Lélek és szellemgyógyászat

Kedves Vendégeim!

A személyes konzultációk, tanfolyamok szünetelnek.

Online tanácsadásra, kártya, horoszkópelemzés, személy és tértisztítás vagy csak egy kis pozitív feltöltődésre van szükséged, továbbra is lehetőség van (Messenger, Viber, whatsApp vagy akár telefon.) Lehet 30 perces vagy 60 perces az online beszélgetés.

Minden energia, mindössze ennyit kell tudnod. Hangolódj rá annak a Valóságnak a frekvenciájára, amelyet meg akarsz élni és megkapod. Nem is lehet másképp. Ez nem filozófia. Ez fizika. “ Albert Einstein

A pszichotronika szó jelentése: mozgó lélek

A lélek és szellemgyógyászat, a pszichotronika módszere egy alternatív, ősi, holisztikus eljárás, mely képes visszaállítani a test, lélek, szellem harmóniáját, a lélek és a szellem erejével gyógyít. A betegségek minden esetben lélekből vagy szellemből erednek. A fizikai testben csak a tünetük található.

Az ember három részből áll: test, lélek, szellem. A lélek is test, a szellem is test, de a fizikai szem számára láthatatlan. Az ember nem mindig érzékeli a lélek jelzéseit, nem hallja a lelkiismerete hangját, s egy idő után a lélek már csak betegség által tud jelzést adni, erre már odafigyelünk. A betegségeket csak a gyökerüknél lehet gyógyítani, ahonnan erednek. A test csak a tünet hordozója, egy jelzőrendszer, mely jelzi, hogy valamit rosszul tettünk vagy teszünk. A testben csak a betegség tünetét lehet kezelni, sohasem az okot.

Szellemsebészettel, szellemgyógyászattal a betegség okaira derül fény. A gyógyítást a szellemtestben, illetve a lélektestben végezzük el, ahonnan a gyógyulás átíródik a fizikai testbe. Ez a gyógyítás a beteg aktív közreműködésével történik, így részese lesz saját gyógyulásának. A gyógyításhoz eszközöket és szereket nem használunk. A betegségeket szellemszinten és lélekszinten gyógyítjuk, a kezelés meditációban zajlik.

Albert Einstein is tudta már minden energia. Így nem elég a látható fizikai testet és fizikai környezetünket tisztítani, energetikailag is kell mindent tisztítanunk. Lélek és szellemgyógyászattal az ember energetikai rendszerét teljes körűen meg tudjuk tisztítani, szerveit, csakráit, auráját, és a környezetét is. Szellemgyógyászatba házak, lakások, tárgyak tisztítása is beletartozik illetve káros földsugárzások semlegesítése is. Néha már ennyi is elegendő, hogy elinduljon a gyógyulás bennünk.

Hálával és köszönettel tartozom kiváló tanítómnak, Klujber Kata Lélek és Szellemgyógyásznak, aki ezt az áldásos technikát tiszta szívvel és nagy szeretettel adta át nekem. A szellem és lélekgyógyász tanfolyam elvégzése után 2017 májusában sikeresen levizsgáztam ifjabb Csontos Vilmosnál, akinek a ma ismert pszichotronikát köszönhetjük.

bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között