Szeretet masszázs

AKTUÁLIS TANFOLYAMOK

Az érintés a szeretet legősibb megnyilvánulási formája. Az érintés megváltoztatja a fizikai szellemi állapotunkat és érzékenyebbé teszi az embereket a szeretetre. Az érintés meggyógyítja a testet, felmelegíti a szívet. Évtizedek óta az orvosok és a pszichológusok dicsérik az érintés felbecsülhetetlen értékét és fontosságát. Az érintés igény nem csupán fizikai, azt hiszem, sokkal több annál, az érintés igazi értéke az életenergia, és a szeretet, ami két ember között áramlik, létezik. Erre szüksége van az embernek, amíg él.

A világon évezredek óta gyógyítják az embereket, a gyerekeket, vigasztalják az elesetteket kedvességgel és finom, gyengéd érintéssel. Mai rohanó világunkban a testünk folyamatos stresszhatások miatt, állandó feszült állapotban van. Ez a fizikai és lelki hatás egyre több betegséget okoz.

Szeretet masszázs különbözik az általánosan ismert, erőkifejtéssel, krémek, olajok igénybevételével végzett masszázstechnikáktól. Szeretetmasszázs egy kellemes, finom érintéssel történő stressz oldó módszer, mely nagyon hatékony. A megteremtett külső és belső egyensúly hatására újra zavartalanul kezd áramlani a testben az életenergia. A szeretetmasszázs feloldja a feszültségeket, a blokádokat, serkenti a vér- és nyirokkeringést. Hatására fizikai síkról más rezgéstartományba kerülnek az információk, így lelki és szellemi síkon is áthangolják a testet. A szeretet masszázs fantasztikus ellazulás élményt ad, amivel szinte a lelkünket simogatja. Testi, szellemi, lelki energiáinkat harmonizálja, egyensúlyát helyreállítja.

Árak

Időtartam

Árak

30 perc

5000 Ft

60 perc

10000 Ft

bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között