és helyette összpontosíts arra, hogy az örömöt oly módon érzékeld, mintha vágyaid már valóra váltak volna"

A Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue Napi útmutatás Angyalodtól Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


hydrangeas-4362473_1920új.jpg

Július 29.

Amikor azt mondom neked, hogy az én ragyogó tervem lépésről lépésre bontakozik majd ki, esetleg arra gondolhatsz, hogy az lassan fog végbemenni. Kedvesem, most már semmi nem fog lassan történni. Minden felgyorsul.

Ennek ellenére, a terv egy kibontakozó folyamat lesz, mert minden tökéletes időzítéssel fog végbemenni. Hagyd, hogy minden eljöjjön, és ne próbálj megállítani semmit, mert félsz attól a sebességtől, amellyel érkezik. Az én időzítésem tökéletes. Miért nem fogadod el? Ne legyen benned ellenállás, hanem a terv kibontakozásával találj rá a tökéletes szabadságra és örömre.
Igazán csodálatos tervről van szó, és te része vagy ennek a tervnek. Meg van benne a saját szereped, amelyet el kell játszanod, ezért olyan fontos, hogy megtaláld a szereped, és ezt most kell megtenned. Ne tölts el még egy napot úgy, hogy nem találsz rá.
Amikor időt fordítasz a csendes félrevonulásra, a csendben tudni fogod, mi a szereped.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

raspberry-2023410_1920új.jpg

Július 24.

Az életben úgy haladj, hogy lelkedet a béke érzése hassa át, és magad is csodálkozni fogsz milyen sok mindent végre tudsz hajtani. Csendben és bizalomban sokkal többet tudsz végezni, mint zavart lelkiállapotban.

Amikor képtelen vagy arra összpontosítani, amit éppen csinálsz, az azt jelenti, hogy az adott dolgot csak tessék lássék-módon, és ezért nem a legjobb képességed szerint végzed.
Láthatod mennyire fontos, hogy mindenhez a megfelelő módon állj hozzá, hogy az életet teljes egészében élvezni tudd. Én azt akarom, hogy élvezd az életet, és hogy a legjobbat találd meg.
Látni fogod, hogy amikor tudod, merre tartasz, és mit csinálsz, nem pazarolsz majd időt a határozatlanságra, hanem egyenesen haladsz előre, és teszed a dolgod.
Szánj időt arra, hogy közvetlenül Tőlem tudd meg, mit várnak tőled! Ezt azonban csak békében és csendben tudod megtenni, ezért találj időt rá. Ez nagyon fontos kulcs.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


nature-670516_1920 (1)új.jpg

Július 23.

Ébredj föl és élj! Éld azt a teljes és ragyogó életet, amely igazi örökségedet jelenti. Ne félj semmitől!

Meg van benned minden bölcsesség, minden energia, erő és tudás.
Szakítsd ki magadból a kétely, a félelem és a bizonytalanság gyomjait, hogy ne vegyék el az éltető levegőt a lelked mélyén lévő szépséges kerttől, és hogy e kertben csakis a legjobb, a legnemesebb nőhessen, valódi szabadságban és tökéletességben.
Engedd ki magadból, ami lelkedben van, hogy az kívül visszatükröződhessék, elrejteni úgysem tudod, bármilyen erősen próbálnád is.
Ha a lelkedben káosz és zűrzavar uralkodik, az kívülről is látható abból, ahogy nézel, viselkedsz, abból amit teszel,és ami körülötted van. Nem tudod elrejteni azt, ami lelkedben van, akárhogyan próbálkozol is.
Amikor a gondolataid a legnemesebbek, legmagasztosabbak, azok szépsége és tökéletessége kívül is visszatükröződik. Olyan vagy, mint egy tökéletesen kifényesített tükör, semmi nem maradhat rejtve előle.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


Indrielúj.jpg

Angyali üzenet a július 22-i hétre

"INDRIEL

Fénymunkás vagy, és Istennek szüksége van rád, hogy isteni fényedet és szeretetedet angyalként sugározd a földre és annak minden lakójára.
Igen, te valóban fénymunkás vagy. Mindig is világmegváltó tervek és szándékok vezéreltek. Egy téren és időn túlmutató küldetést teljesítesz. Gyakran teljesen hétköznapi körülmények között kell teljesítened ezt a küldetésedet. Előfordulhat például, hogy éppen vásárolsz, amikor valakinek a segítségedre van szüksége. Küldetésedből fakadó hatásköröd most bővülni fog, hogy még több emberen segíthess. Ehhez azonban változtatnod kell eddigi életviteleden, és belső iránytűd azt is megmutatja, hogyan.
Különlegesen fogékony vagy mások érzéseire, ezért nagyon fontos, hogy segítségnyújtás után megszabadulj a nem hozzád tartozó érzésektől. Kérd másik őrangyalod, Mihály arkangyal segítségét, és mi együttes erővel megtisztítjuk lelkedet a mérgező érzelmektől, szálaktól, amelyek segítő erőfeszítéseid nyomán keletkeztek. Te egy földi angyal vagy, és mi minden lehetséges módon, örömmel segítünk neked. Csak kérd a segítségünket!"

A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


zinnia-4344992_1920új.jpg

Július 22.

Mindenem, amin van, a tiéd. Gondolj e szavak csodájára, és engedd kitárulni tudatodat, hogy be tud fogadni e szavakat, és megismerd igazi jelentésüket!

Tapasztald meg, amint az életben valósággá válnak, és soha többé ne fogadj el semmiféle korlátozást, mert az Én ígéreteim valóra válnak, hiszen azok nem csalfa ígéretek.
Tarts ki hitedben, és soha ne engedd, hogy hited meginogjon. Azok a lelkek kapnak mindent, akik várnak Rám, és akik teljes hitüket és bizalmukat Belém helyezik.
Vedd észre, ahogy a csodák egyre-másra feltárulnak előtted! Ismerd fel a csodát az élet apró dolgaiban és a nagy dolgokban egyaránt.
Nyisd ki a szemed, hogy ne mulassz el semmit, nyisd meg a szíved, és engedd a szeretetet áramolni.
A szeretet szeretetet vonz. Minden lélek arra vágyik, hogy szeressék - miért nem adsz hát szeretetet?
Ahogy te adod, úgy fogod te is kapni a szeretetet. De tanulj meg szabadon adni, minden befolyásolás nélkül, és élvezd az életet a maga teljességében.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


young-woman-1745159_1920ÚJJ.jpg

Július 21.

Miért próbálsz máson keresztül útmutatásra lelni? Miért nem fordulsz közvetlenül Hozzám? Nem tudod, hogy ÉN benned Vagyok?

Nem tudod, hogy azért vagyok itt, hogy megválaszoljak minden kérdést, hogy segítsek megoldani minden problémádat, és hogy vezessem és irányítsam minden lépésedet, ha te hagyod? Én soha nem erőltetem rá Magam senkire. Neked kell elhatároznod, hogy keresni fogsz és megtalálsz Engem, és ha ezt teszed, Én itt Vagyok, várom, hogy átvehessem az irányítást, hogy szeretetet tölthessek beléd, és rajtad keresztül másokba is, és hogy megmutathassam neked az utat.
Ha már választottál és megengedted Nekem, hogy átvegyem a kormányrudat, elengedheted magad és egyszerűen csak kövesd lépésről lépésre az Én utasításaimat.
Látni fogod, ahogy létrejönnek majd az Én csodáim és dicsőségeim, és ahogy az életedben is egymás után történnek meg a csodák. Tudni fogod, hogy amikor valami helyes, és Én teljes áldásomat adtam rá, semmi és senki nem állhat az útjába, mert az a megfelelő időben igaz tökéletességében fog létrejönni.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

petunias-4340380_1920új.jpg

Július 19.

Ne csak beszélj az új mennyországról és új földről; tőled függ, hogy elhozod-e a saját életedbe, és valósággá teszed-e. Ne beszélj a szeretetről, hanem élj úgy, hogy mindenki láthassa, mit jelent szeretni. A tettek nélküli szavak jelentéktelenek és haszontalanok. Olyanok, mint a forró levegő, amely semmivé foszlik.

Neked kell lehoznod a földre az Én királyságomat az életeden és a hozzáállásodon keresztül; életed tehát példa, egy örömteli példa, amelyet mindenki követni akar majd.
Senki nem akar az életen túlterhelve végigmenni, megfosztva örömtől, önállóságtól. Áldott az, aki örömöt hoz azoknak a lelkeknek, akik teher alatt tengődnek,é és híján vannak az élet pezsgésének.
Add át minden terhedet Nekem, és hozz örömet és szabadságot minden léleknek, akikkel kapcsolatban vagy. Légy számukra öröm és sugallat, és tükrözz Engem mindenben, amit teszel, mondasz és gondolsz. Legyen lelkedben tökéletes béke, amikor az Én akaratomat hajtod végre, és az Én útjaimat járod,

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


summer-2337955_1920új.jpg

Július 18.

Meg kell tanulnod saját lábadon állni és megtalálni saját önálló utadat, mely beleillik az átfogó tervbe. Csak belőlem minden élet és minden teremtés forrásából meríts, és akkor nem tévedhetsz el.

Soha ne add fel, ha az előre haladás küzdelmesé válik, hanem kitartóan menj tovább, és tudd csupán egy nehéz útszakaszon kell keresztül jutnod.
Minél gyorsabban, és a lehető legkisebb ellenállás és bosszankodás mellett jutsz át rajta, annál jobb, de közben, minden lépéssel fontos és szükséges leckéket kell megtanulnod. Meg kell tanulnod, hogy tarts ki, hogy légy nagyon türelmes és következetes,és hogy ne add fel egykönnyen.
Tartsd a célt a szemed előtt. Tudd, hogy merre tartasz, mi az, amit el kell érni, és azután már soha ne engedd ki a célt a kezedből, amíg el nem éred, és meg nem valósítottad.
Ebben a spirituális életben nem lehetsz félénk. Olyan belső erőre és tudatra van szükséged, amelyet semmi nem képes megingatni vagy egyensúlyából kibillenteni. Legyen erőd és biztonságod Énbennem.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


roses-4335294_1920új.jpg

Július 17.

Érd el, hogy mindent, amit teszel, Nekem, és az egésznek a javára ajánld!

Amikor az egészért élsz, éned embertársaid szolgálatában a háttérbe szorul, és amikor őket szolgálod, Engem szolgálsz.
Minden olyan szorosan összefonódik, nem lehet elválasztani semmit semmitől. Én benned és te Bennem.
Én ott Vagyok mindenben és mindenkiben, ott vagyok tehát a szomszédodban, a barátodban, és az ellenségedben is.
Akárhol Vagyok ott szeretet van, mert Én Vagyok a szeretet.
Töltsd meg a szívedet és a lelked szeretettel, mert a szeretetre minden és mindenki reagál, mivel a szeretet mindenből a legjobbat hozza elő.
Ahol szeretet van ott van az Én Szellemem, és ahol az Én Szellemem van, ott van a te spirituális életednek a forrása.
Keresd mindig azt, ami mélyen benned van, és ne fecsérelj több időt arra, hogy az életre vonatkozó választ magadon kívül keresd!

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


glass-4337724_1920új.jpg

Július 16.

Sok lélek keresi a választ a világban jelenleg meglévő káoszra és zűrzavarra. A helyzet napról napra rosszabb lesz, de ne félj, mert a dolgoknak először rosszabbodniuk kell, mielőtt jobbra fordulhatnának.

A kelés először meggyűlik, és csak utána fakad ki, hogy a benne lévő összes méreg eltávozhassék. A világ dolgainak először szintén meg kell érniük, meg kell gyűlniük, mielőtt, a gyűlölet, mohóság, féltékenység és önzés mérgei a felszínre törhetnek, és megtörténhet a gyógyulás.
Nekem úgy van szükségem rád, hogy tökéletes béke legyen lelkedben. Ezt a békét akkor találod meg, ha lelkedet Rám szegezed, és fokozod a tudatosságodat, csak a legjobbat látva meg mindenben.
A világ helyzetén nem fogsz tudni segíteni, ha hagyod magad elmerülni benne. Immúnisnak kell lenned a betegségre, máskülönben te magad is elkapod, és akkor semmilyen módon nem segíthetsz.
Nekem szükségem van a segítségedre. Úgy van rád szükségem, ha szabad vagy; ha tökéletes béke uralkodik benned, mert akkor tudlak használni.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


Crystalúj.jpg

Angyali üzenet a július 15-i hétre

CRYSTAL

Higgy és reménykedj, mert valami új, pozitív dolog körvonalazódik életedben, amit te még nem látsz.

A magok, melyeket elvetettél, kezdenek szárba szökkenni. Lehet, hogy mindezt te még nem tudatosítod, mivel ezek az eredmények még csak kezdetlegesek. Most azonban fontosabb, mint valaha, hogy bizakodj, és tisztán lásd, hogy mi az, amit szeretnél, és hogy mire vágysz. Kerüld a szkeptikusokat vagy a negatív beállítottságú embereket.
Fontos, hogy naponta tedd meg azokat az - esetleg jelentéktelennek tűnő - lépéseket, amelyek az álmaid beteljesedéséhez vezetnek. Egy telefonhívás, egy levél, valamilyen témához kapcsolódó szöveg, információ mind segítenek energiáidat magas szinten tartani. Mindennap erősítsd meg magadban az érzést, hogy álmaid teljesültek, sőt még túl is szárnyalták eredeti elképzeléseidet. És ami a legfontosabb, hogy angyalaid minden lépésedet támogatják, ha segítségüket kéred.

A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


people-2604843_1920ÚJ.jpg

Július 15.

Segíthetsz lehozni az Én mennyországomat a földre, amikor már felismered, hogy Én vezetlek téged, és Én mutatom neked az utat. Az összes irányt mélyen önmagadban fogod megtalálni, ezért nem fordulhat elő, hogy letérj az útról, vagy rossz útra tévedj. Keresd magadban, és kövesd a megfelelő irányt, és lásd meg, ahogy a csodák egymás után jönnek létre!

Egyetlen unalmas pillanatod sem lehet, amikor Én vezetlek és irányítalak téged. Állandóan keress és találj meg Engem! Nem kell nagyon messze keresned, ott Vagyok benned, lelked közepén, de tudatosan gondolnod kell Rám. Miközben élsz, jössz-mész, és Bennem hordozod lényed, új mennyországot és földet teremtesz.
A teremtésben nincs semmi feszültség. Én azt mondtam "Legyen világosság!", és Világosság lett. Azt mondom, "Lásd meg az új mennyországomat és új földemet". Ezért lásd azt meg, adj örök hálát érte, és élj benne tökéletes szeretetben, békében és harmóniában.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

rose-4330878_1920új.jpg

Július 14.

Mindennek fejlődnie kell és tágulnia kell. Biztos, hogy nem akarsz egész életedben gyerek maradni, akit mások etetnek, öltöztetnek, és aki helyett mindent elvégeznek.

Ha megfigyelsz egy gyereket, láthatod miképpen akar változni, ás új dolgokat kipróbálni. Állandóan kísérletezik és tanul, fejlődik, tágul. Ez a felnőtté válás, a változás természetes folyamata.
A gyermeknek nem kell küzdenie, hogy ez végbemehessen nála, mert az egész természetes jön.
Ugyanígy van ez az Új Kor kialakulásával is, amely már itt van előtted. Nem kell harcolnod és küzdened, hogy belépj ebbe az Új Korba; nem kell félned az ismeretlentől; nem kell törődnöd a körülötted végbemenő változások és fejlődés gyorsaságával.
Tekints előre igazi örömmel és várakozással mindarra, ami kialakulóban van. Semmi nem lehet túlzottan nagy, túlzottan csodálatos, semmi nem lehetetlen. Lásd, amint az Én csodáim igazi tökéletességükben kibontakoznak, és adj örök hálát!

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


morning-4328767_1920új.jpg

Július 13.

Túlságosan sok lélek pazarol időt és energiát arra, hogy a világban meglévő bajokért másokat hibáztasson; ehelyett fel kellene ismerniük, hogy már azzal is sokat tehetnének a hibák megszüntetéséért, ha először önmagukon belül tennének rendet.

Kezdd azzal, hogy először a saját házad rakod rendbe! Amikor egy követ beledobnak a tócsa közepébe, a hullámok a vízbe pottyanás helyétől terjednek kifelé, viszont a kőtől indulnak el, a tócsa közepétől.
Kezdd önmagaddal, és akkor képes leszel békét, szeretetet, harmóniát és megértést sugározni magadból a körülötted lévő lelkek felé.
Most mindjárt kezd el cselekedni! Jobb világot szeretnél látni magad körül, tégy hát érte valamit, és ne csak másokra mutogass, hanem tekints befelé, önmagadba, vizsgáld át a szíved, igazítsd ki a hibáidat, és találd meg a választ magadban! Ha ez megtörtént, már kellő tapasztalattal léphetsz tovább, és valódi segítséget jelenthetsz a szomszédodnak, és minden léleknek, akivel kapcsolatban vagy.
A változás az egyénnel kezdődik, majd továbbterjed a közösségre, a városra, a nemzetre, és végül a világra.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

relax-4328768_1920új.jpg

Július 12.

Mindenhol a szépség vesz körbe téged! Nyisd ki a szemed, lásd meg, és adj érte örök hálát.

Hagyd, hogy a szép dolgok átalakítsanak, és tőled telhető legnemesebbre és legjobbra ösztönözzenek téged. A szépség a legjobbat hozza ki belőled, és egyesít a Mindenhatóval. A benned lévő szépséget nem tudod benn tartani, sugározd hát ki!
Töltsd meg a szíved és a lelked gyönyörű gondolatokkal, és tükrözz vissza engem, mert a szépség Én vagyok. Keresd a szépséget mindenben, és amikor elég hosszú ideig elég mélyre tekintesz, meg fogod látni. Emelkedj hát fölül, az élet hitvány és csúnya dolgain, mert azáltal, hogy felülemelkedsz rajtuk, elősegíted átalakításukat, nemesebbé formálásukat.
A szépség a látó szemében van, tehát mélyen a lelkedben. Úgy indulj el ma, hogy mindenkiben és mindenben meglátod a szépet, és ez így is lesz majd.
A szeretet és a szépség kéz a kézben járnak, ezért engedd, hogy az Én egyetemes szeretetem áramoljon benned és rajtad keresztül, egységet hozva létre.

Forrás: Eileen Caddy/Nyisd meg lelked ajtaját

flowers-4062614_1920 (1)új.jpg

Július 11.

Mit jelent számodra az élet? Teljes mértékben élvezed?

A legjobbat várod tőle? Elfogadod-e, hogy végtelen, és nincs se kezdete, se vége? Ennek tudata lelkesítő és felemelő számodra, vagy inkább ijesztő és nyomasztó?
Most ebben az időben az élethez való hozzáállásod a lehető legfontosabb, mert sok-sok csoda most van kialakulóban, és szükséges, hogy együtt haladj ezekkel az eseményekkel, és ne tiltakozz ellenük.
Ez a kibontakozás ideje, nem pedig a harcé és küzdelemé, éppen ezért légy nyugodt, vedd észre az igazi valójukban, tökéletességükben a kibontakozó csodákat, és adj örök hálát.
Adj hálát azért, mert élsz, és mert része lehetsz mindannak, ami most zajlik. Adj hálát a gyors változásokért, és változz a változásokkal együtt.
Ezeknek a változásoknak, csakis a legjobb lehet a célja, ezért ne félj hát, hanem haladj előre örömteli szívvel! Érezd, hogy része vagy a változás egész folyamatának, magának az egésznek, és az újnak!

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


summer-783347_1920 (2)új.jpg

Július 10.

Rendkívül fontos, hogy helyesen és pozitívan állj hozzá a mai naphoz és mindahhoz, amit ez a nap tartogat számodra! Csupán már hozzáállásod milyenségével is képes vagy napodat befolyásolni, és sikeressé tenni, vagy elrontani.

Nagyon fontos ebből a szempontból, hogy a nap eseményei milyen reakciókat váltanak ki belőled. Ha a reakcióid negatívak és agresszívek, máris gátakat emelsz, és ellenkezést váltasz ki, mindenhol hibát találsz, és másokat fogsz okolni a hibákért. Annyira vak vagy, hogy nem veszed észre, hogy te magad vagy a hibás, ezért egész nap sértődötten viselkedsz.
Amikor reakcióid pozitívak és építő jellegűek, minden akadály elhárul, és tapasztalni fogod, hogy mindenhonnan segítséget és együttműködést kapsz.
Ha hibáztál, ismerd be, kérj elnézést érte, és lépj tovább. Ha így teszel nem kell értékes időt fecsérelni arra, hogy megpróbálod a reakciódat indokolni és igazadat bizonygatni.
Sok tanulságot kell levonnod. Tanuld meg őket gyorsan, és próbáld meg soha nem elkövetni kétszer ugyanazt a hibát.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

Islan új.jpg

Július 9.

Ahhoz, hogy rá tudjál állni az élet ritmusára, meg kell tanulnod a csend átélésének művészetét, mert minél nyugodtabbá, csendesebbé válsz, annál tisztábban tudod visszatükrözni saját lelked tulajdonságait. Milyen egyszerű a környezetet, a helyzetet, vagy a körülményeket okolni és hibáztatni az állapotodért!

Épp ideje felhagyni ezzel, és észrevenni, hogy csak saját magadat okolhatod mindenért.
Amikor keresed megtalálod a belső békét és csendet, semmi és senki nem lesz képes kívülről megzavarni, vagy kibillenteni az egyensúlyodból.
Nézz szét magad körül - láthatod a természet szépségét és tökéletességét. A természetben minden összhangban, ritmusban van. Az Én univerzumomban tökéletes a rend. Semmi nincs, ami sértené a harmóniát, mindennek meg van az ideje és az oka. Minden lélek megtapasztalja ezt, és részesülhet belőle, ezért is lépj be az összhangba! Áramolj vele, és légy része az Én univerzumom rendjének.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

minden ugy jo..új.jpg

Angyali üzenet a július 8-i hétre

"MINDEN ÚGY JÓ, AHOGYAN VAN

Minden pontosan úgy történik, ahogyan kell. A rejtett kincsek hamarosan föltárulnak.(Jeremiel Arkangyal)

Ami problémának mutatkozik meg, az olykor valójában álruhába bújt felelet az imáidra. Amikor segítséget kérsz, előfordul, hogy az Ég lerombolja a régit, hogy helyet adjon az újnak. Ez most a változás ideje. Végezz lazító gyakorlatokat, például jógázz, lélegezz mélyeket, tornázz és meditálj. Fordulj hozzám, hogy az átmenetet mindenki számára zökkenőmentessé és harmonikussá tegyem. És tudd, hogy ez a változás a javadra válik majd!

Jeremiel aurája mély padlizsán-lila. Amikor sötétlila fényszikrákat látunk, valószínűleg Ő van a közelünkben. Jeremiel energiáját az ametiszt képviseli. Ezt viselve közelebb érezhetjük magunkat kedves és szeretetteljes személyiségéhez."

A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.


Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


grass-4219937_1920új.jpg

Július 8.

Kezdd a napodat helyesen úgy, hogy egységben vagy velem. Ha így teszel, semmi olyan nem történhet veled a nap során, ami kibillent az egyensúlyodból.
Amikor elkezded élni ezt a spirituális életet, tudatosan kell törekedned az összhang megtalálására, de amint egyre inkább így élsz, és ez az élet részeddé válik, többé már nem lesz szükséged erre az erőfeszítésre, és az életed olyan lesz mint te magad.
Nagy örömöt és szabadságot fogsz találni benne. Nem kell időd felét imádságokkal töltened, amelyekben megbocsátásért könyörögsz, félve attól, hogy rosszat követsz el, vagy aggódva amiatt, hogy a rossz irányba, az ár ellenében haladsz.
Amikor hibákat követsz el, fogadd el azonnal a megbocsátást, és légy eltökélve, hogy nem követed el, újra ugyanazokat a hibákat.
Menj tovább, amíg ez a fajta élet teljesen természetessé, erőfeszítés menetessé nem válik, és valódi örömöt nem hoz a számodra, amíg nem tudod, mint jelent egységben lenni velem, s tökéletes békében élni.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


summer-4318824_1920új.jpg

Július 7.

Nem mondhatod azt, hogy szeretsz Engem, miközben embertársaidat gyűlölöd, mert a szeretet és a gyűlölet olyanok, mint az olaj és a víz: nem keverednek egymással.

Amikor igazán szeretsz Engem, embertársaidat is szeretni fogod. Szeretni fogsz másokat, szeretni fogjátok egymást. Könyörületet és megértést fogsz tanúsítani mások iránt.
Amikor másokat szeretsz, akkor fogsz Engem szeretni. Az emberek olyan szorosan össze vannak fonódva egymással, hogy nem választhatók szét.
Milyen nagy a mások iránti szereteted? Hajlandó vagy a végsőkig elmenni egy másik lélek érdekében
A szeretet nem kell szavakkal kifejezni; a tettekből tökéletesen látható és érezhető.
A szeretet sugárzik. A szeretet a csend nyelve. Érthető és elfogadható egyetlen szó kimondása nélkül is. Olyan nemzetközi nyelv, amelyet a szív ért meg, nem az elme.
Nem számít, milyen nemzetiségű vagy, szeretetet mindig át tudod adni, ki tudod fejezni tökéletes csöndben is. A szemeddel, a szíveddel, magatartásoddal, egész lényeddel közvetíteni tudod, amit egy másik lélek iránt érzel.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


dont-forget-about-me-4225379_1920új.jpg

Július 6.

Helyezd Belém teljes hitedet és bizalmadat, és tudd, hogy Én soha nem foglak magadra vagy cserbenhagyni. Minden, amit elvállalsz, lehetséges lesz, mert Velem mindenre képes lehetsz.

Élj hittel. Azt akarom, lásd, hogy minden helyzet jóra vezet, függetlenül attól, hogy látszólag milyen különösnek tűnik.
Légy hajlandó hitedet és bizalmadat időről időre újra és újra próbára tenni, mert mi haszna annak, ha csak beszélsz a hitről és bizalomról, de nem veted alá őket valódi próbának, és nem látod, hogy számodra igazából mit is jelentenek?
Hajlandó vagy-e teljes hittel elindulni, és végrehajtani a látszólag lehetetlent, de nem csupán virtusból, hanem azért, mert a kétely leghalványabb árnyéka nélkül tudod, hogy hited honnan származik? Amíg próbára nem tetted, és megingathatatlan nem találtad hitedet Belőlem! Amikor Én veled vagyok, ki az, aki ellened tehet?

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


rose-113735_1920új.jpg

Július 5.

A bőséggel kapcsolatos gondolataid meghatározzák, hogy igényeid teljesülnek-e vagy sem.

Amikor a hiányra, szegénységre gondolsz, amikor a félelmet, aggodalmat, alacsonyrendűséget, mohóságot, önzést, szorongást beengeded a tudatodba, és amikor ezekre a negatív állapotokra gondolsz, a legrosszabbat vonzod magadhoz. Amikor koldusként gondolsz magadra, koldus vagy, mert megfosztod magadat az élet jó dolgaitól, amelyek mind a tieid, amennyiben gondolkodásodat és hozzáállásodat is megváltoztatod, és ezek felé a dolgok felé fordítod.
Most mindjárt kezdj el a jómódra gondolni! Lásd magad, ahogy minden igényed csodálatos módon teljesül. Ne gondolj, magadra úgy, hogy bármiben is hiányt szenvedsz, mert ha valamiben hiányod van, akkor a hiány saját tudatodban van.
Miért állítod meg az Énáltalam nyújtott óriási, határtalan bőség áramlását a korlátok közé szorult tudatoddal? Amikor kezded megérteni és elfogadni, hogy minden dolog honnan származik, és amikor mindenért szabadon és örömmel hálát tudsz adni nekem, minden jó és tökéletes ajándék adományozójának, akkor már semmiben, egyáltalán semmiben nem lesz hiányod.

Forrás: Eileen Caddy/Nyisd meg lelked ajtaját


water-lily-4310596_1920új.jpg

Július 4.

Áldottak legyenek azok, akik éhezik és szomjazzák az igazságosságot, mert teljesül az ő vágyuk. Amikor a vágyad elég erős, teljesülni fog, mert szüntelenül kutatni fogod a választ, és nem lelsz elégedettséget, amíg meg nem találtad. Meglesz az elhatározottságod, a türelmed, kitartásod és állhatatosságod ahhoz, hogy megmozgass minden követ, csak hogy megtaláld, amit ezen a spirituális úton keresel - a Velem való egységed felismerését.

Soha ne csüggedj, és ne érzed, hogy szivárványt kergetsz, hanem tudd, hogy végül meg fogod találni, amit keresel, ha nem buksz el az úton, vagy nem adod fel a célodat kétségbeesésedben. Mivel minden akadályt érdemes legyőzni a cél elérése érdekében, határozd el, hogy megtalálod az akadályt elkerülő utat, és soha semmikor ne érezd, hogy bármi is legyőzhetetlen vagy lehetetlen.
Légy erős és bátor, menj egyre tovább és tovább, és bizonyos, hogy elérsz a célodhoz!

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

rose-4287600_1920új.jpg

Július 2.

Addig amíg ki nem próbálod, nem tudsz bizonyítani semmit. Bizalommal rá kell szánnod magad, és végre kell hajtanod a látszólag lehetetlent.

Meg kell tanulnod önmagadon és korlátaidon túllépve élni, hogy bebizonyítsd, Velem minden lehetséges. Azzal, ha csak a behatárolt éneden keresztül élsz, és félsz túlnyúlni korlátaidon, félsz próbának alávetni az életet, semmire nem fogsz jutni,és azt sem fogod meglátni, hogy mindenben az Én kezem van.
Ne félj semmitől, tudd, hogy Én mindig veled VAGYOK, és irányítom, vezetem minden lépésedet. Mutasd meg a világnak, hogy minden mindennel együtt, közösen működik a jó érdekében, azoknak a lelkeknek a számára, akik igazán szeretnek, és mindenben az első helyre tesznek Engem.
Számíts a csodákra, és lásd meg őket, amint létrejönnek. Ismerd föl az új mennyország és új föld megnyilvánulásait, miközben élni tanulod az életet, és azon igyekszel, hogy sikeres legyen.
Lásd, hogyan jönnek létre a csodák egymás után, mert Te ezt az életet éled, és gyakorlatban valósítasz meg mindent.

Forrás: Eileen Caddy/Nyisd meg lelked ajtaját


elerheto amire vagyszúj.jpg

Angyali üzenet a Július 1-i hétre

"ELÉRHETŐ, AMIRE VÁGYSZ

Legyen hited, mivel minden a te érdekedben történik!
A tündérek ezt a lapot megnyugtatásul küldték: imáid meghallgatásra találtak, és választ kapsz rájuk, mert az univerzum a színfalak mögött azért dolgozik, hogy segítsen neked.Bár talán még nem látod az eredményeket, már csaknem szemmel láthatóak. Ahogyan egy mag a felszín alatt csírázik, mielőtt kihajtana, a te vágyaid is éppen úgy fejlődnek valósággá. Legyen hited, és bízz benne, hogy minden a te érdekedben történik… mert így van!

További jelentések: Gondolataid maradjanak pozitívak, hogy a legkedvezőbb eredményt vonzzák! * Küzdd le a halogatást! * Add át minden félelmedet és aggodalmadat az Égnek! * Kérj támogatást és fogadd el a felajánlott segítséget! * Folyamatosan tegyél lépéseket, amelyek álmaid irányában visznek! * Higgy magadban! "

A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Tündérek Mágikus Üzenetei Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi

chasing-butterflies-2516581_1920új.jpg

Július 1.

Örvendezz és adj örök hálát, amiért tudod, hogy örökké fogsz élni!
Egyszer egy nap tedd ezt meg, minden egyes pillanatot teljességgel és pompásan átélve, megfeledkezve a múltról, nem aggódva a jövő miatt és egyszerűen elfogadva, hogy az élet örök, nincs se kezdete, se vége. Tudatosságod állandóan fejlődik és tágul, kezded megérteni az örök élet titkát és csodáját és felismered, hogy egységben vagy Velem, az élet Teremtőjével.
Lépésről lépésre haladsz előre és egyre feljebb, eltelve békével, nyugalommal, higgadtsággal, megértve, hogy mivel minden az Én kezemben van, neked nincs miért izgatnod magad. Amikor megpróbálsz túl messzire előretekinteni, akkor válik az élet igazi teherré, és hoz sok lélek számára félelmet, bizonytalanságot, sőt, még a hitüket is elveheti.
Válj olyanná, amint a kisgyermek, szabaddá és örömtelivé, és akkor az élet is folyamatosan örömforrás lesz számodra. Higgy az életben, és éld azt meg a maga teljességében!

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


sign-4070808_1920új.jpg

Június 30.

Érzel-e Engem, és tudatában vagy-e az Én isteni jelenlétemnek? Úgy ébredsz-e mindennap, hogy szívedben a szeretet és a hála dala szól?

Készen állsz-e mindarra, amit a nap hozhat, tudván, hogy csodálatos nap áll előtted, mert Én előtted haladok, hogy Én előkészítsem az utat? A legjobbat várod-e ettől a naptól, és azon leszel, hogy minden tökéletesen a helyén legyen?
Képes vagy-e meglátni a világban meglévő minden szépséget és csodát, vagy inkább a világ kaotikus állapotára koncentrálsz, az emberiségét okolva minden bajért?
Ismerd fel, hogy hit nélkül nem élheted ezt az életet, mert a hit révén válik minden lehetővé. A hiten keresztül érhetsz el mindent, de önmagadtól semmire nem vagy képes.
Hadd munkáljak Én benned és rajtad keresztül, hogy mindenki megismerhessen, és szerethessen Engem, és hogy mindenki az Én útjaimat akarja járni, és az Én akaratomat végrehajtani.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

girl-1505407_1920új.jpg

Június 29.

Ne engedd, hogy az elvégzendő feladatok saját magad túlterheléséhez vezessenek. Tanulj meg egyszerre csak egy lépést megtenni, és tudd, hogy minden egyes lépés egy lépéssel közelebb visz a célodhoz.

Ne próbálj futni, mielőtt járni tanulnál, és ne vállalj olyat, ami meghaladja erődet, mert, ha olyan feladatot vállalsz, akkor vonszolnod kell magad, és minden lépés külön erőfeszítést jelent.
Márpedig a helyes hozzáállás nem ez; az ilyen hozzáállás nem hatja át az Én örömöm és szabadságom. Ez a hozzáállás azt jelenti, hogy saját erődből próbálod elvégezni a feladatot; és azt is jelenti, hogy elkülönítetted magad Tőlem, és elvesztetted szem elől a célt.
Hagyd abba amit csinálsz, és változtasd meg az egész hozzáállásod! Adj át Nekem mindent, lazulj el, és teljesen új módon végezd tovább a feladatot, immár élvezve. A hozzáállás megváltoztatása egy szempillantás alatt megtörténhet, változz tehát, változz gyorsan, és táncold-énekeld végig a napot kéz a kézben Velem.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

hydrangea-4294416_1920új.jpg

Június 27.

Légy készen bátran, félelem nélkül haladni előre, és látszólag új módszereket, új elveket és új elképzeléseket alkalmazni. Légy hajlandó régi akadályokat ledönteni, és az igazság fényét feltárni.

Azért mondom, hogy "látszólag új", mert semmi nem új. Amit itt az új jelent, az a teljes körforgáson való végig haladás; a Velem való egységed újbóli megtalálása; a Velem való együttélés és beszélgetés újbóli megtanulása úgy, ahogy kezdetben volt, és a Szellemben és igazságban való újjászületés.
Érezd, ahogy fejlődsz, és kitárulsz. Érezd, hogy a régi leválik rólad, és vedd fel az újat örömmel és hálát adva. Milyen ragyogó is az az új, mennyire csodálatosak az Én útjaim! Mindig érezz Engem, és légy állandóan tudatában az Én isteni jelenlétemnek, és örvendezzél, mert az Én királyságom itt van.
Töltse el a lelked, és öleljen körben az Én békém és szeretetem. Erősítsd meg a szívedet mély szeretetben, dicséretben és hálában, és legyen veled tökéletes béke, amikor nekiindulsz a mai napnak, és végrehajtod az Én akaratomat, és az Én útjaimat járod, Engem magasztalva.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


butterfly-2049567_1920új.jpg

Június 26

Amikor a kiscsibe előbújt a tojásból, vagy a pillangó az egykori önmagát jelentő bábból, visszamenni már nem tudnak korábbi létformájukba, hanem folyamatosan kell új életformájukat felvenni.

Az új dolgok iránti megnyílás legyen számodra egy napról napra, óráról órára, percről percre zajló folyamat. Érezd az izgalmat és a várakozást mindenben, ami történik.
Ebben a spirituális életben soha nem fordulnak elő unalmas pillanatok, ha állandóan készenlétbe állsz; mindig történik valami. Hagyd, hogy történjék, és soha ne próbáld feltartóztatni a fejlődést, hanem haladj vele együtt. Én mondom neked, hogy minden, ami kialakul, az egész javát, fejlődését fogja szolgálni.
Találd meg az élet tökéletes ritmusát, és a legjobbat add át neki magadból.
Haladj vele, ne ellene, mert csak így találod meg szíved és lelked békéjét; és amikor a lelkedben béke van akkor nyitott vagy, és készen állsz az új kialakulására.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

rose-4290865_1920új.jpg

Június 25.

Szeresd, és találd meg a Szellem szabadságát! Mert ahol igaz szabadság van, ott béke van, és ahol béke van, ott szeretet is van, és a szeretet az, amely minden ajtót megnyit.

Ahol szeretet van, ott nincs bírálat, elítélés, és ítélet, mert tudod és megérted, hogy Bennem és az Én szeretetemben mindenki egy.
Lásd az emberiség családját, és azt, hogy mindenki az Én hasonmásomra lett teremtve. Hatolj át a küldő burkon, be egészen az anyag legbelsőbb lényegéig, ahol nincs elkülönülés, és minden tökéletes egységbe olvad össze.
Lásd mindenkiben és mindenben a legjobbat. Amikor lelkedben tökéletes béke van, már nem töltesz időt azzal, hogy másokat próbálj megváltoztatni. Egyszerűen megtanulsz létezni, és létezésedben megteremted a minden élettel való egység érzését, és ekkor a béke és szeretet fog benned korlátlanul uralkodni.

Forrás: Elleen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

Serenaúj.jpg

Angyali üzenet a június 24-i hétre

"SERENA

Én a bőség angyala vagyok. Isten gondoskodik arról, hogy megkapd a számodra szükséges pénzt. Légy bizakodó.
Isten életed minden jóságának forrása. Bízd rám minden aggodalmadat és gondodat, én pedig majd továbbítom őket Istennek. Minél inkább rábízod magad a gondviselésre, annál nyitottabb leszel, és így az ajándékainkat is tárt karokkal fogadhatod. A túlzott aggódás azonban zárkózottá tesz, és megnehezíted azt, hogy ajándékainkat elvigyük neked. Elutasítod vagy észre sem veszed őket.
Isten végtelenül találékony, ezért valószínű, hogy a pénzügyi támogatás meglepetésszerű, váratlan módon érkezik. Aggodalmad egyik fő oka az, hogy nem tudod, hogyan, milyen módon jut el hozzád, a pénz. Ha rábízod magad isten bölcsességére és törődésére, akkor megszabadulsz ezektől az aggodalmaktól. Figyelj oda az ismétlődő gondolataidra, érzéseidre, ötleteidre, mert általuk közvetítjük neked Isten útmutatásait. Ha követed ezeket az isteni irányelveket, a támogatás késedelem nélkül, angyalszárnyakon érkezik majd hozzád. Minél inkább lazítasz, és bízol, a segítség annál gyorsabban érkezik."

A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az Angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


poppies-4291704_1920új.jpg

Június 24.

Ezen a napon szenteld magadat Nekem, az Én szolgálatomnak, és az emberiség szolgálatának.

A szolgálat csodálatos gyógyító, mert amikor szolgálat közben elfeledkezel önmagadról érezni fogod, hogy a legcsodálatosabb módon fejlődik és tárul kitudatod. Nagy magasságokat fogsz elérni, nagy mélységekbe fogsz hatolni, és az élet szeretete és megértése kezd jelentéssel megtelni számodra.
Ez a nap számtalan lehetőséget kínál képességeid kipróbálására és a fejlődésre. Fogadd el mindegyiket szeretettel és hálával teli szívvel, és érezd, ahogy tudatosságod és bölcsességed növekszik.
Éld meg a lehetőségeket maradéktalanul, gazdagon, korlátoktól mentesen. Csak a legeslegjobbat várd mindentől és mindenkitől, és gondoskodj róla, hogy a legeslegjobb be is következzék.
Tartsd a szívedet nyitva mások felé, keresd másokban a legnemesebb jót, és dolgozz úgy, hogy a lelkedet ez az emelkedett tudatállapot töltse ki. Bátoríts másokat minden lehetséges módon; minden léleknek szüksége van bátorításra. Amint másoknak segítesz, érezni fogod, ahogy te magad is velük együtt fejlődsz.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

queen-of-the-night-4287128_1920új.jpg

Június 23.

Hogyan reménykedhetnél a fejlődésben és növekedésben, ha nem feszíted meg erődet, és nem teszed magad próbára?

Miben rejlik a hited és biztonságod? Honnan meríted erődet és energiádat?
Életed a saját erődre alapozva próbálod élni, a saját énedre bízva, hogy átvigyen az élet forgatagán? Ha igen, akkor nem leszel képes elviselni a körülötted meglévő feszültségeket, terheket.
De ha mindent az Én kezembe teszel, és hagyod, hogy Én vezesselek és irányítsalak, képes leszel bármit megtenni, mert Velem minden lehetséges.
Azt érzed, hogy a teher, amit viszel, túl nehéz, és hogy olyan feladatokat kaptál, amely messze nagyobb annál, mint amit el tudnál végezni?
Miért nem kezded most mindjárt átadni nekem az összes terhedet és gondodat, és hagyni, hogy Én navigáljalak át a háborgó vizeken? Én keresztülvezetlek minden nehézségen, hogy eljuss a nyugodt és csendes vizekre, és megszabadítalak minden feszültségtől, ha hited és bizalmad teljes egészében Bennem van.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

literature-3060241_1920 (1)új.jpg

Június 22.

A változás, a szív és az értelem változása, jelenti a kulcsot, amely minden ajtót megnyit számodra.

Amikor biztonságod Bennem van, nem fogsz tartani a változásoktól, legyenek azok bármilyen drasztikusak is. Egyszerűen tudd, hogy minden változás annak érdekében történik, hogy az egész számára a legeslegjobbat hozza, mindegy, hogy személyi, személyes változásokról, vagy az országban, illetve a világban végbemenő változásokról van-e szó.
Fogadd el egyszerűen, hogy ezeknek a változásoknak el kell jönniük, és haladj együtt velük. Haladj előre és felfelé, és fogadd el, ha Én azt mondom neked, hogy a legjobb még hátravan. Amikor gyorsan minden ellenállás nélkül belépsz az újba, azt sokkal csodálatosabbnak fogod találni, mint a régit.
Miért bonyolítanád az életedet azzal, hogy ellenállsz az újnak? Mert az ellenállással csak ezt teszed.
Az Én kezemet semmi nem tartóztathatja fel.
A labda már elkezdett gurulni; elérkezett az új nap, és te is része vagy annak, csak el kell fogadnod, és együtt kell haladnod vele; ha nem teszed lemaradsz.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

TOVÁBBI NAPI GONDOLATOK

bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között