Metamorf masszázs

AKTUÁLIS TANFOLYAMOK

Metamorfózis: görög szó, átalakulást, átváltozást jelent

Próbáljátok ki, nagyon megbízható és hatékony lelki blokkoldó technika! Felszabadítja, megszabadítja a lelket és lehetőséget teremt a teljesebb, örömtelibb, önmegvalósítóbb élet elérésére.

A metamorf masszázs a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedvben hoz változást, javulást.

Igazából nem is masszázs, hanem egy nagyon finom érintéses technika a lábfejen, a kézélen, a koponyán és az arcon.

Használata teljesen automatikus és veszélytelen, bárkin alkalmazható, gyermekek és felnőttek részére is.
A kezelés ruhában történik, háton fekvő helyzetben. Az időtartama kb. 45 - 60 perc.

Régen a magyar nép gyógyítói, a sámánok alkalmazták ezt a technikát. A megfelelő helyeken alkalmazott, igen finom érintések által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok. Oldja az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékeket, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkokat.

Rendszeresen végezve segít eltüntetni a félelmeket, gátlásokat, a negatív gondolatokat, a nyomasztó érzéseket, frusztrációkat. Segít nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válni.Megnő az önbizalmunk, az életbe vetett hitünk, életkedvünk, vidámabbak, jókedvűbbek, optimistábbak leszünk. Megnő a jövőbe vetett hitünk is, megváltoznak céljaink, és ezáltal elkezdenek javulni az életkörülményeink is.

A pszichoszomatikus betegségek és tünetek is rendeződnek, mint pl. a gyomorfekély, a tick, a rendszeres végtaggörcsök, kedvezően hat a cukorbetegségre, allergiára, migrénre, depresszióra, szívritmus zavarra, vérnyomás problémákra, izzadásra. Az állandóan hideg végtagok felmelegszenek, megszűnnek az emésztési gondok, ízületi problémák, csont-és fogproblémák, idegbecsípődések, hajhullás, rendszeres megfázás, gyakori torok-és fülfájás.

Árak

Időtartam

Árak

70-90 perc

14000 Ft-16000 Ft

bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között