Svédmasszázs

A svédmasszázs képzi valamennyi európai masszázsfogás alapját. Öt alapfogását kombinálva felfrissíti a szervezetet, fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent - pl. stresszes fejfájás -, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, enyhíti az álmatlanságot, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. A svéd-masszázst gyakran hívják még frissítő, izomlazító vagy revitalizáló masszázsnak is.

A görög-római kultúra idején elterjedt gyógyító és frissítő masszázsmódszereket fejlesztette tovább, majd foglalta össze Henrik Pehr Ling svéd vívómester, aki a XIX. század elején behatóan foglalkozott a torna és a masszázs rendszerével, majd a kettő ötvözetéből alkotta meg a már ismert svéd-masszázst. Ez lett az alapja a ma használatos frissítő-, gyógy-, és sportmasszázsoknak.

A svédmasszázs oldja a feszültséget, segít az alvászavarok leküzdésében,bizonyos típusú fájdalmak csökkentésére is kiválóan alkalmas. Nem csak lelki, de olyan szervi problémákban is segítséget nyújt, mint például a magas vérnyomás, emésztési zavarok, gerincbántalmak, szívpanaszok és légzőszervi problémák. Kiválóan alkalmazható idegbecsípődés, hátfájás, és zsibbadás esetén.

A masszázs során az egész testet átmasszírozzuk a kezektől egészen a talpakig. Végezhetjük terápiás céllal egész testre kiterjedő általános masszázsként, ekkor egy órás kezelés, vagy részmasszázsként egyes testtájékon végzett célzott kezelésként pl. hátmasszázs, talpmasszázs, akkor a kezelés időtartama 25-30 perc, amely akár napi rendszerességgel is igénybe vehető.

Az igazi masszázs fájdalommentes, felüdítő és feltöltő hatású kell, hogy legyen. A masszázs egy olyan kikapcsolódás, mely egészségünket is erősíti. A masszázs végén úgy fogja magát érezni, mintha épp most kelt volna fel egy pihentető alvásból – ráncai kisimulnak, fittebb és kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb lesz.

Árak

Időtartam

Árak

50 perc

8000 Ft

60 perc

10000 Ft

90 perc

12000 Ft

bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között