Napi gondolatok

minden ugy jo..új.jpg

Angyali Üzenet a március 1-i hétre

"MINDEN ÚGY JÓ, AHOGYAN VAN

Minden pontosan úgy történik, ahogyan kell. A rejtett kincsek hamarosan föltárulnak. /Jeremiel Arkangyal/
Ami problémának mutatkozik meg, az olykor valójában álruhába bújt felelet az imáidra. Amikor segítséget kérsz, előfordul, hogy az Ég lerombolja a régit, hogy helyet adjon az újnak. Ez most a változás ideje. Végezz lazító gyakorlatokat, például jógázz, lélegezz mélyeket, tornázz és meditálj. Fordulj hozzám, hogy az átmenetet mindenki számára zökkenőmentessé és harmonikussá tegyem. És tudd, hogy ez a változás a javadra válik majd!
Jeremiel aurája mély padlizsán-lila. Amikor sötétlila fényszikrákat látunk, valószínűleg Ő van a közelünkben. Jeremiel energiáját az ametiszt képviseli. Ezt viselve közelebb érezhetjük magunkat kedves és szeretetteljes személyiségéhez."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


szeretteiddel egyutt uj.jpg

Angyali Üzenet a február 22-i hétre

"SZERETTEIDDEL EGYÜTT BIZTONSÁGBAN VAGY

Mihály arkangyal vigyáz rád és a szeretteidre; azokra a családtagokra és barátokra is, akik már eltávoztak.
Ez a kártya azt jelzi, hogy megnyugodhatsz, mert az arkangyal minden részletre kiterjedően gondoskodik rólad és a szeretteidről.
Lehetséges értelmezések: Bízd a gondjaidat és aggodalmaidat Istenre és az angyalokra. * Anyagi szükségleteidről is gondoskodnak. * Vállalkozásod biztonságban van. * Biztonságosan utazhatsz. * Eltávozott hozzátartozód boldog a mennyben és szeretettel gondol rád. * Ne feledd, hogy az aggodalom az imádság egyik formája, ezért csak azért imádkozz, amit szeretnél.
Ima: Istenem és Mihály arkangyal! Köszönöm, hogy vigyáztok rám és szeretteimre (itt felsorolhatod a nevüket). Kérlek segíts, hogy biztonságban érezzem magam, megnyugodjak, a számomra fontos dolgokra figyelhessek, és boldogan, egészségesen élhessek."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal kártyacsomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Chantallúj.jpg

Angyali Üzenet a február 15-i hétre

"CHANTALL

Az új szerelem már az ajtón kopogtat. Lehet, hogy megismerkedünk valakivel, de lehet, hogy a mostani kapcsolatunkban kap újra lángra a szenvedély. Legyünk nyitottak, hogy képesek legyünk szerelmet adni és kapni.
Több szerelemre és szenvedélyre vágytál, és mi meghallgattuk imáidat. Én a románc angyala vagyok, és azért jöttem, hogy segítsek. Az új szerelem úton van hozzád, és szíved megnyitásával utat nyithatsz ennek az új érzelemnek. Minél nyitottabb szívvel várod, az új szerelem annál gyorsabban megérkezik majd hozzád. Ez azt is jelenti, hogy ki kell mutatnod partnereddel kapcsolatos romantikus érzéseidet. Légy nyílt és őszinte, ugyanakkor (hozzánk, angyalokhoz hasonlóan) játékos. Mindenekelőtt azonban mutasd ki nyíltan partnerednek, mennyire szereted, hogy a szerelem minél szabadabban tudjon köztetek áramlani.
Mindvégig utat mutatok neked, és olyan helyekre vezetlek, amelyek látszólag nem kapcsolódnak a romantikus szerelemhez. Mégis tudni fogod, hogy én bátorítalak, hogy menj fitneszterembe, iratkozz be egy esti tanfolyamra, vagy találkozz egy új baráttal. Munkám "védjegye", hogy nagyon erős érzést keltek a szívedben, és körbeveszem melegséggel, mintha csak egy nagy ölelést adnék neked. Minél inkább követed az útmutatásom, annál gyorsabban rád talál a szerelem."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek Angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Hatalommal rendelkezel ÚJ.jpg

Angyali Üzenet a február 8-i hétre

"HATALOMMAL RENDELKEZEL!

Használd a képességeidet ennek a helyzetnek a megoldására. Meg tudod csinálni!
Ezt a lapot emlékeztetőként húztad: erősebb vagy, mint gondolnád. Talán az utóbbi időben áldozatnak érezted magad.
A tündérek azonban azt akarják, hogy tudd: a korodra, termetedre vagy végzettségedre való tekintet nélkül hihetetlen személyes hatalommal rendelkezel.
Noha a tündérek parányi teremtmények, Isten és az Univerzum erejét közvetítik, és te is használhatod ezt az erőt egy probléma megoldására, önmagad vagy mások gyógyítására, vagy az anyagi szükségleteid manifesztációjára. Csak hinned kell.
A lap további jelentései: Engedd el a hibáztatást, és koncentrálj a megoldásokra! * Végezz energia gyógyítást, különösen a kezeddel! * Kezdj erősítő edzéseket, mint például a súlyemelés! * Kövesd a belső útmutatásodat egy helyzet megoldása érdekében! * Légy aktív egy szívedhez közel álló kedves ügy mellett! * Mond ki az igazságot magadnak és másoknak! "
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Tündérek mágikus üzenetei jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ♥ Szeretettel: Ildi

Omegaúj.jpg

Angyali Üzenet a február 1-i hétre

OMEGA
Győzelem! Álmaid beteljesülni látszanak. Folytasd eddigi jó munkádat!
Gratulálunk! Mivel az isteni útmutatást követed, és a világegyetem a döntéseddel harmóniában, természetes ritmusban mozog. Ha a szívedre hallgatva döntesz, akkor természetes összhangban haladsz életed küldetésével. Őrizd meg a nyugalmadat és önbizalmadat: boldogan és méltósággal haladj tovább a megkezdett úton.
Ha problémák merülnének fel útközben, akkor itt az ideje, hogy egy pillanatra megállj, és összpontosíts. A problémák azt jelzik, hogy átmenetileg nem vagy összhangban a világegyetem ritmusával. Ilyenkor nem kell elemezgetni a helyzetet, vagy szégyellni magad. Egyszerűen imádkozz vagy meditálj, lélegezz mélyeket, és várj, amíg biztos nem leszel abban, hogy mit kell tenned. A győzelem elkerülhetetlenül a tiéd, tehát ne félj attól, hogy az átmeneti problémák meghiúsítják álmaidat. Minden, ami történik, okkal és jó időben történik. Bízd a kétségeidet az égiekre, és légy biztos a boldog végkifejletben."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek Angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


lelektarsúj.jpg

Angyali Üzenet a január 25-i hétre

Heti Angyali Üzenet:
"LÉLEKTÁRS
Kapcsolatba akartál lépni lélektársaddal, s imád meghallgattatott. Kövesd az útmutatást, s élvezd az isteni szeretet ajándékát.
Szíved a nagy szerelem után áhítozik. Amióta a spirituális úton jársz, olyan társra vágysz, akivel hasonló elveket vallotok. Lehetséges ugyanazzal a személlyel spirituális kapcsolatban és szenvedélyes szerelemben élni? Ez a kártya megerősíti a választ: igen, lehetséges. Arra kérnek az angyalok, hogy bízz bennük, és kövesd az útmutatásukat.
Az angyalok meghallgatták könyörgésed a nagy szerelemért, és most lépésről lépésre vezetnek a megvalósulás felé. Ha párkapcsolatban élsz, az angyalok arra kérnek, engedd át nekik a kapcsolatot. Így felemelhetik azt a lélektársi szintre, vagy segíthetnek békésen véget vetni neki, hogy megnyílhass az új szerelemre. Bárhogy is lesz, mindvégig melletted fognak állni, súgva a lépéseket."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Bosegúj.jpg

Angyali Üzenet a január 18-i hétre

"BŐSÉG

A bőség ideje elérkezett. Kérd az angyalokat, hogy szabadítsanak meg az ínség félelmétől, hogy igazán tudj örülni a bőségnek.
Üzenetet hozó angyalaid a közelgő bőségről adnak hírt. Mindennek egyetlen forrása van: Isten. Hited eljutott arra a szintre, hogy biztosan tudod: a Teremtő mindent megad, amire szükséged van. Hited, még ha gyenge is volt, megidézte a bőséget, és a bőség most megérkezett.
Maradj meg hitedben, hogy mind anyagilag, mind lelkileg, érzelmileg, spirituálisan és intellektuálisan tovább áramoljon feléd a bőség. Gyakorold ezt a csodálatos önmegerősítést: "Elfogadom a nagy jólétet. Mindent megkapok, amikre szükségem van. Most és az elkövetkezőkben egyaránt."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Legy boldog mar mostÚJ.jpg

Angyali Üzenet a január 11-i hétre

"LÉGY BOLDOG MÁR MOST
Az angyalok meghallották imáidat, és válaszolnak. Nem kell a boldogságodat mindenféle jövőbeli feltételekhez kötnöd, már most is boldog lehetsz.
Ennek egyik módja, ha azokra a dolgokra és személyekre összpontosítasz, akiknek hálás vagy. Mi az, ami jó az életedben? Miben vagy tehetséges, mik az erősségeid?
Élvezd az örömteli dolgokat, és erősebb leszel. Vedd kezedbe a sorsod irányítását, és ne hagyd, hogy külső körülmények határozzák meg az érzéseidet.
Lehetséges értelmezések: Határolódj el a nehéz helyzettől. * Csodára számíthatsz. * Írj egy listát azokról a dolgokról, melyekért hálás vagy. * Gondolkodj pozitívan a mostani helyzetről. * Nyisd meg a szívedet a szeretetnek.
Imádság: Köszönöm, hogy megnyitottad szívemet a boldogságnak, az örömnek és az elragadtatásnak. Most már észre tudom venni az életem nagyszerűségét."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal kártyacsomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


iranyvaltoztatasúj.jpg

Angyali Üzenet a Január 4-i hétre

"IRÁNYVÁLTOZTATÁS
Az általad tapasztalt változások azon újdonsült akaratod isteni irányítása alatt állnak, amelynek során feltárod szívedet a szeretet és útmutatásunk előtt. Most és a jövőben is oltalmazunk téged, így hát kövesd vágyaid boldog végkifejlete felé vezető utadat.
Ez a kártya azt jelenti, hogy szívedben változás történt, ami pozitív irányba alakította életedet. Régi életmódod már nem érdekel többé, és azon kapod magad, hogy kerülöd azokat a barátokat és időtöltéseket, amelyek korábban vonzottak. Olyan életmódra és karrierre vágysz, amely jobban illik új érdeklődési körödhöz és szenvedélyeidhez. Az angyalok végigvezetnek ezen az átmeneti időszakon. A vonzás hatalma biztosít téged a csodálatosan új lehetőségek és kapcsolatok létrehozása felől.
A lap további jelentései: Életed új szakaszába lépsz. * Új terv van születőben. * Áldott állapotra, szülésre vagy egy gyermek örökbefogadására nyílik lehetőség. * Egy új tényező az életedben áldás, még akkor is, ha jelen pillanatban nem érted az összefüggéseket."

Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ???? ❤ Szeretettel: Ildi

Szeretoúj.jpg

Angyali Üzenet a december 28-i hétre

"SZERETŐ

Segítek szellemi szinten megélned kapcsolatodat a lélektársaddal. /Chamuel Arkangyal/
A szeretet most benned és körülötted van, nem kell kutatnod utána. Épp ellenkezőleg: az élet minden területén magadhoz vonzod és kinyilvánítod azzal, hogy minden tettedet és gondolatodat átjárja a jóindulat. Fordulj hozzám, hogy vezessem gondolataidat és cselekedeteidet, és szerelmet lopjak az életedbe. Segítek beleszeretni az életedbe, és meggyógyítani a kapcsolataidat, hogy teljes pompájukban virágozhassanak.”
Chamuel aurája halványzöld, mint a zsenge falevél a reggeli napsütésben. A közelünkben érezhetjük szeretetteljes energiáját, ha zöld fluoritot viselünk vagy markolunk meg."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Arkangyal jóskártya csomagjából húztam."
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


terjeszd szet a szarnyaidÚJ.jpg

Angyali Üzenet a december 21-i hétre

Terjeszd szét szárnyaid!

"Most ne tétovázz! Itt az idő, készen állsz a magasba emelkedni!"
„Talán megijeszt a változás kilátása és a gondolat, hogy ez mennyi vesződséggel járhat, mégis készen állsz az elrugaszkodásra. Üdvözöld az új lehetőségeket, és tudd, hogy nyugodtan követheted a szívedet és az álmaidat. A szeretetet, a szolgálatot és a szellemiséget tartsd szem előtt, és kerüld el a kétkedő és szkeptikus embereket. Ne feledd, azzal ösztökélsz másokat, ha elmondod, hogyan változtattad a gondjaidat győzelemmé.”
Ariel Arkangyal minden teremtett lényt szeret, és boldogan segít mindenkin. A kinyilvánítás mestere, és főleg azokat az embereket támogatja, akik tanítók, gyógyítók vagy másképpen szolgálnak. A környezetvédelem különösen közel áll hozzá, és szorosan együttműködik a természet angyalaival az állatok, főleg a víz közelében élő madarak és halak óvásában és gyógyításában. Többek között úgy lehet Ariellel együtt dolgozni, hogy környezetvédelmi munkában veszünk részt, például fölszedjük a szemetet a tavak, források, óceánok partján, időt és pénzt áldozunk valamilyen környezetvédelmi ügyre, vagy környezetbarát tisztítószereket használunk.
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤️ Szeretettel: Ildi

Csodakúj.jpg

Angyali Üzenet a december 14-i hétre

"CSODÁK

Csodák vesznek most körül. Vedd őket észre, és még több rád talál.
Az angyalok azt szeretnék mondani ezzel a kártyával, hogy várd a csodákat. Talán úgy érzed épp magad, mint akin csak a csoda tud már segíteni. Légy nyitott az isteni segítségre, bármilyen meglepő úton-módon érkezzen is. Azzal, hogy átadod a félelmeidet Istennek, kitárod a csodák kapuját is. Képzeld el, hogy az angyalok megtisztítják az utadat, és érezd, hogy Isten teljes bölcsességével és kreativitásával támogat.
Ha elpihensz a Forrásban, az áldások azonnal körbevesznek. Légy nyitott, hogy a csoda rád találjon."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Astara1.jpg

Angyali Üzenet a december 7-i hétre

"A legjobbat érdemled! A csillagokat célozd meg álmaiddal és vágyaiddal, és ne alkudj meg. (ASTARA)

A múltban kevesebbel is beértük, mint amire valóban vágytunk. De ennek vége. Azért jöttem, hogy emeljem a minőségi elvárásaid, valamint azért, hogy rádöbbentselek, hogy egyáltalán nem szükséges szenvedned. Attól még nem vagy önző, ha jobb életre vágysz. Minél többet kapsz, annál többet tudsz adni másoknak. Ha lehetővé teszed számunkra, hogy adjunk neked, akkor ellátunk téged az életcélod megvalósításához szükséges valamennyi eszközzel. Másokra is ösztönzőleg hat, ha látják, hogy a spiritualitás útja minden szükséges segítséget megad neked.
Isten és az angyalok azt akarják, hogy élvezd az életed. A boldogság a te isteni küldetésed része. Ha bármilyen módon örömöt és békét hozhatunk az életedbe, csak szólj nekünk. Észrevettük, hogy nem szívesen kérsz segítséget. Talán azt érezted, hogy nem érdemled meg a jót, vagy hogy mástól vennéd el a segítségünket. Ám Isten csak a bőséget ismeri, és egyedül az emberek azok, akik a hiányban hisznek. Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy Isten és az angyalok csak akkor tudnak beavatkozni, ha kérjük a segítségüket."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤

Szeretettel: Ildi


Isten ajandekaiúj.jpg

Angyali Üzenet a november 30-i hétre

ISTEN AJÁNDÉKAI

Mi, angyalok a Teremtődtől hozunk ajándékokat. Nyílj meg a befogadásukra. (Sandalpon Arkangyal)

A mennyország végtelenül hatalmas, és egyre csak tágul, mert folyamatosan szeretetet ad és kap. Ez a szeretet számtalan alakban érkezik el hozzád, és feladatod csupán annyi, hogy elfogadd. Az imáidra adott válaszok most csak arra várnak, hogy hajlandó legyél befogadni őket. Tárd ki a karod az ajándékok előtt! Teremtőd azt akarja, hogy boldog és egészséges legyél, gondtalanul élj, és semmiben se szenvedj hiányt. Engedd el az elfogadás iránti félelmeidet! Sandalphon egyik fő feladata közvetíteni a fohászainkat és a rájuk adott válaszokat. Azt mondja, hogy minden ima meghallgattatik és megválaszoltatik ( noha lehet, hogy nem az elvárásaink szerinti alakban). Az égben minden fohász egyformán fontos, és seregnyi angyal serénykedik, hogy valamennyi emberhez eljusson a segítség. Akkor forduljunk Sandalphonhoz, amikor az elfogadáshoz van szükségünk támaszra."

Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Arkangyalok jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Vigyaznak es vedenekúj.jpg

Angyali Üzenet a november 23-i hétre

VIGYÁZNAK RÁD ÉS VÉDENEK
Mihály arkangyal életed minden pillanatában vigyáz rád, ahogy most is. Együtt vagytok: az arkangyal a megérzéseiden keresztül szól hozzád, te pedig követed az útmutatását. Valószínűleg nagy változások zajlanak most az életedben, és kiszolgáltatottnak érzed magad. Ezt a lapot azért húztad, hogy tudd, Mihály arkangyal őrködik feletted, és vigyáz rád.
Azt is jelzi, hogy fel kellene hagynod az ellenállással az emberekhez és az angyalokhoz való kapcsolataidban.
Nyisd ki a szívedet, hogy szeretetet adhass és kaphass, és végre megtapasztald a valódi meghittséget, amelyre már olyan régen vágysz. Másokkal való kapcsolataidban légy mindig önmagad, és oszd meg az angyalokkal az érzéseidet. Így esélyt adsz másoknak, hogy megismerjenek, támogassanak és szeressenek... És magadnak is, hogy képes légy szeretni önmagadat!
Ima: Köszönöm, hogy szeretteim biztonságban vannak, és semmiben sem szenvednek hiányt. Hálásan és méltósággal elfogadom az égi segítséget, mert tudom, hogy ez a magam és mások javára válik."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


a vonzas torvenyeúj.jpg

Angyali Üzenet a november 16-i hétre

A VONZÁS TÖRVÉNYE
Minden egyes gondolat egy olyan befektetés, amely azonnali jutalékkal jutalmaz, így nem árt bölcsen beruháznod. A te kezedben van annak a lehetősége, hogy dönts gondolataid felett, és hozzáigazítsd azokat a szeretethez, a békéhez és a harmóniához. Kérésedre szívesen magasabb frekvenciára hangoljuk energiáidat.
Az angyalok emlékeztetőül küldték neked ezt a lapot, hogy ne feledd, a vonzás törvénye segíthet a kérdéses helyzet javításában. A panaszkodás és az aggodalom csak még többet vonz ugyanebből, így gondolataidat emeld a magasba (az angyalok segítségével); hogy azt vonzd be, amire vágysz. Képzeld el naponta többször, hogy az adott helyzet már meg is oldódott, és tökéletesen megnyilvánult. Érezz hálát azért, hogy lélekben ez már megtörtént, hiszen ez maga az első lépés a helyzet dologi oldalának a bevonzásához.
A lap további jelentései: Gondolj vágyaidra, és kerüld az aggodalmaskodást és a panaszkodást. * Emelkedj fel annak a személynek a szintjére, akit be szeretnél vonzani. * Miközben spirituális energiád megnövekedik, azon kapod magad, hogy a kapcsolataiddal és az eseményekkel kapcsolatban kevésbé vonzódsz az alacsonyabb rezgésű energiákhoz. Ez természetes, és az angyalok segíthetnek neked, hogy miként kezeld ezeket a befejezéseket és kezdeteket."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Erosítsd magadbanúj.jpg

Angyali Üzenet a november 9-i hétre

"Erősítsd magadban a jó közérzet és az egészség tudatát

Mihály arkangyal szerint a jó közérzet és az egészség kulcsa az, ha nem a betegségre koncentrálunk. Azért húztad ezt a kártyát, hogy a félelmeid helyett a vágyaidra összpontosíts. Testünk azonnal reagál a félelemre és a szeretetre, ezért az utóbbira kell koncentrálnunk. töltsd fel minden sejtedet gyengéd szeretettel.
Képzeld el, hogy te és a környezetedben élők is mind tökéletesen egészségesek. És így is beszélj magadról és szeretteidről, mert ezzel is megerősíted azt, hogy ez valóban így is van.
Lehetséges értelmezések: Egészséged láthatóan javulni fog. * Hallgass a megérzésedre az egészségedet és a gyógymódot illetően. * Sorsfeladatod a gyógyítással kapcsolatos. * Változtass az életstílusodon. * Ismételgess pozitív megerősítéseket, főleg az egészségeddel kapcsolatban.
Ima: Istenem és Mihály arkangyal! Köszönöm, hogy folyamatosan figyelmeztettek arra, hogy érezzem egészségesnek magam, és hogy az egészséges életmód és a jó közérzet felé terelgettek."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


23405688_1792586754374687_863437354095523591_oúj.jpg

November 7. Tízmillószoros nap

10 milliószoros nap! Legyetek nagyon pozitívak!

November 7. Tízmillió-szoros nap. A holnapi napon hatalmas energiák munkálkodnak, érdemes kihasználni.
Kezdd a reggelt úgy, hogy kinyilvánítod az univerzum felé örömödet a léttel és az egészséggel kapcsolatban. Gondolataid, tetteid csakis jók legyenek, árassz magadból pozitivitást. Teremts lelkedben és környezetedben is harmóniát, békét, szeretetet.
Nem baj, ha jön néhány kellemetlen, negatív tartalmú gondolat, ezeket küldd el, és próbáld átfordítani jóra.
Küldj bőséget, fényt, szeretetet, tiszteletet, odaadást a világnak.
Bátran kérj örömöt, elégedettséget, szépséget, jóságot, boldogságot magadnak, környezetednek!

Szeretettel: Ildi


Hasznald a gyogyito energiakatúj.jpg

Angyali Üzenet a november 2-i hétre

"HASZNÁLD A GYÓGYÍTÓ ENERGIÁKAT

A kártya arra utal, hogy a jelenlegi helyzetedben nagy hasznát vennéd a gyógyító energiáknak. Ezeket az energiákat nyerheted az angyaloktól (csak kérned kell!), egy szakavatott energiagyógyásztól, de saját szándékod erejéből is.
Lehetséges értelmezések: Tégy valamit az energiaszinted és életerőd növeléséért. * Tornázz, és táplálkozz egészségesen. * Iratkozz be egy energiagyógyász tanfolyamra. * Menj el egy szakavatott energia-gyógyász kezelésre. * Sorsfeladatod az energiagyógyászattal kapcsolatos.

Imádság: Köszönöm, hogy gyógyító energiát árasztasz rám, és rajtam keresztül a környezetemre is. Köszönöm, hogy szakavatott és hiteles energiagyógyítókkal kerülhettem kapcsolatba, és megismerkedhettem az energiagyógyítás különféle módozataival."

Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! Szeretettel: Ildi


Kotelezd el magaduj.jpg

Angyali Üzenet az október 26-i hétre

"KÖTELEZD EL MAGAD

Azért jött ez a kártya, mert tudni szeretnéd, hogyan javíthatnál egy adott helyzeten.
Mihály arkangyal azt tanácsolja, hogy teljes szívvel kötelezd el magad a vágyott cél mellett.
Ha kételkedsz abban, hogy megérdemled mindazt, amire vágysz, akkor a végeredmény sem lesz kielégítő. Ám ha hiszel benne, és elkötelezed magad, az életed új lendületet vesz.
Lehetséges értelmezések: Kötelezd el magad, hogy kapcsolatod meghittebb és kielégítőbb legyen. * Élvezd az élet minden egyes pillanatát. * Merülj bele teljesen egy érdekes feladatba, vállalkozásba. * Ha művész vagy, bánj tisztelettel minden megszólaltatott hanggal vagy ecsetvonással. * Beszélj és írj magabiztosan.
Imádság: Mihály arkangyal! Hozzád, a bátorság és magabiztosság angyalához fordulok, hogy ruházz fel erőddel. Engedd meg, hogy elkötelezzem magam az életem fontos dolgai és a sorsfeladatom mellett. Vezess, hogy nyitott szívvel fogadjak minden új élményt és tapasztalatot."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ♥ Szeretettel: Ildi


Turelemúj.jpg

Angyali Üzenet az október 19-i hétre

"TÜRELEM

Álmaid gyorsabban valóra válnak, mint hiszed. De azért tápláld őket türelemmel. /Jophiel Arkangyal/
Időbe telik, amíg a csíra átfúrja magát a talajon, és virágzó növénnyé fejlődik. A növény életének mégis minden pillanata örömöt jelent annak, aki észreveszi benne a szépséget. Ugyanígy élvezd minden percét annak az időszaknak, amíg az álmaid valóra válnak. Lassíts, és legyél hálás, hiszen minden egyes lépéssel közelebb jutsz hozzá. Ahogy az álmaidat követve cselekszel, észreveszed valamennyi pillanatban a benne rejlő tanítást és szeretetet.
Jophiel azzal segít több kegyet és békességet tapasztalni az életünkben, hogy lelassít, és segít meglátnunk a körülöttünk lévő szépséget. Arra kér, hogy ízlelgessünk és élvezzünk minden pillanatot, és a boldogságunkat ne távoli célokhoz kössük. Folyamodjunk Jophielhez, valahányszor hajszoltak, túlfeszítettek vagy boldogtalanok vagyunk. Ő segít tudatosítanunk az élet hétköznapi csodáit, hogy még jobban értékeljük azokat."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


tokeletes idozitesúj.jpg

Angyali Üzenet az október 12-i hétre

"TÖKÉLETES IDŐZÍTÉS

Eljött a tökéletes pillanat, hogy megérzéseid alapján cselekedj. Az ajtók nyitva állnak, miközben velünk együtt átsétálsz rajtuk. Ne halogasd, és ne is késleltesd az időt, hiszen már megérett a siker összes előfeltétele. Minden és mindenki melletted áll, támogatva a pozitív végeredményt.
Ez a kártya arra utal, hogy ahhoz, hogy teljes mértékben választ kapj imáidra, először még meg kell tenned bizonyos lépéseket. Az angyalok azt üzenik, hogy ez a tökéletes pillanat a cselekvésre. Ők majd vezetnek téged az úton. Egyes esetekben nem is az a fontos, hogy miként közelítjük meg az adott helyzetet, hanem hogy cselekedjünk, energiát és szándékot fektessünk vágyaink megnyilvánulásába. Amint megtesszük az első lépést a vágyott végkifejlet irányában, az univerzum azonnal segítséggel lát el bennünket.
A lap további jelentései: Cselekedj most azonnal. * A helyzet megoldódik, feltéve, ha nem késlekedsz. * Hozd meg a döntést. * Minden múltbéli akadály azért merülhetett fel, mert az időzítés nem volt megfelelő."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól kártyacsomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤ Szeretettel: Ildi

megkaptad amit kivantalúj.jpg

Angyali Üzenet az október 5-i hétre

"MEGKAPTAD AMIT KÍVÁNTÁL

Amit kértél, valóra válik.
A tündérek tudják, hogyan váltsák valóra varázslatos módon minden anyagi szükségletüket és vágyukat, és az embereknek is segítenek az álmaik valóra váltásában – mint neked. Ez a lap azt mutatja, hogy a tündérek boldogan megadják neked azt, amire vágysz!
Együtt dolgoznak minden univerzális erővel és energiával, de te is segítheted, hogy imád gyorsan valóra váljon, ha együtt haladsz az áramlattal a saját életedben.
Maradj a lehető legösszeszedettebb és legnyugodtabb, mert a negativitás akadályozhatja a vágyad megvalósulását.
Menj ki gyakran a természetbe, hogy szellemed folyamatosan az öröm és hála varázslatos energiáival szárnyaljon."
Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue A Tündérek Mágikus Üzenetei Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Bosegúj.jpg

Angyali Üzenet a szeptember 28-i hétre

BŐSÉG
A bőség ideje elérkezett. Kérd az angyalokat, hogy szabadítsanak meg az ínség félelmétől, hogy igazán tudj örülni a bőségnek.
Üzenetet hozó angyalaid a közelgő bőségről adnak hírt. Mindennek egyetlen forrása van: Isten. Hited eljutott arra a szintre, hogy biztosan tudod: a Teremtő mindent megad, amire szükséged van. Hited, még ha gyenge is volt, megidézte a bőséget, és a bőség most megérkezett.
Maradj meg hitedben, hogy mind anyagilag, mind lelkileg, érzelmileg, spirituálisan és intellektuálisan tovább áramoljon feléd a bőség. Gyakorold ezt a csodálatos önmegerősítést: "Elfogadom a nagy jólétet. Mindent megkapok, amikre szükségem van. Most és az elkövetkezőkben egyaránt."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


batorsagúj.jpg

Angyali Üzenet a szeptember 21-i hétre

"BÁTORSÁG

Legyél bátor, és állj ki az elveid mellett (Ariel Arkangyal)

Ebben a helyzetben a meggyőződésed szerint kell cselekedned, még ha mások nem is értenek veled egyet. Én megvédelek a sérüléstől, és mutatom az utat, hogy a fény szeretetteljes harcosa lehess. Az elveid védelmére kelvén példaképpé válsz a többiek számára. Ez a szellemi tanítás fontos formája, hogy végül mások is kiálljanak a saját elveik mellett.
Ariel nevének jelentése 'Isten oroszlánja', ami jellemző név: bátor, merész, összpontosított, és elegáns a mozgása. Ha oroszlánokat látunk, valószínűleg ő látogatott meg bennünket. Forduljunk hozzá, ha az önbizalmunkat és a bátorságunkat szeretnénk erősíteni."

A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ❤ ????


Szeretettel: Ildi


Elorelepesúj.jpg

Angyali Üzenet a szeptember 14-i hétre

"ELŐRELÉPÉS
Valódi éned sugárzik át a felszínen, megmutatva erődet, hatékonyságodat, sikerességedet és értelmedet. Engedd, hogy mások is láthassák igazi énedet, és erőt meríthessenek belőle.
Sok mindenben kivételes vagy. Lassan kezdesz bízni magadban, és egyre könnyebben fel tudod mutatni igaz természetedet. Volt idő, amikor azt hitted, hogy érzéseidet leplezned kell mások (vagy akár önmagad) előtt. Ám most felfedezted végre, milyen életerős és vonzó igazi önmagad.
Az angyalok megtanítanak rá, hogy tiszteld saját, valódi érzéseidet úgy, hogy ki is merd fejezni őket - akárki előtt. Az angyalok megtanítanak szeretettel beszélni az érzéseidről, így nem lesz több félreértés közted és a barátaid vagy a szeretteid között. Az angyalok sosem biztatnak olyan cselekedetre vagy szóra, amely bántani tudna téged vagy bárki mást. Biztosítanak afelől, hogy életed a belső béke új szintjére emelkedik, ha felszínre engeded valódi énedet."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Áldásúj.jpg

Angyali Üzenet a szeptember 7-i hétre

ÁLDÁS

Isten és az angyalok most azonnal segítenek neked. Folyamodj továbbra is hozzájuk, és fogadd el az érkező segítséget (amely mindig jelen van).
Az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy most csupa áldás vesz körül. Ebben a pillanatban is. Talán tapasztaltál mostanában néhány változást, vagy állandóan segítségért folyamodtál. Akárhogy is, az angyalok több isteni szeretettel támogatnak, mint valaha. Újabb és újabb angyalok állnak melléd, elárasztva fénnyel és szeretettel.
Néha biztosan úgy érzed magad, mint akit elhagyott Isten és az angyalok. Ez a kártya arra mutat rá, hogy sosem hagytak el, sőt soha nem is lesznek képesek elhagyni. Csak a félelmünk tesz minket mindenkor angyalainkkal szemben vakká és süketté. Most az angyalok segítenek megszabadulni a félelmeidtől, ha kéred, és ha engeded. Áldásáradatban állsz. Isten és az angyalok nagyon szeretnek téged.
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ❤ ???? Szeretettel: Ildi


higgy es bizzúj.jpg

Angyali Üzenet az augusztus 31-i hétre

"HIGGY ÉS BÍZZ

A mostani helyzet megoldásához a hit útja vezet. Hogy elhidd, minden úgy teljes és hiánytalan, ahogy van.
Ahogy a hited egyre erősödik, a gondviselés egyre több kaput nyit meg előtted.A jóba vetett bizalom növeli a kreatív energiáidat és erődet, és ezek a tulajdonságok nagy szolgálatot tesznek majd neked.
Lehetséges értelmezések: A mostani helyzet jól végződik. * Pozitív gondolatokkal közelebb kerülsz a vágyott célhoz. * Aggodalmaidat bízd Istenre és az angyalokra. * Bízz abban az illetőben, aki iránt érdeklődsz. * Higgy magadban!
Ima: Lefekvés előtt mondd: Mihály arkangyal! Kérlek jelenj meg álmomban, és változtasd a félelmeimet hitté és bizalommá. Tölts el bátorsággal, erővel és önbizalommal."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ???? ❤


varazslatúj.jpg

Angyali Üzenet az augusztus 24-i hétre

Heti Angyali Üzenet:

"VARÁZSLAT

Fedezd fel újra a csoda és az áhítat iránt fogékony gyermeki lényedet. Lásd a világot varázslatos helynek.
Emlékszel, gyermekként milyen varázslatosnak láttad a világot? A varázslat iránti érzékenység a bennünk élő gyermek lényege. Az évek során elveszítetted ezt az érzékenységet?
Az angyalok azt szeretnék, ha visszaemlékeznél a hatalmas csodákra, amelyek körülvettek, és újra felfedeznéd a varázslat iránti fogékonyságodat. Kérj segítséget Istentől és az angyaloktól - kis vagy nagy dolgokban, nem számít. Ne félj, hogy a mindennapi kérések elvonják az angyalokat valami "sokkal fontosabb ügytől". Ők tényleg segíteni akarnak, tehát ne aggódj, és kérj bátran. Ha így teszel, elérheted újra annak a gyermeknek az örömét és áhítatát, aki tudja, hogy gondját viselik. Ha az öröm megint átjár, isteni fényed másokat is ösztönözni fog."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


erzelmi gyogyulasúj.jpg

Angyali Üzenet az augusztus 17-i hétre

"ÉRZELMI GYÓGYULÁS

Amint az szíved kigyógyul a régi érzelmi fájdalomból, új áldásokban és szeretetben részesülsz.
Ez a lap azt jelzi, hogy meggyógyítasz valami régi érzelmi fájdalmat – először gondolhatsz éppen arra a témára, amelynek a megoldásán dolgozol.
Amint elengeded a haragot, a bűntudatot vagy más érzelmi sérülést, felébreszted magadban az erő egy új szintjét, amely hozzád vonz mindent, amire vágysz… és még annál is többet.
Fordulj a tündérekhez, valamint támogató emberekhez vagy szakértőkhöz, hogy segítsenek túljutni ezen a gyógyulási időszakon.
Tudd, hogy szeretetre méltó ember vagy és megérdemled, hogy a szíved boldog legyen.
További jelentések: A kérdéses helyzet érzelmi alapú. * A fizikai gyógyulás az érzelmi gyógyulás eredményeként következik be. * Egy korábbi kapcsolatból eredő régi sérelem gyógyításával felkészülsz egy új szerelemre. * Kérd ki egy szakember véleményét, vagy csatlakozz egy támogató csoporthoz! * Írj naplót az érzéseidről. * Ez a helyzet rendkívüli személyes fejlődést ösztönöz."

A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Tündérek Mágikus Üzenetei Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


Teresaúj.jpg

Angyali Üzenet az augusztus 10-i hétre

"TERESA

Megállj! Eddig mindig másokkal törődtél, de most itt az ideje, hogy megpihenj, és magadra is gondolj.
Kedvesem, nagyon keményen dolgoztál! Mostanra azonban nagyon elfáradtál, mégis hajtod magad, és egyre többet és többet dolgozol. Azért jöttem, hogy szeretettel, de határozottan kézen fogjalak, és megkérjelek arra, hogy állj meg végre! Kérlek, hogy egy pillanatra hagyd abba a munkát, és pihenj meg egy kicsit. Nagyon megérdemled a pihenést, és meglátod, hogy utána a munka is jobban megy majd.
Olyan sokat adsz másoknak, hogy időnként kiegyensúlyozatlanná válsz. A belső gyermeki éned gondoskodásra vágyik, de ezt csak te és az angyalok adhatják meg neked. Tehát add meg végre magadnak a már nagyon megérdemelt pihenőt. Aludj egyet, vagy játssz egy kicsit. Kérlek, ne halogasd a pihenést. Biztos lehetsz abban, hogy kötelességeidet így is maradéktalanul képes leszel teljesíteni, a pihenéstől pedig új energiákkal töltődsz majd fel. Egyéb földi segítségünkre is számíthatsz, és gondoskodunk róla, hogy a munkád végzéséhez segítőtársakat kapj."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 Szeretettel: Ildi


atadas es elengedesúj.jpg

Angyali Üzenet az augusztus 3-i hétre

"ÁTADÁS ÉS ELENGEDÉS

Engedd el magad, és engedd, hogy Isten és az angyalok segíthessenek. Minden elengedett dolgot vagy valami jobb fog pótolni, vagy gyógyultan tér vissza.
Ha az életedben valami rosszul működik, és te mégis ragaszkodsz hozzá, az nem fog meggyógyulni. Ha a szerelmi életed, a pénzügyeid, a karriered vagy az otthonod közül bármelyik boldogtalanná tesz, engedd el. Erre kér a kártya. Ha megszólal benned a félelem: "De fogok-e valami jobbat találni helyette?", akkor a helyzeted csak romlik.
Ha azonban hajlandó vagy kinyitni a markodat, és szabadságot ajándékozni, két dolog következhet: a probléma eltűnik, és a helyébe valami jó kerül, vagy egyszerűen meggyógyul. A kártya arra is kér, hogy ne számítsd ki előre a jövőt. Csak engedd el, és Isten segíteni fog."

A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


Serenaúj.jpg

Angyali üzenet a július 27-i hétre

"SERENA: Én a bőség angyala vagyok. Isten gondoskodik arról, hogy megkapd a számodra szükséges pénzt. Légy bizakodó.

Isten életed minden jóságának forrása. Bízd rám minden aggodalmadat és gondodat, én pedig majd továbbítom őket Istennek. Minél inkább rábízod magad a gondviselésre, annál nyitottabb leszel, és így az ajándékainkat is tárt karokkal fogadhatod. A túlzott aggódás azonban zárkózottá tesz, és megnehezíted azt, hogy ajándékainkat elvigyük neked. Elutasítod,k vagy észre sem veszed őket.
Isten végtelenül találékony, ezért valószínű, hogy a pénzügyi támogatás meglepetésszerű, váratlan módon érkezik. Aggodalmad egyik fő oka az, hogy nem tudod, hogyan, milyen módon jut el hozzád, a pénz. Ha rábízod magad isten bölcsességére és törődésére, akkor megszabadulsz ezektől az aggodalmaktól. Figyelj oda az ismétlődő gondolataidra, érzéseidre, ötleteidre, mert általuk közvetítjük neked Isten útmutatásait. Ha követed ezeket az isteni irányelveket, a támogatás késedelem nélkül, angyalszárnyakon érkezik majd hozzád. Minél inkább lazítasz, és bízol, a segítség annál gyorsabban érkezik."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyalok Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! :) <3 Szeretettel: Ildi


Minden rendbenúj.jpg

Angyali Üzenet a július 20-i hétre

"MINDEN RENDBEN

Ne aggódj! Minden gyönyörűen alakul.
A tündérek tudják, hogy aggódsz a helyzet kimenetelével kapcsolatban, tehát ezt a lapot küldték neked, hogy megnyugtassanak: minden istenien, tökéletes módon alakul.
Tégy lépéseket, hogy emelkedettebbé tedd a szemléletmódodat és könnyíts a szíveden és a lelkeden, például sétálj a természetben, tölts időt a szeretteiddel, járj edzésre, vagy élvezz valamilyen alkotó folyamatot.
Minél jobban meg tudod őrizni az összeszedettségedet és a hitedet, annál jobb eredményt fogsz megtapasztalni.
A lappal kapcsolatos további jelentések: Írd le aggodalmaidat egy papírra, majd szertartásosan szabadulj meg a listától úgy, hogy elégeted, leöntöd vízzel vagy eltemeted! * Beszélj az érintettekkel azért, hogy ismét leellenőrizd a rendelkezésre álló tényeket- lehetséges , hogy aggodalmaid valótlan feltételezéseken alapulnak. * Gondoskodj róla, hogy eleget pihenj és egészségesen étkezz, mivel fizikai feszültség szorongáshoz és kimerültséghez vezethet!2

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Tündérek Mágikus Üzenetei Jóskártya csomagjából húztam.


Szenvedelyúj.jpg

Angyali Üzenet a július 13-i hétre

"SZENVEDÉLY

/Hániel Arkangyal/

Újra föllelkesültél a szerelemben és a hivatásodban. Bízz a lángban, és ússz az árral.
Ha biztonsági játékosként élsz, előbb-utóbb beszürkül és elfásul az életed. Több örömért és határozott irányításért fohászkodtál. Én úgy mutatom neked az utat, hogy meggyújtom szenvedélyed lángját. Biztonságban vagy, nyugodtan kockáztathatsz, és követheted dédelgetett álmaidat. Kérj meg, és én veled tartok a szenvedélyed kijelölte úton, hogy vezesselek, és tápláljam a lángod. Amikor izzó lelkesedésed mentén erős bizonyosság kerít hatalmába, figyelj oda, mert így tudatom veled a következő lépést.
Hániel nevének egyik jelentése: 'Isten dicsősége'. Abban segít, hogy mindent a maga teljességében éljünk meg. Felszínre hozza rejtett adottságainkat, és segít csiszolni rajtuk. Amikor immár mesterfokra fejlesztettük a képességeinket, és eredeti szenvedélyeink szolgálatába állítjuk, igazi isteni csoda történik!"

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyalok Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! :) <3 Szeretettel: Ildi


Cupidoúj.jpg

Angyali Üzenet a július 6-i hétre

"CUPIDO

A szerelem csodálatos hullámait küldjük szívedbe és elmédbe, felébresztve benned az élet iránti szeretetet. A romantika elfogadásának és átélésének tiszta döntése indította be ezt az újraébredést. Engedd meg magadnak, hogy önszántadból ünnepelhesd a szerelemet, s annak minden dicsőséges aspektusát.
Azért húztad ezt a lapot, mert az angyalok meglátták a romantika iránti vágyadat. Ahelyett, hogy szerelmi életed külsőségeit hoznák rendbe, inkább a belső érzéseken segédkeznek. Az angyalok azt sugallják, hogy a romantika abból fakad, ha szerelembe esünk magával az élettel. Ha megengeded az angyaloknak, hogy felkeltsék benned ezt a szeretetet, akkor természetesen több romantikus szerelmi élményben lesz részed kapcsolataid terén.
A lap további jelentései: Öleld körbe magad a romantikát ébresztő szépséggel, akár rózsákkal vagy gyertyákkal. * Minden érzelmi sérelmet nyújts át az angyaloknak. * Kérd meg Mihály arkangyalt, segítsen elengedni az összes múltbéli vagy jelenlegi szeretődhöz fűzött kötődést. * Döntsd el egyértelműen, mi is az, amire szerelmi életedben vágysz. Jelentsd ki: "Szeretetet adni és kapni biztonságos számomra."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Napi Útmutatás
Angyalodtól Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


elerheto amire vagyszúj.jpg

Angyali Üzenet a június 29-i hétre

"ELÉRHETŐ, AMIRE VÁGYSZ

Legyen hited, mivel minden a te érdekedben történik!

A tündérek ezt a lapot megnyugtatásul küldték: imáid meghallgatásra találtak, és választ kapsz rájuk, mert az univerzum a színfalak mögött azért dolgozik, hogy segítsen neked.

Bár talán még nem látod az eredményeket, már csaknem szemmel láthatóak. Ahogyan egy mag a felszín alatt csírázik, mielőtt kihajtana, a te vágyaid is éppen úgy fejlődnek valósággá.

Legyen hited, és bízz benne, hogy minden a te érdekedben történik… mert így van!

További jelentések: Gondolataid maradjanak pozitívak, hogy a legkedvezőbb eredményt vonzzák. * Küzdd le a halogatást! * Add át minden félelmedet és aggodalmadat az Égieknek. * Kérj támogatást és fogadd is el a segítséget! * Folyamatosan tegyél lépéseket, amelyek álmaid irányában visznek! * Higgy magadban! "


Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Tündérek Mágikus Üzenetei Jóskártya csomagjából húztam."ELÉRHETŐ, AMIRE VÁGYSZ


Legyen hited, mivel minden a te érdekedben történik!

A tündérek ezt a lapot megnyugtatásul küldték: imáid meghallgatásra találtak, és választ kapsz rájuk, mert az univerzum a színfalak mögött azért dolgozik, hogy segítsen neked.

Bár talán még nem látod az eredményeket, már csaknem szemmel láthatóak. Ahogyan egy mag a felszín alatt csírázik, mielőtt kihajtana, a te vágyaid is éppen úgy fejlődnek valósággá.

Legyen hited, és bízz benne, hogy minden a te érdekedben történik… mert így van!

További jelentések: Gondolataid maradjanak pozitívak, hogy a legkedvezőbb eredményt vonzzák. * Küzdd le a halogatást! * Add át minden félelmedet és aggodalmadat az Égieknek. * Kérj támogatást és fogadd is el a segítséget! * Folyamatosan tegyél lépéseket, amelyek álmaid irányában visznek! * Higgy magadban! "


Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Tündérek Mágikus Üzenetei Jóskártya csomagjából húztam.


Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


Elorelepesúj.jpg

Angyali Üzenet a június 22-i hétre

ELŐRELÉPÉS

Valódi éned sugárzik át a felszínen, megmutatva erődet, hatékonyságodat, sikerességedet és értelmedet. Engedd, hogy mások is láthassák igazi énedet, és erőt meríthessenek belőle.
Sok mindenben kivételes vagy. Lassan kezdesz bízni magadban, és egyre könnyebben fel tudod mutatni igaz természetedet. Volt idő, amikor azt hitted, hogy érzéseidet leplezned kell mások (vagy akár önmagad) előtt. Ám most felfedezted végre, milyen életerős és vonzó igazi önmagad.
Az angyalok megtanítanak rá, hogy tiszteld saját, valódi érzéseidet úgy, hogy ki is merd fejezni őket - akárki előtt. Az angyalok megtanítanak szeretettel beszélni az érzéseidről, így nem lesz több félreértés közted és a barátaid vagy a szeretteid között. Az angyalok sosem biztatnak olyan cselekedetre vagy szóra, amely bántani tudna téged vagy bárki mást. Biztosítanak afelől, hogy életed a belső béke új szintjére emelkedik, ha felszínre engeded valódi énedet."

A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


Romantikaúj.jpg

Heti Angyali Üzenet:

"ROMANTIKA

Az angyalok serkentik és támogatják romantikus vonásaid. Szerelmi életedhez kérd az angyalok segítségét, és fogadd is el.
A kártya jelzi, hogy az angyalok megértették romantikáért sóvárgó kérésedet. Tudják, hogy szíved szerelemre szomjazik. Kérésedet meghallgatták és teljesítik.
Most vágsz bele - az angyalok segedelmével - az áhított romantika megvalósításába. Ennek érdekében különleges utakra is elvezetnek majd. Lehet, hogy egyszer csak arra érzel indíttatást, hogy elmenj egy bizonyos helyre, s megérkezve egy csodálatos társra bukkansz. Olyan útmutatást is kaphatsz, hogy iratkozz be egy táplálkozástani kurzusra vagy egy önismereti tanfolyamra. Kövesd ezeket az útmutatásokat, és rátalálsz az áhított romantikára."

A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


Kedvezo vegkifejletúj.jpg

Angyali Üzenet a JÚNIUS 8-i hétre

"KEDVEZŐ VÉGKIFEJLET

Megnyugodhatsz: a helyzet, amely miatt aggódtál, már méltányosan és igazságosan megoldódott, a végeredmény pedig számodra és a többi érintett számára is kedvező.
Az égiek leleményes terve már készen áll, csak te még nem látod az eredményt.
De nem kell aggódnod, és nyugodtan bízd minden gondodat, dühödet, terhedet Mihály arkangyalra. Minél előbb a Gondviselésre bízod magad, a dolgok annál gyorsabban jóra fordulnak.
Lehetséges értelmezések: Egy jogi ügyben a Te javadra döntenek. * Az új kapcsolatod hosszú távra szól. * Megkapod a hőn áhított állást. * Megtérül a pénzed. * Gyógyulásra számíthatsz.
Ima: Köszönöm ezt a mindenki számára megfelelő és igazságos végeredményt. Köszönöm, Mihály arkangyal, hogy bizalmat és hitet adtál nekem."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Mihály Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


Astara1.jpg

Angyali Üzenet a június 1-i hétre

"A legjobbat érdemled! A csillagokat célozd meg álmaiddal és vágyaiddal, és ne alkudj meg. (ASTARA)

A múltban kevesebbel is beértük, mint amire valóban vágytunk. De ennek vége. Azért jöttem, hogy emeljem a minőségi elvárásaid, valamint azért, hogy rádöbbentselek, hogy egyáltalán nem szükséges szenvedned. Attól még nem vagy önző, ha jobb életre vágysz. Minél többet kapsz, annál többet tudsz adni másoknak. Ha lehetővé teszed számunkra, hogy adjunk neked, akkor ellátunk téged az életcélod megvalósításához szükséges valamennyi eszközzel. Másokra is ösztönzőleg hat, ha látják, hogy a spiritualitás útja minden szükséges segítséget megad neked.

Isten és az angyalok azt akarják, hogy élvezd az életed. A boldogság a te isteni küldetésed része. Ha bármilyen módon örömöt és békét hozhatunk az életedbe, csak szólj nekünk. Észrevettük, hogy nem szívesen kérsz segítséget. Talán azt érezted, hogy nem érdemled meg a jót, vagy hogy mástól vennéd el a segítségünket. Ám Isten csak a bőséget ismeri, és egyedül az emberek azok, akik a hiányban hisznek. Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy Isten és az angyalok csak akkor tudnak beavatkozni, ha kérjük a segítségüket."


Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.


Csodaszép hetet! <3 Szeretettel: Ildi


gyozelemúj.jpg

Angyali Üzenet a május 25-i hétre

GYŐZELEM
/Sandalphon Arkangyal/

Imáid meghallgatásra találtak, és megválaszoltattak. Bizakodj!
Megérdemled e győzedelmes időszakot. Megingathatatlan összpontosításodnak és elkötelezettségednek kedvező gyümölcse lett. Most a békesség és az öröm a tiéd. Csak ez a pillanat lebegjen a szemed előtt, ízlelgess minden érzést, és add át magad neki. Tudd, hogy jó kezekben van a jövőd, és nyugodtan élvezd a jelen pillanatot. Örülj annak, aki vagy, és tudd, hogy a sikereddel mindenki jól jár.
Metatron mellett Sandalphon a másik olyan arkangyal, aki emberként élt a földön, és olyan rendkívüli életet élt, hogy fölemelkedett az arkangyalok körébe. Így hát Sandalphon abban tud segíteni, hogy mi is kiemelkedő életet élhessünk. Azzal a kéréssel fordulhatunk hozzá, hogy segítsen egységben élni, és teljesen fölébreszteni a prófétálás, a gyógyítás és a megnyilvánulás lelki adományait. Sandalphon támogatásával képesek leszünk úgy kimondani a saját igazságunkat, hogy senkinek sem ártunk vele. Azonkívül segít értékelnünk valamennyi csodát és győzelmet, még a legkisebbeket is."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyalok Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! Szeretettel: Ildi


Az imadsag segit..új.jpg

Angyali Üzenet az április 20-i hétre

AZ IMÁDSÁG SEGÍT A MOSTANI HELYZETBEN

Mihály arkangyal arra figyelmeztet, hogy az aggodalmak csak rontanak a helyzeten, ám az imádság segít. Imádon keresztül Isten és az angyalok segíthetnek, de akaratod ellenére nem tesznek semmit.
Ha kéred, imád meghallgatásra talál. Bízd magad nyugodtan a Gondviselésre, és kövesd az útmutatásait, és meglátod, hogy az eredmény nem marad el.
Isten és az angyalok tudják, mi a teendő. Bízd rájuk, hogyan válaszolnak az imáidra. Leleményességük határtalan, felülmúlja az emberi képzeletet.
Ima: Drága Istenem és Mihály arkangyal (és bárki más, akihez imádkozol, például Jézus)! A ti mennyei segítségetekért fohászkodom (ebben a helyzetben). Hálásan és tisztelettel követem az útmutatásotokat. Kérlek benneteket, tegyetek csodát, hogy minél előbb megoldódjon a jelenlegi helyzetem. Köszönöm. Ámen.

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Mihály Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! Szeretettel: Ildi


Csodakúj.jpg

Angyali Üzenet az április 13-i hétre

"CSODÁK

Csodák vesznek most körül. Vedd őket észre, és még több rád talál.
Az angyalok azt szeretnék mondani ezzel a kártyával, hogy várd a csodákat. Talán úgy érzed épp magad, mint akin csak a csoda tud már segíteni. Légy nyitott az isteni segítségre, bármilyen meglepő úton-módon érkezzen is. Azzal, hogy átadod a félelmeidet Istennek, kitárod a csodák kapuját is. Képzeld el, hogy az angyalok megtisztítják az utadat, és érezd, hogy Isten teljes bölcsességével és kreativitásával támogat.
Ha elpihensz a Forrásban, az áldások azonnal körbevesznek. Légy nyitott, hogy a csoda rád találjon."

A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


Aurora új.jpg

Angyali Üzenet az április 6-i hétre

AURORA

Mások számára ijesztő magasságokban szárnyalsz. De ne ereszkedj alá, és meglátod, hogy hamarosan ők is követni fogják példádat.
Eddigi törekvéseid eredményeképpen életpályád felfelé ívelőben van. Új lehetőségek adódnak számodra, és egész lényedből sugárzik a pozitív fejlődés energiája. Tartasz tőle, hogy mások esetleg féltékenyek lehetnek a sikereidre, ezért elért eredményeidről nem szívesen beszélsz. Az is aggodalommal tölthet el, hogy nem tudod, ez az új út merre visz téged, ezért a siker biztosítékát szeretnéd.
Abban segítelek, hogy élvezd a jelent és új vállalkozásod fejlődésének minden állomását. Bízz abban, hogy minden pillanat önmagában tökéletes. Isten mindig gondoskodott rólad, és ezentúl is fog. Kérj meg, hogy segítsek neked a mostra figyelni, és megszabadulni az aggódástól, hogy örülhess az eredményeidnek. A hála érzése nélkülözhetetlen számodra ahhoz, hogy továbbra is magasan szárnyalj."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 Szeretettel: Ildi


Indrielúj.jpg

Angyali Üzenet a március 30-i hétre

INDRIEL

Fénymunkás vagy, és Istennek szüksége van rád, hogy isteni fényedet és szeretetedet angyalként sugározd a földre és annak minden lakójára.
Igen, te valóban fénymunkás vagy. Mindig is világmegváltó tervek és szándékok vezéreltek. Egy téren és időn túlmutató küldetést teljesítesz. Gyakran teljesen hétköznapi körülmények között kell teljesítened ezt a küldetésedet. Előfordulhat például, hogy éppen vásárolsz, amikor valakinek a segítségedre van szüksége. Küldetésedből fakadó hatásköröd most bővülni fog, hogy még több emberen segíthess. Ehhez azonban változtatnod kell eddigi életviteleden, és belső iránytűd azt is megmutatja, hogyan.
Különlegesen fogékony vagy mások érzéseire, ezért nagyon fontos, hogy segítségnyújtás után megszabadulj a nem hozzád tartozó érzésektől. Kérd másik őrangyalod, Mihály arkangyal segítségét, és mi együttes erővel megtisztítjuk lelkedet a mérgező érzelmektől, szálaktól, amelyek segítő erőfeszítéseid nyomán keletkeztek. Te egy földi angyal vagy, és mi minden lehetséges módon, örömmel segítünk neked. Csak kérd a segítségünket!

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


gyogyito angyalok.jpg

Angyali Üzenet a március 23-i hétre

"Gondjaidat bízd ránk, angyalokra, hadd vegyük le válladról a terhet. /Rafael Arkangyal/

Kérted már valaha, hogy mi, angyalok segítsünk a problémádban? Csak akkor tudunk segíteni, ha felhatalmazol rá. Most hunyd be a szemedet, és vegyél nagy levegőt, amely mindenedet megtisztítja. Azután gondolatban szólítsd az őrangyalaidat és az arkangyalokat, hogy segítsenek. Ne határozd meg, hogyan várod a segítséget, csak mondd el a gondodat. S a legfontosabb: nyílj meg a segítség elfogadására, akárhogyan érkezik. Lehet az megérzés, intuitív gondolat vagy közvetlen, isteni közbelépés. Akármilyen ismétlődő útmutatást kapsz, fontos, hogy hallgass rá.

Bármiben van szükségünk orvoslásra, kérjük meg Rafaelt, hogy vegye körül smaragdzöld aurájával. A kövek közül a smaragd és a malachit testesíti meg gyógyító energiáját."


Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyalok Jóskártya csomagjából húztam.


Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


tamogatasúj.jpg

Angyali Üzenet a március 16-i hétre

"TÁMOGATÁS

Isten, az angyalok és a Felemelkedett Mesterek ebben a pillanatban is vigyázzák lépteidet, szeretnek, és mutatják az utat. Nem vagy egyedül. Biztonságban vagy.
Ez a kártya megerősíti, hogy jóindulatú lények csoportja vesz körül, akik szeretnek, támogatnak és utat mutatnak neked. Ha veszélyben vagy, közbelépnek és figyelmeztetnek. Ha félsz, az isteni szeretet energiájával töltenek föl. Ha össze vagy zavarodva, jó tanácsot súgnak a füledbe.
Ezzel a kártyával azt üzenik az angyalok és a segítő lények, hogy fordulj még gyakrabban hozzájuk. Beszélj magadban nekik bármiről, és hamarosan egyértelműen érzed majd a jelenlétüket. Nemsokára az angyalok besoroznak maguk közé, hogy segítsd az embereket. Ha valaha is kételkedtél segítő képességedben, az angyalok most arra kérnek, szabadulj meg ezektől a félelmektől."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


biztonságban vagyúj.jpg

Angyali Üzenet a március 9-i hétre

"BIZTONSÁGBAN VAGY

Oltalmazlak az alantas energiáktól, és vigyázok rád, a szeretteidre és az otthonodra. (Mihály Arkangyal)
Engedd el aggodalmadat, hiszen a szeretet mindent elsöprő fényével védelmezlek téged, a szeretteidet, az otthonodat és a javaidat. Ez a fény taszítja a negatív energiákat, és vonzza a pozitívakat. A félelem helyett e fényre és szeretetre összpontosíts, mert azt vonzod magadhoz, ami a szemed előtt lebeg. Ha az elmédből kiűzöd a félelmet, a felszabadult időt és energiát annak szentelheted, amire születtél. Szabad vagy, ha nincs benned félelem. Tudd, hogy mindig tökéletes biztonságban vagy a védőszárnyaim alatt.
Mihály elsődleges feladata az, hogy elűzze a félelem alacsonyrendű energiáit. Ha aggodalom vagy szorongás lesz úrrá rajtunk, gondolatban szólítsuk Mihály arkangyalt, és ő megnyugtat minket. Arra is kérhetjük, hogy távolítsa el az ártalmas energiákat az otthonunkból, a munkahelyünkről, az autónkból vagy a társaságunkból. Amikor hozzá fordulunk, melegség tölthet el. Ez azért van, mert Ő tüzes, harcos arkangyal. Ha akarjuk, állandóan velünk marad, hiszen képes egyszerre mindenütt jelen lenni."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyalok Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi

rose-3189198_1920új.jpg

Március 9.

Ahogy megtanulsz szolgálatodon keresztül másoknak adni, szíved megnyílik, és nyitva marad.

Minél többet adsz önként és örömmel, annál több szeretet tör elő belőled, és annál több szeretetet vonzol magadhoz. Ez a törvény.
Soha ne csüggedj el, ha a szeretetet nem viszonozzák azonnal. Egyszerűen csak tudd, hogy előbb vagy utóbb viszonzásra talál, ezért továbbra is áramoljon belőled a szeretet, mert a szeretet a "nem" szót soha nem fogadja el válaszként.
A szeretetet nem lehet legyőzni. A szeretet nem húzódik vissza félénk csigaként a házába, ha falba ütközik, és durva elutasításba részesül.
A másik orcáját fordítja oda, és továbbra is csak szeret, és szeret. Te meg tudod ezt tenni?
Saját erődből nem, de Velem, az Én segítségemmel mindent megtehetsz.
Mindig kérd az Én segítségemet, és Én soha nem hagylak cserben.
Tapasztalni fogod, hogy minden nehézség nélkül képes vagy szeretni, és szeretni, és azután is csak szeretni.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


uj kezdetekuj.jpg

Angyali Üzenet a március 2-i hétre

"ÚJ KEZDETEK

Kapsz egy tiszta palatáblát, hogy új lehetőségeidet és tapasztalataidat felvezethesd rá.
Engedd be életedbe az újat, az új lehetőségeket, embereket és terveket. Az angyalok tudják, milyen ijesztő lehet a változás, de szerető energiáikkal segíteni fognak. Fordulj hozzájuk mindig, ha egy új helyzet megrémít. Feltöltenek erővel és magabiztossággal, hogy örülhess az új kezdeteknek.
Néha a régi rutin szerint élünk, hiszen az olyan megbízhatónak tűnik. Ez a kártya arra kér, hogy légy nyitott az új megközelítésekre. Talán arra is megtanítanak, hogyan nézz rá más szemszögből egy-egy eseményre. Talán tanulsz valami új trükköt. Az új kezdet előtted áll, engedj hát az új körülmények erejének. Csak új tapasztalatainkon keresztül tanulhatunk."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


tulips-4146679_1920új.jpg

Március 2.

Sok lélek beszél a hitről, de nem aszerint él. Ugyanezek a lelkek arról is beszélnek, hogy szeretnek Engem, de nem ismerik a szeretettel kapcsolatos legfontosabb dolgot.

Csak időfecsérlés arról beszélni, hogy szeretsz valakit, akit még nem is láttál soha, miközben képtelen vagy szeretni a körülötted lévő lelkeket, akiknek pedig szükségük lenne a szeretetedre, bölcsességedre és megértésedre.

Először meg kell tanulnod szeretni azokat, akik általam kerültek a közvetlen környezetedbe; ezután már tudni fogod, mit jelent Engem őszintén szeretni.

Miért kellene botorkálva végighaladnod az életen, amikor határozott léptekkel is haladhatsz, hittel és bizalommal, tudván, hogy Én melletted állok?

Itt Vagyok, feléd nyújtom minden jó és tökéletes ajándékomat, de ha te nem fogadod el őket, nem is fogod tudni hasznukat venni. Ingyen adom neked ezeket; szabadon kell elfogadnod őket, és azután használd őket bölcsen, mindenki hasznára, előnyére.


Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


higgy es bizzúj.jpg

Angyali Üzenet a február 24i hétre

HIGGY ÉS BÍZZ

A mostani helyzet megoldásához a hit útja vezet.
Hogy elhidd, minden úgy teljes és hiánytalan, ahogy van.
Ahogy a hited egyre erősödik, a gondviselés egyre több kaput nyit meg előtted.
A jóba vetett bizalom növeli a kreatív energiáidat és erődet, és ezek a tulajdonságok nagy szolgálatot tesznek majd neked.
Lehetséges értelmeszések: A mostani helyzet jól végződik. *Pozitív gondolatokkal közelebb kerülsz a vágyott célhoz. * Aggodalmaidat bízd Istenre és az angyalokra. - Bízz abban az illetőben, aki iránt érdeklődsz. *Higgy magadban.
Ima: (Lefekvés előtt mondd:) Mihály arkangyal! Kérlek jelenj meg álmomban, és változtass a félelmeimet hitté és bizalommá. Tölts el bátorsággal, erővel és önbizalommal.

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Mihály Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


sunshine-4381693_1920új.jpg

Február 24.

Ami jó az egyik léleknek, nem biztos, hogy jó a másiknak.

Ezért fontos, hogy a saját belső irányodat keresd, és annak megfelelően cselekedj, és ne próbáld senki másnak a lépteit követni. Szabad választási lehetőséged van, mert Én minden embernek szabad akaratot adtam. Nem báb vagy, amely csak akkor képes mozogni, ha a rákötött zsinegek rángatják.
Képes vagy megkeresni és megtalálni a neked megfelelőt, és azután már csak rajtad áll, mihez kezdesz vele.
Szíved és lelked valódi békéjét csak akkor találod meg, ha követed azt, amiről tudod, hogy számodra helyes. Keresd hát az utad, és mindaddig keresd, amíg meg nem találod, majd ha megtaláltad, kövesd. Lehet, hogy ez az út majd azt követeli tőled, hogy állj a saját lábadra, és tégy valami olyan dolgot, amely különös és idegen mások számára, de te ne félj, ne bátortalanodj el.
Tedd meg, amit tenned kell, legyen az bármi, mert lelked mélyén tudod, hogy számodra az a helyes, és csakis a legjobb származhat belőle.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyid meg lelked ajtaját


Spiritualis fejlodesúj.jpg

Angyali Üzenet a február 17-i hétre

"SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉS

Hallatlanul gyors spirituális fejlődésen mész keresztül. Élvezd a folyamatot.
Mostanában talán mindenfélét érzel: zavarodottságot, izgalmat, félelmet és csodálatot. Új kapcsolatod az isteni szférával úgy hat rád, hogy szeretnéd minden idődet az olvasásnak, a tanulásnak és a meditálásnak szentelni. Viszont attól félsz, hogy így elesel minden más dologtól. Milyen hatással lesz megújult spiritualitásod a munkádra, a házasságodra és a barátságaidra? Az ilyen aggodalmak el tudják rontani a spirituális tanulás örömét.
Inkább add át őket Istennek, kedvesem! Bízz benne, hogy minden pillanatban szeretnek, vezetnek és védenek téged. Ne aggodalmaskodj azon, hogy miként fedi egymást a jövőd és a spirituális fejlődésed. Bízz benne, hogy az a Hatalom, amelyik megadta neked a spirituális fejlődést, miden másra is ügyelni fog. Ez a Hatalom gondoskodik minden bolygóról az égen, s téged is a tenyerén hordoz."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi

magnolia-4825287_1920új.jpg

Február 17.

Amikor hajlandó vagy mindenedet átadni Nekem úgy, hogy semmit sem tartasz meg magadnak, minden igényed csodálatos módon teljesülni fog, és életed bőségben fog dúskálni, mert amikor Nekem mindent átadsz, egyben megnyitod a bőség zsilipjeit is.

Engedd, hogy ez a törvény áthassa egész lényedet, amíg szerves részeddé nem válik, és amíg te magad is nem vibrálsz együtt minden élet ritmusával, és meg nem ismered a teljességnek, az egésznek, a teremtés egészével való összhangnak a jelentését, és amíg így összhangba nem kerülsz Velem.
Én Vagyok az egész teremtés létrehozója; Én Vagyok minden élet teljessége, egésze.
Fokozd tudatosságodat, és lásd meg, hogy Én benned Vagyok, hogy a teljesség itt van benned, és hogy a te saját korlátozott tudatodon kívül semmi más nem választhat el téged ennek csodájától.
Miért nem engeded szabadon, miért nem engeded tágulni tudatodat?
Ne hagyd, hogy bármi is meggátolja tudatod növekedését, amíg képes nem vagy elfogadni, hogy Én benned Vagyok, te pedig Énbennem, és hogy mi egyek vagyunk.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


lelektarsúj.jpg

Angyali Üzenet a február 10-i hétre

"LÉLEKTÁRS

Kapcsolatba akartál lépni lélektársaddal, s imád meghallgattatott. Kövesd az útmutatást, s élvezd az isteni szeretet ajándékát.
Szíved a nagy szerelem után áhítozik. Amióta a spirituális úton jársz, olyan társra vágysz, akivel hasonló elveket vallotok. Lehetséges ugyanazzal a személlyel spirituális kapcsolatban és szenvedélyes szerelemben élni? Ez a kártya megerősíti a választ: igen, lehetséges. Arra kérnek az angyalok, hogy bízz bennük, és kövesd az útmutatásukat.
Az angyalok meghallgatták könyörgésed a nagy szerelemért, és most lépésről lépésre vezetnek a megvalósulás felé. Ha párkapcsolatban élsz, az angyalok arra kérnek, engedd át nekik a kapcsolatot. Így felemelhetik azt a lélektársi szintre, vagy segíthetnek békésen véget vetni neki, hogy megnyílhass az új szerelemre. Bárhogy is lesz, mindvégig melletted fognak állni, súgva a lépéseket."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


harmonikus kapcsolatokúj.jpg

Angyali Üzenet a február 3-i hétre

"HARMONIKUS KAPCSOLATOK

Mi, angyalok valamennyi érintett szívét megnyitjuk. A nézeteltérések most elsimulnak./Raguel Arkangyal/
A benső békéért fohászkodó imáid meghallgattattak, és dicséretet érdemelsz azért, mert ebben a helyzetben békét szeretnél teremteni. Lelki szemeddel képzeld el, hogy mindenki (te is) készséges és hajlandó az együttműködésre, nem baj, ha egyesek általában nem ilyenek. Bízz benső útmutatásodban, és tudd, hogy a változások néha kellemetlenek, de gyakran szükségesek. Hívj, és én segítek gyógyulásra szoruló kapcsolatodban. Tudd, hogy végtére is minden kapcsolatnak vannak jó oldalai, fejlődést elősegítő leckéket hordoznak, és a legmélyükön ott lapul a szeretet, még ha éppen nem is látszik. Amennyire csak lehetséges, tartsd szem előtt ezt az igazságot.
Raguel neve azt jelenti: 'Isten barátja', és elsődleges szerepe összhangot és rendet teremteni az emberi kapcsolatokban. Megvan a hatalma, hogy elsimítsa a vitákat, és gyakran úgy is emlegetik, mint az Igazságosság és Pártatlanság Arkangyala. Ha egy veszekedés kellős közepén találjuk magunkat, kérjük fel Raguelt közvetítőnek. Kreatív megoldással fog megjelenni, amelynek révén mindenki győztes lehet."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi

bush-4781627_1920ÚJ.jpg

Február 3.

Amint követed az Én törvényeimet, és engedelmeskedsz nekik, életed egyre gazdagabbá válik, és bőséges áldásban részesül.

Ha azonban nem engedelmeskedsz ezeknek a törvényeknek, előbb vagy utóbb a lejtőn találod magad, mígnem ráébredsz, hol tévedtél, és el nem határozod magad a tévedések kiigazítására.
Ekkor el kell kezdened az elsődleges dolgokat az őket megillető első helyre tenned, fel kell hagynod a makacsságoddal, és keresned kell Engem és az Én királyságomat.
Ez nem könnyű feladat, amikor már a legmélyebb szakadék fenekén vagy, és teljesen céltalannak látod az életet. Mégis ezt kell tenned.
Helyezd a lábad a létra legalsó fokára, és kezdj el mászni, akármilyen nehezedre esik is ez abban a pillanatban. Amint felhúzod magad a következő létrafokra, és fokozatosan kezdesz kilábalni a lelkedet fogva tartó kétségbeeséséből, életed változni kezd majd, és létezésed valódi célt nyer.

Kristalytiszta szandekúj.jpg

Angyali Üzenet a január 27-i hétre

KRISTÁLYTISZTA SZÁNDÉK

/Mihály Arkangyal/
"Legyél tisztában a vágyaiddal, és mindig lebegjenek a szemed előtt rendületlen hittel.
Útmutatásért fohászkodtál, legyen hát elég bátorságod beismerni, mire vágysz igazából. Tudd, hogy mint mindenki más, te is a legjobbat érdemled. Isten mindenkinek jólétet és bőséget akar. A részedet kérted az örökségből azzal, hogy tiszta mentális képet alkottál a vágyaidról. Nyugodtan képzeld el, hogy a vágyad már valóra vált, és éld át a vele járó érzelmeket és testi érzeteket. Ne aggódj a hogyan miatt: a Teremtő végtelen teremtőképessége és ötletessége folytán időben eléd fogja tárni. Egyszerűen kövesd a benső hangodat, hogy társteremtője legyél az isteni vágynak. Fogadd el a jót úgy, ahogyan eléd tárja a sors.
Mihály aurája királykék színű, enyhe, sötétlilás árnyalattal. A közelében kobaltkéken felvillanó fényszikrákat tapasztalhatunk. A kristályok közül a szugilit testesíti meg az energiáját. Ha ebből a kőből készült medált, fülbevalót viselünk, előfordulhat, hogy beszéd közben azt vesszük észre, mélyenszántó és szeretetteljes üzeneteket közvetítünk a spirituális csatornánkon."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi

atadas es elengedesúj.jpg

Angyali Üzenet a január 20-i hétre

ÁTADÁS ÉS ELENGEDÉS

Engedd el magad, és engedd, hogy Isten és az angyalok segíthessenek. Minden elengedett dolgot vagy valami jobb fog pótolni, vagy gyógyultan tér vissza.
Ha az életedben valami rosszul működik, és te mégis ragaszkodsz hozzá, az nem fog meggyógyulni. Ha a szerelmi életed, a pénzügyeid, a karriered vagy az otthonod közül bármelyik boldogtalanná tesz, engedd el. Erre kér a kártya. Ha megszólal benned a félelem: "De fogok-e valami jobbat találni helyette?", akkor a helyzeted csak romlik.
Ha azonban hajlandó vagy kinyitni a markodat, és szabadságot ajándékozni, két dolog következhet: a probléma eltűnik, és a helyébe valami jó kerül, vagy egyszerűen meggyógyul. A kártya arra is kér, hogy ne számítsd ki előre a jövőt. Csak engedd el, és Isten segíteni fog.

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


valentines-day-4754007_1920új.jpg

Január 20.

Mindenem amim van a tied, ha megtanulod, hogy az elsődleges dolgokat az első helyre kell tenned.

Időt kell azonban szánnod rá, hogy átvizsgáld szívedet, és megtudd, mit teszel életedben az első helyre.
Ne feledkezz meg arról, hogy Előlem semmit nem tudsz elrejteni, ezért légy teljesen őszinte és becsületes saját magadhoz.
Többet jelent-e az Értem végzett munkád mindennél, avagy hajlamos vagy-e háttérbe tolni, és csak akkor végrehajtani az Én akaratomat, amikor kedvet érzel hozzá, és úgy gondolod, hogy az megfelel a célodnak? Ha így van, akkor az elsődleges dolgokat nem az első helyre teszed.
Csodáim és dicsőségeim létrehozása érdekében csak akkor tudok szabadon munkálni benned és általad, ha mindent kiszolgáltatsz, átadsz nekem. Ez a kiszolgáltatás ne legyen csak tessék-lássék, félszeg, vagy éppen félelemmel terhes.
Amikor adsz valamit, azt add teljes szívedből, igazi szeretettel és örömmel, és ne érezz semmiféle megbánást. Tudd, hogy a tőled kapott ajándékokat Én úgy fogom felhasználni, ahogy kell, az Én becsületemre és dicsőségemre, és az egésznek, mindenkinek a hasznára.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


Francescaúj.jpg

Angyali Üzenet a január 13-i hétre

FRANCESCA

Mire vágysz jelenleg? Csak képzeld el, és valóra válik. A negatív gondolatok gátolják a fejlődésedet.
Istent és az angyalokat kérdezed: Hogyan alakul az életem? Mi azonban azt várjuk, hogy te hozd meg a döntést. Ezért is érezted mostanában úgy, hogy egy helyben toporogsz, mert félsz attól, hogy "rosszul" döntesz. Megkönnyíthetjük a helyzetedet, az életedet mégiscsak te alakítod. Életed következő fejezetei még nincsenek megírva.
A vágyaid egy festményhez hasonlatosak, amelyet az életed vásznára festesz. Valódi művészhez hasonlóan el kell döntened, hogy mi legyen a képed témája, háttere és előtere. Szánj rá egy kis időt, hogy meditálj, imádkozz, és hogy jól megfontold ezt a fontos döntést. Légy kreatív, és állíts fel egy határozott értékrendet magadnak. De ne feledd: Nem dönteni ugyanaz, mint úgy dönteni, hogy minden marad a régiben.

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


orangyalúj.jpg

Angyali Üzenet a január 6-i hétre

"ŐRANGYAL

Őrangyalaid ebben a pillanatban tudatni akarják veled, hogy nagyon szeretnek téged. Az angyalok szeretete feltétlen és határok nélküli.
Nem vagy egyedül. Ez a kártya olyan, akár egy szerelmes levél, amelyben őrangyalaid azt mondják: "Itt vagyunk melletted. Sohasem hagytunk el, és soha nem is lennének képesek elhagyni.
Az őrangyalok szerint megérdemled figyelmüket és segítségüket. Nincs olyan gondolat, szó vagy tett, amellyel eltántorítanád magadtól az isteni segítőket. Nem ítélnek el, ha hibát követsz el. Az angyalok egyszerűen azért vannak melletted, hogy támogassanak, hogy előrehaladhass spirituális utadon, és te is segíthess másoknak."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


happy-new-year-4617731_1920új.jpg

Január 1.

Erősítsd meg szívedet, és azzal a tudattal lépj az újesztendőbe, hogy igazán csodálatos évnek nézel elébe. Gondolj arra, hogy minden a lehető legjobban fog alakulni.

Én meg tudom mondani, hogy milyen nagyszerű lesz ez az év. Ha azonban nem fogadod el hálával teli szívvel, amit mondok, és nem várod a legeslegjobbat azért, mert hitedet és bizalmadat a Szavamba helyezted, azok a legjobb dolgok nem fognak bekövetkezni.
Segítened kell, hogy bekövetkezhessenek. Ragaszkodnod kell a csodálatos ígéreteimhez, és hinned kell bennük. Nem elég csak az eszeddel hinni, hanem az ösztönöddel kell hinned, azzal a belső értelmeddel, amely Tőlem, a Mindenhatótól származik.
Képzelj el Engem, amint előtted haladok, előkészítve számodra az utat, és lehetővé téve a látszólag lehetetlent. Csak a legeslegjobb, a tökéletes lehet jutalma azoknak a lelkeknek, akik igazán szeretnek Engem, és Engem tesznek mindenben az első helyre.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


Indrielúj.jpg

Angyali Üzenet a december 30-i hétre

INDRIEL

Fénymunkás vagy, és Istennek szüksége van rád, hogy isteni fényedet és szeretetedet angyalként sugározd a földre és annak minden lakójára.
Igen, te valóban fénymunkás vagy. Mindig is világmegváltó tervek és szándékok vezéreltek. Egy téren és időn túlmutató küldetést teljesítesz. Gyakran teljesen hétköznapi körülmények között kell teljesítened ezt a küldetésedet. Előfordulhat például, hogy éppen vásárolsz, amikor valakinek a segítségedre van szüksége. Küldetésedből fakadó hatásköröd most bővülni fog, hogy még több emberen segíthess. Ehhez azonban változtatnod kell eddigi életviteleden, és belső iránytűd azt is megmutatja, hogyan.
Különlegesen fogékony vagy mások érzéseire, ezért nagyon fontos, hogy segítségnyújtás után megszabadulj a nem hozzád tartozó érzésektől. Kérd másik őrangyalod, Mihály arkangyal segítségét, és mi együttes erővel megtisztítjuk lelkedet a mérgező érzelmektől, szálaktól, amelyek segítő erőfeszítéseid nyomán keletkeztek. Te egy földi angyal vagy, és mi minden lehetséges módon, örömmel segítünk neked. Csak kérd a segítségünket!

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi

leaves-4673997_1920ÚJ.jpg

December 30.

Te vagy az Én kezem és lábam. Nekem benned és általad kell munkálnom ahhoz, hogy feltárhassam az Én csodáimat és dicsőségeimet. Téged kell használnom, hogy lehozd a földre az Én királyságomat, hogy létrehozd az új mennyországot és új földet.

Amíg tudatára nem ébredsz, hogy Nekem szükségem van rád, mindig csak hallani fogsz erről a csodálatos új mennyországról és új földről, de azt nem fogod meglátni, nem fogsz benne élni, és látni, ahogy az benned és körülötted működik.
Mi a haszna az Utópiáról való álmodozásnak? Valósággá kell tenni, de az csak akkor történhet meg, amikor elkezded megélni, és már nem beszélsz róla.
Ha látsz egy fuldoklót, nem fog rajta sokat segíteni, ha csak a partról kiabálsz, mit tegyen. Be kell ugranod a vízbe, és tenned kell valamit, hogy kimentsd őt. Ezért nincs sok értelme, ha csak olvasol, vagy tanulsz arról, miként kell az új mennyországot és új földet létrehozni. Most kell elkezdened úgy élni, hogy létrehozhasd!

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


vezetesúj.jpg

Angyali Üzenet a december 23-i hétre

"VEZETÉS

Ideje felvállalnod vezetői voltodat és erődet, hogy szeretettel terelgess másokat.(Gábriel Arkangyal)
Hatalmadat szeretettel és a magasabb rendű cél érdekében használd. Én vezetni fogom a tetteidet, hogy így ösztönözz és lelkesíts másokat. Ha kételkedsz, és úgy érzed, nem vagy rá alkalmas, fokozott szolgálni, tanítani és segíteni vágyással töltelek fel. Amikor a hogyan lebeg a szemed előtt, nem aggódsz azon, mit gondolhatnak rólad a többiek. Összpontosíts arra, amiben erős vagy, a sok megtanult leckére, és hogy mennyire jó érzés az isteni útmutatás követőjének élő példája lenni.
Gábriel nevének jelentése: 'Isten az én erősségem', és ez a kifejezés valamennyiünkre igaz. Nem számít, honnan jöttünk, Isten ereje mindig átáramlik rajtunk, és Gábriel segíthet, hogy félelmet nem ismerve merítsünk belőle. Egyre biztat bennünket, hogy nyugodtan vállaljuk föl a hatalmunkat, ő megvéd bennünket. Gábriel aurája rézszínben tündököl, mint a trombita. Amikor citrint vagy rezet viselünk magunkon, könnyedén összekapcsolódhatunk az energiájával."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi

bank-2547356_1920ÚJ.jpg

December 23.

Adj nekem lehetőséget arra, hogy benned és általad munkálhassak, hogy létrehozhassam az Én csodáimat és dicsőségeimet.

Mindig legyen szemed előtt az Én örök és határtalan szeretetem, az Én határtalan bőségem, az Én bekövetkező csodáim és dicsőségeim.
Tartsd magad előtt az új mennyország és új föld látomását, azt, hogy az Én akaratomat hajtod végre, hogy béke és harmónia van a földön, és hogy mindenki felé jóindulat áramlik.
Lásd lelki szemeiddel, amint óriási fényvárosok jönnek létre az egész világon, ahol a békéé és a szereteté a korlátlan hatalom. Soha semmikor ne veszítsd el ezt a látomást, mert azzal segíted elő e látomásnak az éteri síkból való lehozását, és ezeknek a csodáknak a földi síkon való megvalósulását, manifesztálódását, mindenki számára való láthatóvá válását, ha e látomást határozottan és tisztán fenntartod magadban. Minél tisztább e látomás, annál gyorsabban fog megvalósulni, megnyilvánulni.
Adj örök hálát, amiért a szemeid felnyíltak, és hogy tudod mit kell tenni. Most akkor indulj hát, és hajtsd végre, ne csak gondolkodj rajta!

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

varazslatúj.jpg

Heti Angyali Üzenet:

VARÁZSLAT

Fedezd fel újra a csoda és az áhítat iránt fogékony gyermeki lényedet. Lásd a világot varázslatos helynek.
Emlékszel, gyermekként milyen varázslatosnak láttad a világot? A varázslat iránti érzékenység a bennünk élő gyermek lényege. Az évek során elveszítetted ezt az érzékenységet?
Az angyalok azt szeretnék, ha visszaemlékeznél a hatalmas csodákra, amelyek körülvettek, és újra felfedeznéd a varázslat iránti fogékonyságodat. Kérj segítséget Istentől és az angyaloktól - kis vagy nagy dolgokban, nem számít. Ne félj, hogy a mindennapi kérések elvonják az angyalokat valami "sokkal fontosabb ügytől". Ők tényleg segíteni akarnak, tehát ne aggódj, és kérj bátran. Ha így teszel, elérheted újra annak a gyermeknek az örömét és áhítatát, aki tudja, hogy gondját viselik. Ha az öröm megint átjár, isteni fényed másokat is ösztönözni fog.

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


food-2203732_1920új.jpg

December 16.

Alakulj át tudatod megújítása által! Milyen fontosak e szavak!

Már sokszor hallottad őket, de mit tettél megvalósulásuk érdekében? Mit jelentenek neked-e szavak?
Szánj rá időt, és gondolkodj el róluk, amíg élő, vibráló szavakká nem válnak életedben, és amíg azt nem érzed, hogy átalakulóban vagy tudatod megújítása által.
Beszélsz békéről, és harmóniáról, az új mennyországról és az új földről, az Én akaratom végrehajtásáról, a szeretetről és a fényről, amely kisugárzik a világba, és az újba való belépésről,de mit teszel valójában mindezek érdekében?
Úgy élsz-e, hogy elősegíted mindezek dolgoknak a létrejöttét?
Nem kezdesz inkább olyanná válni, mintegy papagáj, amely csupa olyan dolgot ismételget, ami semmit nem jelent számára?
Imádkozz szüntelenül a mélyebb és tisztább megértésért, és adj hálát, és haladj előre és felfelé.
De mindenekelőtt élvezd az életet, és engedd megtörténni a dolgokat, amelyek átalakítják az életedet.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


orom..új.jpg

Angyali Üzenet a december 9-i hétre

"ÖRÖM

Az öröm a legerőteljesebb energia mind között. Az a varázslatos érzés, amely szerint minden lehetséges. Az öröm minden egyes pillanat ajándékainak megbecsüléséből fakad. Lehetővé teszi, hogy bevonzd és megteremtsd saját jelenedet és jövődet a lehető legmagasabb szinten.
Azért húztad ezt a kártyát, hogy emlékeztessen: erőd abból ered, hogy mindvégig az öröm érzésének megtapasztalásában élsz. Kérj tanácsot angyalaidtól, hogy milyen változtatásokat kell megtenned annak érdekében, hogy több örömöt hozz a saját életedbe és másokéba. Ha úgy érzed, kelepcébe estél, vagy bármilyen módon áldozattá váltál, az angyalok segíthetnek könnyíteni terheiden. Az örömteli remény meghozza a vágyott szabadságot, miközben eleget teszel kötelezettségeidnek is.
A lap további jelentései: Engedd el, vagy gyógyítsd meg életed minden olyan részét, amely nem örömteli. A válasz a kérdésedre magában hordozza egy olyan út kiválasztásának a lehetőségét, amely a legtöbb örömöt szerzi neked. Megnyilvánulásaid során engedd el a félelmet, és helyette összpontosíts arra, hogy az örömöt oly módon érzékeld, mintha vágyaid már valóra váltak volna."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi

snowman-4674856_1920új.jpg

December 9.

Ahhoz, hogy megszabhasd az előtted álló nap ritmusát, tempóját, meg kell tanulnod csendben lenni, és korán reggel, ébredéskor, mielőtt még elmédet lekötnék a nap eseményei, időt szánni a ráhangolódásra. Életed ilyenkor kora reggel olyan, mint egy darab tiszta vászon, amelyen még egyetlen színfolt sincs.

Ügyelj rá, hogy ébredéskor az első ecsetvonások nagyon tiszták és határozottak legyenek.

Hassa át őket a szeretet, a belső sugallat, és az az érzés, amellyel az előtted álló új napra csak a legeslegjobbat várod.

Tapasztalni fogod, milyen nagyon nyugodt érzékeny és fogékony állapotban vagy. Ebben az állapotban képes leszel elmédet ráirányítani a legmagasabb szintű és legkívánatosabb útra.

Kezdd az új napot az arra való felkészüléssel, hogy minden amit vállalsz, csakis a legjobban alakul. Lépésről lépésre lásd meg, ahogy az előtted álló napra kibontakozik, feltárul a tökéletes menetrend. A tegnap már mögötted van, előtted pedig egy új és csodálatos nap áll, te pedig összhangban vagy az egész élettel.


Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


Omegaúj.jpg

Heti Angyali Üzenet a december 2-i hétre:

OMEGA

Győzelem! Álmaid beteljesülni látszanak. Folytasd eddigi jó munkádat!

Gratulálunk! Mivel az isteni útmutatást követed, és a világegyetem a döntéseddel harmóniában, természetes ritmusban mozog. Ha a szívedre hallgatva döntesz, akkor természetes összhangban haladsz életed küldetésével. Őrizd meg a nyugalmadat és önbizalmadat: boldogan és méltósággal haladj tovább a megkezdett úton.
Ha problémák merülnének fel útközben, akkor itt az ideje, hogy egy pillanatra megállj, és összpontosíts. A problémák azt jelzik, hogy átmenetileg nem vagy összhangban a világegyetem ritmusával. Ilyenkor nem kell elemezgetni a helyzetet, vagy szégyellni magad. Egyszerűen imádkozz vagy meditálj, lélegezz mélyeket, és várj, amíg biztos nem leszel abban, hogy mit kell tenned. A győzelem elkerülhetetlenül a tiéd, tehát ne félj attól, hogy az átmeneti problémák meghiúsítják álmaidat. Minden, ami történik, okkal és jó időben történik. Bízd a kétségeidet az égiekre, és légy biztos a boldog végkifejletben.

A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek Angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


winter-1138911_1280ÚJ.jpg

December 2.

Úttörőkre mindig szükség van, mert ők azok a lelkek, akiknek van erejük és bátorságuk előretörni az új felé.

Ők azok, akik előtt valamilyen látomás, cél lobog, és akik ezt a látomást állandóan ébren tartják, és látják megvalósulását. De mindenki önálló egyéniség, ezért nem lehet senkit öntőformában másokhoz hasonlatossá mintázni.
Szabadnak kell lenned, hogy növekedhess és fejlődhess, hogy ösztönzést jelentsenek a lényedet átható és mozgásban tartó belső sugallatok, lelkednek szavai. Élj a Szellem szerint, cselekedj a Szellem szavai szerint, tűnjenek bármi bolondosnak is ezek a belső sugallatok.
Sokkal kényelmesebb hátradőlni, és várni, hogy majd valaki más megteszi az első lépést, azt a bizonyos első lépést, azt az ugrást az ismeretlenbe.
Ehhez az ugráshoz hit és bátorság kell, ha neked nincs meg a kellő hited és bátorságod, ne próbáld visszatartani vagy megállítani azokat az úttörőket, akiknek megvan.
De légy örök hálás, mert nélkülük az Én új mennyországom és új földem soha nem jöhet létre.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


Nyugalomúj.jpg

Angyali Üzenet a november 25-i hétre

"NYUGALOM

Csendes időszak következik, telve békességgel.

Az elme nyugalma egyet jelent azzal, hogy biztonságban érezzük magunkat, és tudjuk, hogy mindenünk megvan. Még ha logikus értelmed nem is tudja, hogyan lehet egy feladatot megoldani, elméd nyugalma tudatában van, bízik Isten csodálatos megoldásában. Ez a fajta hit mindig biztosíték, hiszen a hit mindenfajta csodatapasztalat kulcsa.
Ezzel a kártyával bátorítanak az angyalok: az elme békéje benned él. A derű fészke nem a nagy felfordulásban van. Tévedés azt gondolni, hogy a probléma megoldódása utánra kell tartogatni a derűt, mintegy várakozni rá. Épp az ellenkezője igaz. Először a nyugalomért kell dolgozni, és csak eztán tűnnek el a gondok. A nyugalom elméd természetes állapota. Ezt segítenek elérni az angyalok."

A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


road-4645843_1920új.jpg

November 25.

Az Új Korban nincs szükség a szenvedésre. Azon lelkek számára, akik belépnek az újba, a szenvedés nem létezik többé.

Ha te még mindig azt érzed, hogy a szenvedés szükséges, akkor nem az újat képviseled, hanem erősen meg vagy ragadva a régiben. És ott is maradsz, további szenvedésekben részesülve, amíg a saját szabad akaratodból tovább nem lépsz, és el nem fogadod, hogy nincs több szenvedés.
Összpontosíts ennek az új életnek a csodáira és örömeire, és fogadd el a legeslegjobbat, amely a te igazi örökséged.
Ez nem azt jelenti, hogy struccként kelljen viselkedni, és félj az élettől és ne nézz szembe vele, hanem azt, hogy látni kell ennek a ragyogó életnek a valóságát, amely a tiéd, és azzal, hogy azt meglátod, segítesz létrehozni. Minél tisztábban látod, annál gyorsabban fog létrejönni.
Fogadd el az új mennyország és az új föld látomását, és tartsd mindig ott a tudatodban, mert ez egyáltalán nem elérhetetlen álom, hanem valóság, és te része vagy ennek a valóságnak.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


roses-4638397_1920ÚJ.jpg

November 24.

Gyümölcseiről meg fogod ismerni őket, hogy Mellettem vannak-e, vagy Ellenem, hogy a fényhez tartoznak-e vagy a sötétséghez. Nyisd ki a szemed, és biztos megértéssel tudni fogod.

Szállj magadba, és a szíved megmondja.
Saját magad végezd el a vizsgálatot és az értékelést, és ne hallgass senkire, semmire a külső világban.
Mert ha a mindenféle külső suttogásokra és mendemondákra figyelsz, olyan nagy bizonytalanságban fogod találni magad, hogy nem fogod tudni, mi az igazság, és mi nem az, és teljesen elveszíted utadat.
Minden lélek megtalálhatja önmagán belül az igazságot, de ez azt jelenti, időt kell szánnia arra, hogy a lelkében kutasson utána. Saját magának kell a gondolataiba mélyednie, és megtalálni saját útját.
Sok lélek túl lusta ahhoz, hogy ezt megtegye. Ők sokkal könnyebbnek találják, ha meghallgatják, mit mondanak mások, és elfogadják, amit hallanak, anélkül, hogy megvizsgálnák a saját lelküket.
Csendesülj el, és tudni fogod az igazságot, az igazság pedig felszabadít téged!

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

larch-4636987_1920új.jpg

November 23.

Amikor azt mondom neked, hogy "Szeresd a többieket", ez nem jelenti azt, hogy el kell viselned őket, vagy hogy nagyon erősen kell próbálnod szeretni őket.

De amikor megnyitod a szíved, és képes vagy megtölteni szeretetteljes, szép gondolatokkal, látni fogod, hogy szeretni akarod majd mindazokat a lelkeket, akikkel kapcsolatba kerülsz, függetlenül attól, hogy kik ők.
Ez nem más, mint az Én egyetemes szeretetem szabad áramlása, amely nem ismer megkülönböztetést, diszkriminációt, és nem válogatja ki azokat, akiket szeretni kell, illetve azokat akiket nem.
Az Én szeretetem minden egyes lélek irányába egyforma. Az, hogy abból mennyit vagy hajlandó elfogadni, tőled függ.
Ne félj kimutatni ezt a szeretet! Ez a szeretet túlnyúlik a személyiség határain, és a legmagasabb rendű. Tanulj meg tökéletesen nyíltszívűnek, őszintének lenni, és soha ne szégyelld kimutatni a mások iránti szeretetedet.
A szeretet a leghatalmasabb egyesítő erő az univerzumban, ezért szeress, szeress, szeress!

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


girl-2940655_1920 (2)új.jpg

November 21.

Soha nem fogod megtudni, hogy valami működik-e, amíg ki nem próbálod.

Soha nem fogod tudni, hogy van-e elektromos áram a vezetékben, csak ha ráteszed a kezed a kapcsolóra, és felkapcsolód. Valamilyen cselekvést kell végrehajtanod ahhoz, hogy bizonyíthasd, hogy az adott dolog működik-e vagy sem.
Így van ez a hittel is. Hasztalan dolog csak üldögélni, és a hitről beszélni, ha nem élsz hit szerint, és ha senki nem látja, mit jelent az számodra.
Hasztalan hit szerint életről beszélni, amikor a biztonságodat a bankszámlád jelenti, és tudod, hogy azt igénybe veheted, amikor csak jónak látod.
Ha azonban nincs semmid és hajlandó vagy mélybe vetni magad, és végrehajtani a látszólag lehetetlen, mert a hited és a biztonságod Bennem gyökerezik, és Belőlem ered, akkor beszélhetsz a hit szerinti életről, és élő bizonyítéka lehetsz annak.
Indulj el, vesd alá próbának a hitedet, és nézd meg mi történik.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


autumn-2900166_1920 (2)új.jpg

November 20.

Légy békében és nyugodj az Én szeretetemben.

Már sokszor hallottad ezeket a szavakat, és kíváncsi vagy, miért kell őket megismételni.
Ezek a szavak olyanok, mint a víz, nagyon lassan és csendesen elkoptatják a régit, és új utat találnak.
Egyre beljebb és beljebb hatolnak, fokozatosan egyre mélyebbre jutva lelkedben, míg úgy nem érzed, részeddé váltak.
Többé már nem csupán szavak, hanem életre keltek, és munkálnak már otthonra leltek benned, úgy érzed, megéled őket, és tökéletes békében nyugszol az Én szeretetemben.
Soha ne neheztelj az ismétlésért, hanem légy örökké hálás, amiért az Én szeretetem oly nagy, hogy hajlandó Vagyok türelmesen és kitartóan továbbmenni, és hogy soha nem foglak elereszteni.
Kinyújtottam a kezemet utánad, és szükségem van rád.
Nagyon különleges helyed van az Én óriási, átfogó tervemben, és Én várom, hogy feltárhassam előtted, amikor már készen állsz rá.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


morning-4573991_1920új.jpg

November 19.

Nincs szükséged rá, hogy az életben önmagad próbálkozz a dolgok alakításával, vagy hogy megpróbáld latba vetni a befolyásodat.

Csupán annyit kell tenned, hogy nagyon csendesen és bizalommal követed az Én utasításaimat, melyeket a csendben fogsz megkapni.
Vannak olyan lelkek, akik határozottan hallják az Én hangomat, mások ösztönösen cselekszenek, megint más lelkeknek a cselekvését irányítom.
Én sokféle módon munkálok, de mindenki tudja, mikor tartom az irányítást Én a kezemben, mert a szeretet és az igazság ismérvei ott vannak mindenben.
Amint engedelmeskedsz majd az Én utasításaimnak, észreveszed, hogy egymás után következnek be a csodák, és meglátod majd mindenben az Én kezemet.
Meg fogod érteni, hogy önmagadtól nem tudnád létrehozni azokat a csodákat, és hogy valóban Én munkálok benned, és Nekem adsz majd tiszteletet és dicsőséget, és örök hálát. Mindig ismerd el, hogy honnan származik bölcsességed, a szereteted, a tudásod, és hogy honnan jön maga az élet.
Én Vagyok a Mindenek Mindensége, és a te életed Énbennem rejlik. Egyek vagyunk.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

23405688_1792586754374687_863437354095523591_oúj.jpg

November 18. Tízmilliószoros nap

Holnap 10 milliószoros nap! Legyetek nagyon pozitívak!

November 18. Tízmillió-szoros nap. A holnapi napon hatalmas energiák munkálkodnak, érdemes kihasználni.
Kezdd a reggelt úgy, hogy kinyilvánítod az univerzum felé örömödet a léttel és az egészséggel kapcsolatban. Gondolataid, tetteid csakis jók legyenek, árassz magadból pozitivitást. Teremts lelkedben és környezetedben is harmóniát, békét, szeretetet.
Nem baj, ha jön néhány kellemetlen, negatív tartalmú gondolat, ezeket küldd el, és próbáld átfordítani jóra.
Küldj bőséget, fényt, szeretetet, tiszteletet, odaadást a világnak.
Bátran kérj örömöt, elégedettséget, szépséget, jóságot, boldogságot magadnak, környezetednek!

Szeretettel: Ildi


energiamunkaúj.jpg

Heti Angyali Üzenet a november 18-i hétre:

"ENERGIAMUNKA

Az élet gyakran felvillanyozó, hiszen valódi esszenciája az energia. Tested egy rendkívüli energiamező, amely pozitívan reagál a szeretetteljes bánásmódra. Kezed és szíved működésbe lép, hogy gyógyító energiát adhass szeretteidnek és klienseidnek.

Ezt a lapot azért húztad, mert az angyalok úgy vélik, hasznodra válhat, ha energiával dolgozol, mint a reiki vagy a csi kung során. Ha kapcsolatba lépsz a helyi holisztikus egészségügyi központtal, képzett orvosra lelhetsz. Az angyalok azt tanácsolják, vágj bele egy kezelésbe, amelynek a során energiával gyógyítanak. Ez a kártya az angyalok azon üzenetét is hordozza, hogy életcélod mások energiákkal való gyógyításával függ össze. Ha már van ilyen képesítésed (vagy azt az útmutatást kaptad, hogy hasonló képesítés után nézz), akkor ez a lap annak a jele, hogy jeleskedni fogsz ezen a téren.

A lap további jelentései: Tisztítsd meg otthonod, környezeted energiáit. * Nagyon érzékenyen reagálsz az energiákra, így rendszeresen meg kell tisztítanod magadat minden olyan energiától, amelyet esetleg magadba szívtál. * Vonj védőpajzsot magad köré úgy, hogy magad elé képzeled, amint fehér és lila színű védelmező fénnyel öleled körbe magad. *Vegyél részt energiagyógyító tanfolyamokon."


A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


peonies-3468739_1920 (3)új.jpg

November 18.

Használj fel mindent, amid van, az egész, a közösség hasznára, javára.

Ne akard azt összegyűjteni, felhalmozni, hanem oszd meg másokkal, mert amint megosztod, az elkezd növekedni, míg megpróbálsz ragaszkodni valamihez, és valamit vagy valakit birtokolni, biztos, hogy el fogod veszíteni.
Ez a törvény, és amint e törvény szerint élsz, látni fogod magad körül, hogy ez mennyire igaz.
Ha van néhány csomag vetőmagod és beteszed őket egy szekrénybe, majd elfeledkezel róluk, semmi nem történik velük, és ott maradnak ahová tetted őket. Ha viszont fogod és elülteted őket a földbe, és ápolod őket, nemcsak hogy kifognak kelni, és növekedésnek indulnak, hanem még több magot fognak teremni.
Így van ez mindennel, amid van, soha ne próbálj ragaszkodni hozzá, hanem oszd meg boldogan másokkal, és figyeld, ahogy mennyiségben és minőségben is egyre csak nő.
Amikor hozzáállásod helyes, tudod, hogy minden igényed csodálatosan teljesül, és hogy mindenem, amim van, a tiéd.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


tee-1698275_1920új.jpg

November 17.

Úgy érzed, hogy része vagy az újnak?

Úgy érzed, hogy tökéletes összhangban vagy az egésszel, a teljességgel, vagy inkább kényelmetlenül és feszélyezve érzed magad?
Ha ezt utóbbit érzed, sokkal jobban teszed, ha kilépsz a körből, és keresel egy másik utat.
Csak azok a lelkek állnak készen az újra, és lesznek képesek szabadon belépni abba, akik összhangban vannak vele, akik hajlandók minden sajnálkozás nélkül hátrahagyni a régit, és akikben megvan a kalandszellem, a kaland iránti vágy.
Ha még mindig ragaszkodni akarsz a régi ortodox és konvencionális szokásokhoz és eszmékhez, és félsz szakítani a régi mintákkal, akkor még nem állsz készen az újra.
Az újhoz bátorságra, erőre, elhatározottságra, és annak mély belső megérzésre van szükség, hogy amit teszel, az helyes. Amikor a hited és bizalmad Bennem van, és tudod, hogy Én vezetlek és irányítalak, akkor képes leszel megtenni mindazt, amit a legmélyebb szeretettel és örömmel kell megtenni.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


rose-4062088_1920új.jpg

November 16.

Az életben az elsődleges és legfontosabb megtanulnivaló a szeretet.

A szeretet olyan erős, hogy megtörhetetlen, és mégis megfoghatatlan.
A szeretetet ismerheted, érezheted, és ennek ellenére mégsem lehet belekapaszkodni, mert ha megpróbálod, úgy csúszik ki a kezedből, mint a higany.
A szeretetet nem lehet birtokolni, mert oly szabad, mint a szél, és arra halad, amerre ő látja jónak. Haladj együtt vele.
A szeretet az egység és teljesség. Nem ismer korlátozást, sem akadályokat. A szeretettel a szabadság jár együtt. A félelem az, amely a lelket gúzsba köti és korlátozza, a szeretet pedig felszabadít és elvágja a béklyókat.
A szeretet megnyit minden ajtót, életeket változtat meg, és meglágyítja a legkeményebb szívet is.
A szeretet kreatív, épít, szépséget, harmóniát és egységet hozva létre. A dolgok érdekében hat, nem azok ellen.
A szeretet olyan örömet hoz, amit nem lehet elnyomni. Végigtáncolja és végigénekli az életet.
A te szívedben van szeretet? Mások iránti szeretet?
A szeretet benned jön létre, és belülről terjed kifelé, egyre csak kifelé.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


TOVÁBBI NAPI GONDOLATOK

bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között