Lélek és szellemgyógyászat

Minden energia, mindössze ennyit kell tudnod. Hangolódj rá annak a Valóságnak a frekvenciájára, amelyet meg akarsz élni és megkapod. Nem is lehet másképp. Ez nem filozófia. Ez fizika. “ Albert Einstein

A pszichotronika szó jelentése: mozgó lélek

A lélek és szellemgyógyászat, a pszichotronika módszere egy alternatív, ősi, holisztikus eljárás, mely képes visszaállítani a test, lélek, szellem harmóniáját, a lélek és a szellem erejével gyógyít. A betegségek minden esetben lélekből vagy szellemből erednek. A fizikai testben csak a tünetük található.

Az ember három részből áll: test, lélek, szellem. A lélek is test, a szellem is test, de a fizikai szem számára láthatatlan. Az ember nem mindig érzékeli a lélek jelzéseit, nem hallja a lelkiismerete hangját, s egy idő után a lélek már csak betegség által tud jelzést adni, erre már odafigyelünk. A betegségeket csak a gyökerüknél lehet gyógyítani, ahonnan erednek. A test csak a tünet hordozója, egy jelzőrendszer, mely jelzi, hogy valamit rosszul tettünk vagy teszünk. A testben csak a betegség tünetét lehet kezelni, sohasem az okot.

Szellemsebészettel, szellemgyógyászattal a betegség okaira derül fény. A gyógyítást a szellemtestben, illetve a lélektestben végezzük el, ahonnan a gyógyulás átíródik a fizikai testbe. Ez a gyógyítás a beteg aktív közreműködésével történik, így részese lesz saját gyógyulásának. A gyógyításhoz eszközöket és szereket nem használunk. A betegségeket szellemszinten és lélekszinten gyógyítjuk, a kezelés meditációban zajlik.

Albert Einstein is tudta már minden energia. Így nem elég a látható fizikai testet és fizikai környezetünket tisztítani, energetikailag is kell mindent tisztítanunk. Lélek és szellemgyógyászattal az ember energetikai rendszerét teljes körűen meg tudjuk tisztítani, szerveit, csakráit, auráját, és a környezetét is. Szellemgyógyászatba házak, lakások, tárgyak tisztítása is beletartozik illetve káros földsugárzások semlegesítése is. Néha már ennyi is elegendő, hogy elinduljon a gyógyulás bennünk.

Hálával és köszönettel tartozom kiváló tanítómnak, Klujber Kata Lélek és Szellemgyógyásznak, aki ezt az áldásos technikát tiszta szívvel és nagy szeretettel adta át nekem. A szellem és lélekgyógyász tanfolyam elvégzése után 2017 májusában sikeresen levizsgáztam ifjabb Csontos Vilmosnál, akinek a ma ismert pszichotronikát köszönhetjük.

bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között